back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dráma v garáži trnavského nákupného centra. Muž so zbraňou prinútil matku s deťmi k odvozu do Serede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|   Trnavskí policajti zadržali a obvinili 48 ročného recidivistu z okresu Nitra, ktorý sa mal v poslednom období zdržiavať v okrese Galanta. Muž skončil vo vyšetrovacej väzbe v Ilave.

SO ZBRAŇOU V RUKE MIERIL NA ŽENU

Viacnásobný recidivista si mal v stredu podvečer vyhliadnuť vodičku, ktorá nasadala do zaparkovaného auta na parkovisku trnavského nákupného centra. Zrazu mal otvoriť predné dvere a namieriť na ženu zbraň. Tá okamžite z auta vystúpila a utiekla preč.

MATKU S DEŤMI PRINÚTIL K ODVOZU

O pol hodinu neskôr mal muž svoj čin na parkovisku zopakovať. Tento krát otvoril zadné dvere auta, ktorého vodička práve vychádzala z podzemných garáží. V aute pritom sedeli aj jej dve maličké deti. Muž na ženu namieril zbraň a žiadal od nej, aby ho odviezla do Serede, čo vystrašená žena z obavy o svoj život aj urobila. Počas jazdy jej zobral aj peňaženku a osobnými dokladmi, hotovosťou a platobnou kartou, s ktorou neskôr 4 krát zaplatil.

POLICAJTI MUŽA STOTOŽNILI A ZADRŽALI

- Článok pokračuje pod reklamou -

Prípadmi sa ihneď začali zaoberať trnavskí kriminalisti. Policajtom sa operatívnou činnosťou, analýzou kamerových záznamov a pomocou svedeckých výpovedí podarilo osobu podozrivú zo skutku rýchlo stotožniť a zadržať.

Pri incidentoch mal pritom použiť napodobeninu krátkej strelnej zbrane, ktorú si mal krátko pred tým zakúpiť v hračkárstve. Napodobeninu zbrane mu policajná hliadka zaistila. Muž sa nakoniec policajtom k obom skutkom priznal.

OBVINENÉMU HROZÍ 10 ROČNÝ TREST

Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu vydierania a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Zároveň podal podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie.

Trnavský sudca sa s návrhom stotožnil a policajti viackrát súdne trestaného muža eskortovali do výkonu väzby. V zmysle zákona mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 10 rokov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Raz sa mi pokazilo auto v nakupnom centre v TT poprosil som slecnu ci by ma vedela zviest do Serede kedze mam odtahovku doma ci by ma odviezla. Pekne som poprosil ponukol som aj € za cestu a mala dve deti so sebou. Odviezla ma nechcela ani € a ostali sme doteraz kamarati a neraz som jej pomohol aj ja ked jej auto vypovedalo. Tym chcem povedat staci poprosit zopar ludi a vzdy sa niekto najde kto pomoze a nakoniec ostanete aj kamarati. Ale toto individum by som zastrelil hnet pri okne.

  2. Zavaznejsi sposob konania je tehotna zena, clovek v dochodkovom veku, vojak, policajt atd… 7-12 paragraf je lupez so zbranou. Toto je kvalifikovane inak. Cize slovenke zakony. Za toto ked este mala aj dieta ori sebe by malo byt ako pokus o vrazdu v stadiu pokusu aj na maloletých detoch…

  3. Dobre mierená rán by to vyriešila, aj polovnici tvrdia, že škodnú treba likvidovať, z takéhoto hoväda už normálny človek nebude, zbytočne sa plnia väznice.

  4. Pre deti trauma obrovská a Zuzke patrí môj obdiv,ako zvládla situáciu šoférovať s takým Bastardom feťackym až do Seredi… Zavesiť za gule by sa mu zišlo a nechať tam..

  5. Ruku ktorou mieril odrezať od lopatky … prečo len ruku lebo mal napodobeninu zbrane ak by mal realnu tak medzi 👀

  6. Okamžite elektrické kreslo. Deti a žena budú mať doživotné traumy. To si neviete ani predstaviť. Viem sa vžiť do ich kože.

  7. A taku kurvu budeme vsetci živiť.
    Uz by sa mali policajti naucit strielat takych ozbrojenych zebrakov a potom zatykat

  8. Totálne hovado bez najmenšieho súcitu, už len kvôli deťom, čo si chúďatká museli vytrpieť strachu. Bezcitný chrapúň.

  9. Tak veru Bastard pôjde do Basy a tam bude mať Lazo plazo Stravu teplo posilovňa knižnica Basa by mala byť koncenracni tábor Aby si ti Bastardi uvedomili že sa tam už nikdy nechcú vrátiť Ale budeme humani

  10. Takze 16.00 niekto namieri zbran na zenu ktora utecie a 16.30 to spravi znova, na tom istom mieste…. Policajti boli kde prosim? Na kave? Ci to nikto o 16.01 nenahlasil?

  11. co by bolo na namesti? Bude rachot ako nikdy. Si uzite silvestra, lebo buduci rok uz nebudete moct.

  12. lebo ludia v seredi nemozu mat ani len takú zabavu, len robit a platit vyssie dane, stale dokola. tajtrlici z mestskeho uradu schvalili zakaz pouzivania ohnostroja v seredi od januara 2024.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované