back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

HLASUJTE: Keby sa prezidentské voľby konali v týchto dňoch, komu by ste dali svoj hlas?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prvé kolo volieb prezidenta SR sa uskutoční v sobotu 23. marca 2024. Prípadné druhé kolo volieb sa bude konať v sobotu 6. apríla 2024. Ak by sa však prezidentské voľby konali v týchto dňoch, ktorému z kandidátov by ste dali svoj hlas?

Hlasujte v ankete:



obnoviť ↻

Dôležité informácie týkajúce sa prezidentských volieb 2024 nájdete v tomto článku:

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 – prehľad dôležitých lehôt

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pobavilo ma,keď Korcok povedal,že Pelegrini je podrztaska Ficovi.On bol totižto podrztaska,Meciarovi,Dzurindovi Radicovej,a aj Ficovi,Neni vtipný?

    29
  2. Vidieť že tieto stránky sú silne spolitizované a aj je viditeľné za koho sa tu kope ! Vodca PS – Poskokovia Sereša to povedal jasne: Urobíme všetko pre to aby vyhral sčaputizovaný Korčok ! Ešte aj v modrej farbe ho sem dali… len ktovie či má skutočne toľko hlasov. Alebo aj to patrí do Serešovej propagandy ?

    18
  3. nafetovaný bývalý sudca, bojovník proti EU, poberajúci plat z EU
    ko kotleba, pre koktavých magián
    pašerákov kamarát, víťaz všetkých volieb
    to sú kandidáti 😀

    5
  4. Korcok je podrztaska meciarova dzurindova ficova aj matovicova,je to had kralovsky,vyznacuje sa extremnym slizom.

    16
  5. Píšte si ľudia čo chcete, ale hlasujem za Korčoka. Je vzdelaný, inteligentný, pôsobil vo viacerých štátoch, takže má aj politický prehľad a kultúru. Cítim, že bez hádok zastaví nadľudí terajšej vlády, čo všetko riešia len vyhrážaním a tvrdým nátlakom. Štát zbrane nemôže predávať, ale člen vlády ich môže . To sú ich zákony

    29
  6. 2 Nackovia z toho jeden logopeda nepotrebuje on si da radsej vodku s ivermektinom, Harabin co vyhrava uz od 1990, Buzerant (poistka pre vagabundov aby nesedeli keby nahodou preslo aj cez sudy) a Ozraty Danko no to je jaky popicy vyber. Presne sedi pre slovensku 4cenovu alkoholikov kde 50% populacie chlasta 😀

    10
  7. Ten pocit ked si Ultra Slavjen 40x nezaočkovaný, škola života, antiLGBT+, antiProgress na Dioníza Štúra, PUTIN 2 zjavenie Krista a musíš ísť voliť Teplú podržtašku pre Filcka.

    15
  8. Ako eštebák udával svojich spolužiakov. Všetci ho nenávideli a báli sa ho. Mal registráciu v Červenej hviezde,to bol komunistický vrcholový športový klub.
    Tiež ako eštebák chodil s reprezentantkami volejbalistkami na zápasy a strážil ich aby nezdrhli na ten zlý západ !
    Študoval na vysokej škole ekonomickej – obchodná fakulta v rokoch 1983 – 1988 a volal sa IVAN KORČOK !
    Je to nasledovník daňového podvodníka a úžerníka v jednej osobe a palácovej princeznej.

    23
  9. Som počul že ak ten kandidát Ivan náhodou zomrie,tak chudáci hrobári budú musieť kopať dve jamy vedľa seba… to aby mali červíci kam chodiť vracať ! 🙂

    4
  10. No okrem pána Korčoka nieje moc na výber ….je v ponuke len sama ruska predajana kurva.

    Ale mal by vyhrat Danko. podla mojho nazoru aby to bolo fér
    Hlupy narod musi reprezentovat ten najhlupejsi.
    posledny nech zhasne.

    19
  11. Ja si myslím, že keď už vyhrá tie prezidentské voľby a stane sa prezidentom, mal by sa prihlásiť k svojím. Bolo by to fér k celej LGBT komunite aj k sebe samému a jeho partnerovi. A bol by aspoň pokoj s témou LGBT, lebo aj dezoláti s IQ trapézového plechu by si ctili LGBT komunitu v krčme u piva, kedže by člena komunity volili za najvyššieho v republike, by si to osvojili a bol by pokoj. A mohla by sa spoločnosť viac sústrediť na to, čo práve vyvádza dubajský princ Kali. To je podľa mňa dôležitejšia téma.

    6
  12. Na ulici pri prostitútke zastaví luxusná limuzína. Ona strčí hlavu do otvoreného okienka a hovorí : za stovku ti urobím hocijakú zvrhlosť !
    ˇAno ? Tak si sadni ku mne,mám zrovna pustené správy na jednej zapredanej TV.
    Ona zbadá na obrazovke ako si potk.pardon,Šimečka podáva ruku Odorom. A hovorí : No fuj,toto je zvrhlé už aj na mňa !!!

    10
  13. Volič 27. januára 2024, 16:52

    A prečo by Slovensko nemohlo mať LGBTQ+ prezidenta? V prieskumoch verejnej mienky má najvyššie šance, podporuje ho aj Fico a presvedčil aj dezolátov bojujúcich proti LGBTQ+ komunite.

  14. No ja ako dezolat sa v tom uz stracam.
    Najskor bojujem proti vakcinam a Putin si dal vakcinu. Teraz neviem ci ho mam mat rad..
    Teraz bojujem proti LGBTI a kandidat Pelle je gay.
    Koho mam neznasat teraz? Zas skusime sirit nenavist proti Romom? 🤷‍♀️
    Alebo nabozenska nenavist?

    7
  15. Teraz bolo správa, že bude kandidovať aj bývalý minister zdravotníctva Krajči 😡.
    Škoda, že nekandiduje pán Ivan Šimko, ktorý sa zoprel úradníckej vláde ❤️

  16. Volič 28. januára 2024, 11:48

    Ja ta nájdem. Pozri to je takto…skutočný dezolát bojuje proti LGBTDIQ+- lebo to je najväčšia prekážka v jeho živote a súčasne volí za prezidenta LGBTDIQ+- kandidáta. Nesmieš sa v tom stratiť inak nebudeš dezolát. Čiže ešte raz…nadávaš a jeduješ sa na LGBTDI+- že by nemali byť vo vláde a súčasne ho volíš, aby bol prezident. Iba vtedy si pravý dezolát.

    3
  17. Aha dobre vysvetlim to aj mojim kolegom v chranenej dielni. U nas „specialnych“ je to tak ze vsetci volime Fica a Danka a Harabina.

    Len je dolezite nevolit progresivcov lebo sice mi nic neurobia ale co je vcera hoax zajtra je tiez. A v TV Slovan oné aj hovorili to oné

    6
  18. dúhovú sektu treba zakázať. oni nahovárajú malé deti na nezvratné genderbender operácie. je to zločin, patria do basy!!!

    4
  19. Ahoj genderbender.
    Zajtra na siestu ides na bus? Rano budeme kreslit omalovanky a poobede vyrabat supolienky v dielnicke

    4
  20. Ani ja by som nedaval peniaze Sorosom platenemu Dankovi a Harabinovi.
    Hraju sa ze su proti Sorosovi ale harabinovi cinkaju kazdy mesiac peniaze z USA!!!!
    Zdielajte!

    2
  21. 23.53
    V STB bola tvoja babka, udavala susedky, s ktorymi chodila do kostola.
    A teba uz nechceli, lebo takeho dementa nechce nikto.

    3
  22. Tak to dopadne keď niekto číta infovojnu, hlavné správy alebo podobé výmysly. Články pod ktoré sa nikto nepodpíše a za ktorých obsah nikto nezodpovedá. Ľudia už si uvedomte že napísať a zverejniť niečo na internete môže hocikto a hocičo. Potom je človek zmagorený, nevie kde je sever a vznikajú dezoláti ktorý sa predháňajú čo kto čítal a s akou novinkou vyjde aby mohol šokovať okolie, čo odhalil aby bol zaujímavý. Čítajte to, pod čo sa podpíšu skutoční ľudia, ktorí nebudú ohrozovať svoju povesť, nebudú šíriť nezmysly a riskovať tým svoje živobytie. Čítajte správy ktoré sú overené a počúvajte novinárov ktorí sa zaviazali pracovať vrámci nejakých pravidiel žurnalistiky a etiky novinára, ktorí prichádzajú s kožou von každý deň.

    10
  23. Marek,ty si čítaj,čo uznas za vhodné,aj ja si čítam,čo ja uznam za vhodné,a potom si vytvorím názor,čo ja uznam za vhodné.Mam nejaké tie roky,mám nejaké tie skúsenosti,mám solídne vzdelanie,a ovládam aj ine jazyky.Takze,keď si ty myslíš o médiách ,to čo si tu vypotil,tak si skús prečítať aj niečo iného,ako denník N a Sme.

    3
  24. Anonym 29. januára 2024, 9:27
    Neplatím si prístup na sme ani dennik N. A vidím že ani tvoje solídne vzdelanie a nejaké tie skúsenosti ti nestačili na to aby si pochopil pointu. Nemenoval som to čo majú ľudia čítať len som chcel aby sa ľudia zamysleli a verili tým informáciám za ktorých pravdivosť aj niekto zodpovedá. Preto ja osobne, články kde nikto nie je podpísaný nečítam. Nikto podpísaný znamená aj vymyslené meno alebo iniciály. Takých webov nájdeš na SK desiatky.

    4
  25. To je super ty mu tu nieco logicky vysvetlujes a dojde dezolat vygrcne tu nejaky hoax o stb a ide zas klamat zas na inu stranku. Bez nazoru a bez vlastneho uvazovania. len skodit…

    2
  26. Anonym 28. januára 2024, 23:53 – znovu sa Vas verejne pytam, aky dokaz k Vasmu VEREJNE prezentovanemu tvrdeniu vztahujucemu sa ku konkretnej osobe, ste schopny poskytnut?

    5
  27. Neviem kto stbak ale ak by tam bol pojdes ho volit urcie ty.
    Ved za komunizmu bolo dobre ze? Ludia k sebe mali blizsie vravievate.
    STB fungovala dobre po normalizacii. (Potom ako tvoji RU vojaci nas dosli zabijat a okupovat)

    2
  28. Dnes ráno som čítal vyjadrenie I. Korčoka k šíreniu klamstiev na jeho meno. Zaplateným trollom v tejto diskusii asi ešte do ich telegramovej skupiny neprišla info o tomto statuse. Tak si ho sem pre istotu odložím..

    Minulý týždeň sa stalo mnoho vecí, z pohľadu prezidentskej kampane jedna zásadná: náskok Petra Pellegriniho sa oproti posledným prieskumom zmenšil na menej ako polovicu toho, ktorý mal. Nervozita samozrejme stúpa, takže je čas aktivovať žumpu.

    Už niekoľko dní sa po internete šírili veľmi amatérsky zmajstrované hoaxy o tom, že som bol eštebák. Boli také primitívne, že na to ani nemalo zmysel reagovať. Cez víkend to ale dostalo nový rozmer a v priebehu pár minút boli všetkými dezinfokanálmi na siete vypustené údajné dokumenty, ktoré mám vraj vysvetľovať.

    Tak vysvetlím:
    1️⃣. Nikdy som s ŠTB nespolupracoval a to je opakovane potvrdené tým, že som mal previerky na „prísne tajné” vrátane previerky NATO, ktorú by som pri čo i len náznaku spolupráce s komunistickou tajnou službou nedostal.

    2️⃣. Je nechutné, že žumpári do toho ťahajú aj môjho nebohého starého otca, tak len upozorňujem, že ten pán v tom údajnom dokumente má iné krstné meno aj dátum narodenia, ako môj starý otec.

    3️⃣. Sedia len 2 veci, ktoré sa tam udávajú: že som sa „veľmi pozitívne vyjadroval o spôsobe života v kapitalistickom zahraničí” a ako som x-krát verejne povedal, uvažoval som o emigrácii. Áno, v spise sa píše, že som domov doviezol nepreclené tenisky, lebo to bol absolútne nedostatkový tovar – vďaka režimu obľúbenca aktuálnej koalície Gustava Husáka. Aj z toho je zrejme jasné, že akákoľvek moja spolupráca, nebodaj stráženie niečej emigrácie, je nezmyselné, keďže som bol prvý v rade s takýmito myšlienkami.

    Za normálnych okolností by som na niečo takéto ani nereagoval, ale miera koordinovanosti akcie, keď od prvého videa ubehlo doslova pár minút a svoje príspevky k tomu mali všetky dezinfožumpy, ukazuje, že súperi sa v tejto kampani nebudú štítiť ničoho. Vlastne budú – budú sa cieľavedome vyhýbať normálnej férovej diskusii.

    P.S. Kým si pravda zaviaže šnúrky, lož 4x obehne svet, tak vám budem vďačný za zdieľanie.

    16
  29. p.Korcok je velmi slusny profesional, diplomat, Pele – podrztaska, mu nesiaha ani po clenky. Pele sluzi Ficovi, proruSSkej luze.

    10
  30. korčok sa stretával alexom šorošom… alexko nevie ani normálne rozprávať, každé druhé slovo éééé. stačí vypočuť jeho video z davosu.

    3
  31. Sebe. Za tie prachy a výhody, prečo nie 😀 Robiť netreba nič, len trepať ľúbivé frázy a život gombička.

    1
  32. Ani sa nečudujem p.Majkovi , že zvolil tento článok.Ked nie je čo písať o meste,tak je to regionálny denník,,N,,.A že redaktori sú nestranní.

    1
  33. Ak to bude Korcok,stačí ,aby mu ústavné sťažnosti voči Ficovej vláde písala umelá inteligencia,sem,tam vrátiť zákon,tie formálne povinnosti zvládne každý a môže si užívať všetky prezidentské benefity,hlavne zahraničné cesty do USA. Ono to pasuje aj na Pelleho,len tie ústavné sťažnosti a vracanie zákonov ho možno čaká až po ďalších voľbách ,ale myslím si ,že aj ďalšie voľby vyhrá táto koalícia

  34. Zbežne som si pozrel komenty, asi by bolo dobré aby admin pridal aj palec dole. Kto chce voliť Fica nech volí Peleho, ten mu očividne poslušne zožerie úplne všetko. Kto chce voliť normálneho nech volí Korčoka. Kto chce voliť kontrariánsky nech volí Harabina, ten je totiž prezidentom ešte stále.

  35. Spravni vlastenec co nehce diktat e lesbi a honosov a bruselu voli preca pana prezidenta Pelegrinho on zatoci s buzikami auš dost

  36. Len chcem pripomenúť prívržencom pupi Peťka aby mu dnes nezabudli kúpiť kvetinku. Vo vzťahoch to vraj hráva na ženu. Cmuk

  37. On vám za to sľúbi, že vyrieši infláciu, zdražovanie potravín, jasné smerovanie SR smerom k EÚ a k NATO, že nebude dôvod odchádzať z tejto krajiny a podobné kraviny. On vám to už raz sľúbil (pre tých čo si už nepamätajú) a môže to ešte raz prisľúbiť. Úplne všetko, nie je problém.

  38. Ja bi som volil tich nasich.
    Dezolatov.
    Este sa rozhodnut ci gaya pelegrynyho alebo danka ci kotlebu . Mozno vitaza Harapina, vraj je čítaný

  39. Pre Majka: Ty sa prestaň už tak sprosto vypytovať na to, odkiaľ má dotyčný info, že Korcok bol stb-ak. Čo si Ty nejaký právnik, alebo čo? Nejaký si citlivý na toho Korcoka. Skús si pozrieť nejaké videá Zoroslava Kollára a možno dospejes k rovnakému názoru. A teraz pre Mareka. Pre Teba je viac podstatné, kto sa podpíše pod článok, ako to o čom je článok samotný? Inak povedané, veríš tomu, čo vychádza z mainstreamu. Smutné. Uvediem príklad. Zbrane hromadného ničenia v Iraku, treba ho zbombardovat. Najväčšie svetové médiá a agentúry to omielali do nemoty. Výsledok? Milión mŕtvych, krajina na sracky a zbrane nikde. Ďalší príklad. Reportáž na TA3 spred pár rokov. Veľké demonštrácie proti Putinovi v Rusku. Pustis si reportáž zo záznamu, dáš pauzu, pozrieš sa bližšie na autá a zistíš, že majú holandské spz-ky. A toto sú tie Tvoje overené zdroje. Inak povedané, alternatíva rastie, lebo mainstream bohapusto klame.

    5
  40. Absolútny súhlas s,,,Anonymom 8.3. 21:32.Tá -progresívna – nenávisť,neakceptovanie oponenta.Len ich názor je správny.Nedokážu sa ospravedlniť, keď sa preukázateľne dokáže že klamú.Veria len denníkom ako ,N, SME, aktuality SK.A to nehovorím o Bárdym,hulibrk Stanke,ospevovateľ komunizmu v Pravde , Leško,ap.A čo je úplna podpásovka kydať hnoj v Bruseli na vlastnú krajinu, zákerné politické hry s pol. vládnou garnitúrou Česka.Dobre vieme , čo bol účel -volebná kampaň pre Korčoka.Fuj!!!, že Vám nie je hamba!Hlavne tie vulgárne výrazy a reakcie od H.D. a jemu podobných.A to som kritický aj k niektorým v koalícii.(Danko,Blaha..) H.D. ,,Im looking fór your,,,

  41. Mne sa najviac pacili volby, zena ze koho budes volit? Ja ze nikoho. Ale pamataj si, ze ked vyhra Smer, tak podrztaska ustupi a dostane ministerstva, skratka biznis model. No a co sa nestalo? Potom chod volit….😉🤑💩

  42. Takže Ružena je žena ktorá o sebe píše v mužskom rode. To že si transexual mi neprekáža. To že súhlasis a príspevkom toho pomyleneho ktorý píše o vojne v Iraku a mainstreamových médiách ktoré citovali vyjadrenia amerických tajných služieb, to mi tiež nevadí. Asi mali tie médiá klamať a tie vyjadrenia americkej vlády prekrúcať. Ale vadí mi že klameš o progresívnej nenávisti. Jediný kto tu šíri nenávisť celú volebnú kampaň je smer, hlas, SNS. Len pomsta a vyhrážanie všetkým. Voliči vlády v diskusiách žiadne argumenty len nadávky a urážky. Totálne netolerantni a arogantní ľudia. Toto vás všetkych spája, závisť a nenávisť.

  43. Marek, ale on, Ruzena sa este stale hlada a s tym chaosom co ma v sebe ma pravo byt nemudre. Ono?

  44. Pán Majko to už nemáte iné čo napísať len rozoštvávať ľudí pred voľbami? Ako od novinára za akého sa považujete je to dosť úbohé. Nemyslíte? To v Seredi nie je viac problémov o ktorých by sa malo písať? Myslím si že ich je viac ako dosť.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované