back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PŘEVRAT- Pravda, fámy a lži o 17. listopadu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Presne túto knihu sme dnes mali doručenú cez Packetu do knižnice Múzea totality. Ide o prvý diel z dvoch. Diel druhý máme v knižnici Múzea totality od minulého roku. Zakúpený bol v súbore viac ako 70 kníh. Druhý diel nájdete tu:

Ďalšie knihy v knižnici Múzea totality 4.

Knihu Olina Jurmana a kolektívu v roku 2019 vydalo vydavateľstvo Česká Citadela.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Žiadna revolúcia sa nekonala. Partička štbákov si uvedomila, že bez prísneho dohľadu sa ľahšie kradne. Tak si vymysleli Martina Šmída, nechali na námestia nastúpiť štrngajúce ovce, ktoré si akože vydobili pád režimu, nímanda Havla spravili prezidentom a voilá, freeeedom. A odvtedy tu máme blahobyt 😀 Aj Kryl rýchlo pochopil, čo za sebranku prabrala moc. No niektorí bojovníci za slobodu si došli na svoje. A zvyšku národa ostalo hovno. Ale aspoň si spoločne zaštrngali a zaspievali.

    3
  2. Michail Gorbačov nás oslobodil patrí mu veľká vďaka. Prevrat zorganizovali komunisti dobre vedeli že je koniec socializmu v Československu. Sviečková manifestácia bola predohrou konca socializmu.

    2
  3. V roku 1989 boli štartovacie podmienky pre všetkých rovnaké ale bolo nás len pár ktorý sme vedeli kde je štart.
    Václav K.

    1
  4. Komunisti to pripravovali už v 86! Videli, že bez počítačov nám západ uteká, tie neboli ani v ZSSR! To bolo presne to, čo nám chýbalo.

    1
  5. Osobne si myslím, že ak by ľudia vtedy v 89-roku vedeli,ako to tu bude vyzerať, tak na tých námestiach by namiesto 100000 ľudí bolo možno 1000.. Asi tak.

    1
  6. Xxxxx 23. apríla 2024, 22:11 – ale to si len myslite.

    17. november nam priniesol slobodu, moznost rozhodovat o veciach verejnych, cestovat, slobodne volit a vyjadrovat sa a – ZODPOVEDNOST za svoj zivot a buducnost.

    Myslite, ze sme s tym mnozstvom pre nas v danom case noviniek nalozili spravne?

    2
  7. Revolúcia? U nás? Už bolo dávno rozhodnuté.Rozhodlo sa v Lipsku a v Rekjaviku medzi Gorbacovom a Reaganom,neskoršie medzi Gorbacovom a Kohlom.My sme už len naskočili na uz sa rozbehnutý vlak.A aj tu už môžte hľadať začiatky vojny na Ukrajine.Za túto slobodu bolo Rusku sľúbené nerozsirovanie sa NATA.A kde máme teraz NATO?Pekne dokolecka okolo Ruska. A Ukrajina je už len čerešničkou na torte.Ak budeme všetci spokojní,keď znicime zemeguľu,tak len do toho.

  8. Všetky prevraty sú dopredu naplánované politikmi a vždy sa prezentujú, že to chcel ľud. V prvom rade to vždy chcú politici a ľudí použijú ako komparz. Ti sú potom nadšení akej príležitosti sa im dostalo. Tak to bolo u nás, na Ukrajine… A vždy keď to vypukne, presstitútky nás presviedčajú, že to povstal ľud. Pritom stačí napísať pravdu, výsledok je rovnaký.

    1
  9. 8.48
    esteze si nam prezradil praudu.
    Milos, priznaj sa, ze ty robis scitanie blbov pre nejaky statisticky urad. A takto ich sustredis na jednom mieste, aby sa lepsie pocitali.

    1
  10. Ánonym 10:44,jediný blb,ktorým by som označil podľa prebiehajúcej diskusie,som oznacil len teba.A to len z jedného prostého dovodu.A to,že už roky bez akejkoľvek argumentácie ,každého ,kto nesúhlasí s daným článkom,alebo niečo namieta,urazis nejakým podobným spôsobom ,ako teraz.Je to už ozaj trápne,a odrádza to veľa ľudí od diskusie.A ty a tebe podobní škodia najviac povesti SOL.

    2
  11. Pre Anonym 24. apríla 2024, 10:44
    „Predtým, než si diagnostikuješ depresiu a nízke sebavedomie, uisti sa prosím, či nie si obkolesený blbcami.

  12. Pre Anonym 24. apríla 2024, 10:44

    Si len chudák, ktorý nemá žiadny argument. Ani kritické myslenie. Nič. Jediný dôvod ísť na SOL je ten, že máš možnosť anonymne kompenzovať svoju úbohosť. Na to argumenty nepotrebuješ.

    1
  13. Cim chces argumentovat, ze si blb.
    Ved ty tie argumenty poskytujes sam.
    Tymi blbostami co sem pises, sam dokazujes aky si blby.
    Dokonca si blb s nazorom.

  14. Co keby si si, ty otvarac mysli precital knihy, ktore napisal Kalergi, ale nie ten blud od toho nacka Honsika.
    Zeby aj na teba svietilo slnko? A az moc.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované