back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Aktuálne zo stavenísk obnovovaných vnútroblokov: búracie práce aj rysujúce sa chodníky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /   Obyvatelia Serede môžu v týchto týždňoch sledovať dva súbežne začaté stavebné projekty väčších rozmerov. Na ulici Garbiarska a tiež na Ulici D. Štúra II mesto z externých zdrojov regeneruje svoje vnútrobloky. Práce v oboch lokalitách boli zahájené v septembri a ukončené budú do konca roka 2023.

Na Garbiarskej ulici už odfrézovali staré asfaltové plochy a začalo sa s pokládkou nových obrubníkov pre budúce chodníky. Zároveň sa realizujú výkopové práce pre nové verejné osvetlenie.

Na ulici D. Štúra II, kde práce odštartovali pár dní po Garbiarskej, sú v plnom prúde búracie práce pôvodných asfaltových chodníkov.

Mesto Sereď týmto opätovne prosí užívateľov svojich verejných priestorov v rekonštrukcii o rešpektovanie bezpečnostných pokynov, ktoré sú na staveniskách. Obyvateľov okolitých bytových domov prosí o trpezlivosť a strpenie pri stavebných prácach.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Rešpektujem…keď sa robí, tak sa robí . Ale srdce mi trhalo, keď som pozerala, ako presádzali na Garbiarskej dva stromy🥲. Vytrhli ich a posadili do jamy zo štrku a tehál, zahrabali jamu a hotovo. Učinili zákonu za dosť a že sa ujmú alebo nie, to je druhá vec. Začnem veriť na zázraky. A nie je tej betónovej plochy akosi priveľa? Kam sa pozrieš samý chodník….

  2. Zeber kybel a polejeme ho keď si to videla a nefnukaj po internetoch. Bože ľudia kedy sa zbadáte ci nemáte ruky a nohy??

  3. Dobrý deň poznám tie lokality a viem že možno sa niektorý urazila ale sú omnoho horšie lokality a chodníky ktoré by sa patrilo zrekonštruovať v Seredi ale tam nebývajú úradníci. Z mestského úradu.

  4. Dobrý deň poznám tie lokality a viem že možno sa niektorý urazila ale sú omnoho horšie lokality a chodníky ktoré by sa patrilo zrekonštruovať v Seredi ale tam nebývajú úradníci. Z mestského úradu.

  5. Mňa bi len zaujímalo kam zmizli tie plechové dosky od zadných vchodov keď rozbili chodníky na pred vchodov a ich neprikrili abi sme sa borili v blate (asi ich dali do zberu)gratulujem re?firme!

  6. Občania Garbiarskej vnímavo sledujú, že regenerácia vnútro bloku zostala nedokončená a robotníkov nikde. Tiež sa pošuškáva, že niekto dostal a niekto nedostal peniaze. Ako to teda je? Kde je pravda? Bol posledný v reťazci – robotník skutočne aj zaplatený? Zatiaľ sa občania nevyjadrujú ku kvalite vykonaných prác, ale časom príde aj na to.

  7. A čo by si tam ty vnímavý občan chcel teraz ešte robiť? Trávu siať a kvetiny sadiť? Vieš čo sa všetko pošuškáva o tebe? Radšej to nechci vedieť.

  8. On chce zelený trávnik, kvetinové záhony a okrasné kríky. Hneď a teraz. Bez ohľadu na počasie.

  9. Chodniky na Garbiarskej su jednoznacne nedokoncene. Nie su vysparovane pieskom, ten bol dlhy cas nasypany na kopkach a nosili sme si ho do bytov. Tiez na novych chodnikoch zostalo blato, teraz je tam poprimrzane. Neukoncena praca, neprebrat! A pozdravujem toho bula, co uz tade jazdil octaviou a menil si pri zadnom vchode kolesa ked nasnezilo….len si poprevalujte tu dlazbu,nie je este ani skolaudovana…

  10. Anonym 10. decembra 2023, 21:02 Pri
    Uplne by stacilo vysparovat medzery v dlazbe a ocistit ju od blata…aj par studentov brigadnikov by to zvladlo. Inak zbytocny luxus bol pozakryvat ju velkymi drahymi OSB doskami a tie potom rozdrbat jazdou po nich s mechanizmani. Ci nie?

  11. Na nových chodníkoch zostalo blato a ešte aj primrzlo? Tragédia. Neukončená práca, neprebrať? Máš pravdu, ešte to nie je ukončené, takže nikto nič nepreberá.

  12. Pre: Anonym 10. decembra 2023, 21:02 Pri
    Anonym 11. decembra 2023, 8:43 Pri

    Pre oboch: jeden väčší debil ako druhý. Bolo by zaujímavé vidieť, či by ste takto vyhotovené dielo prevzali osobne ak by ste ho mali financovať z vlastných finančných prostriedkov / trávu a kríky si teraz strčte do riti /. Máte pocit, že som niekde písal o kríkoch a tráve? Ak Vám pre život stačí tak málo ako prezentujete, niet sa čo diviť, že naša spoločnosť vyzerá tak ako vyzerá, prípadne už ste sa nabalili a teraz útočiť na každého kto reálne videl ako dielo vznikalo.
    Jednoznačne nedokončené a ak dokončené tak s hanbou. 50 percent chodníkov je nezašpárovaných a polovica ukončených chodníkov je zašpárovaná hlinou. Mali sme možnosť denne vidieť a dokumentovať ako toto dielo vznikalo. Množstvo betónu, kusov kameňov a rôzneho odpadu zasypané tenkou vrstvou novej hliny, vyzerá to len na oko. Od zadnej a bočnej časti bloku 51 priestory ne dosypané zeminou, nevyrovnané a v horšom terénnom stave ako pred rekonštrukciou. V tejto časti zasypané kusy betónu a kameňa medzi chodníkom a blokom 51 pod max. 5 cm. vrstvou hliny. Plastové fólie neodrezané, ne zasypané, vytrčajúce zo zeme. Ak bol nedostatok finančných prostriedkov tak sa malo dielo robiť v menšom rozsahu, ale kvalitne.
    Na záver: dostali všetci robotníci riadne zaplatené za odvedenú prácu?

  13. takze podla teba, vacsieho debila ako debil, mali mat zaplatene za odvedenu pracu, ktoru vlastne neodviedli, alebo prinajlepsom odflakli?

    „Mali sme možnosť denne vidieť a dokumentovať ako toto dielo vznikalo.“
    aj si to niekomu zodpovednemu nahlasil? alebo si len „mal moznost“?

  14. Vnímam 12. decembra 2023, 2:56 Pri

    Už skončila rekonštrukcia? Už tam robotníci neprídu? Už to diele niekto prebral? Máš informáciu, že by niekto nedostal zaplatené? Alebo len píšeš čo si myslíš?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované