back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za 4 hodiny polícia riešila 20 vodičov s telefónom v ruke. Za jazdy sa venujte volantu, nie mobilu!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajné hliadky vykonali po celom Trnavskom kraji, v rámci dohľadu nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky, intenzívnu dopravnú akciu.

POLICAJTI ZASTAVILI 143 PREVINILCOV

Počas 4 hodinovej akcie sme si posvietili na stovky vodičov, pričom sa 1️43 osôb dopustilo priestupku v doprave.

Najviac vodičov, medzi ktorými bol aj 1 motocyklista, si neustrážili nohu na plyne. Celkovo sme za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti zastavili 6️7 previnilcov.

Druhým najčastejším porušením dopravných pravidiel bolo práve telefonovanie či písanie správ počas jazdy. Až 2️0 vodičov sa pri jazde venovalo nielen volantu, ale aj svojmu mobilu.

Policajti pri dychových skúškach zistili alkohol u 2️ vodičov. V oboch prípadoch išlo o priestupok, keďže nafúkali menej ako 1 promile. Obom však policajti zadržali vodičské preukazy.

- Článok pokračuje pod reklamou -

NEPRIMERANÁ RÝCHLOSŤ A MOBIL V RUKE NA CESTY NEPATRÍ

Pripomíname vodičom, že neprimeraná rýchlosť a nevenovanie sa vedeniu vozidla sú častými príčinami vzniku dopravných nehôd, žiaľ aj tých tragických.

Jazdite preto zodpovedne, plne sa pri jazde sústreďte a zbytočne neriskujte❗️

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Za mobil za volantom by som dával trest smrti alebo aspoň uránové bane..
    Len za dnešok už dvaja kkti, čo mi prešli do protismeru, lebo si sa drbali s mobilom. 🤦

    4
  2. Telefonovať za jazdy bez handsfree je 50% šanca na prúser. Ale, dámy a páni z PZ by mali ísť príkladom a nie každý druhý za volantom veselo kváká do mobilu.

    1
  3. To by mali častejšie robiť,viete koľko debilov sa jebe s mobilom počas jazdy a hlavne keď stoja pred semafory,zvýšiť pokuty aspoň na Tisícku, minimálna pokuta a v správnom konaní 10 tisíc,a po troch zobrať papiere na dva roky,inak to neodburame nikdy

    2
  4. To by mali častejšie robiť,viete koľko debilov sa jebe s mobilom počas jazdy a hlavne keď stoja pred semafory,zvýšiť pokuty aspoň na Tisícku, minimálna pokuta a v správnom konaní 10 tisíc,a po troch zobrať papiere na dva roky,inak to neodburame nikdy

  5. Ono je to aj s hands free veľmi nebezpečné, výskumy dokázali, že ani vtedy sa vodiči riadne nevenujú jazde, ale primárne im zmysly zamestnáva obsah rozhovoru!!!

  6. Super, tiež si všímam ako veľa ľudí drží telefón, keď šoféruje. Zdá sa, že odkedy zvýšili pokuty za mobil, ešte viac, čiže tým ľuďom je to jedno..
    A rovnako často vidím kuriérov, ako si za jazdy riešia na volante papiere a na diaľnici mi bežne vybehne kamión do jazdného pruhu a keď ho predchádzam, na volante si upratuje papiere.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované