back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Poslanec za Slovensko v EP Radačovský počas vystúpenia v interiéri rokovacej sály vypustil bielu holubicu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ak sme si naivne mysleli, že súčasná ministerka kultúry je najväčšou hanbou pre Slovensko, mýlili sme sa.

Dnes v Europarlamente  Slovensko do análov histórie zapísal poslanec a  bývalý sudca Radačovský. O morálnom kredite tohto bývalého sudcu a následne poslanca za extrémistickú stranu polemizovať nebudem.

Ak ale vypustenie holubice v interiéri parlamentu považuje niekto za normálne, tak teda len u nás. V civilizovanom svete spravidla sú rešpektované  pravidlá, ktoré možno nie vždy sú napísané, no niekde v hlave ich ľudia považujú za normu. A prirodzene ich rešpektujú.

A nemyslím si, že naše normy sú im blízke a majú záujem si ich „adoptovať“.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Radacovsky tyra vtaky, huljak hajluje, taraba klcuje stromy, danko semafory. Len martinka z turca je iba taka obycajna pizda.
    Ale inak parta k pohladaniu.

    1
  2. Tak to je gól. Už vidím ovce ako ho tu obhajujú.
    Tak ešte raz len pre tých s jednou pamäťovou stopou pripomínam jeho vystúpenie v EP, počas ktorého sa vyhrážal západnej Európe, že z nej „Slovania urobia trávnik“. „Od Tatier, Šumavy až po Lamanš,“A dnes tento mierotvorca/dezolát vypúšťa holubicu mieru.

    2
  3. Nie je to ten obdivovatel visutych generalov?
    Ten luzer, co za celu dobu v EP podal jediny pozmenovak?

    1
  4. A co je na tom amoralne ak demostruje za mier vypustením holubice mieru. Aby sa na Ukrajine prestalo zabijat a zacalo skor rokovat . Namiesto nakupovania usazbrani a tak predlžovania a zabijania sa. Je moralnejsie ak niekdajší minister obrany Naď sa fotí v Česku s ich ministerkou obrany a v ruke ma tabulku “ slovakům a dezole vstup zakazan“. Toto je moralnejsie??? Milos preco sem nedas takyto clanok aj s tou fotkou Naďa.

    2
  5. Pre: Anonym 25. apríla 2024, 12:23
    Teba keď niekto mláti tak tiež diskutuješ s treťou osobou čo sa len pozerá a nie agresorom čo ťa mláti? 😀

    Pre: Anonym 25. apríla 2024, 14:06
    Škoda že si týpek pomýlil mesto , mal ísť do Moskvy tam by to možno malo význam aspoň by ho rusi rovno zavreli.

    1
  6. Vypustit ziveho vtaka v miestnosti, nech sa umlati v strachu a strese o okna a steny …ozaj krasne gesto. Hodne tupeho nebetycneho kkta ako je ten blb radacovsky.
    Este mohol zavolat tu nacikurvu huljaka, nech toho vtaka pridusi dymom.

    2
  7. Ako som očakával, dezolati zase nezachytili pointu. Jeden argumentuje tým čo hovorí úplne niekto iný a druhý zase aké je to pekné gesto mieru od človeka čo sa vyhráža západu zrovnaním. To nevymyslis, to sú naši zmätení hej Slováci, patrioti, ktorí utekali podpísať vyhlásenie ktorým sa v prípade vojny zriekaju povinnosti brániť našu krajinu so zbraňou v ruke.

    3
  8. Aktuálna vláda má jeden jediný pozitívny prínos, ukazuje nám ako hlboko dokážu ich voliči klesnúť pri obhajovaní ich nekonečných nezmyslov. A že ich súčasná koalícia riadne skúša, lebo taká koncentrácia sedlačiny, obmedzenosti a tupoty ešte pri kormidle nebola, takže si treba sadnúť s pukancami a sledovať tú show, ktorú nám dezolé a ich „intelektuálne“ kotrmelce predvedú :))

    7
  9. Pre: Lexa 25. apríla 2024, 17:23
    Je to pekné divadlo, ten tlstý negramot Huliak sa dobre predvádza, darmo sedlač nám to teraz ukáže ako sa to má robiť do psej matere (možno aj doslovne). 😀

    2
  10. Ono ja tých voličov koalície možno aj zdiaľky chápem. Predstav si že máš maximálne učňovské vzdelanie, máš prácu ktorá ťa nebaví a vyčerpáva, zarobíš tak akurát aby si nejako prežil a úspešným závidíš všetko. Hľadáš príčinu svojho neúspechu. A tu na teba vyskočí Fico s tým, že za všetkým zlým čo sa ti v živote stalo máš hľadať pôvodcu, nepriateľa na ktorého môžeš všetko zvaliť. Soroš, Čaputová, mimovládky, prokurátori, sudcovia, opozícia, migranti, LGBTI, Ukrajinci, západ, EÚ, RTVS, progresívci, slniečkari proste xy možností na koho zvaliť prečo si neschopný a prečo sa ti nedarí. Ty nasadneš na vlnu tohto hejtu a nachvíľu sa ti uľaví. Pravdu hľadať netreba, predsa máš svoj „názor“. Akurát po čase aj týmto ľuďom dôjde že v ich živote sa nič nezmenilo k lepšiemu, naopak k horšiemu a niektorím dokonca aj zapáli že ich Fico len využil aby sa dostal k moci a zachránil kožu sebe aj svojim oligarchom. Otázka potom je či si dosť vyspelý na to aby si zmenil názor alebo tvrdohlavý natoľko, že budeš obhajovať neobhájiteľné.

    4
  11. Anti dessole, aké vzdelanie máš ty, kde si bol keď tu trnavský plagiator šafáril? Ľudia sa slobodne rozhodli vo voľbách. Bohužiaľ koalícia je taká aká je, teraz si môžeš to tvoje mudrovanie strčiť vieš kam. Aký program má strana PS vieš dat odpoveď? Hurá na námestia to je celé čo strana PS vie.

    1
  12. anti dessolee 26. apríla 2024, 8:40…v tomto som dosť skeptický, ak im to nedošlo za 12 rokov, tak myslím že už im to nedôjde…pred voľbami a aj po nich som sa pýtal čo tu Fico a spol. zlepšili za ich 12 rokov vlád, ako využili 10 rokov ekonomickeho rastu a nikto z nich na tak základnú otázku nevie odpovedať a aj tak mu to hodia….ak by bol Fico manažér vo firme tak ho vyhodia po prvom roku, my si ho necháme riadiť krajinu už 13. rok a čudujeme sa ze sa rozpadaju mosty, cesty, koľaje, nemocnice…obavam sa, ze možno je to ešte horšie a ti jeho voliči to robia naschvál ..ak sa už oni nedokážu mať lepšie, tak nech sa majú horšie aj tí druhí + víťazstvo vo voľbách im dáva pocit že aspoň v niečom môžu vyhrať a natrieť to tým liberálom, konzervativcom, demokratom, slnieckarom, novinarom, prokuratorom, mudrosracom atď…

    5
  13. Dnes nám reálne hrozí krach, znárodnenie dôchodkových pilierov, odvracajú sa od nás spojenci, tajné služby iných štátov, únia nám pozastavila eurofondy, peniaze si požičiavame najdrahšie z celej eurozóny, investori nám neveria. To sú fakty. Ideme do totality kde vláda bude ovládať všetko a bez kontroly. Všetci okolo nás vidia čo robíme zle. Ale stačí keď to Fico nazve suverénna politka štátu a jeho voličom to stačí. Zrazu sme najmúdrejší štát v Európe, kde sa nás hrabú nemci, rakúšania. My sme pupok sveta, tí najmúdrejší, najchytrejší, máme predsa Fica. Avšak blázna definuje to že ho vidia v tebe ostatní a nie ty sám. Toto už ľudia pocítia, to už nebude také ako jeho posledných 12r, kde sme ako otvorená ekonomika rástli preto lebo rástli všetci okolo nás a to napriek Ficovym absolútne neschopným a skorumpovaným vládam.

    2
  14. anti dessolee 26. apríla 2024, 10:04…neviem príde mi to že tej miernej väčšine čo nonstop voli Smerohlas + sns je jedno alebo sa z toho nejak samovražedne teší…že musia na zakroky/operácie čakať mesiace či roky, že občas je niekde nejaká obchádzka lebo padá most a treba x kilometrov navyše, že im vnuci a deti utekajú na západ, že sa kriminalnikom znižujú tresty a naopak politikom zvyšujú vo veľkom zvyšujú platy, lebo tak strašne makaju v náš prospech….teraz sa pustili do kultúry a životného prostredia, nemyslím že im bude vadiť ak niekde zmizne nejaký les (lebo sa tam môže skrývať medveď)…ak niekde vznikne nejaký problém, tak Fico vytiahne Sorosa, dav zatlieska a idú ďalej…neviem či som ho niekedy počul hovoriť a kvalite školstva, tento rezort je roky úplne mimo jeho priorít, a on veľmi dobre vie prečo…

    2
  15. Slovensko nepotrebuje na vyšetrovanie pandémie pána Kotlára, ktorý ide skúmať prítomnosť nanočastíc či mikročipov vo vakcínach. Slovensko potrebuje rozbor pandémie a poučenie sa z nej, aby bolo čo najdôkladnejšie pripravené na nové krízy a nové výzvy pri ochrane obyvateľstva,“

    12,48 u teba je to normalne, ze veris na bosorky a tupec kotlar je tvoj idol.
    Ale Slovensko ma dalsi dovod hanbit sa.
    A este tomu kktovi ma pomahat pekova. A halabalasadiky prezident

    2
  16. Anonym 26. apríla 2024, 13:07…analyzujem to tak že je to presne natočené pre teba….na jednej strane hovoria že „ekonomický vlastizradcovia nakupujú vakcíny na covid o ktorom od začiaku vojny na ukrajine nikto nepočul“ a v realite ti Dolinková leje peniaze aby navýšila očkovacie kapacity…..ty si už uvedom že tie videá sú politický marketing a realita je úplne niekde inde….
    https://www.facebook.com/MinisterstvoZdravotnictvaSR/posts/pfbid0Z7iNnesM4JCkhUHCwkLnQm3PJg3cq74s1Cf16FJKKr6R6n1do3UrKf9uhJ4gyozQl
    ..ak budeš dookola veriť ľudom čo ta x-krát oklamali, nikdy sa neposunieš…..tá partia čo niekam uliala milardu za informatizáciu (slovensko.sk), 300 milionov na vedu a výzkum namiesto univerzít dostali schránkové firmy, nakupovali CTčka a dalšie vybavenie za násobky hodnoť ti idú teraz rozprávať o nákupoch počas pandémie, kedy bol celý svet hore nohami….neskutočné že im to stále možeš veriť….

    1
  17. Že vraj Rusi 0vplivnovali prezidentské voľby na Slovensku a vďaka nim je Pelegrini prezidentom,toto propagujú progresivci vEU parlamente.

  18. Ja verim tomu ze Sk malo extremne velku umrtnost obyvavatelstva. A preco no tak to nech sa poriadne vysetri a niekto by mal mat zato aj zodpovednost. A to ze to vakcinovanie bolo prd platne ale skor naopak na skodu je neockovanemu obyvatelstvu uplne jasne a uz aj velkej casti zaockovanemu obyvatelstvu nakolko dôsledky ich zhorsenia zdrav. stavu pocituju. Aj ked si to nepripustaju ale to je ich vec. Poznam aj lekarov ktori vakcinacii uverili a banuju. A som rad ze je aj napriek tomu velkemu tlaku je snaha Kotlara presetrit tie liecebne protokoly a cely ten vakcinacny teror. Ludia si zasluzia vediet pravdu a poucit sa z tohoto šialenstva.

    1
  19. A ako to teda bolo s tým covidom, dezolé teliatka? Najpv ste hovorili, že covid neexistuje, potom existuje, ale nie je nebezpečný, potom boli zlé vakcíny, ale keď prišiel s vakcínami putin, tak už vakcíny boli zlé iba tie zo západu, najväčšie utrpenie prostého slováka bolo nechať sa testovať, potom zase vadilo, že lekári neliečili neočkovaných na tú podľa vás neexistujúcu chorobu, a tak dalej, a tak dalej…. A potom sa dezoláti čudujú, že ich berú ako kokotov, pričom nechápu, že to hovno, ktoré majú v hlave, to proste neoklameš a inteligent z teba nebude…

    1
  20. Nejako mi stále uniká podstata tých sťažností na riadenie pandémie covidu. Veď práve tí, ktorí spochybňovali existenciu covidu, ktorí nerešpektovali opatrenia, ktorí chodili na demonštrácie v čase lockdownu, ktorí odmietali rúška a teda vďaka takýmto bol počet obetí aký bol, práve tí teraz poukazujú na to, že bol vysoký počet obetí? Mne to hlava neberie.

    1
  21. Parazity sa podľa nich nachádzajú v rúškach i na tyčinkách PCR a antigénových testov, z ktorých sa dokážu dostať až do centrálneho nervového systému a spôsobiť krvné zrazeniny, ba dokonca aj smrť hostiteľa.

    Dezinformácia skrývala v sebe aj akési sprisahanie. Konšpirátori zdôrazňovali, že Morgellóny sa dostávajú do ľudského tela vďaka povinnému antigénovému testovaniu, ktoré nariadil štát.

    To, že Covid-19 nespôsobuje vírus SARS-Cov-2, ako tvrdia vedci, ale neznáme parazity považovali diskutujúci na sociálnych sieťach za vysvetlenie, prečo proti ochoreniu účinkuje antiparazitický liek Ivermektín.

  22. Oficiálne jeho zaradenie na sankčný zoznam navrhol spolkový kancelár Olaf Scholz (premiér nemeckej spolkovej vlády). A odsúhlasili ho ministri zahraničných vecí členských štátov Únie

  23. Anonym 26. apríla 2024, 20:42
    To je presne ten problém, ty predpokladáš, že používajú rozum, preto ti to hlava neberie. U nich ide logika a rozum bokom, nemusí to dávať zmysel, nevadí, že pred týždňom tvrdili opak, preto milujú fica, ten robí to isté, podľa toho kam dnes fúka vietor, tak hovorí svojim ovečkám, čo potrebujú počuť, aby bolo jasné, kto je na vine dnes, včera Čaputová, dnes EU, zajtra Amerika, pozajtra Matovič, budúci týždeň migranti…. Všetci len ubližujú úbohému Slovensku a preslopanému fickovi, celý svet sa sprisahal, je to predsa jednoduchšie ako povedať, že tento náš malý štát je taký prehnitý korupciou a zlodejinou a hlavne keby povedal pravdu, tak 90 % jeho kamarátov by sa mohlo uraziť :)) A hlavne, kým je čo kradnúť, tak hádam nebude riešiť nejaké problémy, hľadať páchateľov finančných trestných činov a dokázať im vinu, je veľmi náročné a zdĺhavé, je v tom namočených priveľa známych a sponzorov, tak je jednoduchšie povedať, že za to môže zlá EU, zlá Amerika, jeho jednobunkovcom voličom to stačí, tak na čo sa snažiť, po nás potopa 🙂

    2
  24. Pre: Anonym 26. apríla 2024, 20:42
    Hovorí sa tomu kognitívna havária ak dotyčnému vôbec nevadí že jedna informácia je v priamom rozpore s druhou. To že ti to hlava neberie je správne a zdravé. 😀

    1
  25. Pre: Anonym 27. apríla 2024, 11:25
    Nepoužívaj slová ktorým nerozumieš, lebo píšeš nezmyselné vety. Choď sa radšej prejsť len prosím nerozsýpaj pripináčiky ako správny dezolát. 😀

    1
  26. Homo Dezole, ta tvoja kognitivita je úžasná, ten tvoj pseudonym nemá chybu. To kto ta tak pokrstil?

  27. Lexa, Ty kus kokota. Tak ja Ti to teda vysvetlím, nech neumries jebnutý. Pandémia bola plánovaná akcia s cieľom dosiahnuť v konečnom dôsledku Great Reset. Že nevieš, čo to je? Tak studuj. Že vakcíny zabíjajú nevidí už len taký postizak ako Ty. Testovanie bola objednávka britského ministerstva zdravotníctva o čom existujú dôkazy. Hľadaj. A to že to bolo ťažko za hranou Ústavy je len čerešnička. Ale Tebe asi nevadí, keď Ti niekto slape po slobode. Možno sa zbadas, keď Ti niekto bude šliapať po krku. A lekári neliecili nikoho, zavreli sa v ordinaciach a pacientov s bežnou chrípkou nechali prísť do takého stavu, že už nebolo pomoci. Osobná skúsenosť. Preto tých 20000 mŕtvych. Ale kľudne si tu dokazuje, akýas prehľad. My ostatní vieme, že si iba vytrety idiot.

    1
  28. Nechaj ho tak, on nám to predsa vysvetlil. Už som od týchto postihnutých počul všelijaké šľahnuté teórie, ale toto ešte nie, asi som málo študoval. Aspoň takto na ráno som sa dobre zasmial. Iba je smutné, že aj takýto pomätenci žijú medzi nami s volebným právom. Že Great Reset, tebe niekto asi genuľu zresetoval. Už prosím ťa nečítaj toľko tie dezinfostránky, si na tom závislý. A pozor, nemusíš sa báť, to čo pred tebou uteká, keď ti do chrbta svieti slnko, je iba tvoj tieň, nie briský agent. Sa nečudujem, že ti niekto z rodiny zomrel vtedy na “bežnú chrípku”, keď mal v rodine takého ako ty. Hryzká ťa svedomie, čo? A teraz študuješ a čítaš na koho to zvaliť. Nie si ty ten bývalý nick Obyvatel, iba už zmutovaný?

  29. Great reset…🤣..mňa to vždy pobaví ako títo ľudia z pohodlia obývačky dokážu odhaliť takéto sprisahania….Soros, Gejc, Fauci, Čaputova tu vymýšľajú roky Great reset, New world order atď a potom dojde Jožo po nočnej v amazone a celé to prekukne…a stačí mu k tomu len stabilná wifi …“Great reset“, nastuduj si čo to je a dôkazy si dohladaj…geniálne 😂

  30. už aj americké médiá píšu o tom že šoroško financuje pro-palestínske protesty a vďaka nemu sa šíri antisemitizmus. a na slovensku ho stále vychvalujú pseudo „novinári“. raz budete súdení!

  31. anti dessolee 26. apríla 2024, 8:40
    Vážený, smiem sa spýtať čo prevratné ste v živote dokázali Vy? Ste nejaký extra top podnikateľ, či lekár, ktorý vyliečil stovky pacientov, alebo učiteľ, či profesor, ktorý vzdeláva ďalšie generácie? Súdiac podľa Vašej rétoriky, každý čo po 89tom neprivatizoval, nekradol alebo neskončil v politike, je skrachovalec a prežíva. Viete čo je smutné aj 20 rokov po vstupe do EU? Na Slovensku je obrovské množstvo nie jednotlivcov, ale doslova rodín, ktoré prežívajú. Pričom pracujú. A mnohí majú aj vysokoškolské vzdelanie, nie iba učňovské. To nie je ich hanba, ale hanba štátu a politikov, od 1993 každého jedného, že nedokázali nastaviť systém tak, aby pracujúci človek mal za svoju prácu adekvátnu mzdu. Mám manželku učiteľku, a mzdy v školstve sú hanbou tejto krajiny aj systému ako takého. No nesťažuje sa, pretože si túto prácu vybrala a chce sa jej venovať aj naďalej. Vymenovali ste všetkých možných na koho ľudia hádžu vinu. Hľadanie a vytváranie si nepriateľov tu pretrvalo od býv. režimu. Aj dnes, keď Vám niekto v rámci diskusie oponuje a má iný názor, tak sa okamžite začne útočiť a keďže iný názor je u nás nepriateľ č.1, nečudujem sa, že sa tak správajú aj ľudia. Čo človek, to iný názor, iný osud. Niekto sa narodí chudobným rodičom, niekto so striebornou lyžičkou v hube. Niekto sa vypracuje, niekto prežíva a niekomu cestičku vyšliape otecko s mamičkou. Povolanie syn, či dcéra je u nás veľmi populárne. Mnohí sedia na úradoch, v politike a doslova dedia posty. Na SK sa síce zmenilo veľa vecí, ale jedna ostala rovnaká. Nezáleží či si šikovný, či na niečo máš talent, nadanie, vzdelanie ale koho máš za sebou. Tak je to v práci, teda v štátnom sektore určite a bohužiaľ aj v športe. Preto zažívame exodus mladých ľudí. A zlepšenie moc skoro nepríde. Ľudia chodia k voľbám viac z frustrácie a hnevu ako vidiny na lepšiu budúcnosť. Pretože neveria. A zrejme majú pravdu. Od 1993ho tu nebola jediná vláda, ktorá by sa o ľudí mimo predvolebnej kampane akokoľvek zaujímala. Pekný deň Vám prajem. A trošku úcty k učňovkárom. Mnohí sú šikovnejší než kdejaký inžinieri.

    3
  32. Napisali ste to excelentne a inteligentne,po dlhej dobe velmi dobry komentar,ja som tiez ten ucnovkar,ale moj plat je vyborny,taky policaj a ucitel ked daju platy dokopy stale bude malo,nepisem to preto aby som sa tu chvalil,pisem to vlastne preto,ze je to smutne a hanba kazdej vlady aby taky policajt ,alebo ucitiel v tejto dobe zivoril,je to kazdym rokom horsie a horsie,je uplne jedno kto vlastne vladne,trochu ma zaraza,ze EU tlaci na vsetky mozne smery,vacsinou su to uplne blbosti,ale na vyrovnanu zivotnu uroven a zrovnanie platov som nepocul nikdy ani slovko.

  33. Vladimír 30. apríla 2024, 13:57….napísal si v mnoho vecí s ktorými sa dá len súhlasiť, len mi vysvetli ako je možné že napriek tomu všetkému tu posledných 20 rokov defacto vyhráva volby jedna strana (s jednom výnimkou v roku 2020)….“Od 1993ho tu nebola jediná vláda, ktorá by sa o ľudí mimo predvolebnej kampane akokoľvek zaujímala.“ – čo za ľudí može dokola voliť stranu/politikov čo sa o nich mimo volieb nezaujímajú….rozumiem že niekto može oblbnúť ľudí, človek spraví aj chybu ale mal by sa z nej poučiť, ale aby sme 5x spravili víťaza volieb z človeka u ktorého nikto nevie napísať čo pre ľudí spravil, funguje to tu tak ako opisuješ..tak to je už ďaleko za hranicou logiky….

  34. Pre plachtu 30. apríla 2024, 16:00…menšie zlo?…po troch ich vládach sa nám rozpadáva zdravotníctvo, školstvo, mladí utekajú z krajiny, padajú nám mosty, máme deravé cesty, železnice o nič lepšie, nevieme využiť peniaze z unie, ideme znižovať tresty za korupciu no nevieme/nechceme vyšetrovať korupčné kauzy ako napr. gorila, Fico nadáva každému kto si dovolí mu oponovať – totálne rozoštváva spoločnosť, strácame spojencov (ČR, Polsko…), do toho si ministri navýšia platy o tísíce atď…toto je to menšie zlo?…ako by teda vyzeralo to vačšie zlo…

  35. Vladimír vo veľa veciach s tebou súhlasím. Pravda je však len jedna bez ohľadu na to aký má kto názor. Hádať sa s ľuďmi, ktorí veria že zem je plochá, je asi zbytočné aj keď je to ich „názor“. Bohužial hlas vo voľbách má u každého rovnakú váhu bez ohľadu na pravdu, to je tragédia. Nehádžem všetkých učňovkárov do jedného vreca, ale tam kde chýba vzdelanie, tam je najväčší priestor na radikalizáciu a manipulovanie a tu vyhrávajú vládne strany na plnej čiare. A nehnevajte sa na mňa, pohybujem sa medzi vzdelanými ľuďmi, tam nie je najmenšia pochybnosť o zvrátenosti tejto vlády. Presný opak však vidím u ľudí ktorí tu vypisujú a neovládajú ani gramatiku, ktorí čakajú na sociálne dáky, ktorí vysedávajú v šenkoch a ktorí hejtujú všetko a svoje konanie nevedia ani vysvetliť. Aj keď sa vám to asi nepáči, vzdelaný a rozhľadený človek musí byť zhrozený z toho čo sa v tejto krajine deje.

  36. Otázka za milión. Čo dáva na Slovensku logiku? Voľby či výsledok volieb určite nie. Fica som nikdy nevolil ani nemienim. Napriek tomu si myslím, že bude ešte dlho na prvých priečkach. Inšpiroval sa Mečiarom, dôchodcom akože nadeluje a oni mu to stále žerú. Bohužiaľ.

  37. Mám obavy z toho, že nebudem mať žiadny dôchodok, pretože môj dôchodok Fico rozdáva dôchodcom už dnes. Mám obavy že moje deti budú učiť ľudia ktorí veria na chemtrails a antivaxeri. Bojím sa že prídem k doktorovi ktorý mi miesto liekov predpíše bromhexin a vodku. Študenti, ktorí majú byť budúcnosťou tejto krajiny sú v zahraničí a koľkí sa vrátia? a majú dôvod? Dnes sadíme to, čo zožneme o 10-20 rokov. Vládnu tu mafiáni, zlodeji, grázli, dezolati a amatéri. Ako máme zostať chladní?

  38. Nechapem preco tu plačete a spoliehate sa na štát. Ved robte tak aby ste sa na štát nemuseli spoliehať. Nerobte to co vas nebavi a nerobte to co vas dostatocne nezabezpeci na stare kolena. Darmo tu plačete. Drzte sa toho ze nie plakat ale makat na sebe. Ved mate skvely kapitalizmus tak čo si stazujete. Za socializmu ste si stazovali ze namate moznosti. Teraz mate skvely zapadny kapitalizmus tak čo si stale stazujete. Ved ked zarabas malo tam kde robis a co robis tak to nerob a rob nieco ine ,podnikaj a hlavne nespolihajte sa na stat.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované