back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Pred areálom bývalého MILEXu a pri ČS LPG je vrak auta, z ktorého vytekajú prevádzkové kvapaliny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Najskôr vo vnútri pôvodne ohradeného areálu, následne pred areálom sa už niekoľko dní mimo iného neporiadku a odpadkov nachádzal aj vlastne vrak osobného motorového vozidla.

Dnes nás okoloidúci občan upozornil na skutočnosť, že tento  vrak auta bol znovu posunutý a vytekajú z neho prevádzkové kvapaliny.

Na mieste sme skutočne museli zadokumentovať len množstvo prevádzkových kvapalín unikajúcich z vraku auta a rozliatych neďaleko čerpacej stanice LPG.

Ohlásili sme Mestskú políciu, ktorá už rovnako ako my bola na tento stav upozornená, bola na mieste a prípad má mať zadokumentovaný. Podľa slov policajta, má vrak z miesta zobrať jeho majiteľ, ktorý má byť polícii známy.

Znečistené parkovisko a prípadne aj kontaminovanú pôdu pravdepodobne bude musieť vyčistiť či  sanovať vlastník pozemku. Na vyriešenie nahláseného znečisťovania životného prostredia sa spýtame MP a príslušného odboru MsÚ.

- Článok pokračuje pod reklamou -

A toto je momentálne prvý pohľad návštevníka idúceho do mesta smerom od Sládkovičova a z R1 od Nitry.

Vedeniu mesta Sereď  „blahoželáme k výbornej prezentácii mesta“ navonok…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja som len zvedavý do kedy sa mieni čakať kým sa niečo spraví stým autom na Jesenského 1114 opel,je tu aj članok otom.
    Či načo.necháme.ho tak nech mu uplinie stk,ek a potom možno že sa niečo spraví.
    Mám pocit že auto je odomknuté a tušim ma aj defekt chodím stade so psom

  2. Tomcanyi? To mas odkial ty polorómska rakovina. Ved si verejný výkal a samozvaný pseudonovinár a ked mas z ludí komplex ber lano a obes sa ty niktos polotmavej farby.

  3. Majko ty si naozaj chorý človek 🙈 Ale keďže podporuješ Matoviča a jemu podobných, je o Vás známe že ste blázni. A prosím Vás ľudia neurážajte novinárov, tento človek je maximálne bloger 😂✌️

  4. Nateraz budem vecny a spytam sa len – preco prosim tolko nenavisti, verejneho ponizovania a urazok ?

    Anonym 19. februára 2022, 23:09 – ja som nenapisal, ze by ten svincik mal upratat primator, ale Tomcanyi.

    Anonym 19. februára 2022, 23:38 – staci jeden prispevok, netreba spamovat diskusiu. Ale ked sa uz do jedneho nevojdes a rozoberame obsah – mozem vediet dovod ?

    Majko 20. februára 2022, 1:14 – ano Tomcanyi. Trvam na tom.
    A otazka pre Teba, Ty nevzdelany, pologramotny polodebil – Ty si zakompexovany polorom, alebo si v case ked pises svoje prispevky sfetovany alebo ozraty ? Nie, ja nemam ziaden komplex z ludi, len sa drzim faktov.
    A Ty sa drzis coho ked sa o inych vyjadrujes ako prasa?

    🙈 20. februára 2022, 6:31 – prosim, rozved, z coho vychadzas, ze ja som chory clovek. Nemyslim si to, dokonca som si isty, ze tu je fakt uplne jedno, kto aku stranu volil, kto v co veri, ci dokonca kto sa ako vola a comu sa venuje. Napisal som pod svojim menom, ze -citujem:

    „ano, moj nazor je, ze ten svincik by mal upratat Tomcanyi.“

    A na tom skutocne TRVAM. Neberiem Ti iny nazor, ale mozes ho prosim zdovodint rovnako, ako aj osobne utoky voci mne?

    Dakujem za vecnu diskusiu ku konkretnemu skutocne VAZNEMU a dlhodobo pretrvavajucemu problemu s neskutocnym odpadom na verejne dostupnych priestoroch v objekte a okoli byvaleho MILEXu.

  5. čo teda sraľovia a prďúsi?majko vám slušne odpísal a posrali s te sa?ako to vyzerá ten milex a okolo nehambí sa za to mesto tá špina všade?

  6. pre Fifi na meste primátor hovorí že dajaký cudzinci z Pakystánu či Libanonu či odkál.Primátor tak hovorí aj poslancom že s tým odpadkami sa nedá robi nič

  7. Milos ma pravdu, ked pise, ze odpratat ten bordel by mal TOMCANYI a to z dovodu, ze je MAJITEL pozemku, na ktorom sa nachadza toto auto (LV č. 702)

  8. Ked sa jedna o milex, ide o sukromny majetok, ktory nedoknutelny,
    mal by byt minimalne oploteny zo strany majitela, samozrejme nejake vyzvy o napravu sa urobit mozu zo strany mesta, mozno nejaka smiesna pokutka, neviem, ale tam sa to zacina a konci. Presne to iste co s luzencom uz 30 rokov. Bude sa okolo toho iba kvakat a nic z toho. Treba napisat Budajovi, ten vyriesil uz aj luzenec pri Niklovej huti, urcite vyriesi aj Milex… Mozete mi tak prosim niekto vysvetlit, aky ma mat mesto vplyv a zodpovednost na cudzi sukromny majetok okrem vyssie uvedenych vyziev a formalit? Preco ma za spravu Milexu zodpovedat primator Tomcanyi? Ze tam ma pozemok? Pozemky pod Milexom su nevysporiadane vo vztahu k Milexu, maju viacero majitelov, su tiez rovnako zodpovedni ako Tomcanyi?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované