back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentka nevymenuje Rudolfa Huliaka za ministra životného prostredia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zuzana Čaputová – prezidentka SR |MM| V rámci prebiehajúcich konzultácií o novej vláde som informovala Roberta Fica, že nevymenujem Rudolfa Huliaka za ministra životného prostredia.

Ako prezidentka mám svojimi rozhodnutiami zabezpečovať riadny chod ústavných orgánov. Riadny chod ministerstva životného prostredia nemôže zabezpečiť človek, ktorý svojimi vyjadreniami neguje dlhodobo platnú environmentálnu politiku tohto štátu a medzinárodné záväzky, ktorými je Slovenská republika viazaná.

Kandidát, ktorý dlhodobo neuznáva vedecký konsenzus o zmene klímy a žiadna skutočná klimatická kríza podľa neho neexistuje, nemôže viesť a reprezentovať rezort, ktorého hlavnou úlohou je v zmysle zákona práve ochrana prírody a krajiny a klimatického systému Zeme.

Zároveň, kandidát, ktorý verejne schvaľuje násilné vysporiadanie sa s názorovými oponentmi, najmä z radov ochrancov prírody a krajiny, nemôže byť podľa prezidentky spôsobilý viesť ministerstvo, ktorého súčasťou je štátna ochrana prírody a krajiny.

Som presvedčená, že na rozdiel od ďalších nominantov v prípade Rudolfa Huliaka existujú ústavno-právne dôvody, a to v takej intenzite, že nemôže zastávať post ministra životného prostredia, a to vzhľadom na zverené úlohy a poslanie ministerstva. Jeho vymenovanie by nedávalo záruku riadneho chodu tohto ústavného orgánu.

Preto Rudolfa Huliaka nevymenujem a požiadala som Roberta Fica o doručenie nového návrhu kandidáta na post ministra životného prostredia, aby bolo možné pristúpiť k vymenovaniu vlády.

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Rozumie hovnu a rozhodla. Plagiatori v bývalej vláde jej nevadili, úbohá žena ta naša prezidentka.

  2. a to ty, o tych hovnach musis dobre vediet. Ze?
    podobny dement ako hulviak, hulvat, ? ci ako to hovno volaju…
    pouc nas, ty to vies.

  3. Nič netrvá večne. Zákonná spravodlivosť po skončení jej mandátu si ju nájde. A nájde si aj ďalších.

  4. mne príde že už ste sa vážne utrhli z reťaze a jediné o vám ide je nejakým sposobom íst proti určitej skupine obyvatelstva, ktorá je názorovým oponentom – obesiť, spalicovať uvazniť…..minister jednoducho nemože byt niekto, komu imponuje vešanie ľudí, ktorý dúfa že deti budú pluť na hroby svojích rodičov….ministerske pozície nie sú pozície za stolom v krčme, tam treba aspoň elementárne základy komunikácie aby sa vedel dohodnúť aj s ľudmi s iným názorom (štát, region, dobrovolníci, ochránári, polovníci atd) …..SNS to ministerstvo patrí, to asi nikto nespochybňuje ale to neznamená že si tam može dosadiť hocijaké nekultune ho..do a nikto na to nemože nič povedať……naozaj si viete predstaviť ako by ten človek išiel na stretnutie v zahranicí s tým že klimatická zmena je podvod a medved je biologická zbraň Bruselu…aspoň trochu súdnosti majme…

  5. ratafak, mna by neprekvapilo, keby huliak neveri na hranice, tym padom nieje ziadne zahranicie a ani stretnutia… a hlavne by toho chmula nikto nikam nepozval 🙂

  6. Ratafak, a kto tebe dovolil, aby si takto hovoril o človeku, ktorého nepoznáš? Nie si nahodou ty nekulturne ho..do? Najprv zhodnot schopnosť dohodnúť sa tých čo tu bolo posledné tri roky a potom môžeš komentovať.

    Prezidentka ktorá nerozumie svojmu národu nechce vymenovať ministra… Pretože sa jej nepáčia jeho názory, pre ktoré ho vlastne ľudia volili do parlamentu… To je demokracia?

  7. Kotolnik bol v pohode,Remisova,kaderník atď. Neviem čo s tím dosiahne veď dajú druhého a ten bude mať tú istú agendu

  8. Matovic 19. októbra 2023, 13:37 Pri….jak nepoznám? veď si pozri jeho videá čo hovorí a ako to hovorí….“Boh daj, aby tvoje deti na teba pluli, keď ťa zahrabú na cintoríne“ atď….toto má byť minister na Slovensku?…takto sa má vyjadrovať?…
    aj prezidentku si zvolili ľudia a aj ona má nejaké názory a kompetencie…v demokracií máš viac inštitúcií ako parlament a volby, a je to práve preto aby sa navzájom strážili…to je demokracia…SNS ten post nikto neberie, ale treba brať ohlady na záujmy Slovenska a tento človek má predpoklady ich vážne poškodiť …a to ako doma tak aj v zahraničí….

  9. Takže kotolník bol v pohode? Aj kaderník? Aj babkoherecka?

    A to keď minister nadával ľuďom do opíc a dezolatov?

    Prezidentka ho má vymenovať, tým jej kompetencie končia, nie je kontrolný orgán pre ministrov.

  10. Matovic 19. októbra 2023, 14:35 Pri…ktorému z nich imponovalo vešanie ľudí?…ktorý z nich hovoril o jasne vedecky dokázanej veci (zmena klímy) ako o podvode?….tento človek ani ešte nie je vo funkcií a bol na okraji záujmu ale už stihol zasiať toľko nenávisti a nahral tolko absúrdností že je to totálne za čiarou….vieš si predstaviť že on bude jednať s ochranármi (niektorí už dostávajú vyhražné sms-ky)? s neziskovkami či dobrovoľnými spolkami, ktoré sa starajú o ochranu a rozvoj prírody a ktorých denno-denne očierňuje ? s ľudmi, ktorí v EU rozdelujú dotácie na zmiernenie oteplovania klímy, ked on sám o tom hovorí ako o podvode?….ešte ani nezačal a robí si nepriateľov a prakticky znemožňuje normálne a kludné fungovanie toho rezortu….

  11. Kaderník minister školstva, plagiator šéfom parlamentu, plagiator predsedom vlády a potom ministrom financií to nikomu nevadilo? To kto sa zástava hradnej blondínky?

  12. „Žiadny národ nedostane politikov, ktorých si zaslúži. Ale zaslúži si tých, ktorých dostane.“

  13. A ktorých si zaslúži? Podľa prvej vety tých čo nedostane alebo podľa druhej vety tých, ktorých dostane?

  14. Podla mna ona nemohla rozhodnut absolutne o nicom,ved ani nevie kde su slovenske elektrarne,ci vodne alebo jadrove,tam rozhoduje niekto iny,nie ta primitivna trubka co nevie do desat napocitat.

  15. Ona ho ma proste vymenovať. A tie tvoje reci ratafak. Zasa len domnienkaly a úvahy, čo by bolo al bude atd. Vieš, mimovladkam aj v tomto segmente treba zastaviť prúd peňazí. Tam je problém…

  16. fuuuj, jaternica aka je skareda. Vsade sadlo tecie, tucna tvar, tucne telo, tucne nohy. Jdu blejt velebnosti.

  17. Blondína onedlho skončí prezidentovanie. Zahraničie už zaúča nového poskoka na post prezidenta SR, lidé bdete.

  18. Dnes som počúval toho pána v rádiu na infovojne a múdro hovoril! Z 55 mega eur bolo pouitých napr 5,5 mega na ochranu sisľa a podobné sračky… bojí sa ho preto lebo údajne rizekman má prsty v niečom čo s tým súvisí

  19. Hentá Pucmola už nech odtial vypadne,najlepšie z okna. Boja sa že príde na niečo.. pekne € sa tam točia.

  20. Bývalá vláda,bola pozliepaná z rôznych ľudí, ktorí svoju neodbornosť často preukazovali v realite, v parlamente hádky, osočovanie, urážky a všetko to prezidentka trpela,minister financií, plagiátor, to jej nevadilo, ale Huliak má zatiaľ iba blbé kecy,ale mimovládky, prisaté na štátny rozpočet, tu začínajú kádrovať ľudí,mimovládky,ktoré nikto nevolil..

  21. Pre 18:00. Ty teplovzdušný 🎈, radiatorik prihriaty…Daj si pirulku,odsťahuj sa. Nech teba a tebe podobných rozjebe od jedu. Pán FICO a spol..👏👏👏

  22. Ratafak plachta

    Plne súhlasím, ale vieš co? Nech tam kľudne takí ľudia ako je tento ,,exot,, sú. Možno potom ľudia v krajine kde vyše 40 % ľudí verí hoaxom uvidia co to spôsobí v praxi…

  23. captava bábka…nechcu tam huliaka lebo predtym poukazoval na rozkradacky od enviro mafii, doteraz rozkradli stat o 50 milionov a s huliakom to dalej nepojde… a to teraz nepisem o smere.

  24. Len škoda,že p.prezidentka tak nebdela nad riadnym chodom niektorých ministierstev za predchádzajúcej vlády terajšej opozície.

  25. Čistí retard je ten huliak počul som ho raz v infovojne… narvák lvl ultra…čo on chce ked sa ani ovladatnevie

  26. Estebak jej nevadil a o ostatnych radsej ani nehovorim, kadernik, plagiator, mafian, kurevnik, barovy povalac, ten co nevie nic o financiach a ini podobni exoti….. Hnus

  27. Mam rad tieto slniečka… Veľa rečí o tolerancii a srdcia a činy plné nenávisti voči každému s iným názorom.

  28. Tom, neuvidia. Hentaki primitivni luzri, ako su tieto hovada vyssie,neuvidia. Im sa ficovia vyseru do hlav a oni este podakuju.
    Pre nich je enigma z revucej hrdina.

  29. Matovic 19. októbra 2023, 16:03 Pri….aké domienky?…že útočí na ochranárov, neziskovky (častokrát dobrovoľníkov) bez jediného dokazu, že hovorí že klimatická zmena je podvod?….to sú tie domienky?…ako by si sa ty bavil s človekom, ktorý na teba nonstop útočí alebo si príde pýtat dotácie pre Slovensko na riešenie klimatickej krízy, ktorá je však podla neho podvod?…..
    vám zas nakukal do hlavy že najvačší problém sú mimovládky, čítal si vyjadrenie aj druhej strany?..tých 55 mega je od roku 2010 a za 4 krajiny a všetko bolo riadne zauditované a tie peniaze sú priamo z EU..ak by ich neziskal BROZ tak by sa do Slovenskej prírody vobec nedostali..to vám už ale Huliak asi zabudol povedať….
    nikto nebráni SNS spraviť na ministerstve životného prostredia nejaký audit….ten može spraviť hocikto, koho nominujú a nemusí to byť človek ktorý neovláda elementárne pravidlá slušného správania a komunicie, útočí na všetkých z iným názorom, imponuje mu vešanie ochranárov…to naozaj nie je minister pre krajinu v 21. storočí…

  30. Všetkým ,ktorí ako tak sledujú dianie na Slovensku a nie sú osprosteni od Ratafakov a Vladolfov,a všetkých tých ideologických artistov ,vedia o čo tu ide.Ide tu o 50 míľ.ktore boli vyhodené do luftu a zahrabané do zeme.Korytnacky,Sysle,netopiere atď.Kto môže spočítať hrabosov?A ktože má v tom prsty.To je celý dôvod nevymenovania Huliaka.A prosím Vás,prestaňte už!!!!A zalezte niekam a hanbíte sa.!!!

  31. Anonym 19. októbra 2023, 20:15 Pri….tebe Huliak povie že 50 milionov bolo vyhodených do luftu a ty bez akohokoľvek dalšieho zistovania uveríš a zatlieskaš….lebo Huliak povedal, tak to tak bude a všetci čo to vidia naopak sú osprostení….ja myslím že hanbiť by si sa mal ty…

  32. 20:15 nebuď smiešny, ide o to, že sa ho potrebuje kapitán zbaviť z parlamentu, aby tam namiesto neho nastúpil jeho človek, rovnako tej Šimkovičovej, čo ani nevie kde ministerstvo kultúry sídli. Tí dvaja by boli v parlamente časovanou bombou pre koalíciu. Huliakov hoax o 50mil. ti vysvetlil stručne ratafak, ale ty si ideš svoje. Pridaj sa k huliakovi do lietadla do moskvy a choď odprosiť spolu s ním putina, hahaha

  33. Pozrime sa co hovorí odborník:
    Podľa politológa z Ústavu politických vied Slovenskej akadémie vied (SAV) Juraja Marušiaka by mala prezidentka konkretizovať ústavnoprávne dôvody, ktoré jej vymenovanie Huliaka neumožňujú. „Bolo by dôležité, aby ich konkretizovala. V zásade totiž platí, že kto je zvoliteľný za poslanca NR SR, spĺňa kritériá pre menovanie za ministra. V danom prípade nemôžu teda rozhodovať sympatie alebo antipatie časti verejnosti ani hlavy štátu,“ uviedol.

    Ratafak, a čo sa týka tvojho zavádzania ohladom jeho názoru na klimatické zmeny:
    Starosta Očovej na margo svojich výrokov povedal, že nikdy nepopieral klimatické zmeny. „Ja som povedal, že na základe klimatických zmien si z toho jedna strana spravila ideológiu, na základe ktorej chce zničiť národné hospodárstvo Slovenska, chce nás doslova a do písmena uvrhnúť späť do jaskyne,“

    Kde tu popiera klimatické zmeny? Už si trápny ako ten tvoj psychopatovic.

  34. Matovic 19. októbra 2023, 21:36 Pri…áno, dneska to už popiera….ale hádaj kto napísal: „Bože moj to sa nedá čítať, veď je normálne leto, rekordne urody, dokonca nestíhame kosiť, pretože je dostatok zrážok. U nás ešte poriadne teplo nebolo. Umyselne zapálili Grécko a merajú teplotu na asfalte, nie ako dakedy v tieni teplotu ovzdušia. PODVOD, ABY KLIMA, aby co2“..

    tu je link na další jeho status zo seriálu „Podvod storočia“: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=633548948873190&id=100066542721451&comment_id=969370044140585&paipv=0&eav=AfbdycJbl5tG6K0nf6jlnI2tpQMusF5M__kQY9XX1YLKPfVPmVF4Il6mfqMcpDVLNAk&_rdr

    Takže Huliak hovorí o zmene klímy ako o podvode – to je to čo ti tu stále píšem. Myslím že trapný si tu teraz ty….zase si skočil na lep klamárovi, ktorý dneska už hovorí „nikdy nepopieral klimatické zmeny“, len v nedávnej minulosti písal že je to podvod……:-D

  35. Prezidentka pracuje pre zahraničie, dobre vie čo robí keď nesúhlasí s nomináciou Huliaka. Čie že bude konflikt a celý svet sa dozvie aká je ona spravodlivá. No a Brusel povie, Slovensko je čierna diera o nič iné nejde. Brusel nám vládne presne ako Moskva 1948-1989.

  36. Pre Anonym 23:56,máš absolútnu pravdu ! Komentáre jebnutých ako je ten pod tebou si nevšímaj. My konceptuálne gramotný vieme kde je pravda.

  37. Ratafak 19.10.20:21,klameš a zavádzať!!!!Verejné dostupný register zmlúv to hovorí,nie Huliak,tie vaše domienky a frázy a kadrovanie a obviňovanie bez dôkazov už nikoho nezaujímajú.50.mil.,podlatychto zmlúv išlo pre mimovládky,ale nie na ochranu životného prostredia .Lebo,aký výskum korytnačiek,hrabosov poľných,alebo netopierov sa tu jedna?Slovensko potrebuje,hlavne na východe napr.kanalizaciu,to by bola ochrana ziv.prostredia.

  38. Anonym 20. októbra 2023, 4:44 Pri
    *gramotni, zachrnil si to slovickom „konceptualne“, takze si frajer..

  39. to su tý ynteleguani spomedzi vlastencou. ked takto mudro – rozumej neznamo pre plebs kecaju, tak maju v senku kuewsky uspech.
    branci ozbrojenY pajntbólovou flintou im aj capkaju.
    potom si rozdelia nalepky . srat na brata a rozidu sa k vysokozdvizkam na nocnu.
    P.S a kedze su konceptualne gramotnY, vedia kde je prauda. samozrejme kým ju nezmazu.

  40. Anonym 20. októbra 2023, 6:00 Pri.v čom zase klamem? a k čomu ti chýbajú dôkazy? Ty si nevidel tie Huliakove videá a statusu?..a čo s tými peniazmi spravili tie mimovladky? Ukradli ich?..a prečo sem nedáš link na tie zmluvy?

  41. S takým človekom,ako si ty,Ratafak,sa nemá cenu baviť.Vy a vám podobní ste pliagou Slovenska.Huliak bol zvolený,Huliak bol ľuďmi vybraný,a Prezidentka a ja viem kto všetko nemá do toho čo zasahovať.Taka jednoduchá je demokracia.Nikde na svete,tam,kde je demokratické zriadenie,nie je a ani nebude také hnusne porušovanie ústavy,ako u nás.Skoro rok sa čakalo na nové voľby,potom dostane víťaz volieb čas 14.dni na zostavenie vlády,a keď sa to podarí,tak potom sa robia deštrukcie.Ludia potrebujú konečne pokoj,potrebujú stabilitu,a nie ďalší chaos s plagiatormi,kaderníkom obuvnikmi,babkodhereckami,STBakmi,a choďte už konečne do riti,nech si ľudia od Vás oddýchnu,aj s tou MGR,čo premiestnila elektrárnu do Vajan.Ste na smiech.Okrem fráz,a pekných reči,prázdne a duté hlavy.bez špetku sebareflexie.Chodte už.

  42. myslis tohoto plagiatora?
    Po porovnaní rigoróznej práce Andreja Danka s piatimi zdrojmi, ktoré sa v nej spomínajú, komisia zistila, že 63 strán z celkového počtu 72 strán vykazuje vysokú mieru zhody s nimi, píše sa v záverečnej správe.

    si len taraj, gagaj a a a ..chuj.

  43. Anonym 20. októbra 2023, 7:57 Pri…takže sem nedáš tie zmluvy o ktorých hovoríš?…Ty tu obviňuješ tie ochranné združenia z nejakej krádeže alebo čo a nie si schopný dodať jeden jediný dokaz…podobne ako Huliak….trúfam si povedať že Centrálny register zmluv si v živote nevidel, vieš o tom hovno a len papagájuješ to čo ti nakukal do hlavy Huliak…vlastný názor 0 bodov….niekokolko krát si mi napísal že klamem a nikdy nebol schopný napísať v čom, vždy som ti to vyargumentoval…nikdy si sa za to neospravedlnil….nie ja, ale to ty si ta pliaga a navyše totálne bezcharakterná….
    ty tu ideš vyčítat nejaké plagiatorstvo a pri tom si zastaváš kandidáta na ministra z dielne Danka, ktorý je taký istý plagiator…..to svedčí o tvojej totálnej slepote…..
    mimochodom tu máš teda zmluvu na toho Hraboša (https://www.crz.gov.sk/data/att/4241735_dokument1.pdf)….75% je kryté peniazmi EU, je to pre 3 štáty (SK, HU, AT) na obdobie 7 rokov..týchto 75% by sa na SK vobec nedostalo nebyt toho projektu…toto vám Huliak asi nepovedal….
    najvačší gol je že ten projekt začal 2018 a teda ten náš príspevok (cca 19% z celkovej sumy) musela schválit vláda – Smer, SNS a Most….takže oni im schvália dotácie, projekt beží a po 5 rokoch toho projektu začne nominant tej istej strany vykrikovať a obviňovat tie združenia z nejakej krádeže alebo čo?…tak prečo im tie peniaze v roku 2018 dávali?…..rozumieš vlastne ako je celá tá kauza postavená na hlavu a jediné čo Huliak dokázal je rozoštvat spoločnosť a obviniť ochranárske združenia že čerpali dotácie, ktoré im ešte v minulosti priklepla vláda v ktorej bolo práve aj SNS?

  44. RP, myslim, ze sa marne snazis
    mozno do prazdnej hlavy by si im trochu rozumu nalial. ale do hlavy plnej sraciek…. uz nie.

  45. áno, tento je zrovna úplný mimoň…ale ver tomu že to čítajú aj ľudia, ktorí ešte nestratili všetky mozgové bunky….

  46. Bez vetra sa ani listok nepohne. Nieco na tom moze byt, ze pani prezidentke zalezi tak velmi na tom jednom rezorte.

  47. Huliak, ak bude minister určite bude musieť zmeniť správanie. Prezidentka hrá špinavú hru, voľby mali byť koncom júna, PS prehralo a prezidentka spolu s PS. Strana PS je jej strana či nie? Prezidentka ako nestranná osoba ukázala aká je hlúpa, hrala špinavú hru, a v tej hre pokračuje.

  48. takto … a preco si myslis, ze volby mali byt koncom jula?
    podla mna mali byt az o rok. ci?
    takze -ako hlupy si sa ukazal ty.

  49. Igi je síce exot,ale celkom šikovne postrehol,že vďaka kauze Huliak sa dostali potichúčky do vlády teda iné figúrky/a zaujímavé/!
    Huliak je podľa mňa klasický sedlák a primitív,pozrel som si na Infovojne nejaké videá,ale to sa nedalo pozerať dlhšia ako 2-3 minúty,čo tam tláchal,to bola teda iná tragikomédia.
    Ale iba tak námatkovo dám do pozornosti jednu figúrku,ktorou sa zaoberali na aktuality.sk a bude sa to týkať aj nás resp.nášho mosta nad železnicou…
    https://www.aktuality.sk/clanok/Dwh0bZI/kiska-ho-nechcel-pozna-sa-s-kalinakom-manzelke-nechal-velky-majetok-kto-je-nadejny-minister-dopravy-raz/

  50. snad si necakal, ze fico1 a fico2 a enigma z revucej nam do vlady posadia matku terezu a sv. petra?
    raz kurwa furt kurwa.
    a to nemyslim povolanie, ale harakter.

  51. Toto všetko si strcte viete kam,vládu vytvára ten ,kto vyhral voľby.Mozte si tu vypisovat,čo chcete,hlavne ty Ratafak.Nebude Seredonline,ani mimovládky určovať vládu.Vladu vytvoril ľud.A tým to pre mňa hasne.Potom nemusíme mať voľby.

  52. Anonym 20. októbra 2023, 10:52 Pri..najprv ma obviníš že klamem a zase nevysvetlíš kde..naopak ja som ti tam dal zmluvu z centrálneho registra, vysvetlil pre kolko krajín je to určené, na aké obdobie a kto to zaplatil a kto o tom rozhodol (vláda v ktorej bolo aj SNS)..zďaleka to odporuje tomu vášmu tvrdeniu o rozkradnutých 50 mil. eur a ty keďže už nevieš ako ďalej tak tvoj argument na to je „Toto všetko si strčte viete kam“…..gratulujem, tebe sú nejaké argumenty či zmluvy úplne ukradnuté a si totálne sfanatizovaný tak že jediný komu veríš je nominant na ministra čo mu imponuje vešanie ľudí…..
    vo voľbách ľudia nevolia ministrov, a aj keď niekto vyrá voľby tak nemože íst ako tank a dovoliť si úplne všetko čo ho napadne, pretože v demokracií máš viac inštitúcií ktoré sa navzájom kontrolujú – napríklad aj volená prezidentka…SNS ten rezort nikto neberie a ak tam dosadia niekoho príčetného tak nech kludne spraví audit a pozatvára každého kto kradol…som za…
    a tu máš podobný príklad od vedľa z ČR kde toto isté spravil Ficov podporovateľ Zeman, aby si si nemyslel že jediný na svete kto toto spravil je Čaputová:
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-zeman-si-stoji-za-nejmenovanim-hladika-ministrem-postoj-menit-nehodla-222755
    …ja myslím že pre teba to zhaslo už dávno, v momente keď si slepo začal veriť politikom bez toho aby si si overoval fakty…len si potom ušetri tie urážky druhým…

  53. Vieš ratafak, to je ale iná krajina. To je Česko. Všimol si si to?

    Zasa len vyberáš nejaké Huliakove vyjadrenia a prekrucas ich, kde tam hovorí, že klimatická zmena nenastava? Hovorí len o tom, že napr. začali vykonávať merania teploty iným spôsobom len aby sa mohli odkazovať a utvrdzovat ľudí v klimatickej kríze, čiže v tomto prípade ide o podvod.

    A čo ak to nie je klimatická kríza, čo ak to je len klimatická zmena? Celú históriu našej planéty sa menila teplota…

  54. Matovic 20. októbra 2023, 12:26 Pri….ved ti tam píšem: „a tu máš podobný príklad od vedľa z ČR kde toto isté spravil Ficov podporovateľ Zeman“…takže áno, pozorný a chápavý čítateľ si všimne že píšem o ČR = Česká republika….lebo vy sa tvárite že nikde inde sa to nedeje a pritom najvačší socán v ČR a ficov kámoš robil to isté…..

    a k tej druhej časti – veď si všimaj že si vlastne odporuješ…sám priznávaš že sa mení teplota, všetci vieme že sa zvyšuje a ty hovoríš že vlastne Huliak iba píše že sa zmenila metodologia a dneska už doslovne ‼️TEPLOTU MERAJÚ V MESTE NA ASFALTE⁉️ a je to teda podvod….tak stúpa tá teplota naozaj alebo je to len zmena metodologie?…
    pre niektorých to znamená problém so stúpajúcou hladinou mora (Taliansko, Holandsko..), pre niektorých že na miete kde žili stovky rokov už viac žiť mocť nebudú, alebo len velmi ťažko (rovníková afrika), pre vačšinu sveta to sú požiare, zmena fauny a flory…a Huliak si myslí že to je tým že merajú na asfalte..to že či to nazveš „klimatická zmena“ alebo kríza je už len hranie na slovíka….dneska v noci, v druhej polovici oktobra bude možno tropická noc….a nielan na asfalte…

  55. Blbeček 10:10 čítaš iné a píšeš iné,predčasneé voľby boli preto, že tu bola vláda chaosu a blbcov ako si ty.

  56. Mne sa páči ako sa dezolati ozývajú, že kto všetko z minulej vlády nevadil prezidentke, ale asi rýchlo zabudli aké hovada boli v predošlých vládach.. akú kvalifikáciu mali Kaliňák, Počiatek, kto dosadil do vysokých funkcií ľudí ako Gašpar, Mako, slobodník, stromček a ďalší? To je asi v pohode

  57. Priateľ Rizman z Greenpeace zavelil, lebo nebudú Euríčka pre jeho mimovládky. Trebz vyliať kźble špiny na Huliaka. Mediálna žumpa ide šalie. Ministrom sa má stať normálny hetero chlap z Očovej. FUUUUUJ TO JE HNUS !
    Markíza, Denník N, SME, Aktuality lejme fekálie v plnom prúde.
    FUUUUUJ HULIAK !

  58. Pani prezidentka „tejto krajiny“ nemá absolútne právomoc nevymenovať ministra. Vládu kontroluje parlament a parlament je volený vo voľbách. Úloha prezidentky v tomto je len reprezentatívna, nemá rozhodovacie právomoci. Ministrom sa môže stať ktorýkoľvek poslanec, ktorého volili ľudia. Názor prezidentky nie je podstatný.

  59. Jano Udaj vraj na tom ministerstve mal podpisovat velmi „zaujimave“ zmluvy. Treba spravit poriadny audit a v pripade porusenia pravomoci rezolutne vyvodit dosledky.

  60. Veď nech spravia, ale nie retard nahuliak, len pozor aby ten audit nearazil na niečo zaujímavé ešte spred viac ako 3 rokov…

  61. Je Vám všetkým jasné,že už dlhú dobu nemáme vládu s mandátom? Je vám všetkým jasné,že kto za tým stojí,a kto si hľadá neustále nejaké prekážky ju vymenovať?Že už tie predčasné voľby,mali byť tak ako je zvykom v demokracii už niekedy v júni.A že teraz,dá termín 14 dní na zloženie vlády,a potom robí deštrukcie.Kto tu ma plnú hubu demokracie? A kto je tou najväčšou prekážkou .Ja si myslím,že to už hranici s absolútnou totaltou a svojvôľu.Naco máme voľby?aby mimovládky a opozícia určovala vládu? To čo má všetko znamenať.?

  62. 18:35 vidíš a zatiaľ jebe o zem takých ako ten nadomnou 7:59. Sľubovali vládu odborníkov a zatiaľ sa to ukazuje ako vláda politických vykopávok a šimkovičovej s huliakom. Normálne mi je toho ficka aj ľúto, že musí riadiť takúto lúzu

  63. No to mi je výkvet, nastupujúca vláda. Samí obvyneni, samí dezole. Vy čo ste naleteli fickovi, pellemu, Dankovi, máte sa na čo tešiť!!! Horšie je, že ste celé Slovensko vrátili o 30 rokov späť. Chceli sme byť ako Rakúsko, budeme ako Srbsko.

  64. Faktom ostáva, že ľudia si zvolili svojich zástupcov a tí majú vládnuť. Mimovladky nebudú určovať, kto bude minister. Alebo ako povedal Taraba, máme ísť za Hrycovou, kto bude vyhovovať jej? Potom môžeme zrušiť voľby, a nech ti vládne Hrycova s Odorom

  65. Matovič, vieš ty vôbec čo robia mimovládky? Starajú sa o seniorov v rôznych oblastiach, pomáhajú deťom v detských domovoch. Sú to aj ekologicki aktivisti, ktorí vo svojom voľnom čase zbierajú odpad v prírode. Chodia do nemocníc pomáhať deťom chorým na rakovinu…..

  66. Anonym 9:48, samozrejme,tieto mimovládky sú všetko o k.Ved je to jasne definované.Ked chcú mimovládky robiť politiku,nech si založia politickú stranu.

  67. Čaputová v priamom prenose ukazuje aká je hlúpa. Nerešpektuje výsledok demokratických volieb. Huliak nikomu neublížil a neublíži. Prezidentka hrá špinavú politickú hru škodí Slovensku.

  68. Článok je o tom, že prezidentka nechce vymenovať legitímne demokraticky zvoleného poslanca za ministra a mechce vymenovať vládu a dáva si kadejaké podmienky. Porušuje demokratický proces a tým narúša chod štátu, pričom chce nechať vládnuť nikým nevolenych zástupcov.

  69. Ratafak – odborník na všetko. Česi takým hovoria brouk pytlík, všade bol, všetko videl….

  70. Nuž, čo dodať. Výsledok volieb si má pani prezidentka ctiť a klaňať sa národu. Ten rozhodol. Pani prezidentka ako autorita nie je žiadnym spôsobom v deji politického boja. Má ho akceptovať a neodvrávať výsledkom. Samozrejme , sa aj ona zúčastnila tohto boja ako občianka. No a politická Sibyla veru v našej ústave ešte nie je. Takže ako občianka nech si hodnotí budúcnosť koho chce. V tomto prípade iba dokončuje roztrieštenosť národa a politických síl. Porazení chcú byť víťazi.

  71. Cize, keby sa nedajboh podarilo dostat sa do parla republike a tieto nacikurvy vybrali mazureka na skolstvo, tiez by mala suhlasit?

  72. Pani prezidentka nie je meradlom hlasovania národa. Či ako ona je tu ako element, ktorý je oprávnený hodnotiť, kto je dobrý a kto je zlý? Fakt čudný postoj. A taký, oný, údajne bez účtovníctva to podnikateľ bol šéfom celej vlády ba aj ministrom financií. No nie je to výsmech. Nuž a asi to bolo v porádku, keď naše peniaze vyhadzoval, ba aj atómovky údajne púšťal. A vtedy čo – kaput ?

  73. Anonym 22. októbra 2023, 19:32 Pri

    Si predstav, tá prezidentka má tiež svoje povinnosti a to vymenovať alebo nevymenovať! To je čo?
    Nevymenovanie totálneho dezoláta, popierača klimatickej zmeny, pri ktorom je zhrozený celý sektor ochrany prírody je v poriadku. Spolu 51 organizácií a iniciatív so zameraním od ochrany a revitalizácie prírody, cez environmentálne právo, záchranu zranených zvierat až po cyklistické a turistické spolky s veľkou členskou základňou, to je čo? Šírením agresívnych vyjadrení voči ochranárskej komunite, hoaxov a konšpiračných teórií to vie robiť najlepšie, takýto luzer má zastupovať našu krajinu??? Toho podnikateľa myslíš Huliakovho brata? O rodinných väzbách na významnú drevársku firmu, ktorá podniká so štátom. Z dát v Obchodnom registri (OR) SR vyplýva, že brat politika, Daniel Huliak, je konateľom v troch firmách spadajúcich do portfólia nadnárodného koncernu Kronospan.

    Medzinárodná spoločnosť na Slovensku ťaží a spracováva drevo. Ťažbu dreva pritom má pod kontrolou práve ministerstvo životného prostredia.

    Kronospan predáva drevo a rôzne výrobky a jej tržby vlani dosiahli výšku 139 miliónov eur. Podľa tohto ukazovateľa je firma štvrtou najväčšou na Slovensku. Podľa takzvaného protischránkového Registra partnerov verejného sektora (RPVS) majiteľmi a konečnými užívateľmi výhod vo firme, ktorá zarába milióny z ťažby slovenského dreva, sú občania Cypru, Lichtenštajnska, Bulharska a Rakúska. Proti vymenovaniu tejto zgerby povstali asi všetky organizácie čo maju dočinenia s ministerstvom životného prostredia, fuj hanba SNS.

    Ešte, že máme takú dobrú prezidentku.

  74. K Anonym 22. októbra 2023, 21:50 Pri
    Nuž, aby sme sa správne chápali. Však iba debatujeme. Robíme to aj v šenkoch, či doma. Od toho sme ľudia. No ja osobne sa snažím nespájať všetko so všetkým. Ono niečo potom z toho vylezie, ale hovorí sa – nemiešajme hrušky z jablkami.
    Voľby a ich výsledky nie je iba problematika ochrany prírody. Samozrejme nepopieram, výsledky volieb musia a majú mať vplyv aj na toto. Zoberme si však výsledky volieb /posledné/ teda v roku 2022 – Očová, a výsledky volieb napríklad VÚC. zdroj tu https://myzvolen.sme.sk/c/23053488/ocova-kompletne-vysledky-komunalnych-a-vuc-volieb-2022.html
    Pre ostatných –
    Huliak ako starosta Očová- 51,51%
    Huliak ako poslanec Očovej – 13,33%
    Huliak ako kandidát predseda VÚC BB- 11,5%
    Takže je vidieť , že občania v regióne tohto chlapa podporujú a dávajú mu svoj hlas. Čo je na tom nedemokratické? Samozrejme takých ľudí je tu na Slovensku plný politický koláč. Čo sa týka navrhovateľa , teda SNS, osobne som predpokladal, že konečne zmiznú v tomto ich nemyslení zo scény. Ak si iba spomeniem ,,do tankoch,, či nástenkové tendre, je mi z toho na nič. A , ejhľa. Sú tu opäť. Šachy, machy pospájance , nuž sú na svete . Teda:

    – či je to Huliak, či iný , treba to tak brať.Ak sa niekomu nepáči nech sa ho zbavia, legálne . Ale pani prezidentka nie je Sibyla /už som to písal/ a jej vízie do budúcnosti ohľadne Huliaka je z jej čarodejníckej gule. A neváži si rozhodnutia voličov.
    – ak sú niekoho výhrady napríklad klimatickej zmeny, neznamená to, že Huliak nemá v niečom pravdu. Osobne som tiež proti zákazu výroby a predaju spaľovacích motorov áut. A aj iné v tomto duchu. Ale má podporu ľudí ten Huliak, tak asi aj v tomto mu dali svoje voliči svoje hlasy.
    – obchod z drevom. Nuž ak by to nebolo drevo, možno to bude zbrojárska výroba. Či iné. Napríklad Babiš v Česku. Dostal podporu ľudí, dostal. Tak teda čo? Ak je tu vytvorený nejaký systém s ťažbou dreva, vývozu a tak a je legálny, nuž niet voči tomu čo povedať. Ak je to inak, treba to legislatívne zmeniť, alebo ich pozatvárať – ak sa to prieči zákonu.

    Pani prezidentka má a musí akceptovať výsledky volieb. A dnes, keď sme tu v tom malom zadku sveta rozhádaní v rodinách, na uliciach, mestách má voliť svoje rozhodnutia tak, aby spájali národ, nie rozdeľovali. V tomto u mňa veru nevyhrala. No a hádam ešte. Pozadie týchto verejných politických hier – na obrazovke bojovníci, potom najväčší kamaráti. Veď ide vždy iba o peniaze. A národ má o čom zas diskutovať. A nik nie je zgerba ako píšeš. Doma je to asi zamestnávateľ, či rodič, či priateľ. V tvojich očiach je to možno konkurent v biznise, či ti prebral babu. Ale je aj Huliak Slovák, tak ako ty, či pani prezidentka. A naozaj už na koniec. Aj tak už sú scenáre, ako sa ten Huliak raz stane tým ministrom. Huliak, neHuliak, karavána ide ďalej.

  75. Anonym 22. októbra 2023, 15:58 Pri
    To bolo myslené na teba, o rodinu sa mi neobtieraj ty zakomplexovaný úchyl.

  76. Anonym 24. októbra 2023, 9:33 Pri
    Ty nejako poznáš ústavy. V jednom z nich si na trvalej „dovolenke“. To je len dobré.
    Zostaň tam kde patríš. Aj keď ani pri vyberaní kontejnerov si sa nemal zle.

  77. Nie je vôbec podstatne,čo ústava dovoľuje prezidentke.313 dní je Slovensko bez plnohodnotnej vlády,predčasné voľby,čo mali byť najneskôr do júla( aj podľa jej slov) sa predĺžili až skoro na rok.Nemozu sa prijímať žiadne zákony,rozpočet sa nemôže vytvoriť atď.Je to od prezidentky zodpovedne? Je to pre vás v poriadku? Tie jej argumenty sú nezodpovedné.Ked mohol byť ministrom život.prostredia človek ako Budaj( medvede sú bylinožravce) tak Huliak je oproti nemu Učenec.Ide tu čisto o peniaze a kšefty.A,myslí si že Taraba tieto témy neotvorí.To som teda zvedavý,čo tam ešte vypláva na povrch.

  78. ale medvede, aj ked su vsezravce, tak u nas su z 90% bylinozravce. samo ze nie vegetariani ako sa blbo vykecol budaj.
    a na druhu stranu – tie huliakove kecy. jeho brat v nadnarodnej firme, ktora ryzuje v slovenskych lesoch, a on sam – velky bojovnik s mimovladkami – sam clenom prezidia jednej z najvacsich mmimovladiek. a vobec enigma z revucej – ozaj ziadna vyhra.

  79. Ono, myslím že celkom výstižne to vysvetlil Chmelár…“Dokonca sa na tomto mieste nechcem sporiť ani o nekompetentných postojoch Rudolfa Huliaka k zelenej politike. Ide mi o to, že takýto agresívny človek so slovníkom hulváta, ktorý sa nechal počuť, že niektorých svetových lídrov by podrezal ako prasce, ktorý nadáva ochranárom do „smradov“, ktorý po nich pokrikuje „boh daj, aby tvoje deti na teba pľuli, keď ťa zahrabú“, ktorý sa im vyhráža, že takých ako oni by v Číne obesili na štadióne, a potom sa zbabelo vyhovára, že ho vytrhli z kontextu (nie, zmysel toho odkazu nevytrhli), ktorý ako nefalšovaný mizogýn odkazuje ženám „Očová nikdy nemala na čele ženu a pevne verím, že ani mať nebude“ – takýto politik je priam definíciou extrémizmu.“

    tento naozaj nemože v civilizovanej krajine akou sa aspon trochu snažíme byť sedieť na ministerskej stoličke…

  80. Ratafak,Taraba je navrhnutý,čo teraz.Co budete jemu vytykat,a vôbec,načo máme potom demokratické voľby.Som si istý,že sú za týmto nesmierne kauzy,ktoré teraz vyplávajú na povrch.

  81. Anonym 24. októbra 2023, 14:32 Pri…takmer každému sa dá vyčítať niečo, aj z tejto vlády aj z tej minulej, predminulej…ale ten Huliak bol maximálny extrém, idúci totálne proti poslaniu envirorezortu so slovníkom hovada…takého sme za ministra asi ešte nemali a neviem či niekde v europe ano…vo volbách si nevolíš ministrov, Huliak ziskal od voličov mandát poslanca a ten mu ostane, SNS ako súčast vlády dostala ministerstvo ŽP a to mu ostane..vo volbách si nevolil to že Huliak bude minister ŽP…si si istý kauzami?…ok, a vieš aj povedať akými presne?..ak máš tú istotu, tak daj niečo…keď nejaké kauzy sú tak nech sa to vyšetrí, ale ten Huliak je jediný čo to dokáže?.on je nejaký vyšetrovateľ či auditor?…nikto iný z SNS toho nie je schopný?….aj keď bude mať Huliak nejaké dokazy tak nič mu nebráni iniciovať vyšetrovanie, audity z pozície poslanca a kolega z SNS na poste ministra mu s tým určite rád pomože…

  82. az na to ,ze na poste ministra nebude kolega z SNS, ale … vlastne odkial??? pospolitost, kotlebovci, alebo ini nackovia?

  83. Ja som Huliaka pravidelne počúval,Ratafak to,ako ho ty charaterizujes,nie je jednoducho pravda.Ale srať na vas to už totižto hranici s blaznovstvom,čo vy tu predvadzate.

  84. Anonym 24. októbra 2023, 15:05 Pri….ja som to skopíroval od Eda Chmelára…ale čo z toho nie je pravda?…že mu imponuje vešanie ochranárov?..že im nadáva?..nepovedal že by deti mali pluť na ich hroby?…že hovorí že klimatická kríza je podvod, lebo sa len zmenilo miesto merania teploty (dnes vraj na asfalte v meste)?…..že medveď je biologická zbraň bruselu?……ak niečo nie je pravda, tak buď konkrétny….pre mňa je bláznovstvo to že niekto chce aby takýto človek riadil naše ministerstvo ŽP a nie že proti tomu niekto vystupuje…

  85. Nemýl si svoju ženu s mojou. Pri vyberaní kontajnerov sa ti to môže stať, smradľavý, špinavý, to ťa trocha ospravedlňuje.

  86. 15:05… počúval si huliaka pravidelne, tak ty si zatiaľ top level úchyláka a beznádejne sfanatizovaného dezoláta, z teba musí mať tvoje okolie radosť

  87. Chlapci,ste odrovnani,a budete ešte viac,takže vaše hulvatstva a urážky už nikoho nezaujímajú.Nikoho to už nezaujíma,proste ste skončili.Dezolati a uchýli ste vy.Chvala pánu Bohu,že sa vaša doba skončila .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované