back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Občania úspešne nahrádzajú štát v poskytovaní pomoci Ukrajine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pomoc Slovenskej republiky brániacim sa Ukrajincom pred agresívnymi vojnovými atakmi zo strany Ruskej federácie, súčasná vláda stopla. Teda aspoň čo do dodávky munície, zbraní a vojenskej techniky.

Zároveň bola stopnutá, resp. výrazne obmedzená pomoc Ukrajincom resp. väčšinou Ukrajinkám s deťmi žijúcim na Slovensku.

Nie všetci Slováci však zdieľajú názory politikov, ktorí sú v súčasnosti pri moci a reprezentujú štát. Slováci vyhlásili občiansku zbierku, ktorej úspech nepredpokladali ani jej samotní vyhlasovatelia. Za pár dní majú byť na účte zhruba 2 milióny Eur.

Túto aktivitu si všimli aj  zahraničné médiá a reagovali na ňu aj vrcholoví politici  Českej republiky.

Je dobré, že Slovákom nie je ľahostajné, či sa Ukrajina ruskej agresii ubráni a nechcú mať ruského agresora na našich východných hraniciach.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Keby sa radšej takto rychlo vyzbieralo na ťažko chore deti a pre UA radšej zbierat vrchnačiky..

    10
  2. Dva milióny eur na liek pre choré dieťa sa zbierali mesiace. Pre UA sa to stihli státisíce za pár dní. Super. Keby debilita kvitla, Slovensko je najväčšia botanická záhrada na svete.

    9
  3. keby ste miesto toho kvakania darovali na tie chore deti, tak by sa vyzbieralo tiez dost… toto je jedna iniciative pre ukrajinu, kde ludia daruju dobrovolne peniaze, pretoze chcu… a teraz sa pozrite kolko sa rocne zbiera na slovensku na chore deti a kto organizuje tie zbierky… ked zistite, ,ze su to tie zle mimovladky, tak budete v soku… idem este prihodit ukrajincom, lebo ste sprosti a lebo na to mam…

    4
  4. 19. apríla 2024, 20:50
    Ten bol dobrý 🤣🤣🤣 Chod sa pozrieť do hociktorého baru a nájdeš tam aj batalión svojich vlastencov. Akurát oni sa na frontu moc nehrnú.

    3
  5. Ja by som tiez prispel, ak by bola taka moznost, napriklad priamo na nejaku lukrativnu nehnutelnost na azurovom pobrezi nejakemu tomu vyssiemu uradnikovi. Lebo takto sa mi to zda ako prilis komplikovane…

    5
  6. Uz si kakal na modro?
    Porad sa so svojim lekarom z Všž.
    Asi mas okrem mozgu aj travenie v dezolatom stave.

    3
  7. Nasi pseudovlastenci od Pistu H. si radi kopnu do skutocnych vlastencov.
    Hrdinom slava 💙💛 . Stojime pri vasom boji za slobodu.

    2
  8. Aj mna by zaujimalo kolko dali dezolati na pomoc chorym detom.
    Minule ked som tu s jednym primitivom debatoval ze ci okrem seba niekomu v zivote nezistne pomohol, dostal som od neho ze sice nikdy nikomu nepomohol ale pomaha Ukrajincom zo svojich dani 🙂 tak sa citi ako hrdina

    2
  9. vladolf

    no teraz bude este hrdinskejsi s novymi daniami, ktore necakane prichadzaju po volbach prezidenta…uz sa neviem dockat ked nebude rohlik stat 14centov…este ze sa ti smradi budu vyhovarat, ze plataju diery po minulej vlade a dementi to budu po nich papagajovat, ako No.1 argument…

    2
  10. Táto zbierka mi príde skôr ako nejaká PR akcia. Koľko miliárd už do UA natieklo? A s akým výsledkom?

    5
  11. Dezolky plačú, že na choré deti sa nevyzbieralo.. veď zorganizujte zbierky, alebo pozrite ludialudom, tam sú tisícky zbierok, miesto jednej borovičky s pivom môžte prispieť na niečo užitočné 🙂 a ešte otázka, nemal by sa o choré detičky starať štát, aby sa ľudia nemuseli doprosovať na internetoch, ako nejakí chudáci, lebo peniaze zo zdravotníctva idú oligarchom? Veď ste si zvolili najlepšieho premiéra v histórii, najlepšieho ministra vnútra, aj keď teraz je na ministerstve obrany, oni sa predsa postarajú o svojich poddaných 😀 či skôr o svojich nadriadených sponzorov?

    3
  12. Tohto sme sa dozili … hornomadari robia zbierky aby oslabili moc cárovej Putinovej koruny. Veď pravy slovensky vlastenec z hornej zeme suhlasi s putinovymi narokmi na uzemie samozvanej Ukrajiny.
    Uz sa tesim ako budeme na slavine feferony pestovat a od Dunaja az po Laborec pouzivat Staromadarcinu ako to vzdy aj bolo a bude.

    Nech nas boh chrani pred liberalnou svolocou z SNS.

    1
  13. Jednoducho chorá až zákerná politika PS. Táto propaganda ich do EÚ parlamentu nedostane. Koľko boja schopných Ukrajincov pracuje v únii mali by prispievať keď nechcú bojovať. Ukrajinec kašle na vlasť a Slovák sa skladá na zbrane pre ukrajinu. Špinavá politika PS.

    4
  14. Spinava politika vas kuriev potomkov komunizmu- slovakov bez vlasti a kedysi neoliberalov Sturovcov. opantane mozgy tupe zo Smeru s SNS co podporuju Ukrajinu !!!
    Slovak nizsie od kona.

    2
  15. Tak ako pises moj madarsky brat. Prispej Putinovi a prispejes rovno velkej novej velko-Uhorskej risi

    1
  16. Táto zbierka na nákup munície pre ukronacistov jasne ukázala že je tu dosť libtardov (rozumej liberálnych retardov) ktorí radšej pošlú peniaze na vraždenie slovanov ako by mali s niečím pomôcť u nás doma. Mali by sa dať liečiť ! Alebo aspom začať používať vlastný rozum (ak im ešte nejaký zostal) a nesledovať Serešove zapredané mienkotvorné médiá !

    4
  17. Len hádžte euráče do čiernej diery… potom si prerátajte úspory na bývalú slovenskú korunu nie kurzom 1:30.126 ale 1:1 degeši… pomoc je síce pekná vec, ale co tak správne zacielit pomoc a nie poslať eurá ktoré možno budú využité nie správne…

    Vlafof – ahoj mucko ako sa máš? Dáme spicha?

    3
  18. Pre: Anonym 19. apríla 2024, 20:44
    You mad bro? 😀

    Pre:Anonym 19. apríla 2024, 21:50
    No z 3 dňovej ruskej operácie je cez 700 dni takže, výsledok parádny 😉

    Pre: Ekonóm 20. apríla 2024, 1:40
    Čierna diera je už známa ruská dezinfo snaha. Dohladaj si nech si neni za debilka 😀

    1
  19. Americká kongresmanka Marjorie Taylor Greene podala pozměňovací návrh k návrhu zákona na poskytnutí zbrojní pomoci Ukrajině, že každý kongresman, který pro zákon zvedne ruku, musí povinně narukovat do ukrajinské armády

    2
  20. Idiotsky názov článku čisto bulvár, ešte v ktorom štáte okrem Slovenska sa skladajú ľudia na zbrane? PS kaviarenský pisálkovia zhovadujú Slovensko.

    1
  21. Nazdar dezolo.
    Prispievam na zbierky na pomoc niekedy.
    Na tuto som zatial nestihol prispiet.

  22. 20. apríla 2024, 9:00
    To isté by malo platiť u nás. Chces podporovať UA? Fajn. Ale nie z našich daní. Nafasuješ plnú poľnú a hajde na front. Tam môžeš hulákať sláva od rána do večera.

    1
  23. Žeby herci dávali svoje peniaze na Ukrajinu,tomu neverím,veď aj keď sa jedná o nejakú finančnú zbierku,tak dajú do dražby nejaké svoje nepotrebné oblečenie,len aby nemuseli dať ani centík..

  24. Prispievaju na spravnu vec.
    Herci az na par vynimiek niesu dezolati a maju vzdelanie a uroven a rozhlad.

    Tu si bude bliakat nekvalifikovana pracovna sila ze ako predlzujeme boje pritom vyzeraju este hlupejsie ked sa hraju ze nevedia rozdiel medzi mierom a kapitulaciou.

    1
  25. Vladolf,čo s takým človekom,ktorý nazýva iných ľudí dezolatov,čo s takým človekom,ktorý nazýva ľudí hlupou pracovnou silou,pritom som ozaj za celý môj život nepoznal niečo tak blbeho ako je ten Vladolf,aspoň podľa toho,čo tu vypisuje.

    2
  26. No ale ked to mas v hlave vykradnute a do toho vzduchoprazdna ti tam nakakali rusku propagandu co stebou.
    No polutovat ta alebo sa ti zasmiat inak neviem…

  27. Mozme sa pobavit o tvojich zivotnych uspechoch. Ked herci su nic. Ved ano co tam po kulture uz tam vy dezolati mate prudko inteligentnu rosnicku Simkovicovu

    2
  28. Snad si necakal, ze v sns bude nieco inteligentnejsie od dazdovky?
    Bud je tam ozraty debilny nacek, alebo vygumovana pixa, ktora je schopna akurat precitat par slov.
    A v pripade ich predsedu, aj tych par slov domota.
    Ale zase, semafory o nom hovoria, ze squele soferuje.
    No ale vraj ho nahradi tepla taraba.

  29. Kde píšem, že herci sú nič, jasne,že majú vzdelanie,robil som v trnavskom divadle, kedy tam hrávali,Zednikovič,Krónerová,Kožka a iný, jedným z režisérov bol aj Nvota,jeho predstavenia mali šťavu,žiadne vulgarizmy, ako v dnešných moderných predstaveniach,chodilo sa aj na divadelné zájazdy ,bola to fajn partia..

    1
  30. Jak sa môžete tak rozčulovať že sa ľudia skladajú na niečo, veď to nejde z vášho vrecka. Veď máte už zvolené svoje prasce vo vláde aj paláci, tí vám vykrádajú vrecká na hulváta a vy im tlieskate. Pokoj už dorazil v podobe zrušených benefitov ak pôjdete zubárovi aj benzín je lacnejší o -20 centov za liter. Video so semaforom nepotrebujete vidieť. Pošuškáva sa že zrušia Matelkove rodinné príspevky prípadne daňový bonus na dieťa. Čaká vás len pokoj a prosperita a namiesto toho tu takto zúrite, že niekto niekam poslal svoje Eura 😀

    2
  31. hlavne že ukrajinci sa vzdávajú, nechcú bojovať. a vy potkani im posielate peniaze… máte tolko rozumu jak ošípané 🙂

    2
  32. Pre: Anonym 20. apríla 2024, 11:53
    A kde je problém? Veď sa vzdávajú od prvého dňa vojny podľa moskovskej žumpy. To ti vadí, že im niekto posiela peniaze? Asi ich máš málo a serie ťa to, možno keby si mal viac rozumu jak ošípaná, máš aj viac peňazí 😀

    1
  33. Veru to by sa vam kolaborantom pacilo. Realita je zas ina.

    Este mi prosimta povedz ako dopadlo referendum v Donecku a Luhansku o pripojeni. podla moskovskych nackov a ich oficialnych udajov.

    Dufam ze aj to si im zhltol aj s navijakom ako sa na hlupaka patri

  34. Vladolf aj Homo Dezole ,prispeli ste už finančne na zbrane pre Ukrajinu? Zatiaľ prispievate idiot komentarma propagande PS.

  35. urobme deal
    Prispejem na Ukrajinu a ty ukaz ze niesi taky kokot ako sa prezentujes a prispej na chore deti na Slovensku alebo ludom v nudzi. Oki?

  36. 20. apríla 2024, 11:58
    Nevzdávajú sa. Zajtra budú v Moskve a pozajtra až vo Vladivostoku. Či nie? Tak pardon, to som si pomýlil filmy. Ešte ich len natáčajú. Producentom je vraj nejaký Zelenský, nepoznáte ho niekto? 🤣🤣🤣🤣

  37. Dnes v Bratislave kostol Klaristiek,patriaci mestu uvádza hru..Tepláreň Kiki Ball vol2 ,progresívci mali by ísť podporiť kultúru inakosti aj reálne, nielen od počítača

  38. Pre: Anonym 20. apríla 2024, 12:38
    Prečo ťa to trápi vôbec, ty musíš neskutočne závidieť ľuďom peniaze…

    Pre: Anonym 20. apríla 2024, 14:30
    Ty si nejak celý pomýlený, veď ja len opakujem po tebe, že ukrajinci sa vzdávajú… už cez 700 dní v 3 dňovej špeciálnej operácií podľa Moskovského naratívu. Neviem čo trepeš o Moskve to si chcel akože otočiť a byť vtipný, že UA ma záujem ísť na to hlavné mesto hnoja tak to gratulujem tvojim mozgovým pochodom a úrovni tvojho sarkazmu.

  39. Pan Zelensky je milionár a Slováci robia zbierku na muníciu pre ukrajinu. Pan Fiala z CZ vie ako ich použiť náhoda či nie?

  40. Pre: Anonym 20. apríla 2024, 15:56
    Slováci alebo potkani? Teraz neviem veď hlavný veliteľ Filcka ich volá potkani a nie Slováci.

    3
  41. koľko milionov nábojov už ukrajina vystrelila a kam ju to posunulo ? ak vystrelí ešte o pol mil. viacej posunie ju to ešte ďalej ? navštívte slovenské montovne a slovenčinou sa skoro nedohovoríte . mám pocit akoby za ukrajinu chceli viacej bojovať cudzí ako domáci a to nie je v poriadku jedine že by sa niekde stratila dôležitá informácia ktorú ukrajinci žijuci v eu majú a my nie .

  42. Si frustrovany a zufaly ze si musis dat vladolf a koirovat meno…
    Ale ved co sa cudujem to si tie dezolatske hodnoty ojebavat ..

  43. Absolútne nezmyselná zbierka. Ale je vôbec možné týmto progresívnym popieračom reality niečo vysvetliť ? Táto kvapka v oceáne, úplne zbytočne investované peniaze – vo vojne vplvu veľmocí na ukrajinskom území o NIČOM nerozhodne. Viete ako sa rozhoduje vojna v realite ? Pozrite si ochranu Izraela aj s pomocou USA a západných štátov. To je ozajstná a rozhodujúca vojenská pomoc. Naše „mini“ zbierky by sme mali používať na pomoc núdznym doma a v žiadnom prípade na nákup zbraní, ktoré zabijú zopár ľudí navyše, ale absolútne o ničom nerozhodnú.

    5
  44. Ano vplyv jednej velmoci tej Russkej.
    Dalsie su len taraniny a dookola omielana rusacka propaganda o USA Sorosovi.
    Este daj aj tu s plochou zemou a potom daj si cerveny nos parochnu a kostym.

  45. Preco to nasim kolaborantom tlaci na zlcnik ze niekto svoje prostriedky dobrovolne posle na obranu grdinom z ukrajiny ?

  46. Americká Snemovňa reprezentantov schválila návrh zákona o finančnej a vojenskej pomoci Ukrajine.

    Za návrh podľa ukrajinského webu Európska pravda hlasovalo 311 kongresmanov, 112 bolo proti. Prijatie zákona sprevádzal krátky potlesk.

    Nech nase kolaborantske krcmove luzy porazi 😄🤗

  47. Nech tam ide aj 100 mld aj tak si Rus urobi co potrebuje. Presne tak ako to robi USA. Pochopte to uz vojnostvaci.

    2
  48. A uz dezolati v panike luskaju do seba domace zasoby podradneho chlastu z lidl akce a chrlia okolo seba siru 🙂

    Parada som rad

  49. Poslal som na zbierku do Moskvy, chcem aby bola praca dobre vykonana a dokonana,myslim,ze som dobre poslal,slava Rusku.

    2
  50. Kvalitny francuzky konacik remy martin xo,si upijam na vitaza Putina,mily jebolf.

  51. Na zdravie a na tvoje slzy luzer.
    No statisticky ty si skor na tej strane corgon a borovicka 🙂
    Posleme tvojich krajanov pekne za Ural.

    1
  52. No pekne budeme pozerat videjka ako nase zbrane nicia rusku zhubnu rakovinu.

    Slava Ukrajine 💙💛
    Obrancom večná sláva !!!

    1
  53. Jebolfko,nesud druhych podla seba,si len obycajny kviciaci liberalny niktos,taky tlsty zufalec,to,ze si na tabletkach (psychofarmaka) vie uz cele SOL, apropo uz mam zajednanu kvalitnejsiu flasku francuzkeho konaku hennessi richard,samozrejme ak oficialne zvitazi nase milovane Rusko,ostrov vojenskej bezpecnosti.

    1
  54. Toto milujem .
    Kviciace ruske priasiatko ktore ide na porazku nasimi zbranami😆
    Ak mas rad kvalitny alkohol nemal by si sa nechat oklamat.
    „Hennessi“- to znie ako abibas , cim viac pruzkov tym viac original..

    Pobavil si dezolo

    1
  55. Vidim,ze sa vyznas sedliak,pijete doma max.alpu,ty si riadna socka,kde mas zakladny tabor?kocka,alebo papuca? zumpos .

  56. Dezolko aka je to „Hennessi“ ?
    Cinsky obchod ta napalil . No taky je zivot ruskeho frustrata.
    Ked je blby mozog trpi cele telo … raz darmo.

    2
  57. Neboj sa sadielko,mozno raz okusis kvalitne hennessycko,len uz budes stary a gagor budes mat spaleny od alpy,ale sa mozes aspon v krcme pochvalit.

  58. Všetci finanční prispievatelia pekne si zbaľte saky – paky a odídte do prvej línie k vašej milovanej ukrajinSSkej armáde ! Vaša jebnutosť ma až udivuje.

    1
  59. Mozno by bolo dobre uviest do kontextu, ze co ten 1 milion eur znamena. Ukrajina potrebuje cca 12,000 nabojov do diel raze 155mm. Strielaju polovicu tak 6,000 nabojov denne. Jeden naboj do 155mm dela stal pred vojnou 2,000 eur, teraz stoji 8,000 eur. Takze za milion eur sa da kupit 125 nabojov. To je 1% jednodnovej potreby. Europa a USA su tento rok schopne vyrobit 1,5 miliona tychto nabojov. Buduci rok by to malo byt vyrazne viac. Rusko uz teraz vyraba 4,3 miliona tychto nabojov rocne.

    1
  60. Vies o tom, ze sa tie prachy pridaju k ceskemu baliku a spolu so svhvalenymi prachami od nemcov to uz bude cca 1 miliarda?
    A ze uz nakupili asi 800 000 nabojov?

  61. Jeden tank Abrams stoji 10 miliónov dolárov, len aby ste vedeli, aké smiešne gestá sú tie vaše zbierky.

  62. Pozrite si rozdelenie tej pomoci USA. Väčšina pojde na posilnenie východného krídla NATO. Nie je to tak, že to dajú zajtra len Ukrajine ako na tácke. Tie pebiaze zahŕňajú všetko možné a v dlhšom časovom horizonte. Ale binárne rozmýšľanie progresívcov-agresívcov je také, bohužiaľ.

  63. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 6:41
    Rus je už rok vo vojnovej ekonomike, západ nie. Západ ráta stým, že svojou veľkosťou to utiahne popri normálnej.

    Stále tu plačete že 43000 ľudí sa rozhodlo darovať cca 70e … To vážne ste natom tak zle, že vás poburuje 70e ?
    Veď Dolinková vám pred týždňom len tak zobrala 150e/rok a to sú vaše peniaze čo vám stiahli cez dane. 😀

  64. Dobre su tie kde si mozes dat aj podpisat raketu ktorou nasledne znicia nejakeho ruskeho potkana

  65. Pre: Lgbti+-x: 21. apríla 2024, 8:10
    Ale ta zbierka nie je len o množstve ty debilko. Slovinská vláda prispela 1 000 000 eur, Slovenská sa dištancovala ale občania Slovenska tj Potkani napriek tomu prispejú 2 700 000e pretože tá čiastka je malá ale spraví z Filcka medzinárodného kokota na nejaký čas. A to je na nezaplatenie, vy ani nechápete že to je na zosmiešnenie vášho dementného vodcu 😀

    1
  66. Pre:Anonym 21. apríla 2024, 8:45
    Nenaletelo je to len zbierka čo sa pridá do medzinárodného fondu, z ktorého sa nakupuje munícia.

    Ale ak chceš žiť v klame tak kľudne, stále by si si mal uvedomiť že je to len 70e na jednotlivca.
    Tu ľudia nemajú problém poslať do sračiek nepomerne väčšie sumy :

    https://www.seredonline.sk/2024/04/17/pozor-na-podvody-s-kryptomenami-muz-prisiel-o-viac-ako-100-000-eur/
    https://www.seredonline.sk/2024/04/12/falosna-policajtka-strasila-seniorku-zlymi-ukrajincami-ta-jej-uverila-peniaze-a-cennosti-hodila-do-smetiaku/

    😀

    2
  67. Už sa vážne dokážeme pohadat aj pre dobrovoľnú pomoc napadnutemu štátu?….nášho suseda napadol agresor, denne tam zabíja, bombarduje, kradne, znasilnuje…nerozumiem komu a prečo môže vadiť to, že sa desaťtisíce ľudí rozhodlo v ramci svojich možnosti pomôcť napadnutemu štátu aby sa mohol o niečo účinnejšie brániť tejto agresii…

    3
  68. Uz aj Alko-Máša podla vyjadreni
    ma pohnuty zlncnik z Americkej pomoci , podobne ako tuto ujo „Hennessi“

    1
  69. 800,000 nabojov raze 155mm vystaci Ukrajine na necele tri mesiace. Na mesiac vraj potrebuju 360,000 tych nabojov. Do konca roka je este 8 mesiacov. Od augusta bude treba zasa dalsie miliardy a vselijake iniciativy.

  70. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 9:01
    Došli argumenty čo?
    Medvede došli do ľudských miest a napádajú občanov, riešenie je čo? Odstrel.
    Rus prišiel do Ukrajiny a napádajú občanov, riešenie je čo? Odstrel.
    Musí byť jednoduché pochopiť aj s vašou kognitívnou kapacitou.

    3
  71. Som rád, že si sa v príspevku o vojnovom štváčovi identifikoval. Len trafená hus zagága. Aspoň vieš na čom si. Ani sa tým netajíš. Buď na seba hrdý.

  72. Co to znamena vojnovy stvac?
    Pocul si to od sudruha Fica? Na Ukrajinskom stretnuti spomenul komu su tieto reci adresovane a akemu publiku.

    Dobre sa citis ked si Ficova hračka?

  73. 20. apríla 2024, 23:37
    Geroj, prečo už nie si v ukrajinskom zákope? Keď tak veľmi nenávidíš Rusov? V kongrese prešlo 60mld. pre zbrojovky. Super. To zas bude najebanych gerojov čo budú hulákať to vaše sláma u kravína. V živote nikdy nevrátia ani tretinu z toho čo sa do nich nalialo.

    1
  74. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 9:46
    Keď ti to uľahodí, kľudne. Ja ťa tiež beriem ako drbnutého dezoláta 😀

  75. S Ficom ma nespájaj, to sú tvoje typické reči, že všetkým píšeš to isté. Fica som nikdy nevolil, skús niečo iné na mňa. Ale že si ty štváč, je viac než isté.

    1
  76. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 10:24
    Určite si volil Filckovu podržtašku tj. Filcku osobne 😀

  77. pouzivas jeho retoriku tak ta snim spajam. A vidim ze ani nevies co pises len opakujes frazy ako papagaj.

  78. Vy tu strieľate od pása čo vás akurát napadne. Volil si Ficka. Ak nie, volil si Harabína. Ak nie… Ešte že máte z čoho vyberať. Zúfalci neomylní.

  79. Ani tých. Ďalšia možnosť? Aby si toľko netipoval (o chvíľu ti vypnú internet), prezradím ti, že v súčasnosti je tá strana v parlamente v opozícii.

  80. Za kádrovanie aké tuná predvádzajú samozvaní odborníci na všetko, Vladolf a Raťafák by sa nemuselo hanbiť ani kádrové oddelenie za komančov. Toto je vaša predstava o demokracii a slobode slova?

    1
  81. Ved clovek ti aj napise aj ti posle link na zdroj aj ti kazdy bozi den vyvracia tie dristy odznova a potom ked si v uzkych tak zas dristas o demokracii a nazore.

    Tebe podobnym by sa najviac pacilo sirit rusku propagandu z ruskej ambasady a aby ti nikto neodpisoval a nechal ta dristat bez povsimnutia

  82. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 12:54
    A aká je tvoja predstava slobody a demokracie? Už tu máte 100 príspevkov nariekania nad tým, že pár ľudí poslalo niekomu na zbierku 70e. Sami píšete, že ide o kvapku v mori tak čo chces aj zbierky zakázať, načo toľko plaču pre nič ? 😀

    1
  83. Ja teda neviem.
    Polodebil napise debilinu, totalny blud. Niekto mu yo argumentami vyvrati a vysvetli mu, ze je debil. A on, debil zacne o slobode slova, nazore a pod.
    Ty debil, ved si si to tu slobodne napisal, nikto ta nezavrel za to, ani z roboty nevyhodil.
    Ty nazor

    1
  84. 21. apríla 2024, 13:17
    Predstava? V našej dobe asi naivná. Napríklad za rovnaký zločin, rovnaký trest. Pre každého, bez rozdielu svetovej strany. Ale toho sa nedočkáme, takže ako vravím. Naivná predstava.

  85. Slnieckarski vojnostvaci, co keby ste dali peniaze na zorganizovanie mierovej konferencie napr v Bratislave, kde by sa konecne dohodol mier. Tento navrh len citujem, myslim ze to uz navrhoval aj politolog Chmelar.
    Co vy na no to?

    1
  86. Pre: Demokracia 21. apríla 2024, 13:39
    To je ten mier čo sa dojednával v Turecku a znamenal kompletnu kapituláciu UA , max 80 000 vojakov v armáde, NO-EU, NO-NATO so susedom čo ťa práve vojensky napadol. To je taká dohoda pre nesvojprávnych prípadne slovákov ako nám história ukazuje.

  87. Anonym 21. apríla 2024, 12:54…ako som ťa ja „okadroval“?..A kto ti tu zakazuje vyjadriť názor?

  88. Rus prave preto zasiahol na vychode Ukrajiny, lebo nechce aby mu za hranicami pristali jadrove zbrane Nato teda USA a potom uz len maly krocik vyprokovat incident a jadro miery na Rusko. To by sa vam pacilo spolu s USA, vsak?

  89. Prave som poslaĺ sice nie moc, ale aspon nieco. A pre dezole len jedno, prosim, kedy uz skonci ta vojna? Kedy uz Filcko vybavi ten slubovany mier? Alebo kedy prestane podporovat vojnu? Zatial len divadlo pre ovecky, ale podpise co mu daju na stol, mimochdom podpisal aj, ze Slovensko podporuje uzemnu celistvost Ukrajiny…a ten benzin? A pozraviny? Uz je to lacne? Ovecky, beeee

    3
  90. Beee alebo staci si vytvorit imaginarny problem a potom ho imaginarne vyriesit? Akoze napriklad Korcok ide poslat Slovenskych hrdobijcov bojovat na Ukrajinu? Ale uz to vyriesil, nikto tam nejde…fuh, odlahlo mi…diky Bobčo

    1
  91. Demokracia,
    Ty si ako ukazkova brozura propagandy s prazdnymi heslami.
    Nieje to tak davno co tvoju dezolati zjapali ze Rusko si moze robit na svojom uzemi akekolvek cvicenia, aj pri hraniciach s Ukrajinou.
    + ze to by sa vojnovym stvacom z USA pacilo keby Rus napadol Ukrajinca ale to sa nestane lebo Slovan nepojde proti Slovanovi.

    Nakakane do pusiny.

    A teraz eate som sa ta pytal na osah tej mierovej dohody ktory by si navrhoval. Zatial si neodpovedal.

    1
  92. Rusi s názvom Špeciálna operácia spravili chybu. Mali to nazvať Boj proti terorizmu či Prínos demokracie, alebo Hľadáme zbrane hromadného ničenia. Tiež sú to kraviny ale amíkom ich zatiaľ vždy zožral celý svet. A beztrestne. Mohli sa inšpirovať.

    2
  93. 21. apríla 2024, 14:20
    Prečítaj si po sebe príspevky. Reaguješ na všetko a každého, kto sa nestotožňuje s vaším jediným povoleným názorom. Vladolf detto. Stačí tak, či treba preložiť?

    1
  94. 18.23
    Ty chruno s nazorom, necuduj sa ked pises koniny, ze ta maju za kona. Keby si aspon vozil deti v poronde, ale takto si len neuzitocny kon. Sice s nazorom, ale blbym.

    1
  95. Demokracia 16:25,Tvoj príspevok,je jediný,ktorý vyjadruje skutočný dôvod tejto vojny.Vladolf(Adolf),a dezole,a Ratafak si myslia,keď tu ovládli tento blog,a nikto sa už s nimi nspini,že sú majstri sveta.Nie ste len trápení úbožiaci,a len ignorovať!!! To je všetko,píšte si sami zo sebou.

    1
  96. Ja viem ze tie ruske dristy sa vam s nizsou kapacitou lahsie spracuju v dutine lebecnej.
    A aky je teda skutocny dovod? Ak som sa k tomu nevyjadril jasne a mas nejake pochybnosti kludne povedz. Dam ta do reality

  97. 21. apríla 2024, 18:23
    Prepáčte vaše veličenstvo. Už si si kopol a môžeš ísť na pivo kričať sláma. Ale tvoj príspevok o niečom vypovedá. Nikdy sa tak nekričalo a neútočilo na iné názory ako pri Ukrajine. Nikdy. Pýtam sa prečo? Drvivá väčšina z vás nikdy nebola ani len v Prešove. Ale bijete sa za nich ako keby boli neviemčo. Bijete sa za pravdu? Za slabších? Fajn. Kde ste boli pred 20 rokmi? Diali sa rovnaké svinstvá v réžii vašich idolov spoza Atlantiku. Vtedy ste prečo neškriekali?

    1
  98. Anonym 21. apríla 2024, 18:23…nestačí, napísal si že som ťa okadroval, tak napíš ako konkrétne…z tých cca 140 príspevkov je toto moj tretí, v druhom som sa pýtal to isté…de facto tu mám jeden príspevok v ktorom som vyjadril názor a ty si na to napísal že kadrujem ako za komancov a teraz ze reaguejm na každého s iným nazorom(Asi tým jedným príspevkom?)…tak sa nevykrucaj a napíš ako som ťa okadroval…čo sa ťa tak dotklo?

  99. Už som sa vyjadril. Hocičo čo sa týka Ukrajiny tu štekáte aj s Vladolfom ako besní. Inak držíte huby. Nech robí kto chce čo chce. Aj k tomu nás vysvetlenie? Mne osobne sa nepáči, že niekto vyjadrí názor a hurááá, hneď do neho. Podporuj si ukrajincov, kľudne ich aj doma chovaj, ale nemusia to robiť všetci lebo je to v móde. Divis sa, že sa ľudia posekali kvôli zbierke? Čistý kktizmus, zbierať sa na muníciu, keď Zelenskemu tečú do papule miliardy.

    1
  100. Vykrucas sa ako had…napíš konkrétne konkrétne ako som ťa okadroval a omáčky si nechaj na doma do spagiet…
    Pocudoval som sa až v jednom príspevku že niekomu môže prekážať dobrovoľná zbierka na pomoc napadnutemu štátu…to je celé, tak napíš ako a kde som ťa okadroval a ako reagujem na každého s iným názorom…ideš a skús to bez vykrúcania..

    1
  101. Už som sa vyjadril. Až sa budeš zas odbavovať v inom článku na niekom tak si nato spomeň. A pozdrav svojho parťáka pri kritizovaní Blbolfa.

  102. A inak nikto ťa nenúti pomáhať, zbierka je dobrovoľná…nikto ti nezakazuje napísať názor, však si to tu niekoľkokrát spravil…ale sťažovať sa že ťa niekto kadruje, nevedieť vysvetliť ako a ešte písať o kokoxizme ľudí čo sa rozhodli prispieť je dosť brutálne kadenie si do huby…tu vyplakavas o kadrovani a ešte nemáš hanbu písať o kokoxizme druhých…neskutočne..

    1
  103. Prečítaj si svoje príspevky aj v iných článkoch. A pochopíš. Vlastne nie, nepochopíš. Ľudia ako ty si myslia, že sú neomylní a môžu všetko. I keď sa hráš na ťažkého inteligenta.

  104. Anonym 21. apríla 2024, 20:18…tvoje slová „Za kádrovanie aké tuná predvádzajú samozvaní odborníci na všetko, Vladolf a Raťafák by sa nemuselo hanbiť ani kádrové oddelenie za komančov.“…ZA KADROVANIE AKO TUNA…tak čo zas píšeš o nejakých iných článkoch?…napísal si o kádrovaní a máš problém jasne vysvetliť kde a ako, tak už skáčeš do iných článkov….ten problém je že ty naozaj nerozumieš písanému textu….skús sa aspoň na sekundu zamyslieť kto kádruje…
    či ja, ked som čudoval ako može niekomu vadiť ak niekto zo svojich prispieva na pomoc iným,…alebo ty čo píšeš o „kokoxizme“ ľudí čo sa rozhodli pomocť….

    1
  105. Seredčan ty si už riadne spracovaný sionistickými médiami ! Občas sa aj hambím že takéto čosi žije v našom meste ! Tfuj !

    1
  106. Netaraj tu o sionistickyh mediach . ozaj vy kokoti sa chvalite v krcme kto napise vacsiu kokotinu tak dostane od senkarky slane palicky gratis alebo o co ide.

    2
  107. Mádiá : Liberálne , Americké , Sorosove, Čaputovej ,
    Ovládáné : Sionistami. Bruselom , Washingotonom, Anglosasom
    Proti : Slovanom, Rusom , Národným záujmom, Medvedom….

    Pospajaj lubovolne a budeš Dezolé superstar s vlastným „názorom“

    2
  108. Pre: Lubo 21. apríla 2024, 17:00
    Filcka nikdy, proste len divadlo pre slepých voličov…
    Jemu je jedno, pripravuje sa na oba scenáre či tam bude západ alebo rus, tj. pre oboch chrumkavý.

    Jeho jediný problém je ako zabezpečiť svoju (a jeho ľudí) beztrestnosť rozmrdaním súdnictva na svk ale tak aby to nezastavilo $ z Bruselu, pričom velmi dobre vie, že práve to mrdanie súdnictva to zastavilo pre Polsko/Madarsko v minulosti. Na jednej strane váh beztrestnosť na druhej kolaps verejných financií.

    Vojna mu vyhovuje, nová prac. sila, oživenie zbrojoviek, celkovo viac ľudí čo tu žije a míňa $, dokonca aj tí ožrani čo sa tu ľudia sťažujú mu vyhovujú, tiež musia niekde kúpiť ten chlast a bývať. Čím viac to tam rus rozjebe tým viac ponúk/utečencov môže Svk získať v budúcnosti bez ohľadu nato kto tam bude vládnuť…

    https://openiazoch.zoznam.sk/priemysel/slovenske-zbrojovky-idu-naplno-rekordne-trzby-aj-zisk-za-municiu-hlasi-aj-vop-novaky/

    1
  109. 8.27
    Ten kotny nacek to robi zadarmo.
    Odkedy mu cajti zhabali hracky, nema co robit tak vymysla pixoviny.

  110. Anonym 21. apríla 2024, 22:23
    Na Gazu zbierka nebude? Aj tam zomierajú civilisti. Dokonca viac než na UA.
    Ozaj dezole jedine co dokazte je citat hoaxi na faceboooku? Skusal simpoizit google? Zbierok na gazu su stovky.

    Napr. https://www.charita.sk/slovenska-katolicka-charita-vyhlasuje-financnu-zbierku-na-pomoc-pre-ludi-v-pasme-gazy/

    https://www.unicef.sk/gaza/

    https://clovekvohrozeni.sk/pomoc-ludom-v-pasme-gazy/

    To su veci, co? Skusil si, nevyslo, chlapom v senku nehovor

  111. Anonym 21. apríla 2024, 22:23
    Na Gazu zbierka nebude? Aj tam zomierajú civilisti. Dokonca viac než na UA.

    Teraz skus porozmyslat aky si prizemny a jednoduchy. Hlavne je ale si kopnut do chudakov Ukrajincov, ze? Zavidis aj zbierku…

    Pouzil som mozog za teba, ostatne, ako si zvyknuty a napisal som. Do google zbierka na GAZU. Uvadzam par prikladov:
    https://www.charita.sk/slovenska-katolicka-charita-vyhlasuje-financnu-zbierku-na-pomoc-pre-ludi-v-pasme-gazy/
    https://www.unicef.sk/gaza/
    https://clovekvohrozeni.sk/pomoc-ludom-v-pasme-gazy/

    Potom napis ako si prispel.

    1
  112. Homo Dezole, ako si správne poznamenal, vojna mu vyhovuje. A nielen jemu. Oživenie zbrojoviek, dopyt, zisky. Silné afrodiziakum.

    1
  113. Hrdinovia, nenávidíte Rusko, zbožňujete Ukrajinu, prečo nenarukujete? Chcete pomáhať? Tak poriadne.

    1
  114. Zbierku pre ukrajinu organizujú zákerné politické indivíduá osierajúce vlastnú krajinu.

    1
  115. Anonym 22. apríla 2024, 10:20…Rusko nás dalo na list nepriateľov, otvorene v televízií hovoria o použití jadrových zbraní na západe….nemusíš zbožňovať Ukrajinu ale pomocť v rámci svojích možností udržať agresora čo najďalej od naších hraníc je predsa aj v našom záujme…..

  116. Pre anonym 22.4.24 10:34Našu krajinu osral Hojsík, ty tupohlav. Do pakov, nadávaj tomu koho máš u teba doma najradšej, idiot.

    1
  117. Príspevky na ubytko pre ukrajincov už dali na polovicu. Čoskoro ich zrušia. A bude po solidarite.. nechápem prečo ich aj dotujeme. Ukrajina není SAN Marino ( rozlohou) bojuje sa na 20% územia majú kde ísť. Čoskoro ich Zelensky bude naháňať po Európe do boja,aby porazili Rusov s timi čipmi z tv a mikrovlniek.

    3
  118. Vladolfa a ostatní.Chce SE mi zvracet.Vy ste gondáši.Běž,běž,val,val a už sa nevracaj.Ked čítam vaše príspevky,zase semi chce zvracet.Pokrytci,bězte na UA SE zbraní v ruce tak ji skutečne pomůžete a ne schovani v ;zakopu,,
    Vladolf co kdyby sme dali stretko na hřbitově,ušetřím tí cestu domů!

    3
  119. Ty opichaj mutantov z PS,hlavne Kolikvu a šimpanz starý s mladým nech ti dajú kaviarenský anál.Pozri sa na PS na fotografii sami mutanti. To len na obranu CZ bráchu.

  120. Občania úspešne nahrádzajú štát. Kto je za touto iniciatívou je úplne jasné Šimeckovci a ich poradcovia a novinári a osierači vlastného štátu čo nerešpektujú demokratické voľby. Hrozné keď novinári pomáhajú rozoštvávat občanov. Som absolutne nestranná osoba, rešpektujem výsledok demokratických volieb.

    2
  121. Počet stále pribúdajúcich prispievateľov,je tak dôveruhodný, ako denný počet covidových pacientov v r.2021..

    1
  122. Anonym 20. apríla 2024, 1:02
    HAHA, tak ty si ešte sprostejší, ako by človek čakal od rusofilného dezoláta, že vraj zbierka, ktorá podporuje zabíjanie Slovanov 😀 a v tej tvojej drbnutej hlavičke si nerozmýšľal, kto tam tých Slovanov začal zabíjať?

    1
  123. Akoze ja som volila Hlas a Pellegriniho, ale ked sa na to pozeram s odstupom casu, asi to bola chyba. Na tuto zbierku prispejem, hadam to odcini moj omyl vo volbach.

    4
  124. Nie neodcini. Budes sa smazit v bolsevickom pekle, kde ti budu citat zobrane spisy lubosa che blahu.

  125. Šimeckovci, zobudte sa je po voľbách,treba navštíviť psychiatra, pomôže vám zabudnúť na prehru vo voľbách.

    1
  126. Plán Anglosasov sa uskutočňuje. Nech sa pozabíjajú sami medzi sebou. Myšlienka Bismarcka sa napĺňa.

    1
  127. No ja mam pocit ze ak sa tie peniaze nerozkradnu skor alebo cez nakup munície tak aspon s tou muníciou budu obranovat zlodejov a ich nakradnuty majetok či pôdu napriklad aj tohoto ministra. Aky je v tom rozdiel. Ziadny lebo vsetko je to zvrátenosť.

  128. Ziadne peniaze, ani tri miliony, ani sestdesiat miliard neriesia najvacsi problem Ukrajiny a tym je nedostatok zivej sily na fronte. Ukrajinci surne potrebuju aspon 350,000 novych vojakov. 100,000 okamzite teraz na fronte. Ak chce niekto okrem zaplatenia odpustku vo forme financneho prispevku pre vyrobcov municie Ukrajine fakt pomoct, tak rychlo sup sup do ukrajinskej cudzineckej legie. Zoberu tam kazdeho, kto este veri Zelenemu.

    1
  129. 21:06 trepeš hlúposti. Na front by mali poslať takých ako si ty. Neužitočný až nebezpečný pre spoločnosť.

  130. Ukrajine nepomohlo doteraz 300 mld., je zbytočné si myslieť, že im pomôže ďalších 61 mld. Akurát to predĺži to zúfalstvo, ktoré je na fronte.

    2
  131. Pre: Anonym 25. apríla 2024, 21:56
    Ten zbytok „nejebnutých“ chodí písať na hrádzu VIVAT PUTIN a rohadzovať pripináčiky 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované