back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PREZENTUJEME V BERLÍNE NÁŠ DIAGNOSTICKÝ TEST ONKOLOGICKÉMU SVETU …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pavol Cekan

PREZENTUJEME V BERLÍNE NÁŠ DIAGNOSTICKÝ TEST ONKOLOGICKÉMU SVETU …
Je mi nesmierne ľúto, čo sa v týchto dňoch deje na Slovensku. Pre mňa je ľudský život nadovšetko a odsudzujem všetky činy, ktoré ho ohrozujú. Aj preto som zasvätil svoj život vede, aby som, naopak, ľudské životy zachraňoval.
Aj keď som zo včerajšieho atentátu v šoku a úprimne želám našemu premiérovi skoré a plné uzdravenie, dovolím si napísať o prestížnej onkologickej konferencii ESMO v Berlíne, na ktorej s naším vedeckým tímom MultiplexDX International participujeme a prezentujeme náš diagnostický test pre pacientky s rakovinou prsníka.
V týchto dňoch sa stretávame s európskou špičkou vo výskume a liečbe rakoviny prsníka. Našou prezentáciou získavame veľmi dôležitú reputáciu medzi onkológmi, odborníkmi a vedcami, ktorí rozhodujú a budúcich štandardoch a postupoch v diagnostike a liečbe tejto zákernej choroby.
Naša cesta do sveta sa začala. Je o to krajšia, keď je spätá s úspechom slovenskej inovácie a slovenskej vedeckej firmy. Prosím, držte nám palce a srdečne vám všetkým ďakujeme za vašu podporu … 🙏

Zdroj: FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Sme krajinou, v ktorej analfabeti a hlupaci maju zelenu. Rovnako, ako ten vyssie. Vysporiada sa s nim zakon tak,ako to slubuje minister Vnutra SR?

    Najväčší výskum na Slovensku? V hre je prelomový test na rakovinu. Ten by mal svetový rozmer

    4
  2. Bohuzial,od Cekana by sme cakali slusnejsie vyjadrovanie,jeho vyroky na adresu neockovanych boli hodne krcmoveho stamgasta,nakolko tie vakciny teda neboli bohvie co a Cekan to dobre vedel.

    2
  3. Majko, Ty retard, čo si na urovni Todovej a Ostrihonovej. Je pravda, že ten šedivý cigán chcel dávať dole neočkovaných? Je. Presne ako za čias fašizmu, keď dávali dole zidov. Je to fašistická praktika? Je? Ale to samozrejme nie je problém, že? Ale keď sa ja ako neockovany voči tomu ohradim a fašistu nazveme fašistom, tak posielaš na mňa policajtov. Ešte aby Tebe Naka nevykopla dvere za schvaľovanie fašizmu. Sa zbadaj. A nie som ani analfabet ani hlupák, keďže som schopný písať aj čítať. Tak si najprv nastuduj význam slova analfabet a potom tu píš tie svoje perly, Ty atrapa novinára.

    6
  4. Ako som pisal vyssie, tieto prasata zneuzivaju slobodu prejavu a demokraciu vysvetlovanu si po svojom na dehonestovanie ludi, ktorym nesiahaju ani po paty.

    Zial, hlupe prasata maju podporu v stranach extremistov a ich mysleni blizkych obdobnych tvorov.

    Keby tak aspon bolo mozne zariadit, aby vysledky vyskumu vedcov ako Cekan, za ziadnych okolnosti nemohli byt pouzite pre ludi, ako je anonymny „diskutujuci“
    Anonym 17. mája 2024, 13:26 .

    2
  5. Pre: Anonym 18. mája 2024, 10:30
    Uf ty si asi moc nepochopil čo tým Čekan myslel tým „dávaním dole“ že ?

  6. Tak preco sa potom Cekan ospravedlnoval za tento vyrok? Cekan so svojim priatelom Tedrosom Ghebreyesusom zase budu miesat vakciny (jedy) pre spolocnost.preco sa stiahlo zo svedska 200tis.vakcin? Ockovani tam zacali mat infarkty ako ked mucham nastriekas biolit.

  7. Asi by som to bral s rezervou nakolko je to biznis pre Čekana.

    Výrobca PCR testov tvrdí, že pandémia COVID-19 je obrovský podvod

    Podľa Dr. Rogera Hodkinsona, jedného z najvýznamnejších kanadských patológov a experta na virológiu, je pandémia COVID-19 „najrozsiahlejší podvod na nevedomej verejnosti, aký bol kedy zosnovaný“.

    Hodkinson urobil toto vyhlásenie počas konferencie cez Zoom s Výborom pre verejné služby kanadskej provincie Alberta.

    Kto je Dr. Hodkinson a čo tvrdí
    Dr. Roger Hodkinson je mimo iného aj riaditeľom (CEO) spoločnosti Western Medical Assessments, biotechnologickej spoločnosti, ktorá vyrába PCR testy na COVID-19. Takže podľa jeho slov: „Viem, o čom hovorím“.

    Tvrdí, že celá situácia okolo pandémie je stav, kedy „sa politici hrajú na medicínu“, čo je podľa neho veľmi nebezpečná hra.

    Dôrazne tiež upozorňuje, že PCR testy nedokážu diagnostikovať ochorenie, preto by sa malo okamžite prestať s masovým testovaním. Ďalej uvádza, že sociálny dištanc (odstupy) sú zbytočné, nakoľko vírus sa šíri aerosólmi, ktoré sa dokážu dostať až do vzdialenosti 30 metrov.

    Čo sa týka rúšok, tak k nim Dr. Hodkinson sa vyjadril nasledovne:

    „Rúška sú úplne neužitočné. Neexistujú žiadne vedecké dôkazy o ich účinnosti. Chirurgické či textilné rúška sú len obyčajnou verejnou demonštráciou poslušnosti. Vo väčšine prípadov sa ani len nenosia správnym spôsobom.

    Sú absolútne smiešne. Keď sa tak dívam na tých úbohých nevedomých ľudí, ktorí ich všade nosia ako takí Lemmingovia (a nemyslím to v pejoratívnom význame), ako bez vedomostí poslúchajú všetky nariadenia, je mi z toho smutno.

    Šírenie vírusu sa nedá nijako zastaviť. Jediné, čo sa dá spraviť, je chrániť starších ohrozených ľudí.“

    1
  8. Zase sem lepis tie bludy z dezinfo stranok?
    Tak blby predsa nemozes byt. Vlastne, ty mozes.

    1
  9. Fetos zase sa hras na najmudrejsieho jedinca?Si odpad spolocnosti slaboduchy jedinec co tu striehne na kazdy komentar,jak uchyl za krikom s perom v ruke.

    1
  10. Pre: pre homo dezole uchylaka 20. mája 2024, 13:27
    Tak ono zas neni také ťažké byť najmúdrejší, keďže latka je velmi nízko položená. Viď tvoje príspevky 😀

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované