back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dlhou strelnou zbraňou mieril na okoloidúce autá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajti z Obvodného oddelenia PZ Holíč riešia kuriózny prípad. 46 ročný Čech mal počas „prechádzky“ po ceste mieriť dlhou strelnou zbraňou na okoloidúce autá.

CEZ PUŠKOHĽAD POZERAL NA POSÁDKY ÁUT

Políciu kontaktovali v nedeľu podvečer vydesení cestujúci 3 osobných áut s tým, že na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou, mal na nich počas jazdy mieriť so zbraňou neznámy muž.

Na miesto sa ihneď presunula najbližšia policajná hliadka, ktorá osobu našla ako kráča po ľavej krajnici smerom na Hodonín. Muža vzápätí obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

NAŠŤASTIE IŠLO O AIRSOFTOVÚ ZBRAŇ

Policajti dlhú airsoftovú strelnú zbraň zaistili a aj keď v tomto prípade nešlo o „skutočnú“ pušku, muž sa svojím konaním dopustil trestného činu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Poverený policajt cudzinca obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania. Vzhľadom k tomu, že skutok spáchal so zbraňou, môže mu v zmysle zákona hroziť až 3 ročné väzenie. V rámci tzv. superrýchleho konania sa už onedlho postaví pred sudcu. Dovtedy zostáva v policajnej cele.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nuž čo, pošľahaný idiot. V TV sú len samé vraždy, podvody a podobne tak sa nečudujme že niekomu rupne v hlave.

  2. Keby ho prvý kamionista sundal, hneď by boli články že nevydarený vtip a bla bla a šofér v base .. Tak mu treba

  3. že so zbraňou! :-)))
    Také pítschoviny, ja si do ruky zoberiem niečo, čo vyzerá ako zbraň a zbraň to veru nie je, a budú ma chcieť za to zavrieť? Odkedy je airsoftka zbraň?? :-))
    A aké vyhrážanie? čo mal u seba tabuľu…ak nezastavíš, zastrelím ťa?? :-)))

  4. Ja mam presne taku istu a ta ti prestreli hlavu,myslis,ze to bude zasahovka takto identifikovat ako to ty popisujes,ked budem na nich mierit? policajt nema povinnost presne identifikovat pri zasahu zbran,ak sa to podoba na zbran a ty ohrozujes okolie aj zo srandy, policia ma plne pravo zasiahnut tiez strelnou zbranou,pisem ti to preto ak by si si niekedy chcel zazartovat a potom bum.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované