back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

HLASUJTE: Korčok, alebo Pellegrini? Ktorý je váš favorit na prezidenta?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Druhé kolo volieb prezidenta SR sa uskutoční v sobotu 6. apríla 2024. Ktorému z kandidátov plánujete vo voľbách odovzdať svoj hlas?

Anketa ukončená 3.4.2024 o 23:00

 

Výsledky ankety k prvému kolu prezidentských volieb nájdete tu:

HLASUJTE: Ktorého kandidáta plánujete voliť v prezidentských voľbách?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ako som už písal,tejto frašky sa nezúčstním ! Pellegrini nie je žiadna výhra ale Tchorčok fuj,fuj !

    7
  2. ano aby mal kazdy sancu,povedal by som v parlamentnych za hetero,v prezidentskych za homo.

  3. Korčok ma aspoň deti , tam je isté že nás nezavlečie do vojny s ruskom. Pojebaný buzerant by sa len zbalil a odsťahoval do Rakúska.

    5
  4. Korčok nebude slúžiť politikom 🤣? Doteraz slúžil každému. A Pelle? Čert, nebo dábel. Na Slovensku už dobre nikdy nebude.

    3
  5. Anonym 1. apríla 2024, 8:07
    Pelle doteraz sluzil Ficovi uz 20 rokov a priznal rozkradacku za Slovensko.sk vo vyske 1 000 000 000 eur.
    Korcok doteraz sluzil Slovenskym vladam uz 30 rokov a nema ziadnu penaznu rozkradacku na krku.

    8
  6. 1. apríla 2024, 8:07
    Tez to tak vidim ze na slovensku nebude lepsi. Moj kandidat sa sice nedostal do druheho kola ale vidim to jednoducho. Ktora kombynacia rozkradne a zadlzi este vacej tuto republiku ? Fico + Pellegriny co uz spolu nakradly miliardy eur alebo Fico + Korcok kde nakradol len Fico vela a s Korcokem sa nedohodne na dalsich rozkradackach?

    2
  7. A este dodam ze mna nezajima kto komu pcha kokot v spalni ja scem aby nebolo horsi na slovensku!

    1
  8. Na Slovensku bolo dobre do 89ho. Odvtedy ide krajina iba dole vodou. Aj vďaka takým parchantom ako sú títo dvaja akože kandidáti.

    1
  9. @Anonym 1. apríla 2024, 8:46
    Ten dezolat ma pravdu v tom ze kombinacia 2 zlodejov co sa poznaju roky a rozkradaju tuto republiku su horsi variant ako kombinacia 1 zlodeja a 1 diplomata. Akekolvek polena co bude hadzat korcok Ficovi pod nohy su lepsie ako koordinovana spolupraca pri rozkradani.

    6
  10. „slovenský politik ktorý nikomu neslúžil “ dobrééé a milo naivné 🙂

    2
  11. Ty teply buzerant co sa ani nedokazes priznat ze jebes chlapov do riti a papkas semeno 🤣
    Mamicka s panom fararom musi byt na teba pyšná. Falosna vydieratelna svina, z ktorej si filcko aj danki spravili rohožku.
    Prehraš to pele na plnej čiare uboziak pomýlený

    3
  12. Ja všetkým Van hovorim chodte voliť Korzika a prikazuje vám to.ja chcem ken aby ich porazilo a šľak trafil ceku vládu šperkov a hlavne Fic aPelegriniho.ja sa strašne budem smiať ked to prehra ten Pelle oojebany teply.

    2
  13. Jeden kandidát je podporovaný liberálmi a druhý sociálnymi demokratmi a národovcami. Vyberte si podľa toho, či chcete mať prezidenta súčasného stavu alebo preferujete zmenu. Na Slovensku sa v sčítaní 60 percent populácie hlási ku kresťanskej cirkvi a preto by nemali podporovať bezbrehý liberalizmus s jeho pohľadom na manželstvo, eutanáziu a potraty.

    2
  14. Bohuzial,obaja su silny liberali,nevadi skusim,snad ten jeden ma tie liberalne hranice mozno trosku okliestene.

    1
  15. Viera Krištofova ty dávaj rozzumy v Sintave v kostole,ty katolícka!To ti nevadí, že Pele je teplý a honi sa kade-tade?

  16. slovensko potrebuje pokoj, presne tak, aby nikto nerypal do toho, co robi vlada – velmi mudro, mat hubu zavretu a drzat krok, na nic neupozornovat, asi to tak robili aj tvoji rodicia a preto je teraz z teba to, co je

    2
  17. Pre Anonym 1. apríla 2024, 13:11

    Zamyslel si sa vôbec nad sloganom „Slovensko potrebuje pokoj?“. Lebo ak si si nevšimol, Smerohlas tu vládne už pol roka a od koho vlastne chce pre nás Pelle pokoj? Od vlastných súputníkov? Ten slogan nemá ani hlavu, ani pätu. Ale tak ty zrejme nerozmýšľaš.

    3
  18. Pelle sice nie je nic moc, ale stale lepsie ako ten zkurvysyn Korcok, co trci z americkej prdele. Osobne jemu aj celej jeho rodine zelam pomalu a bolestnu smrt, tak ako ked zomierali deti v Juhoslavii, co on tak silno obhajoval, bastard nakazeny.

    1
  19. Vymeniť palácovú princeznú za tchorčoka je to isté ako vymeniť osraté slipy za osraté trenky ! Výmena síce prebehla ale zadok štípe dalej !

    3
  20. Volil som peleho a ten klamár si zaslúži akurát tak 30 palíc po holej. Pridal sa dá skupiny k bekovi bugarovi. Takže teraz utrie hubu nasucho. 🤣🤣🤣

    1
  21. Pre: Anonym 2. apríla 2024, 5:23
    Máš celkom skúsenosti s osratým zadkom, chcelo by to menej alkoholu nech máš viac kontroly nad svojim telom 😀

  22. Pre: mrtvyKorcok 1. apríla 2024, 21:28
    Deti zomierali v Juhoslavii 5 rokov pred tym ako tam západ zasiahol, ale to by si musel niečo vedieť o tom a nie len počuvať alkoholikov v Kocke…

    2
  23. Máte pravdu, také niečo môže napísať len zasran,čo mu ešte tečie mlieko po brade!A to, že praje niekomu smrť,je už cez čiaru, toľko nenávisti môže mať v sebe len vymletý mozog!Ale veď karma je zdarma,aby mu nebolo dopriate,čo praje iním…

    1
  24. Kresťania a konzervatívci si idú zvoliť bukvicu tu vidno aké máte všetci hodnoty. Idete voliť to proti čomu strašne bojujete farizeji všetci do jedného. Ale stačí vám, že pelerína je ticho ste rovnakí ako on falošní pokrytci.

    1
  25. Kakaový venček pokiaľ sledujte postoje známych kresťanov a konzervatívcov sú rôzne – budú voliť Korčoka, Pellegriniho alebo nepôjdu voliť … Každý máme ešte čas zvážiť voľbu.

  26. Pre: kakaový venček 2. apríla 2024, 13:12
    Bukvica by bola ešte v pohode, veď aj pri iných živočíchoch býva takáto výchykla od normálu a nič sa nedeje, nevymierajú, nezabíjajú ich proste slepá ulička pre jedinca nič viac nič menej. Čo je horšie na tomto pánovi sú tie jeho klamstvá ešte aj takto tesne pred voľbami nepríde do Radia Express, zaklame že je v regiónoch pričom ho odfotia v Bratislave… Hnoj človek bez charakteru.

    2
  27. Róbert Fico opäť dokázal,že je starý politický harcovník.Aj keď som ho nikdy v živote nevolil,dnes som pred jeho geniálnou predvolebnou stratégiou pomyselne zložil z hlavy klobúk.To čo momentálne premiér Fico predvádza,tento jeho „majsterštyk“možno prirovnať pomyselne napr.k strategickými hrami poľného maršala Rommela alias Púštnej líšky v II.svetovej.
    Tak vlažná podpora prezidentského kandidáta PP asi mnohých prekvapila a zaskočila aj tých najzarputilejších priaznivcov Smeru a Hlasu.Ale to by nebol RF,keby nič čo robí,nebolo len tak.RF nemôže oficiálne podporiť kandidáta Korčoka,avšak nič by mu nevyhovovalo viac,ako mať v prezidentskom paláci perfektný terč.Terč,do ktorého možno strieľať a adresovať mu všetky hromy-blesky za všetky tie hrôzy ktoré nás chtiac nechtiac pod vedením tejto suity očakávajú.Ale zasa na druhej strane,môže smerácky premiér oficiálne povedať,že viac by mu vyhovoval v prezidentskom paláci terč typu-„za všetko môže Čaputová,Kiska,Radičová“-doplň podľa potreby.
    Preto môže naša tatranská líška megavlažne podporovať PP,ale nič jej nebude vyhovovať viac ako mať v neľahkých časoch v prezidentskom paláci adresáta všetkých príčin neúspechov a zla.
    Mne to pripomína Pokrovú partiu,a RF je v tejto partii starý kartár ktorý výborne blafuje a publikum mu to zatiaľ žerie aj s navijákom.Len mám pocit,že túto taktiku dnes prukukol aj Peťko myslím si,že skúsený psychológ to nemôže nevidieť aj v jeho prejave.
    Takže,pukance do ruky a šup-šup k telke a veselú zábavu priatelia…

  28. Zamysli sa nad tým, kto bude ďalším vodcom.
    Nový psychopat vytlačení na peniazoch.
    Tupá tvár vo všetkých novinách, socha na námestí, pod ktorou teraz žobreš.
    Zdvihni svoju ruku a daj mu ďalší hlas.
    Prepychové vily, ktoré strážia vojaci,
    hojné zábavy, žrádlo a kurvy –
    to všetko z našich daní, z našej hlúposti, z debilizmu, v ktorom sme vychovaní.
    Zdvihni svoju ruku a daj mu ďalší hlas

  29. Mne to zas pripada ako realita. Ale ano, je to text Davovej psychozy. Punkáči v 90-siatkach mali viac rozumu ako ľudia dnes. Utekajte voliť nenažrané prasce a ešte sa tu za ne aj pobite ..

  30. Trapko Pelle má byt v najdrahšej časti BA a netuší ani či má plochu 88 alebo 98 m2…a ešte aj to mu je málo, tak musí mamu a sestru so psom občas nechať prespať u Náhlika v dome 🙂 Lebo to má vlastne len taký malý byt.
    Ja teda viem koľko má náš byt m2, poctivo sme ho kúpili a splatili. On to nikdy nevysvetlil. Či niečo mi ušlo?

    1
  31. Pelle, v sobotu prehráš. A s Ficom budete už dvaja neúspešní prezidentskí kandidáti z jedného košiara. Ako sa s tým vaše egá vyrovnajú?

    1
  32. …minule sa jeden šurovan vyjadril – keby ste vedeli ako sa pele bozkava…
    tiez by ste ho volili.

    2
  33. Tchorčok je zlo ! Kedy to vy konceptuálne negramotní pochopíte ? Princezná z paláca pochádzajúca z PS ukázala čo je zač. A tento jej nasledovník je ešte horší !!!

    1
  34. Čo je to prosím konceptuálne? Ja len aby som vedel, čo som. Určite som gramotný a hetero. Možno aj konceptuálny, neviem, pomôžte mi.

  35. Spominate si na bilboardy Pelleho? Zastropovane ceny energii, lacne potraviny, dochodky, nezrusenie Specialnej prokuraty pokial sa dostane do vlady, neuchadzanie sa o reprezantivnu funkciu, ale funkcnu pre obcanov.
    Ma vyznam pokracovat malym 88m2 bytom, komparzistami na videu, ci neucast v debate lebo je v regionoch?
    Pamataj na tieto veci ked ho budes kruzkovat. A behom pol roka nezabudni vyplakavat ako je na SVK nap…

    1
  36. Nie, nespomínajú si už na Pelleho bilbordy a preto ho idú zas voliť. Pamäť akváriovej rybičky. Alebo jednoducho S/M. Ojebabral ich x-krát a dajú mu možnosť ojebabrať ich zas. Ale národná hrdosť musí byť.

    1
  37. Nie, len sa s rodinou zbalíme a pôjdeme pápá. To ty tu ostaneš a budeš páchnuť. A čas ukáže, kto z nás prehral…..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované