back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dnešný deň (NE)priniesol poriadok ani do Sociálnych bytov Mesta Sereď, ani na ďalšie priestranstvá prístupné verejnosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / „Sme radi, že toľko kritizovanú neustálu špinu a množstvo odpadkov na mestskom pozemku v Sociálnych bytoch Mesta Sereď na Trnavskej ulici po dnešnom dni môžeme považovať  za minulosť.

Dnes tieto byty pod vedením primátora mesta Martina Tomčányiho upratali sociálne odkázaní spoluobčania a z dvora a priestoru pred mestskou nehnuteľnosťou po vyzbieraní odviezli za kontajner odpadu. Sen sa dnes splnil aj poslankyni Edite Červeňovej. Práve príkazy tejto poslankyne boli dnes naplnené – ľudia sa zapojili do skrášľovania životného prostredia a prvou predzáhradkou ktorú jej porota bude mať možnosť hodnotiť v rámci súťaže, je práve tá, pred mestskou nehnuteľnosťou“

Nuž, asi takto by v civilizovanej spoločnosti, našom prípade meste s fungujúcou samosprávou mala po tak intenzívnej kritike občanov a novín vyzerať reportáž z mesta.

Doplnená by mala byť o vytešenú tvár primátora – asi takúto:

zdroj foto: archív SOL

tešiaceho sa konečne z poriadku na pozemku mesta. Toho mesta, v ktorom dostal dôveru časti občanov spravovať veci verejné.

Realita v tejto mestskej nehnuteľnosti je po dlhé mesiace až roky ale takáto:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Takýto článok v Seredi má šancu vyjsť výlučne dnes, teda 1. apríla, nakoľko realita je úplne iná.

V objekte Sociálne byty Mesta Sereď na Trnavskej ulici je dlhodobo stav obdobný, ako na súkromnom pozemku primátora Točányiho pri bývalom MILEXe. Kopa odpadkov, pohyb podivných bytostí v nehnuteľnosti, búchanie delobuchov, krik a rachot prakticky denne doobeda, popoludní a to aj vo večerných hodinách.

Súkromný pozemok primátora Tomčányiho a odpadky na ňom:

Toto je Mesto Sereď. Po celý rok rovnako, ako dnes…

– – –

Odpadkom, špine a problémom týkajúcim sa verejnosti, sa SOL venuje pravidelne už minimálne 10 rokov. Články s fotografiami a videoreportážami nájdete v archíve média. Fotografie sú vyhotovované priebežne a za posledné dni bol pozemok primátora Tomčányiho a jeho brata zameraný a čiastočne sú z neho odpadky odstraňované.

Primátor Tomčányi na priamu otázku našich novín týkajúcu sa vlastníctva pozemkov v areáli bývalého MILEXu a jeho blízkosti vlastníctvo pozemkov zatajil, resp. nepriznal ani z pozície primátora mesta, ani z pozície fyzickej osoby. Odpovedať na otázky pred kamerou odmietol.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo nie sú rázie ja to nechápem?? Hlavne že sa znižujú tresty za drogy ešte ich v tomto podporujme. Za každý vyhodený odpad riadna pokuta hneď by si to rozmysleli. Je to otras. Najviac ma dokáže rozzúriť že to ľudia hodia 30 cm od koša. Chcel by som vedieť či to aj doma takto robia!

  2. Čo ťa je po jeho dvore, jeho dvor neplatím, ale zato mestské dvory áno, z mojich daní, chápeš debilko?

  3. pre 13,32 pán m.m. sa k chrapačine nezníži a nepôjde riešiť bruchovy dvor.ale ja volakde vytlačím aj ako serie.pn m.m. je pán a taký ako ty sú špine

  4. Anonym 2. apríla 2022, 14:13 – pravdepodobne Vas prekvapim, ale ano, „platime“ za bordel a odpadky aj na verejnosti pristupnom sukromnom pozemku sucasneho primatora my VSETCI.

    Rovnako my vsetci „platime“ za spinu, neporiadok, odpadky a neudrziavane mesto.

    Ano, nevytahujeme denne Eurace z vrecka, ale platime zlym menom a povestou mesta kde zijeme, podnikame a vychovavame deti.

    Mesto Sered je dlhodobo vseobecne zname v minulosti KRADEZAMI AUT, nasledne DROGAMI, vysokou KRIMINALITOU, fetakmi a uz dlhsiu dobu aj ODPADKAMI na verejnych priestranstvach a vlastne na vsetkych vjazdoch do mesta.

    Sered je ako take fetacke predmestie beznej Europskej metropoly – vsade same grafity, odpadky, rozbite chodniky a fetaci v noci sa pretekajuci na autach po uliciach.

    Spina, odpadky na verejnych priestranstvach a zla povest mesta berie Seredi neskutocnu vyhodu v jej umiestneni blizko hlavneho mesta a najdolezitejsej dopravnej infrastruktury statu. Taketo chore vedenie mesta likviduje nas vsetkych.

    Spominam si na casy, kedy vtedajsi prezident PZ Spisiak vytiahol mesto zo zumpy, do ktorej ho dostali policajti chraniaci viac vagabundov, ako slusnych ludi.

    Kde su casy, kedy primator Vranovic par krat do tyzdna jazdil autom po meste a zaujimal sa u beznych ludi o dianie v meste a ked ten sucasny nebohemu Kovacovi na pohreb niesol bukretu kvetov zadnym vchodom do cintorina, aby ho nik nevidel. Videl…

  5. Miloš mňa by zaujímalo koľko kamier máme v seredi akde konkrétne! Zaujíma ma to preto lebo fet sa údajne predáva aj pod kamerami… otázne je potom načo sú nám kamery a osoby ktoré to sledujú resp nesledujú

  6. ..spomínam si na tie časy, keď predchádzajúci primátor síce možno jazdil autom po meste, zaujímal sa, občas dokonca aj sľúbil kadečo zariadiť, no to bolo asi tak všetko a skutek pravidelne akosi utek. Bolo to obdobie vyslovenej stagnácie mesta, hoci samozrejme aj dnes by sa dalo toho robiť omnoho viac. To, či niekto niesol bukrétu kvetov zadným vchodom do cintorína je úbohosť vôbec rozoberať. V areáli Milexu ten bordel nenarobil on, tak ako vy vedľa svojho pozemku, žiaľ, je to vizitka nás všetkých. A keďže je súkromný pozemok zameraný, je predpoklad že sa tam niečo plánuje robiť a nebude tam aspoň neporiadok. Mimochodom, bol prvý apríl, deň vtipu, humoru, srandičiek, prečo si aj autor nedal niekam svoju usmiatu fotku, keď už vie dať bez problémov usmiatu fotku niekoho iného? Nie je taká na sklade?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované