back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

S vierohodnosťou falošných profilov si nelámu hlavu a útočia na najprimitívnejšie pudy časti populácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

O tom, že prokremeľská propaganda funguje cielene a aj (možno hlavne) pred blížiacimi sa voľbami do Europarlamentu, svedčí nielen v diskusiách pod článkami, ale aj na sociálnych sieťach aj príspevok pod vážnym oznamom o evakuácii základných škôl na základe nahlásenia bomby nateraz neznámym páchateľom.

Je smutné, že aj takto vážnu tému a spôsobujúcu neskutočné množstvo problémov školám, rodičom, ale aj ozbrojeným policajným zložkám, dokážu primitívni jedinci zneužiť vo svoj prospech.

Vychádzajúc z evidentne falošného profilu na facebooku založeného iba nedávno a mimoriadne primitívneho príspevku usudzujeme, že autori tejto propagandy skutočne majú značnú časť občanov za hodných takto obsahovo koncipovaných príspevkov, teda vedia, kto je ich voličom, u ktorého očakávajú úspech.

Otázkou je, či ešte môže hlbšie padnúť úroveň atakov potenciálnych voličov vo verejnom priestore na internete a či sú ešte aj primitívnejší jedinci, ktorí by akceptovali takto jednoduché videnie sveta z takto priehľadných zdrojov. Alebo inak, čo nám prinesú ďalšie voľby, keď už tieto evidentne dosahujú úplne dno?

Profil „diskutujúceho“ na sociálnej sieti:

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Strieľať sa už strielalo v Teplárni. Zrejme aquarijná rybička už zabudla…

    4
  2. Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie – pán Majko – zlé skloňovanie : správne má byť : ….som sa oboznámil a pochopil PRAVIDLÁ diskusie – nie PRAVIDLÁM – pochopiť niečo – nie pochopiť niečomu ….igen? Komentár trochu od veci, ale nutný…

  3. Diskusia na SOL je denne dôkazom, že okrem vodičáku, volebného preukazu, tak aj na internetové diskusie by sa mali robiť IQ a psychotesty, aby dezolky neplakali na zapredaných západniarskych a liberálnych stránkach, ale išli smrdieť na ten ich telegram

    2
  4. Na slovensku jediný čo strielal zatiaľ bol dezolka, hltač Kremeľ naratívu s rovnako dezolátskym tatkom.

    2
  5. Ale dezolky, čo ste takí nervozni? Veď máte vládu, ktorá je proti vojne, dokonca aj prezidenta, ktorý postavil kampaň na mierovom posolstve, takže sa nemáte čoho báť, na Ukrajinu už ani náboj! Lacnejšie potraviny, lacnejšie palivá, lepšie zdravotníctvo, žiadni migranti, žiadnie LGBT nezmysly, už sa hrdý národ slovenský nemusí ničoho báť.

    1
  6. Šak sa aj hovorí, že čím sprostejší, tým odvážnejší, alebo aj rozum na zábranu

    1
  7. Pre: HM chuj 8. mája 2024, 13:58
    Neni to krásne jak vy Dezolky najprv upozorníte na strielanie v Amerike a keď vám niekto pripomenie, že jediný kto strielal na Slovensku bola dezolka v teplárni tak začnete už len urážať? 😀

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované