back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nehoda v Seredi: Mladý vodič zrazil chodca na priechode a z miesta nehody ušiel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|   Polícia bola včera večer privolaná k zrážke osobného auta a mladého chodca na Cukrovarskej ulici v meste Sereď.

Podľa prvotných informácií mal 23 ročný chodec prechádzať cez priechod pre chodcov, keď do neho z pravej strany narazil 19 ročný vodič na aute VW Passat. Ten mal po zrážke odísť z miesta nehody preč.

Mladý chodec utrpel zranenia, s ktorými ho záchranári previezli do galantskej nemocnice. Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre trestný čin neposkytnutia pomoci. Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme.

 

O dopravnej nehode sme vám priniesli informáciu v našom médiu tu:

PRÁVE TERAZ: Nehoda na Cukrovarskej ulici v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. 1) Zrazil
    2) Zastavil asi 5 m po zrazke
    3) Cuvol a vytocil volant
    4) Mätuceho leziaceho chodcu obisiel a a utiekol (cele to trvalo cca 10 sekund)
    5) Nezastavil ani po 100 metroch a ani sa nevratil pricom mal minimalne hodinu cas

  2. Na Cukrovarskej mal byť dávno osadený radar. Za týždeň by ho šumacherovci s „deravými“ výfukmi splatili. Alebo námatkovo tam posielať okresných a krajských dopravákov a posielať im pokuty na objektívku. Hlavne v noci robia ako pridrbaní. Od križovatky na D. Stredu čo to dá, lebo majstri sveta.

  3. To je tu hrozné každý večer/noc. Aj okolo Hubertu sa rútia a noc čo noc sú tu na parkovisku zrazy pochybných ľudí. Čo sú kompetentní slepí?!

  4. Teraz to tu máte ______chlapec vám celý večer písal že to nebol a že auto predal a hádzali ste naňho špinu nie že by ste čakali bez hlúpych komentárov tu je pravda a naozaj ty čo tam písali hlúposť sa mu teraz neospravedlnia
    Toľko o tom celom

  5. nadavat tu na policajtov nema zmysel. To nic nevyriesi. Primator by si mal zavolat riaditela seredskeho oddelenia a jasne mu dat najavo (ziadne kamaratske reci, ale tvrdo mu povedat) ze ludia nie su spokojny s tym ako jeho podriadeny robia. A ked je riaditel neschopny nech ide do pi.e a prenecha miesto niekomu kto s tymi jeho lenochodmy spravy poriadok.

  6. Prečo policajti potom išli hned k nemu domov ? Auto bolo písane na neho alebo na rodicov boh vie ale policajti hned vedeli meno podla ŠPZ tak nechapem tej jeho lacnej vyhovorke ze auto predal, toto sa nezabuda taketo veci najprv odídeš z miesta činu potom sa vyhovras 😀 dufam ze ti je dobre v detskej izbe

  7. nasraty obyvatel 13. júla 2023, 17:48 – trosku mi chyba mudra otazka smerovana na 19 rocneho fagana,ktory na priechode pre chodcov zrazil cloveka aneposkytol mu pomoc…

    Chyba mi mudra otazka na rodicov toho fagana, ktori ho vychovali…

  8. No hlavne ze policajti stoja na Trnavskej ale hlavný ťah je teraz Cukrovarska treba radar a od 22h zníženú rýchlosť pre nákladné autá a autobusy nehovoriac o pretekárov z okolia

  9. Miloš Majko 13. júla 2023, 18:10
    Milos nie vzdy zdielam tvoj nazor a tvoj styl, ale v zasadnych veciach ako je tato sme za jedno na rovnakej strane. GOOD JOB

    Citujem:
    trosku mi chyba mudra otazka smerovana na 19 rocneho fagana,ktory na priechode pre chodcov zrazil cloveka aneposkytol mu pomoc…
    Chyba mi mudra otazka na rodicov toho fagana, ktori ho vychovali…

  10. … 13. júla 2023, 19:03 – aky vyznam ma po 22 znizovat rychlost? Co zabrani niekomu kto prekroci 50, prekrocit nizsiu rychlost?

  11. P. Majko a Anonym 13. júla 2023, 19:18 : áno, nedá sa nesúhlasiť s tým že treba aj fagana a jeho rodičov skritizovať. No my občania (obzvlášť tí čo bývajú v blízkosti hlavných ciest) máme právo sťažovať sa na policajtov a ich nič nerobenie čo sa bezpečnosti na cestách týka. Obzvlášť to pretekanie po zotmení. To nie je problém ktorý tu je mesiac alebo dva ale trvá to už roky a za celý ten čas koľkých takýchto zmrdov policajti chytili? Nepamätám sa, že by som videl nejaký článok o tom ako policajti chytili psychopata ktorý cez mesto uháňal 100+ Km/h. Tak kde sú policajti? Všetci dobre vieme čo sa v meste na cestách po zotmení deje, všetci to vidíme len tí čo majú prostriedky a povinnosť zastaviť to, tak presne tí to nevidia (alebo nechcú vidieť?).
    Hlavne, že keď idú robotníci do a z práce tak sa pretŕčajú, mi to pripadá ako keby išlo hlavne o to aby čo najviac ľudí videlo že máme policajtov a že niečo robia a nie o to naozaj chytiť dementa ktorý by nemal šoférovať ani kolobežku nie to ešte auto … Tá kritika polície je jednoducho na mieste.

  12. Nepoznáte?? Na Cukrovarskej keď sa niečo stane tak kamery natáčaju holubov na streche a nie to čo sa práve stalo.

  13. Martin 13. júla 2023, 20:55 – rovnako, ako pri vsetkom ostatnom, aj tu je potrebne identifikovat, v com je problem.

    Pricina:

    – nastrocni fagani ukazujuci sa pred este mladsimi pubertackami, co si dovolia

    – mozno este sprostejsi rodicia oboch, ktori im toto umoznuju

    – nikto z nich (a zial asi ani ti rodicia) si neuvedomuju, ako nebezpecne je dat neskusenemu a hlupemu vyrastkovi do ruk silne auto. Nasledne, ked niekto nevinny skonci na voziku a ma posraty zbytok zivota nielen on, ale aj rodina a blizki, tak kazdy lamentuje, ako sa to mohlo stat.

    A preco to nezastavili policajti.

    Ale pozor!! Ked premudreleho a arogantneho vyrastka policajti zastavia, rodicia zhanaju znamosti, ktore im vyzehlia problemy namiesto toho, aby dali potomkovi par po papuli a zobrali mu kluce od auta.

    – policajti nemozu byt vsade

    – prioritou OO PZ ma byt verejny poriadok, nie smirovanie toho, ci niekto dodrziava rychlost, alebo ma „expirovane obvazy v lekarnicke“.

    – ked policajti smiruju, ludia sa stazuju ze vedia len buzerovat

    … a tak mozem pisat este dlho.

    Problem je v prvom rade v ludoch,vychove,neskutocnej korupcii, utvrdzovani sa, ze my mozeme a v tom, ze ludia sa zbadaju az vtedy, ked je uz neskoro.

    Nefunguje prevencia a to v uplne nicom. Stupa arogancia, ludia su ako drbnuti apre par sekund su schopni ohrozit zivoty inych.

    Zazivam to aj ja denne a aj ja byvam pri hlavnej ceste a velakrat neviem vyjst z dvora na cestu.
    Vsetko ide dole vodou a nevyzera to na zlepsenie, skor naopak. Agresivita prerasta z verbalnej do osobnej a ani policajti nedobehnu to, co zanedbavali desatrocia napriek tomu, ze na nasledky nekonania boli upozornovani davno.

    V kazdom pripade v prvom rade je zodpovedny ten fagan a ten, kto na neho bral rodinne pridavky. A mal ho naucit aspon zakladne principy prezitia v spolocnosti dalsich ludi.

  14. Takže špeciálny prokurátor v podstate za to nemohol ale jeho rodičia ?
    18 rokov a človek je zodpovedný za svoje činy tak nech nesie za to plnú zodpovednosť. Rodičia po 18 rokoch nezodpovedajú za činy svojich detí.

  15. P. Majko – so všetkým súhlasím. No nekritizoval by som LEN fagana a rodičov. Ako som už písal, o tomto probléme spoločnosť vie dávno a koľko krát v Seredi na hlavnej ceste policajti zastavili a potrestali pretekára ktorý uháňal rýchlosťou presahujúcou 100 Km/h? Nie raz som tu videl článok ako sa policajti chvália úlovkom takéhoto magora niekde na okresnej ceste ale kedy chytili a potrestali zadržaním vodičáku niekoho tu v meste? Kritika fagana a nepochybne aj rodičov je na mieste no rovnako tak aj policajtov. Tí síce nemôžu byť všade no ak celé mesto vie čo sa na hlavných ťahoch v meste po zotmení deje a roky sa s tým nič nerobí tak niekde aj tá polícia spravila chybu. Už keď sa nájde debilko tak práve oni sú tu na to aby ho chytili a zobrali mu vodičák, poslali ho na preskúšanie alebo psychotesty, prípadne oboje.
    Anonym 14. júla 2023, 4:02 – ten človek ale nie je drbnutý od 18, on bol drbnutý aj keď mal napr. 15 a ťahalo sa to s ním až po 18. No a presne za to môžu rodičia, takže aj oni majú svoj podiel viny aj keď už za jeho skutky nenesú zodpovednosť, stále býva u nich a stále mu môžu dať cez hubu a zobrať kľúče od auta a kľudne aj vodičák, je vysoko pravdepodobné, že práve oni mu ten vodičák a auto zaplatili takže mu to môžu aj zobrať ak vedia ako sa správa.

  16. TAkže keď niekto nadáva na kamerový systém je zle, ale keď Majko nadáva na ľudí tak to už je všetko v poriadku, asi by nebolo na škodu zamyslieť sa nad svojim vyjadrovaním pán „novinár“

  17. Každý môže sa svoje správanie sám Čo si navaril to si musí aj zožrať Poznám veľa rodičov ktorí pred jazdou mladého mu povedia jazdí opatrne aby si neublížili sebe a druhým byť opatrný Nech sa nič zlého nestane Ale teraz je v móde nie učiť sa na chybách druhých ale na svojich Áno je to tragédia keď sa niečo takéhoto stane Insie nezostáva len takýchto pretekárov tvrdo potrestať

  18. pan Majko vy mi pridete dakedy ako autista, nic v zlom. Ano mohol som vo svojom prispevku nadavat na toho spinaveho dementa co zrazil cloveka na prechode a utiekol. A comu by to pomohlo? Namiesto toho som poukazal na vec, na ktoru tu poukazuju viacery, ze policia nerobi tak ako ma. Vela krat som videl ako okolo hliadky prefrcali fagani a hliadka si to absolutne nevsimala. Radsej sa hrali na telefonoch odstaveny pred ABckom. Mal som nato priamy vyhlad z cukrarne oproti, kde som sedel na terase. Takze pan Majko kritika policie je nanajvys opravnena.

  19. Zhrniem to asi takto pre menej chapajucich a podla vlastnych skusenosti z mesta. Zastavit hociakeho slusneho obcana za hociaku blbost, napr. to, ze mu nesvieti jedna ziarovka na spz ked ide z prace, to ano. Okolo medzitym prefrcia stare sroty bmw folcgageny a podobne masinky s dvojcolovou rulou miesto vyfuku zjavne nedodrziavajuce rychlost a ani pravidla cestnej premavky, nerespektujuce chodcov uz na prechode pre chodcov. Aky by to bol problem ich namerat, zastavit, skontrolovat ak dokazu v noci kontrolovat stopku napr. pri svetelnej krizovatke? A to zastavujem vzdy na stopke.

  20. PRE ,, MARTIN ,, 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 PRAVDIVO NAPISANE A MÚDRO VŠETKO ĎAKUJEM .

  21. Heslo – Pomáhať a chrániť majú šašovia odstránené a teraz slúžia asi ukrajincom, podľa nových farieb, takže preto nemajú čas 🙂

  22. To musí byť človek fakt veľký mentálny kripel, aby aj tuto spomínal Ukrajinu 😀 😀

  23. Seeker 14. júla 2023, 13:57 – v cechach maju take farby tiez, nemci detto a este dlhsie.. ale to by si najprv musel vytiahnut paty dalej ako z okresu, ze sedliacky blbecek?

  24. 😂😂😂😂 Ze vyjebani policajti😂😂To musel napísať len človek jebo. Prečo oni? Nie matka otec a človek co ho zrazil? Prepáčte nie človek ale odpad oni sú vyjebani

  25. Zobudíte sa ako môže byť policajt všade? Za to môže mater a tatko!! Nie aby policajti chovali ešte pankhartov keby môžu tak by to bolo lepšie ako v 90 rokoch bol kľud v tej dobe by si to nedovolili robiť zle v Seredi!!!!!!!!!

  26. Pred chvíľou som išiel po Cukrovarskej smerom od D. Stredy a presne v križovatke pri Papuči ma idiot predbiehal. Nechápem týchto čurákov, absolútne nemohol vidieť či je niekto na oboch priechodoch pre chodcov, ktoré sú tam v krátkom slede za sebou. Keby niekoho sfúkol, už by plačkal ako malý chlapec. Predbiehanie presne v križovatke to je frajerská disciplína.

  27. Paci sa mi ako hned kazdy riesi kto co mal a nemal robit- policia, primator vsetci su na vine…
    NIE!!! Rieste vodica a neobvinujte vsetkych na okolo..
    Priklad:
    Keby ho policajti nahanaju a strielaju aby ho zastavili tak by sa tu zase ludom nepacilo ze mohli hocikoho zabit atd
    Ked ho nenahanaju a ludi nezastavuju zase vam to vadi…
    Ked nahmatkovo kontroluju na dychovu atd zase buzeruju…
    Keby vsetci dodrziavali zakon tak policia nemusi ani existovat… Tak sa uvedomte a zacnite kazdy doma sam od seba od svojich deti a vychovou…
    Samozrejme nestastne veci sa niekedy stavaju..
    Druha vec:
    Myslim ze v noci sa normalni ludia nenahanaju po meste na autach, takze policia samozrejme nie poriadkova ale skor dopravna moze cinit..
    Poriadkova nema zastavovat auta a merat ale riesit ine veci…Clovek naozaj nemoze v noci mat otvorene okna lebo moroky, auta a pistajuce gumy to je jedine co pocuje…

  28. Nuž k Zamyslovateľovi
    Bolo by veľmi dobré, ak by sa tu , vôbec obecne, vyjadril psychológ na tému Osádka auta a vplyv jeho používania na ľudskú psychiku. Jeden by sa nestačil diviť, čo sa stáva z aj toho najsvedomitejšieho občana, ak si sadne za volant svojho tátoša. Alebo je spolujazdcom v roztatárenej osádke. Raz som videl ako sa partičká mládencov v meste rozhodla, že počas jazdy autom zhodia obiehajúceho bicyklistu. Aj to spravili a potom sa rehotali na celú hubu.
    Postavenie slovenskej polície je veľmi, veľmi zlé. Zo 100 prípadov aj im nahlásené hrubé , ba až kritické momenty v doprave / jej porušovanie / zodpovedá 330. prípadom zavretých očí a nič nerobením. Ďalej radšej písať nebudem, veď stále hádzať hrach sa naozaj neoplatí, ,, stále kvoká, stále kvoká,, hláška z výborného českého filmu .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované