back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Verejne chválime Putina. Nie je v poriadku civilizovaný demokratický svet, alebo my?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Správa v redakčnej pošte: Moja mama so súrodencami sa išli bicyklovať na novú hrádzu, čo sa postavala za horným čepeňom a opakovane sú tam po zemi posprejovane napisy typu nech žije Putin a potobne slogany…. niektore su vraj vidieť aj z cesty do Šuroviec…

Šúrovce / Sereď | Už viac ako dva roky trvá dobyvačná vojna Ruskej federácie na území suverénneho štátu Ukrajina. Už viac ako dva roky zomierajú vojaci a to ako na strane brániacej sa okupovanej Ukrajiny, tak  jej okupantov, teda  Ruskej armády. A dnes už bez najmenších pochýb celý svet vie, že agresorom je Rusko vedené prezidentom Vladimírom Putinom a obeťou vytrvalo sa brániaca Ukrajina.

Na prezidenta Ruskej federácie Putina, Medzinárodný trestný tribunál vydal medzinárodný zatýkací rozkaz pre vyšetrovanie vojnových zločinov spáchaných na území Ukrajiny.

Vladimír Putin západné demokratické krajiny označil za nepriateľov Ruskej federácie a vyhráža sa im použitím jadrových zbraní.

V ruskej štátnej televízii vo verejných debatách odznelo dokonca tvrdenie, že Ruská federácia by mala zhodiť bombu na Bratislavu.

Ruská federácia vedená prezidentom Putinom sa netají ambíciami dosiahnuť stav z pred roka 1992, teda rozpadu bývalého totalitného ZSSR a obnoviť impérium ovládania sveta v rozsahu všetkých bývalých satelitov Sovietskeho zväzu, teda časti Nemecka, Poľska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Moldavska, Českej a Slovenskej republiky, Pobaltských štátov  Litvy, Lotyšska, Estónska, ako aj štátov Kaukazu  ako Azerbajdžan, Gruzínsko, Arménsko a snáď aj štátov bývalej Socialistickej federatívnej republiky Juhoslávie, teda súčasného Chorvátska, Srbska, Čiernej hory, Kosova, Bosny a Hercegoviny a Severného Macedónska. A samozrejme štátov bývalého ZSSR a samozrejme Ukrajiny, ktorej vlastne anexia v rozpore s medzinárodným právom v súčasnosti už prebieha.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vladimír Putin je podľa medzinárodného práva považovaný za vojnového zločinca.

Všetky civilizované štáty na Ruskú federáciu uvalili doteraz najtvrdšie a najrozsiahlejšie sankcie, nielen s Putinom, ale ani s ďalšími predstaviteľmi režimu sa odmietajú čo i len stretnúť všetci politici demokratického civilizovaného sveta. Teda okrem našich.

A pri Seredi na cyklotrase máme nastriekané nápisy oslavujúce Vladimíra Putina a Ruskú federáciu:

Hlasovanie bolo ukončené.

Sú podľa vás nastriekané nápisy na cyklotrase pri Šúrovciach oslavujúce Vladimíra Putina a Ruskú federáciu v poriadku?

Nie
71.05% - 54 hlasov
Áno
28.95% - 22 hlasov

 

Čo si myslíte, nie je v poriadku a úplne kompletný civilizovaný demokratický svet, alebo my?

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Toto je tam namaľované niekoľko mesiacov. Svet je civilizovaný a demokratický len dovtedy, dokedy ľudia vyjadrujú názor len taký, ktorý vám je po vôli. Ak má niekto odlišný názor, je hoaxer, dezolát, …. Takže vlastne žijeme v rovnakej dobe, ako pred rokom 1989. Lebo len vaša pravda je pravdou, váš názor je ten správny a iného názor je chorý, neakceptovateľný a odsúdeniahodný. Pokrytci!

    17
  2. Možná to dal napísať pán Naď. Bez Ruska neprežijeme. Novinárik straší. Pakt NATO nás ochráni.

    1
  3. Všetky civilizované štáty na Ruskú federáciu uvalili doteraz najtvrdšie a najrozsiahlejšie sankcie, nielen s Putinom, ale ani s ďalšími predstaviteľmi režimu sa odmietajú čo i len stretnúť všetci politici demokratického civilizovaného sveta.

    Na margo tohto by asi bolo vhodné spomenúť, odkedy je to tak. Pretože niektorí politici demokratického civilizovaného sveta sa s niektorými predstaviteľmi ruského režimu stretli už aj počas vojny.

    4
  4. Musí byť velice posraný keď to chodí písať 6km od Serede v strede ničoho. Sa hanbí za svoj názor 😀

    4
  5. Anonym 21. apríla 2024, 12:22
    FUCK allah ale podporuješ rusko ? Vieš o tom že veľká časť „ruska“ a „rusov“ sú práve moslimovia ?

    Obyvateľ 21. apríla 2024, 12:45
    Jasné že len jedna vec je pravda a druhá je logicky lož. A aby som sa ešte vyjadril očividne nechápeš demokraciu a sám si sereš do huby lebo tu útočíš do tých čo nepodporujú ruSSko. A nie iný názor ťa hoaxer a dezolátom nerobí. To si len vy myslíte a rozprávate všade.

    1
  6. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 13:44
    Možno keby poškodzoval len svoj majetok tak by ho nikto neudával a mohol by tak vyjadriť svoj názor bez problémov 😀

    5
  7. Milos stale pises tie tvoje sračky do kolečka dokola. Nevadi ze ten civilizovany zapadny svet je zalozeny na kolonizacii a este dokonca pretrvavajucej. Neskutocne ako si pričetny jedinec necha vyplachnut mozok. A taketo sračky tu prezentovat ako fakty spravneho smerovania a nazvat to civilizovany zapadny svet. Ako by si nazval tie milióny zničených a skantrenych zivotov kolonizaciou zapadu?

    12
  8. Momentalne kolonizuje iba Putin.
    Ale vidim ze chcem-mierovci maju nejake riesenie mierove, aby sa zabranilo kolonizacii a uzemnej celistvosti krajin vsak?

    2
  9. Pozor vladolf a jeho syn zas za jedným počítačom sa striedajú a vypisujú. Smutný pohľad ….

    2
  10. Anonym 21. apríla 2024, 14:03 – neviem komu bola otazka urcena, no kedze je pod clankom ktoreho som autorom, poviem svoj nazor:

    – NIE, NEboloby to v poriadku. Na vyjadrovanie nazorov sluzia ine platformy, ako asfaltova plocha cyklotrasy.

    – a co sa tyka zakona: – sprayovanie cudzieho majetku je trestnym cinom poskodzovania cudzej veci.

    – a este z osobnej skusenosti: – taketo „vytvory“ sa nachadzaju spravidla v najchudobnejsich castiach miest pocelom svete.

    Robia ich ludia zaradeni socialne a mentalne na najnizsej urovni v spolosnosti, fetaci a luzri, ktori nicim inym nie su schopni presadit sa v zivote.

    Mam zato, ze v tomto sa Slovensko nijako od ostatneho sveta neodlisuje…

    5
  11. Ak niekto vychváli Rusko, pľujte mu do očí, písali na Slovensko Rusíni presídlení po vojne do Sovietskeho zväzu

    2
  12. Nechápem že tu už nekoná polícia, fotopasce a trestné stíhanie.
    Za toto má ísť niekto do lochu a zaplatiť do centu náklady na odstránenie týchto 💩.
    Ja ak ho uvidím, tak potom toho už on dlho nič neuvidí …

    3
  13. Neuznávam Putina..ale aby som sa pchal do riti takej ukrajinskej čvarge ….o týchto ludoch som si spravil nazor a si myslim vacsina..počas ich života v Seredi…každy druhy asocial…ožran..obtažuju ludi..atd…a tomuto akože mam pomahat? Sa zobudte…

    8
  14. A predstav si že suhlasim s tym co napisal ten koment…nadomnou…Začinaju byt s nimi problemy…vid pri domove dochodcov čo je školka byvala..xy krat policajti…znameho zacali urazat s opileckyma rečami..v meste…bezna vec na ulici…Proste treba to pochopiť že sa nevedia začlenit do spolocnosti..čest vynimkam…a to poznam dvoch chlapcov s Ukrajiny..a sami hovoria ze vacsina je tu konfliktna..

    3
  15. Asociali s Ukrajiny 21. apríla 2024, 17:58
    Zamyslel si sa nad tým, ako by sa na vzorku nášho národa pozerali trebárs v Rakúsku?
    Ak by tam napr. 1 milión Slovákov utiekol pred vojnou, ktorú by voči nám rozpútali Česi?
    Utekali by tam rôzni ľudia, aj na bavorákoch, aj ožrani, aj cigáni, aj asociáli…
    Či nemám pravdu?

  16. Pán Majko o aké poškodzovanie cudzej veci ?????? Je to verejnoprospešná komunikácia na ktorú môže ísť kto chce a kedy chce !!! A čo tie osoby ktoré tam vodia psov a tieto serú podľa Vás na cudzí majetok, to je v poriadku ?? A čo tá jedna osoba cca 18 ročná čupela na kraji jazdnej dráhy a srala len tak sa jej od riti kadilo ?? Bolo by lepšie keby ste sa začali zaoberať problémami ktoré trápia občanov Serede a hlavne konšelmi na MsÚ, ktorí prdia do gatí , berú výplatu a tučné odmeny, ale ich robotu nevidieť ako zháňať všelijaké drby a písať a rozsievať nevraživosť medzi národom.
    Ako došlo poškodeniu cyklotrasy vápnovým alebo iným nápisom ???
    Viem, že toto okamžite zmažete , konečne sa naučte tolerovať aj iný názor ako tan Váš skreslený, veď roky nato máte !

    4
  17. Pre: Anonym 21. apríla 2024, 19:10
    Slavín predsalen nie je Sereď. Inak rovnaký trestný čin, len ten Slavín je viac vidieť…

    1
  18. Toto je tá vnútorná integrita rusofilov. Velebí všetko ruské ale v rusku nikdy nebol, po rusky nerozumie, všade chce vyjadrovať svoj názor a postoj za ktorý by v rusku už sedel zmlátený v base, využíva pre svoj život západné technológie a chcel by životnú úroveň západných krajín. O Rusku vie akurát to, že tam žije Putin a myslí si že keď bude mať iný názor ako ostatní tak bude niečím zaujímavý. Aký inteligentý musí byť človek ktoré putin označí za nepriateľa, v ruskej telvízii sa mu denne vyhražajú totálnym zničením a on k nemu ešte prechováva sympatie?
    S takýmito ľuďmi sa treba rozprávať ako s hlupákmi, lebo to sú ľudia, ktorí aj keď sa pozrú na slnko tak povedia že je zelené.

    3
  19. pre: radový občan 22. apríla 2024, 7:38

    Chlape, ty si len obyčajný právny analfabet. Prečítaj si skutkovú podstatu toho TČ, snaž sa ju pochopiť a potom pouvažuj nad tým, načo si písal ten príspevok.

    1
  20. Vie mi niekto logicky vysvetliť prečo niektorí jedinci podporujú Putina? Poprosím vecné argumenty, ďakujem.

    1
  21. No oné, ved zapnem mobil idem na FB Luboš Blaha tam poziem status.
    Stlacim ctrl+C a do diskusie na forach dam Ctrl+V.

    rozmyslat nemusim robia to za mna v Smere a SNS

    3
  22. Pán Majko, zverejnením nápisov ste trafili 2 muchy jednou ranou.
    1. Potešili ste sprejera, že jeho výtvor je stredobodom pozornosti.
    2.Zvýšili ste si sledovanosť a aktivitu na stránke – milovaná kontroverzná témička vám zasa zarobí nejaké tie €uríčka.

    1
  23. Putin je hlavne maník s psychickou poruchou. Každý muž pred sedemdesiatkou pociťuje nástup staroby a približovanie záveru života. U väčšiny to vedie k spomaleniu, sebareflexii a zmierlivosti. U iných k sebaizolácii a paranoji. Byť pritom politik s nekontrolovateľnou mocou a jadrovým arzenálom, ktoré posilňujú pocit všemohúcnosti, predstavuje značnú psychologickú záťaž. Podvedomou snahou takého starnúceho muža bez sebareflexie a kontroly je pri pocite vlastnej jedinečnosti, neomylnosti a všemocnosti konflikty vyhrocovať aj za cenu sebazničenia. Pre rozhodovanie pacienta so syndrómom superveľmoci totiž neexistuje možnosť kompromisu alebo ústupu. V jeho vnímaní ide o apokalyptický konflikt medzi silami dobra a zla. Veď sme ho všetci počuli, čo natáral Tuckerovi Carlsonovi. Syndróm superveľmoci je naozaj choroba. Sú situácie, kedy musí byť agresor zastavený skôr, než bude neskoro. Šialenca treba izolovať.

    2
  24. Podla mna by mali teba izolovat. Pozri sa kde si a co si dokazal v zivote ty . Ale skoda casu sa k tebe dalej vyjadrovat.

  25. Od teba to sedi. O polnoci po poobednej smene na vysokozdvizke, za 820 v hrubom…
    A ides tu tliapat tie chobotiny.
    Ty uboziak.

  26. 22. apríla 2024, 10:49
    Zato vy modrožltý blbečkovci máte vašu vysnívanú Ukrajinu prechodenú od Krymu až po Užgorod, však?

    2
  27. Prosim Vás ked si ich tak zastavate tie niektore socky si zoberte domov alebo sa s nimi ubytujte niekde…mne to je jedno..ale nemasirujte tu ludom mozgy a nevnucujte aky su perfektný…su medzi nimi aj normalny nehovorim….Nevedia sa začleniť…su proste asociali…Preto si ich niektory zastavaju…lebo ukrajinka roztiahla nozky slovakovi..a ten si ju hned ochočil a samozrejme nastahoval do chalupy..je takych xy pripadov…aaa aj tu v nasom meste 😀

    1
  28. Ty si si mohol najprv zopakovať základy svojho materinského jazyka, keď už si taký hrdý vlastenec. A keď ti je ľúto, že tebe Ukrajinka nedala, tak v Seredi máš kuriev dosť, alebo si sprav sám, aby ti netlačilo na mozoček 🙂

  29. Ja si myslim, ze ona 11.00 roztiahla nohy. A teraz ju sere, ze uverila senegalcovi, ze je chochol.

  30. Porovnajte Srbsko, Irak, Ukrajinu a Gazu. A pozor, otázka za milión, koľko sankcií dostali USA, Briti a Izrael? Náročná odpoveď……………….rovnú 0. Ej, ale sme spravodliví. A tí naši novinári, ako sa trhajú chudáci aby o tom pravdivo a objektívne písali. Ufff, neviem či aj perá nezodrali.

  31. Anonym 23. apríla 2024, 16:14..zase ti treba pripomenúť čo všetko rusom prešlo bez sankcií a že ich dostali až v momente keď začali ohrozovať bezpečnosť v europe, trhať si Ukrajinu na kusky a vyhrážat sa atomovkami?….
    zase ti treba pripomenúť že europa má právo reagovať na hrozby?….
    prečo si do svojho porovnania nezahrnul čečensko, moldavsko, gruzínska, afganistan a dalšie agresie ruska pri ktorých sankcie nedostali?

    1
  32. Feši, na vojnové zločiny a porušenia medzinárodného práva neexistuje premlčacia doba. Takže kecy typu čo všetko sa prepieklo Rusom si strč…..hádaj kam. Keď rovnako vydajú zatykače na Busha jr, Blaira, Netamjahua a Clintona, potom môžeš ty aj tvoja svoloč vrešťať o Rusku. Čau

  33. ešte raz – má europa právo sa brániť proti ruskej hrozbe alebo nie?…tam nájdeš odpoveď prečo Rusko dostalo sankcie a nikto iný nie….
    ak uvádzaš za čo všetko by USA a ostatní mali dostať sankcie tak je fér spomenúť aj to za čo všetko by Rusko v minulosti malo dostať sankcie…a nedostalo…
    až začnú USA, Izrael atd ohrozovať europu tak aj na nich budú logicky uvalené sankcie….pretože je logické že ak ťa niekto ohrozuje či otvorene vyhráža atomovkou tak sa mu snažíť útok prekaziť a znižiť riziko…Europa po dlhom zastupe ruských provokácií a anexií konečne odhodlala brániť aspoň ekonomicky a nepodporovať finančne štát ktorý sa správa takto otvorene nepriateľsky (a tak sa nespráva ani USA ani Izreal, ani Čína ani nikto iný)…preto má Rusko také sankcie ako nikto iný….rozumieš tomu takto?…..rozumieš že štát ktorý nás má na liste nepriateľov, robí bordel na hraniciach europy, anektuje územia v europe, vyhráža sa atomovkou, vyhadzuje do vzduchu muničné sklady v EU, zostreluje lietadla s občanmi EU si zaslúži vačšie sankcie ako štát, ktorý toto nerobí?….europa nevyrieši všetky konflikty sveta, ale má právo brániť sa a riešiť konflikty ktoré sa jej priamo dotýkajú….snáď to raz pochopíš….

  34. V skratke, na všetky skutky spomenuté v tvojom príspevku neexistujú priame a jednoznačné dôkazy. Bez ohľadu nato či priamo alebo nepriamo niekoho ohrozia, medzinárodné právo bolo porušené. Nikto nemá právo nikoho svojvoľne napadnúť. NIKTO. Dôsledky? Milióny nelegálnych migrantov medzi ktorými môžu byť aj členovia teroristických skupín. Je to ohrozenie Európy? Je. Je to priamy dôsledok likvidácie zriadení v Iraku, v Líbyi a útokom na Sýriu? Je. Boli zato voči nim vyvodenie dôsledky. Neboli. Bodka. Každý meter má 100 centimetrov. Všetko ostatné sú omáčky.

  35. Anonym 23. apríla 2024, 18:57…neexistujú dokazy na to že Rusko robí bordel na hraniciach europy?..tak na Ukrajine asi hrajú piškvorky…že anektuje cudzie územie?..krym, donbas – nič? nie sú dokazy? to vážne?…naozaj myslíš že češi nemali dokazy na to že vyhádzali polku Ruskej ambasády po tom čo im rusi vyhodili do vzduchu vrbetice? …neexistujú dokazy že rusi sa vyhrážajú atomovkou? ved si niekedy zapni ich ruskú štátnu TV…..ak popieraš ruské útoky, anexie, vyhrážky atď tak musíš byť naozaj totálne slepý a diskusia nemá zmysel….boha, že nie sú dokazy, ty snáď aj veríš že tie zábery z Mariupola, Bachmutu, Avdijivky sú holywoodske kulisy….nemá to zmysel, ty žiješ v úplne alternatívnom vesmíre….

    1
  36. Ked uz teda vrieskas o dokazoch….
    Ktory sud rozhodol, ze tie ,,utoky,, tych zlych…. na lybiu, irak, siriu…boli vojnovym zlocinom?

  37. Dokážeš aj čítať??? Kto popiera útok na UA? Veď samozrejme, že Rusko napadlo Ukrajinu. A porušilo medzinárodné právo. A ponesú zato nasledky. Ale Vrbětice a zostrelenie lietadla, do dnes nie sú jednoznačné dôkazy. A to nehovorím ja, ale sa o tom písalo. A nie raz. Ale čo je ešte ťažšie pochopiť, prečo nikto nikdy nežiadal vyvodenie dôsledkov aj za predchádzajúce svinstvá. Či fakt si žijeme vo svete kde značka USA a Izrael znamenajú nedotknuteľnosť? Hráme sa na spravodlivých ale pičujeme len susedovi cez plot. Tomu cez ulicu tlieskame. Koniec.

  38. 23. apríla 2024, 19:23
    Zabudol som. Humanitárne bombardovanie. Či ako sa nazýva napadnutie suverénnej krajiny?

  39. Ešte raz a naposled. Nech posadia Putina na lavicu obžalovaných. Bolo by začo. Ale nech sa svet zachová rovnako pri iných špinavostiach, ktoré ostali do dnes nepotrestané, lebo…. Pretože spravodlivosť sa nedá merať dvojakým metrom. Buď platí alebo nie. Nič medzitým neexistuje.

  40. Je som pisal o tom čo všetko rusi robia, vrátane bordelu na hraniciach európy a anexii území….a ty na to: „V skratke, na všetky skutky spomenuté v tvojom príspevku neexistujú priame a jednoznačné dôkazy. „…Tak ja už neviem, kto má problém s čítaním….a o tom že česi asi nevyhadzu polku ambasády bez toho aby mali dôkazy je asi tiež škoda sa baviť….ale je jasné že ty neuveríš aj keby si mal na kamere priamo Putina….never…ver radšej tým čo v 2021 a začiatkom 2022 tvrdili že majú na hraniciach Ukrajiny iba cvičenie… a aj ked si myslíš ze rusi su v tom všetkom nevinne, tak neviem či okrem Ruska existuje štát ktorý nás ma na liste nepriateľov a vyhráža sa atomovkou…už len to je veľmi dobrý argument prečo oni sankcie majú a iní nie…

    1
  41. Fajn, mal som to upresniť. Moja chyba. O napadnutí Ukrajiny, tam je to jasné. Mňa osobne štve ten dvojitý meter. Pretože aj táto vojna raz skončí a jediný kto na tom zarobí, alebo už zarobil budú finacmajstri spoza oceánu. Rusko bude zmrzačené ešte viac než je a Ukrajina, no tam to bude tak 40-50 rokov čistá pohroma.

  42. Anonym 23. apríla 2024, 19:39..áno súhlasím, každý by mal niesť zodpovednosť….u prezidentov veľmocí je to ale o dosť ťažšie až nemožné….aj Putin mohol byť po tých jeho x agresiach v pohode a bez trestu, začal ale dlhodobo rýpať do západu a ten to dlho toleroval, to nerobil žiadny iný prezident…a vo finále je na neho zatykač za unosy detí z Ukrajiny ak sa nemýlim a to tiež nerobil žiadny iný prezident…..zašiel tak ďaleko ako nikto iný a niekde je tá hranica daná, hlavne ak sa rozhodne postvat si západné krajiny…

  43. Keby hlúposť kvitla tak v tejto diskusii je veľké množstvo zakvitnutých ľudím nuž ale čo kvitnite aj naďalej.

  44. Ideálne pre všetkých by bolo ukončenie vojny. Lenže jeden nemôže a druhý nechce. A mám veľké obavy aby raz nejakému ešte väčšiemu magorovi v Rusku nerupli nervy, neodpratal Putina a spraví bohviečo. V Rusku nič nemožné.

  45. Anonym 23. apríla 2024, 19:53…s niečím aj súhlasím, ale Rusko ma také nerastne bohatstvo že mohlo byť rozvinuté ako arabské ropné štáty…namiesto toho sú tam ľudia chudobnejší ako u nás a namiesto školstva, zdravotníctva a infraštruktúry ma prednosť armáda….a to je ich rozhodnutie

  46. Rusko a armáda to bolo vždy priorita. Bolo aj bude. Prečo, ťažko povedať. Zrejme história. Mnohí ich chceli ovládnuť ale pohoreli. Aj my sme sa mohli mať lepšie, ale….Nemáme. Bohužiaľ. Pekný večer všetkým a sorry za naštvatý tón. Zrejme som idealista, keď túžim po férovom svete. Ale možno raz.

  47. Anonym 23. apríla 2024, 20:20…jasné berem, sorry ak som ja vyznel arogantne…myslím že vo finále slušná diskusia…pekný večer…

  48. Ja len k krásnemu nadpisu mám takú otázočku. A to kde je ten civilizovaný demokratický svet? Ja tu vidím len svet ,kde vládnu len dve veci a to peniaze a moc. Akurát že politici a mocní tohto sveta sa skrývajú za rečicky o demokracii a podobne blbosti. O všetkom rozhodujú prachy.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované