back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Opitý vodič malého motocykla jazdil bez vodičáku, evidenčných čísiel a bez prilby

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

NIE, TOTO UŽ NIE JE E-KOLOBEŽKA! MUSÍTE MAŤ VODIČÁK A JAZDIŤ TRIEZVY!

KR PZ Trnava |MM| Senickí dopraváci včera prekvapili 45 ročného muža, keď mu oznámili, že nejazdí na e-kolobežke, ale na malom motocykli.

Policajti si muža všimli krátko po 14:00 h, na Školskej ulici v obci Borský Mikuláš. Ich pozornosť zaujal tým, že na malom elektrickom skútri jazdil bez prilby.

E-JAZDEC ŠOFÉROVAL POD VPLYVOM

Vodiča zastavili a v rámci kontroly ho podrobili aj dychovej skúške. V dychu mu namerali 1,06 promile, pri opakovanej skúške 1,17 promile.

NEMAL VODIČÁK ANI ZNAČKY

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajná hliadka navyše zistila, že pán nie je držiteľom vodičského preukazu, ktorý už je na vedenie tohto vozidla potrebný. Na motocykli taktiež chýbali potrebné evidenčné čísla.

Poverený policajt obvinil vodiča z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu môže v zmysle zákona, hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok.

ZISTITE SI, ČO KUPUJETE

Odporúčame, aby ste si pred kúpou elektrických kolobežiek a iných elektrických vozidiel u predajcu riadne overili, či svojou konštrukciu, výkonom či maximálnou rýchlosťou nespadajú už do kategórie malých motocyklov, a teda nie je na ich šoférovanie potrebný vodičský preukaz, riadne upevnená prilba a šoférovanie zásadne iba v triezvom stave.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Po Vinohradoch jazdia mnohí debili v zákrute v protismere! To fakt už neviem, kam sme sa to dostali, pridrbaná vláda odsúhlasí neparkovanie na chodníkoch…KUA! A kam majú tie desaťtisíce áut ísť parkovať???!

  2. Múdrosráč! Ty si nevieš uvedomiť, že tie autá neparkujú na celom chodníku?
    Vždy tam nechali miesto, kade prešiel normálne kočík!
    Niečo treba najprv normálne analyzovať a nie pretlačiť kktinu!

  3. Ahojte. V rámci osvety odporúčam sem vložiť / do článku/ odvolávku na právny rámec. Teda napríklad časť vyhlášky, či inej normy, kde sú tieto stroje spomínané. Aj ja stretávam podobné čudá, a ich ovládači ani netušia , to, čo tento oný chlap, že má už motocykel. Napríklad tie e-kolobežky na ktorých sa sedí. Ďakujem pekne. Chceme byť všetci chytrí.

  4. vykon do 4kW, rychlost do 45km/h a sedak vo vyske min 60cm a netreba to pedal9vat, je to motocykel najnizsej kategorie
    k tomu treba vodicak

  5. Vo Veľkej Mači jazdia štangasti na týchto mini motocykloch do kŕčmi. Značky žiadne, helmy žiadne a najebaní jak tri tašky. Koľko krát idú aj v protismere po krajnici lebo je tam menej hrbolov.

  6. V Zlatých Moravciach sa jeden dili starší pán vozí na e skútri aj po chodníkoch a tým pozdravujem policajtov,že nech nekavičkuju a nevyčkavaju na stopku pri kauflande,ale nech konaju!

  7. Vážení prečo načo sa tu zbytočne urazate, vodičák nič nerieši jeto kus kartičky za tisíce eur a to s teba šoféra ani človeka nerobí,veď aj ti čo majú vodicaky havaruju,jeto o sebe ovládaný a povahe,v bývalej porobetonke sa pilo vedne v noci a nikdy tam nebol smrtelni úraz až Kim neprišla oplasena najmúdrejšía mládež a hneď tam bolo prepichnute auto z vydlama z vysokozdvizky prejdení človek z vysokozdvisku,v Don jin robyl vysokzdvyskar s 3,2% a nikdy nenabral kamión keď vykladal nikdy nikoho nepresol a na ňom ste nevideli,že je opili sajbo 4,2% a robil na lise a nikdy sa mu nič nestalo,a triezvemu človeku tam odstrihol lis ruku,pozdravujem pán prager. Tak mudrlanti teraz machrujte!!!! 50 rokov jazdím bez vodičáku na všetkom čo sa hýbe prešiel som celí svet nikoho som nezrazil,jazdím opatrnejsie ako tí čo majú vodicaky a ťažké veľké auta a myslia si že sú majstri sveta. S pozdravom pokora,rozvaha,rozum, trpezlivosť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované