back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE – VÝSTRAHA pre cyklistov na cyklotrase!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Siladice | Na základe aktuálnej informácie priamo z cyklotrasy medzi Sereďou a Siladicami sa majú nachádzať priamo na asfalte rozsypané pripínačky. Defekty mali dostať už niekoľkí cyklisti, ale aj mamičky na kočíkoch s fúkanými pneumatikami.

Dajte pozor a prosíme ľudí v tejto lokalite sa pohybujúcich, aby nám dali vedieť presnejšie informácie.

Ďakujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V rovnakej časti cyklotrasy pravidelne poškodzovanie dopravných značiek a informačných tabúl, oslavné proputinovské odkazy na asfalte a teraz rajsegle.
    Musí to byť kapitálny manažér svojej bezútešnej existencie :/
    Je k neuvereniu, že domáci nemajú tušáka o koho ide. Jedine, že by tam mali takých viac…

    3
  2. Prosím Vás, ktorý domáci? Myslíte tých zajacov,krtov, bažanty atď.z poľa?😉 Môže to byť hocikto,aby toto urobil!Apropo,plne s Vami súhlasím,je to zufalec,/ci/čo toto dokážu sústavne robiť!

    1
  3. Pre: Pre anonym nadomnou 23. apríla 2024, 13:57
    To je jasné, že to robí domáci, pravdepodobne ten istý človek prípadne skupina. Najprv rozlámana info tabuľa, opravená a znovu rozlámaná, odtrhnute dosky na opieranie. Nápisy na asfalte, nasledné zamaľovanie, potom druhé kolo nápisov. Ohnuté všetky značky, rozbité fľaše na asfalte. Teraz pripináčiky.. to robí ten istý človek čo nelieči svoj mentálny stav.

    2
  4. Namatkovo tam lietam nad cyklotrasou dronom. Aj v noci.
    A nebudem mať väčšej radosti, keď toho dementa a debilov natocim a pošlem do markízy alebo jojky čo tam robia bordel. Raz sa to podarí a o to viac ich to bude bolieť

    6
  5. Taktiež nejaký dement vyhŕňa na cyklotrasu z boku kamienky ktoré sú ostré, pritom tam môže cyklista dostať defekt, spadnúť a aj sa zabiť.
    Jednoznačne tu ide o úmyselné konanie, ktoré v konečnom dôsledku môže zapríčiniť ťažké zranenie alebo aj smrť.
    Keď sa deje takáto činnosť prečo tam nechodí mestská polícia je ich asi 30 a to v civile a na bicykli mali dokonalý prehľad, takýchto idiotov by odhalili. Prečo primátor pod ktorého patrí aj MP nenariadi takéto obchádzky, nemá záujem chrániť ľudí ???, alebo mu je to šuma fuk, veď na stoličku kde sedí nikto mu pripináčiky nehádže.
    Ja som proti tomu aby po cyklotrase chodili psy a tam nechávali svoje výkaly, ale tieto pripináčiky im taktiež môžu veľmi znepríjemniť život a to tým že si ich napichajú do nôh.
    Jednoznačne takýto človek je nedonosený chrapúň.
    MP pri takejto kontrole by sa mala zamerať na bicykle ich vybavenosť, zvončeky , spätné zrkadlá, brzdy , pneumatiky a pod. samozrejme aj na batožinu.

    1
  6. cyklista: ničiť verejný priestor, naťahovať ruky a čakať stále že mi štát, mesto, niekto niečo dá, nadávať na všetko a všetkých, len nie na vlastné schopnosti je také naše typické, karpatské (nie brandy). Je to vizitka mentálneho stavu jednotlivca a aj spoločnosti.
    Rovnako je vizitkou každého z nás ako sa správa na cyklotrase. Na malé výnimky je väčšinou spoločná pre peších aj cyklistov, čo nemôže nikomu normálnemu spôsobovať problémy. Je to o tolerancii a miere frustrácie každého.
    Samostatná kapitola sú majitelia psov, ktorí sa neopýtajú toho na konci vodítka, či by sa mu viac nepáčilo behať po tráve pod hrádzou alebo v Poronde. Pachy popri asfalte sú iste lákavejšie.
    Nechápem ale, akú MP myslíš. Problémový úsek je Horný Čepeň – Siladice. Tam má chodiť MP alebo niekto z mesta? 🙂 Tú poznámku páchnucu po totalitných časoch o kontrole vybavenosti (batožinu???) nemá význam komentovať.

    1
  7. Načo si do toho priplietol kontrolu bicyklov zo strany MsP? Článok je o inom. Mimochodom poznáš povinnú výbavu bicykla? Ani to si netrafil.

    1
  8. To bol čisto len jeb…ko dr…bko keď to čítaš si to ty debil neviem či si len ty taký je..bko alebo lebo celá tvoja rodina rozsip to doma mamke

  9. Fotopascu treba a je to vybavené ! Ja osobne si vezmem na starosť dementa ktorého treba za to spalicovať !
    Nedávno boli pripináčky rozsypané aj za Šintavou jak sa ide na Šoporňu za kaplnkou. Tá cesta kde všetci radi vyhadzujú smeti

    1
  10. cyklista 23. apríla 2024, 17:32
    No skús ma raz osloviť, keď pôjdem so psom na vodítku po kraji cyklotrasy, že si proti tomu aby som s ním tade išiel 🙂
    Skús ma nahovoriť, že brodiť sa po vysokej tráve pod títešom je lepšie. Ale dobre si to rozmysli.

    2
  11. Vidíš ,a kvôli takýmto ľuďom vznikajú problémy . Slovíčko “ skús “ ,skúsim . Žiaľ ty nikdy nevieš ,kto Ti to skúsi povedať slušne a následne vznikne problém s Tebou a potom aj zo psíkom. Radšej nepíš ,chovaj sa slušne ako väčšina na cyklotrase a túto frajerinu si nechaj pre kamošov v krčme a v robote. Prajem ešte pekný deň

    4
  12. Psíčkar, akurát si zo seba urobil primitíva. Keby ti to niekto slušne skúsil vysvetliť tak čo? Čo urobíš? Ty nímand, kde si vyrastal? V chlieve? Aby si sa nečudoval, že raz natrafíš na niekoho, kto ti to vysvetlí veľmi stručne.

    1
  13. mám n a bicykli krásnu mačetu ako obranu pre psov aj takých ako ty vodíš, viem o koho ide. Nech sa len ku mne priblíži a uvidíš čo tá mačeta dokáže a nie len na agresívnom zvierati

  14. …nie pan policajt, psickara som nevidel, len zuriveho psa, ktory ma napadol a tak som na svoju obranu pouzil moju legalne drzanu zbran. Ano je mi luto toho psa, pretoze zvierata mam rad. Ale zakon mi umoznuje branit sa.
    A potom ten agresivny nasilnik, ktory dobehol a napadol ma…no co som mal robit, branil som sa. Nie na hlavu som nemieril….
    …kedze islo o nutnu obranu, stihanie sa zastavuje.
    …preco mam zarezy na pazbe? …no to aby sa nesmykala

  15. Pre : psíčkar 24. apríla 2024, 8:44
    Kto si preboha, že chceš zakazovať niekomu chodiť po títeši? A ako môžeš vedieť, že práve ja sa chovám neslušne, kto si ty? Do krčmy nechodím, prečo by som mal, nerozumiem…

    1
  16. Anonym 24. apríla 2024, 10:39
    Ohuruj takymito recami dochodcov na lavicke pred Jednotou tu nepochodis

    1
  17. Ak niekto trpí pocitom, že so psom po svojom boku môže všetko, musí počítať s rôznymi následkami. Pes sa dá odstrániť a zostane len jeho posratý a bezmocný majiteľ. A čo potom?

  18. Som psíčkarka…chodím so psíkom sem tam aj po cyklotrase,ale patrím do kategórie môj pes…moje výkaly…tzn.,že si po svojom psíkovi robím poriadok. To len na margo toho,že zákaz chodiť po vale so psíkom. Celá téma sa ale týka pripinacok a cyklistov. Ale aj tu treba pozrieť na chovanie cyklistov…po hrádzi idú niektorí,ako na rallye, nezaujímajú ich deti na trojkolkach,ani peši idúci ľudia s týmito deťmi… odhadzujú plechovičky z nápojov, celofan z tatraniek a rôzny iný odpad, ktorý patrí do koša…. možno že práve takýto cyklista naštval niekoho peši idúceho…niektorî cyklisti nemajú chovanie.. bola som svedkom toho,ako jeden tzv.pán-chrapuň sa veľmi škaredo oboril na dve staršie na boku stojace ženy, ktoré mu vôbec nezavádzali,tak takémuto treba želať aby si na pripinacky narazil papuľu…

    1
  19. Milá pani psíčkarka,nič proti vám ! Možno vy ste tá slušná,ale poniektoré ako vy idú po jednej strane cyklotrasy a pes po druhej. Medzi nimi ten oný,špagát či ako sa to volá. Vtedy by som vraždil !!!

  20. Dovolím si povedať, že v 90% je pes múdrejší ako jeho majiteľ a to z toho dôvodu, že majiteľ ho vedie na 4 metrovej voľnej vôcke, vo veľa prípadoch keď ide bicykel obzrie sa a ide ku kraju cyklotrasy, avšak jeho majiteľ trkvas ide po strede cyklotrasy.
    Keby si majitelia týchto tvorov uvedomili čo robia. Keď je teplo tak to je pre psa večné utrpenie ísť po rozhorúčenom asfalte páli ich to v packách vidno to na ich chôdze. Keby ten pes vedel rozprávať tak by tomu idiotovi čo ho vedie povedal “ ty hňupe aj ty sa vyzuj a poď naboso „.
    Sú aj rozumní ľudia, idú popod hrádzu zo strany porondy je tam vychodená cestička a ich psi z radosťou behajú po tráve a vôbec nemajú potrebu aby išli na asfalt na cyklotrasu páliť si laby.

  21. Na cyklochodníku stretnem naozaj všetkých možných, aj tých čo tam nepatria. V podstate mi to nevadí, pokiaľ sa všetci účastníci navzájom rešpektujú. Ale keď idú štyria ľudia vedľa seba po celej šírke akoby boli sami na svete, keď ide pes po jednej strane a jeho blbý majiteľ po druhej, to ma vytáča. Minule som skoro zažil čelnú zrážku s cyklistom , ktorého som ja videl z kilometra a on ma zbadal, keď sme boli 10 metrov od seba. Feťáci by nemali chodiť na bicykloch. Inak v Rakúsku som nevidel venčiť psov na cyklochodníku, tomu celkom nerozumiem prečo to je u nás.

  22. Skusim ti odpovedat trochu netradicne,lebo v Rakusku maju LEN troch alebo styroch medvedov.vo Svajciarsku ani jedneho,ak sa tam objavi, ihned je vyslana hliadka polovnikov a policajtov a medved ide dolu,v tychto krajinach je na prvom mieste clovek a jeho bezpecnost az potom zvierata,ci domace ,alebo divo zijuce,bohuzial,na Slovensku prevazuje primitivizmus a neucta k zivotu a hlavne netolerantnost jeden k druhemu.

  23. pre psíčkara 24. apríla 2024, 10:11
    Tak dávaj pozor, aby ti tá mačeta nevbehla do kolesa, keď sa s ňou bicykluješ.

  24. Nuž, keď pes na teba zaútočí z ničoho nič, tak čo urobíš pohryzneš ho, alebo mu utneš hlavu mačetou.

  25. Pozornosť pre majiteľov psov behajúcich na cyklotrase.
    Dnešného dňa som na kraji cyklotrasy od seredského parku až po Šúrovce na viacerých miestach zbadal malé kúsky mäsa ktoré boli zrejme trocha opečené, lebo voňali a boli v nejakom prášku modravom obalené.

  26. Pre: ccv 25. apríla 2024, 18:09
    Šanca, že na teba zaútočí pes je tak malá, že nosiť so sebou kvôli tomu mačetu je skôr prejav nejakej mentálnej prouchy. 😉

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované