back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Odpadky na verejných priestranstvách začínajú byť charakteristickým znakom mesta Sereď rovnako, ako skládka Lúženca, drogy a kriminalita

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Práve dlhodobá obchádzka uzatvoreného mostu cez rieku Váh v Hlohovci, mesto Sereď z donútenia tranzitujúcim ľuďom z veľkej časti Slovenska znovu ukáže takpovediac v „plnej nahote“. Skutočne ako okolie Rómskych osád známe z východu Slovenska, vyzerajú aj niektoré pozemky Mesta Sereď a verejné priestranstvá v meste.

Ak berieme tri základné a použiteľné vjazdy do mesta z rýchlostnej komunikácie  R1 v smere od Bratislavy, všetky sú na úrovni už spomenutých osád.

Od Dolnej Stredy je to gheto na Cukrovarskej ulici a okolie týchto nehnuteľností, od Sládkovičova a teda stará cesta od Bratislavy to je vývalý MILEX a jeho okolie, pozemky primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho (s bratom) a odpadky na nich a v ich okolí. A na  Trnavskej ulici sú to nehnuteľnosti Mesta Sereď  „Sociálne byty Mesta Sereď“ a mestské pozemky pri nich, za správu ktorých v konečnom dôsledku rovnako zodpovedá primátor a štatutár mesta Tomčányi.

O tom, čo vidia vodiči prechádzajúci okolo bývalého MIEXu a pozemkov primátora Tomčányiho, sme písali napríklad tu:

Pravda o Seredi: Prečo vedenie Mesta Sereď po dlhé roky toleruje odpadky a neporiadok v areáli a okolí bývalého MILEXu? – VIDEO

A aj tu:

AKTUÁLNE: Do areálu bývalého MILEXu stále vozia odpad

- Článok pokračuje pod reklamou -

A určite aj tu:

AKTUÁLNE: Pred areálom bývalého MILEXu a pri ČS LPG je vrak auta, z ktorého vytekajú prevádzkové kvapaliny

A ešte desiatky krát v minulosti. Situácia v meste s odpadkami na verejných priestranstvách a priestoroch verejnosti prístupných je zlá. A žiaľ, počas vedenia mesta primátorom Tomčányim sa nezlepšuje. Výsledkom reálneho vnímania „poriadku“ v meste je aj diskusia  občanov pod publikovanými materiálmi zameranými na túto tému.

O stave na Cukrovarskej ulici píšeme pravidelne a dnes do mesta vchádzajúci vodiči po Trnavskej ulici vidia konkrétne toto:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pán autor článku, čo sa ti nepáči na osade na cukrovarskej? Veď vyhrň rukávy a prídi poupratovať! Či ty vieš len písať a robiť nič???

  2. Sere ma Ta zgerba cigánska zo Serede.Kazdy normálny seredcan vie co tu je.Tato cigánska zgerba co tu iba kseftuje a poberá naše peniaze.Cely deň nič nerobia,sedia v parku,kaviarní .Chodia na Mercedoch atď.A pracujúci človek nemá pomaly na jedlo.

  3. Nechápem čo pindáš, pre každého sú podmienky rovnaké! Veď poď si skúsiť žiť k nám do osadi a uvidíš aké máš moznosty ti geci

  4. Co pindam.Prejdem sa po Seredi a vidím samého rodinky olaskych cigánov valať sa po lavičkách,kaviarňach.. Z čoho majú peniaze…..keď nepracujú.. Treba im to zatrhnut.Nehovorim..poznám aj fajn Rómov.su fajn..

  5. Doprial by som ti ženu cikánku aby si vedel čo je to čore more! Tá by ťa naučila

  6. https:*********************** Toto si pozrite celé! Čistá pravda. Pre nás čo máme radi prírodu je to hrozné. To nie je len problém Serede. To je celoplošné. Mali by chodiť viacej rázie po meste a pozerať ako to funguje aj v prírode. Za každý vyhodený odpad pokuta a hneď by ľudia inak reagovali!

  7. Polícia nerobí nič ,taxikári predávajú drogy môj vnuk je drogovo závislý a nakupuje u nich budem sa snažiť vystopovať od ktorého to nakupuje

  8. Áno a presne DROGY TY STALE BUDU AJ SMRLLAVÝ CIGANI TUČNÝ AJ OAN HUDAK POTKAN. KTOREHO TIETO TUCNE PRASCE PODPLACAJÚ TEN KOKOT PRASIVÝ ULIZANÝ AJ LUŽENEC AJ ŠPINAVOSTI AJ PODVODY AJ KURVY AJ FEŤÁCI SKRATKA A JASNE NIČ DOBRÉÊÉ ANI PORIADNE 👍👍👍😩😩😩😩😩😩😞😞😞😞💀💀💀💀🦴🦴🦴🦴🦴

  9. Áno Trnavská ulica.Tak isto Cukrovarska.Cigani…Bordel je ich.Zmrdi časom višlo trocha slnko a sedia ako supy na lavičkách.po celej Seredi.Spravne živeny. Jedna lavička max pre dvoch.Na toto idú naše peniaze.Hlavna vec ze idú na nákupy na Mercedese.Treba im stíhať dávky…ide kríza a zdražovanie…

  10. Moze mi prosim niekto vysvelit a argumentami podlozit, co nuti jedinca zaplatit za sracku ciganovi – dealerovi, ktoru si nasledne vstrekne do zily?

    Dakujem.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované