back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zahraničné skúsenosti pri tepovaní využívajú v bytoch, domoch aj firmách

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zverte tepovanie svojho čalúneného nábytku a kobercov certifikovanej firme

Máme tu čas jarného upratovania, ktoré pre vyťaženosť mnohých z nás je lepšie nechať vykonať profesionálom. Minimálne odborné práce. Tepovanie čalúneného nábytku a kobercov v našom regióne poskytuje aj firma TEPME. S jej majiteľmi Samuelom a Marcelom sme sa porozprávali o nimi poskytovaných službách.

Som prekvapená, ste mladí a už podnikáte. Budujete si vlastnú značku od základov. Ako dlho?

S tepovaním máme skúsenosti viacej ako 5 rokov a to aj zo zahraničia. Pracovali sme pre švajčiarsku firmu poskytujúcu upratovací servis na výletných lodiach, ktoré sú vlastne plávajúcim hotelom a túto školu nahradí asi ťažko niečo na Slovensku. Vlastnú firmu sme založili pred rokom a naše zahraničné skúsenosti radi aplikujeme u našich klientov.

Takže ste v podstate relatívne novou firmou. Prečo ste sa v podnikaní rozhodli zamerať na tepovanie?

Prvotným impulzom bolo využitie skúseností zo zahraničia. Za dôležitú považujeme aj zdravotnú stránku a prospech pravidelného tepovania čalúneného nábytku a kobercov, v ktorých sa vyskytujú roztoče, baktérie a rôzne alergény, ktoré škodia najmä deťom.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ako každá činnosť, aj tá vaša si dnes vyžaduje byť profesionálmi. Aké technické vybavenie používate pri práci?

Pre našu činnosť sme zakúpili vysoko profesionálne technické zariadenia a to nie bežných používaných značiek. Vsadili sme na výrazne vyššiu kvalitu a výkon.

 

 

Prečo práve tieto stroje? Nedalo sa pracovať napr. s lacnejším technickým vybavením?

Samozrejme, že pracovať sa dá aj s bežným a výrazne lacnejším vybavením, ktoré zákazník vidí u iných firiem. My sme ale nechceli nič nechať na náhodu. Možnosti a kvalitu, ktorú poskytuje nami používané technické zariadenie značky SANTOEMMA, z bežne používaných zariadení na Slovensku nedosiahneme.

 

V čom je vami používaná technika „iná“, ako u ostatných firiem?

Ako sme už povedali vo výkone a spôsobe čistenia. Napr. rozčesávač kobercov nemeckej značky SEBO nielen vlasy koberca rozčeše, ale zároveň aj aplikuje čistiaci prostriedok do hĺbky koberca. Technologický proces svojim spôsobom vráti kobercu pôvodný tvar a prinesie „druhý život“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Má zmysel porovnávať profesionálne tepovanie s domácimi vysávačmi a tepovačmi?

Povieme to jednoducho – nemá. Profesionálne technické vybavenie a chémia sa ani teoreticky nedá porovnávať s hobby technikou pre domácnosť.

 

Viete vyriešiť situáciu keď nie je možné tepovať koberec u zákazníka?

V takomto prípade riešime prenesenie kusových kobercov do našich priestorov, ich vyčistenie, vysušenie a následný dovoz klientovi.

 

Tepujete aj interiéry áut?

Samozrejme, technické vybavenie využívame aj na tepovanie interiérov osobných áut a dodávok. Vlastné priestory pre čistenie áut v zime pripravujeme.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

Aké sú vaše referencie?

Sú to desiatky domácností v činžiakoch, rodinných domoch a bežných firiem, kde tepujeme spravidla kancelárske priestory.

 

Kde vás nájdu záujemcovia o „jarné upratovanie“ a čistenie interiérov tepovaním?

Záujemcovia nás nájdu na webovej stránke www.tepme.sk, na Facebooku a Instagrame. Objednávku je možné realizovať telefonicky na 0904 305 333 a taktiež prostredníctvom vyššie uvedených sociálnych sietí.

 

Ďakujem za rozhovor.
Monika Majková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované