back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Konajme skôr, ako o Slovensku bude rozhodovať možno 5% najhlúpejšej časti populácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sledujúc vyjadrenia politikov rozhodujúcich o našej budúcnosti a svojimi primitívnymi výrokmi ešte viac degenerujúcich už tak dosť v informáciách stratených niektorých Slovákov, chápem vznik zbierky ako naozaj účelného a dostatočne výstižného počinu jej organizátorov.

Na donio.sk sa objavila zbierka pod názvom Pošlime Lukáša Machalu na obežnú dráhu, ktorá niečo viac ako pol rok po voľbách má svoj zmysel. Minimálne by mala otvoriť oči stále dostatočnému množstvu inteligentných ľudí uvedomujúcich si následky nielen vyjadrení typu „Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Vy ste neboli, ja tiež nie, neviem“, ale vôbec zastávajúcich kľúčové pozície v riadení štátu. Ak sa dostatočne zavčasu zbytky príčetných ľudí nezmobilizujú a nebude vykonaná korekcia aspoň pri tých najtupších jedincoch významne ovplivňujúcich ako budeme v najbližšej dobe žiť, nielen že budeme na srandu okolitému civilizovanému svetu, ale fatálne následky už o niekoľko rokov zbadáme na dnes ešte deťoch, prípadne mládeži ovplyvňovanej aj týmito jedincami.

Povedané inak, aby pri ignorovaní správy vecí verejných inteligentnými ľuďmi už onedlho Slovensko neovládalo možno 5% najhlúpejšej časti Slovenskej populácie.

„A predsa sa točí!“ – Galileo Galilei

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. najprv by ste mali upratať vo vašich kruhoch, potom dirigovať! vy libtardi ste úplne mimo 🙂 vami podobní podporujú hamas (islam) a pri tom mávajú dúhovími vlajkami a nenávidia izrael… kolko genderov je? tupci ste vy!

    10
  2. V článku kde sa spomína primitívna časť obyvateľstva sa niekto nájde a ešte to potvrdí svojim príspevkom pod článok s presviedčaním že on je lietadlo a všetci ostatní co veria vedecky potvrdením faktom a všeobecne známym veciam sú idioti.

    No FAKT SILA.

    S článkom súhlasím až na ten budúci čas

    6
  3. No on je tak sprosty, len o tom este nevie, preto to je diagnostikovane ako liberalna novinarska sprostost…. S matovicom bol kamarat, preto si rozumel aj z budajom….

    11
  4. Kaviarenský novinár hurá na námestia, už aj Matovič vie kto sú PS a kto je Korčok. Jasnovidci vedia ako bude fungovať rtvs.

    5
  5. Ten co bol najdalej v Lavaze pise o slovensku, to uz co je, vazne ego musi mat….to je urcite cirkusant

    1
  6. Ale Majko no a co tak diskusia o primitivnosti 78 pohlavi co tu natlacaju zvrateni liberali,to ako budeme hodnotit?mate gule pomenovat aj primitivnych europoslancov,co taketo kokotiny siria?ak kritizujeme vadneho Danka,skusme aj opacnu stranu.tie dosledky na nasich detoch budu urcite silnejsie ako z pobluzneneho Machalu.

    17
  7. Dúfam že to babe vange vyjde do roka a do dňa

    1
  8. Pán Majko,ste autorom nadpisu tohoto príspevku? Ja sa len pýtam,a ešte sa pýtam,ako konkrétne by ste chcel konať,aby „nebolo neskoro“?

    7
  9. Sú krajiny rozvinuté, kde sa bavia ako využiť potenciál umelej inteligencie, leju peniaze do vedy, výskumu, snažia sa vytvoriť znalostnu spoločnosť…
    Sú krajiny rozvojové, napr. v Afrike kde tiež pochopili že kvalitné vzdelanie znamená lepšiu budúcnosť a snažia sa dať učiť hoci aj v skromných podmienkach…
    No a potom je jedna krajina, kde by sa vládnuci politici porozprávali vo verejnoprávnej televízií o tom že či Zem vlastne nie je plocha…v 21. storočí si dokážeme zvoliť toto…vládnu nám ľudia čo veria v chemtrails a diskutovali by o plochej Zemi…a minimalne polovička voličov tomu ešte tlieska…

    8
  10. Predseda odpracoval nočnú! Je to king 👍 . Miloš ty kedy pojdeš do fabriky odpracovať nočnu?

    11
  11. Treba zmeniť volebný systém na priamu demokraciu s referendami bez obmedzovania percenta zúčastnených. Výsledok bude závazný a potom sa občania budú snažiť presadiť svoje postoje. Poslanci sa nebudú deliť na koalíciu a opozíciu, ale všetci budú pracovať na kvalitných zákonoch a kvalitnom riadení štátu.

    3
  12. Majko,najhlúpejšia čast populácie nám rozkazovala minulé volebné obdobie na čele s matovičom, eštébákom budajom a im podobným idiotom. A tých si volil aj ty.

    16
  13. Pre: Anonym 3. mája 2024, 6:12
    Myslím, že sa skôr dopracujeme do iného systému ako k tomuto niekedy 😀

    2
  14. Svet riadia 5% už dávno, minulé storočie bolo dôkazom nikto sa nepoučil. Slovensko nepotrebuje komédiantov z PS nemajú žiaden program, či hurá na namestia?

    1
  15. Veď práve, tiež mám pocit že veľa inteligentných ľudí už rezignovalo a nemajú silu a chuť pretláčať sa s hlupákmi. Toto je zahodená šanca na zmenu, toľko ľudí ktorí neprišli k voľbám. Keď tu človek číta tie „názory“ tých 5%-ných tak má pocit že ich je 50%. Otrepané frázy predsedov politických strán ktoré poslucháči prevezmú bez rozmýšlania a kontextu. Koľko je takých čo si povedia naozaj ich vlastný názor ku ktorému sa racionálne dopracujú a vedia si ho aj argumentami obhájiť?

    8
  16. Marek, šancu na zmenu zahodil Matovič aj s Hegerom, voľby v r. 2023 bola už len rezignácia na to všetko. Bohužiaľ.

    3
  17. 8:31 práveže PS program má, ale to ty dobre vieš. Aký program má Martinka z Kitsee a Huhuliak?

    4
  18. Keď vládol trnavský plagiator najmúdrejší novinár bol ticho. Šimečka v európskom parlamente tiež bol ticho, teraz chodí žalovať a ohovárať svoju vlasť. Ratafák Plachta, Homo Dezolát a vám podobní kde ste boli?

    3
  19. Anonym 3. mája 2024, 11:09…ja som bol tu a tiež som písal že tam nemá čo robiť( ani ako premiér a ani ako minister financií)…každopádne zatiaľ čo Fico vládol v dobe konjunktúry a nedokázal nič, len zadlzovat a odovzdával zdravotníctvo do pandemie v katastrofálnom stave a navyše s vybrakovanymi štátnymi rezervami tak Matovic vládol v najťažších dobách za posledných pár desaťročí…a nezvládol to, podobne ako Babis v Čr (vymenil 4x ministra zdravotníctva) alebo Orbán( viac mŕtvych na milión obyvateľov ako ten Matovic)….to obdobie de facto nezvládol nikto na svete…neviem si predstaviť ako by vládol Fico, ktorý zdemoloval zdravotníctvo aj bez pandemie…

    9
  20. Pre: Anonym 3. mája 2024, 11:09
    Sulík to pojebal, mal zhodiť vládu po roku, mohli sme si tu žiť s Filckou už 3 rok a videli by sme tu kvalitu vládnutia počas pandémie a začiatku vojny 😀

    3
  21. To že to Matovič s Hegerom pokafrali to je fakt. Ale ten bordel, chaoz, pomstu, nenávisť a aroganciu ktorú priniesla dnešná vláda, na to Matovič nemá ani keby vládol 20 rokov. Ak by dnes bola pandémia tak táto banda prašivá neschopná sa ukrýva pred ľuďmi niekde v zahraničí.

    6
  22. No daj,konkrétny bordel,chaos,pomstu,nenávisť a aroganciu..
    Ja som všetky tieto pomenovania videl včera na zhromaždení v BA,už tam chýbalo iba rozdávanie čiernych košieľ…

    2
  23. Frustráti sa nevedia vyrovnať s neúspechom svojich neschopných kandidátov a svojim mrnčaním len zabávajú publikum 😀

    2
  24. od 14:34 do 15:29
    Nestojíte mi ani za to aby som vám viac napísal. Môže vás aj potrhať dezoláti. Dovi-dopo

  25. Machala vysvetlil ako to myslel s tou zemegulou, ale novinár doslova čaká na každé slovíčko.

    1
  26. Co je to ten slnieckar? Ten co si mysli, ze Zem je gulata a toci sa okolo Slniecka? Na volebne pravo by mal kazdy absolvovat vedomostne, IQ a psychotesty. Problem su nevzdelani idioti s „nazorom“.
    Ps. Ti, co tu pisete o pohlaviach, nastudujte si pohlavnu disforiu, co je to za diagnozu. Pohlavia su 2, medzi nimi je intersex, 78 je rozdelenie pohlavnych prislusnosti ludi s touto hormonalnou, nie psychickou poruchou.

    5
  27. Majko-stvac, rozvracac spoločnosti ,, vysvetlíš ľuďom, na čo je dobrý takýto úbohý článok?

    3
  28. Pan Machala to myslel ako nadsazku a ironiu ale ti „vysoko inteligentni“ to zas nepochopili a mimochodom ak by niekto chcel vediet tak Zem nie je tak uplne gulata ale ma tvar elypsy, ucivo na zakladke

    1
  29. Ratafak plachta vy budete Matovicov prdelolez ved ten pokazil vsetko co sa dalo a nezvladol pandemiu pozatvaral okresy ale cez hranice sa veselo chodilo on tu rozprava ze kto je mafian a pritom on je ten najvecsi mafian ktory za pomoci specialnej prokuratury zabil niekolko ludi to on by mal byt v base

    3
  30. Slniečkári sú protislovenské živly,ktoré by sme mali odtalto hnat z osranú metlu.

    1
  31. Pre:Pre Darwina vysvetlenie 3. mája 2024, 23:33
    Je to vadný kokotík, žijúci v chorej bubline, ktorú mu servíruje užitočný idiot z alternatívy tak aby bol konštantne nasratý na inú skupinu ľudí, pretože je jednoduché takýchto ľudí manipulovať. Odsudzuje akýkoľvek iný názor, väčšinou mu je intelektuálna práca úplne cudzia lebo na ňu nikdy nemal, ale vysedávanie v šenku a nadávanie na všetko a všetkých mu ide najlepšie, až si nakoniec otupí ten mozog chlastom.
    Vôbec mu nevadí, že počúva ľudí čo naozaj nikdy nič nevytvorili (fyzicky/intelektuálne) len sedeli vo vláde od svojej školy. Kognitívne havárie a to že jedna informácia vyvracia druhú mu tiež nevadia.
    Nikdy nič nevymyslel ani nepostavil len poslúcha naslovo a robí jak mu kto káže a nevie sa zmieriť s tým, že maká jak vôl a nič z toho nemá, keďže nie je schopný prekročiť svoj tieň a spraviť zo seba majstra v remesle a zarábať tak častokrát viac peňazí ako ten intelektuál čo sa živí programovaním alebo projektovaním.
    Sťažuje sa na vulgarizmy pritom sám ich používa vo veľkom a z jeho tábora chodia denno-denne na adresu hercom, doktorom, novinárom, prezidentke resp komukoľvek kto je v hladáčiku už niekoľko rokov.
    Myslí si o sebe že je patriot ale pritom je len primitívny nácek, čo zjedol návnadu v hybridnej infovojne a teraz už len pičuje proti druhej vrstve obyvateľstva presne podľa naratívu, tak aby spoločnosť bola rozhádaná.
    Nadáva na iných keď niekomu pomáhajú a trepe dokola tú istú sračku ako treba pomáhať soc. slabším ale keď príde na pomoc rómom tj. tým najslabším na Slovensku tak znova len nadáva na parazitov.
    Dokolečka podľa naratívu trepe o buzerantoch a pohlaví, čo na slovensku ani nie je téma a týka promile obyvateľstva ale pre nácka je to najvačší problém.

    Nacizmus si našiel rasu a židov ako nepriateľa, Komunizmus si našiel intelektuálov a vyššiu vrstvu obyvateľstva ako nepriateľa, Vy máte buzerantov, odborníkov, intelektuálov, doktorov, hercov, migrantov, ukrajincov, rómov… defakto všetkých koho vám alternatívny naratív spomenie ako nepriateľa podľa aktuálnej situácie. A pritom najviac vás vždy ojebú/dojebú vaši zástupcovia čo svojou nekompetentnosťou, klanovým správaním a rozkrádaním spáchajú najviac škôd (V BB kraji si to skúsili).

    🙂

    9
  32. Pre: Aurora 4. mája 2024, 6:56
    No len prečo si to učivo zo základy neprečítal pán Machala?
    Aj pán Huliak to myslel ako iróniu s tým CO2? A zopakoval ju niekoľko krát 😀

    3
  33. Ja som musel zobrať aj týchto negramotných idiotov od Danka do vlády inak by som to nezložil a nemohol v kľude spávať.

    6
  34. Aurora 4. mája 2024, 7:05…nikdy som Matoviča nevolil…napísal som že na poste premiéra či ministra nemal čo robiť a že pandemiu nezvládol…ak toto pochopíš ako že som nejaký „Matovicov prdelolez“, tak už neviem ako ti pomôcť…písaný text chápeš úplne opačne, s takým človekom sa nedá vecne diskutovať…
    Ps: Machala sa po 2-3 dňoch zbadal čo za kravinu vypustil, tak sa to snaží zachrániť nejakou nadsádzkou…to že chce vo verejnoprávnej televízii nechať diskutovať o tom že či je Zem plocha je jednoznačne…to že ešte aj toto ste schopní obhajovať je úplne zarážajúce…v tejto krajine nevzdelanost a konspiracie totálne valcuju už aj základné vedecké fakty,…nechať toto počúvať/pozerať deti je totálna neúcta k vzdelaniu a učiteľom, ktorí sa snažia učiť náše deti…v škole sa učia niečo aby im to Machala, Huliak a spol. vo verejnoprávnej televízií spochybnili…

    5
  35. Anonym 4. mája 2024, 5:08 – jednym z cielov clanku (aj ked nie hlavnym) je poskytnutie priestoru na sebaodhalenie tej hlupej casti spolocnosti. Ze to funguje, dokazuje aj Vas prispevok.

    6
  36. Ešte sa chcem poďakovať všetkým voličom, že teraz riešia týchto negramotných chlapcov z SNS a či zem je guľatá alebo plochá a nie cenu benzínu, ktorú som zlacnil z 1,5e na 1,7e alebo podporu hypoték, ktorá je viacmenej len naoko a nefunguje.

    Ďakujem za podporu.

    6
  37. jedina zachrana pre slovensko je pan simecka a pan dzurinda, mladost spojena so skusenostou!!!

    2
  38. V súčasnosti vo všeobecnosti sa javí, že nie je podstatné, čo kto robí, ale kto to robí a v médiách sa podľa toho použije dvojaký meter.
    Údajne sme sa v slobode prejavu prepadli o 12 miest, zrejme len preto lebo Fico.
    Pokiaľ by sme mali objektívnych novinárov, tak by sa to nestalo.

  39. Henten tlsty kokot z SNS ide robit pokus a ani nevie čo vydychuje ked fajci cigaru… Parodia na IQ

    Anonym 4. mája 2024, 10:26
    Sak ten tvoj bradavicnan ovladol RTVS v priamom prenose , co si slepy ty kokot.

    2
  40. rtvs stále ovládajú šorošpotkany, ale konečne budú odtial vyprataný pekne ako treba. a nikomu nebudú chýbať…

    3
  41. Anonym 4. mája 2024, 10:30
    Musíte hľadať súvislosti, vládna garnitúra neodpovedá na otázky určitých médií, čo bolo prezentované ako obmedzenia slobody prejavu. Osobné už z nadpisu v uvedených médiách poznám záver aj bez prečítania.
    Preto radšej ak má téma zaujíma, pozriem si priamo tlačovú konferenciu a urobím si záver.

  42. pre homodezole 4. mája 2024, 14:10…a nebol to náhodou ten komentár z tými nahrubsimi vulgarizmami?…že či to nahodou nemohol byť ten dôvod, prečo ho tu už nevidíme😂

  43. Miloš dáko je ich tu viac ako tých úbohých 5% nemyslíš? Ak vôbec myslíš… teraz prečo nie sú články o burinách v meste a podobne podkopávačky? Hmmm?

    3
  44. Hnus, keď novinár označuje niekoho za hlúpeho alebo časť občanov za hlupákov. A ešte ma aj sympatizantov.

    4
  45. Aj ja mám niečo.Medveď je bylinožravec! Nespomínam si,že by ste okolo toho robili takýto cirkus.

    1
  46. Majko je nakoniec prieskumák či chytrák? Pouráža a to akože je prieskum, zem je určite plochá.

  47. Ak existuje údaje 72 alebo koľko pohlaví tak potom je aj zem urcite plochá a možno aj trojuholníková.

  48. medvede sú vegetariáni. Všetci sa zaočkujme- to je jediná cesta… Máme 72 pohlavý, Viac zbraní aby to Ukrajina vyhrala…. Podobné výroky bez povšimnutia…
    Ale dať priestor povedať si svoj názor považujete za zle? Už sa teším ako bude niekto presadzovať tie pohlavia a bude tu tichúčko 😀

  49. Tliapanie kktin nie je nazor. A kto ich tliape je tiez…
    A hento xxxx ove hovno je ukazkovy

    1
  50. Šimečka vie najlepšie koľko pohlaví stvoril Boh. Voľte PS, nech žije bratislavská kaviareň a ich sympatizanti, hurá na namestia.

  51. Dezolé tupota nepoužíva mozog, takže zbytočne sa tu snažíte niečo tej lúze vysvetliť…
    Nenávidia liberálny západ a demokraciu, ale plačú, ak im niekto zmaže komentár.
    Milujú russko, ale nešli by tam ani na výlet, žiť ani náhodou.
    Neznášajú liberalizmus, zvolia si buzeranta za prezidenta.
    Odhalia všetky svetové sprisahania a doma sa nechajú 30 rokov oyebávať od politikov.
    Sú veľkí národniari a vlastenci, ale nevedia ani vlastný jazyk.
    Neznášajú p. Majka a jeho stránku SOL, ale smrdia tu každý deň.
    A tak ďalej, a tak ďalej…

    1
  52. Machala už v živote nikomu rozhovor nedá, jedine Martinke z Kitsee. Machala len hubu otvorí a už sa všetci rehocú. Je mu to treba? Radšej už nepôjde do žiadnej diskusie, tak ako všetci vládni sráči. Celý kontext už vysvetľoval a ešte viac sa zamotal.

  53. 4.33
    Ty tupe nackovske hovno.
    Cely rozhovor s tym plochozemcom je mozne pozriet na nete. Ty kôňtext.
    A nezostrihany. A teraz co?
    Tak si ho pozri a konecne sa odtialto uprac!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované