back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výsledky ankety o vplyve uzatvoreného mosta na vaše životy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Primátor mesta Ing. Ondrej Kurbel ďakuje všetkým respondentom, ktorí sa zapojili do ankety k uzatvorenému mostu. Vecné argumenty, ktoré sa vo výsledkoch ankety objavili mohol následne použiť pri jednaní s vládou SR na výjazdovom rokovaní v Galante a boli mu v značnej miere oporou pri prezentovaní situácie v meste po uzatvorení mosta v správe Slovenskej správy ciest.

Do ankety sa v termíne od 21. do 26. marca 2024 zapojilo spolu 1445 respondentov.

– Do ankety sa zapojilo 76 percent obyvateľov Serede a ďalších 20 percent respondentov bolo z okruhu do 10 km od Serede. Vyše 88 percent bolo v produktívnom veku.

– Za mimoriadne nepriaznivý dopad a každodenné obmedzenia pociťuje až približne 64 percent respondentov a ďalších takmer 23 percent odpovedalo, že obmedzenie na nich vplýva viackrát týždenne.

– Najčastejšie problémy, ktoré respondentom uzatvorený most spôsobuje, sú zvýšené náklady na dopravu a časové straty, výrazne ovplyvnili návštevnosť podnikov a firiem v negatívnom zmysle a takmer 9 percent respondentov vníma, že niektoré prevádzky boli úplne zatvorené.

– Mesačne spôsobuje uzávera mosta zvýšené náklady do 50 eur až 35-percentám respondentov, 15-tim percentám však náklady stúpli o viac než 100 eur mesačne. Vyše 9 percent respondentov nepociťuje žiadnu zvýšenú záťaž.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– Takmer polovica respondentov už zažila kolíznu situáciu na obchádzkovej trase – na odbočovacom pruhu zjazdu R1 na Dolnú Stredu.

Výsledky ankety nájdete TU: Výsledky_ankety_MOST

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zodpovedným za most sú vaše zvýšené náklady a nekomfort hlboko v … Naopak ešte vám zvýšia zdravotné odvody a znížia zdravotnú dostupnosť, zvýšia DPH a zavedú nové dane, okradnú vás o dôchodky v 2.pilieri, svojimi korupčnými krokmi oberú štát o eurofondy a dostanú kriminálnikov z basy aby ste sa cítili „bezpečne“. Jáááj vy ste to takto chceli, tak si to úžívajte 😀

    2
  2. anti dessolee 16. apríla 2024, 9:18:
    To su len tvoje nazory a domnienky, alebo mas na to vsetko aj listinne dokazy? 😀 Inak je to len progresivny trolling a propaganda 😀

    2
  3. Dedo dnes je všeko na nete, listinné dôkazy používajú akurát na súdoch v archívoch. Nevadí, dajte si tabletku na ukľudnenie a skúste ešte posurfovať na nete a ku každej téme nájdete desiatky článkov. Väčšina sa už stala, ostatné reálne hrozí.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované