back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Podvodníci „úradovali“ aj v Trnavskom kraji. Zneužili pritom políciu aj taxi službu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Upozorňujeme občanov, aby boli obzvlášť opatrní a hovory s neznámymi osobami, ktoré od nich žiadajú peniaze a predstavia sa ako policajti, nekomunikovali a žiadnu hotovosť ani zlato, či iné cennosti im cez taxikárov nedávali do rúk.

V SKALICI VOLALI „DIAĽNIČNÍ POLICAJTI“

Polícia prijala cez víkend 2 oznámenia v okrese Skalica. V oboch prípadoch sa muž v telefóne predstavil ako policajt diaľničnej polície z Polície ČR a ženám oznámil, že ich SYN MAL NEHODU a potrebujú peniaze na zloženie kaucie, aby bol zo zadržania prepustený.

ŽENA PRIŠLA O PENIAZE A ŠPERKY

V prvom prípade to podvodníkom nevyšlo a 7000 eur, ktoré podvodník cez telefón žiadal, nakoniec taxikárovi osoby nepodali. Informácie si stihli overiť u syna a zistili, že ide o podvod.

Horšie dopadla druhá obeť, žena z Holíča, ktorá legende uverila a v nedeľu, po 01.30 h ráno odovzdala taxikárovi 900 eur v hotovosti a zlato za tisíce eur.
Polícia oba prípady zadokumentovala a preveruje všetky informácie k osobám, ktoré sú zodpovedné za podvodné telefonáty v okrese Skalica.

- Článok pokračuje pod reklamou -

VÝZVA PRE VODIČOV TAXI SLUŽBY‼️

Vyzývame vodičov taxi služieb, aby na žiadosti podvodníkov nereagovali a nerobili im sprostredkovateľov pri odovzdávaní peňazí, šperkov a iných cenností. Nie je však vylúčené, že niektorí vodiči poskytujú tieto služby po dohode a sú spolupáchateľmi trestnej činnosti páchanej na senioroch.

POLÍCIA OD VÁS PENIAZE NEŽIADA‼️

Upozorňujeme občanov, aby nenaleteli podvodníkom.

Polícia pri dopravných nehodách, ani pri tragických udalostiach či riešení iných prípadov nežiada od nikoho peniaze na prepustenie osoby zo zadržania. IDE O PODVOD, ktorým sa snažia podvodníci vylákať za každú cenu od vás peniaze a zneužiť vašu dôveru.

Ak hovor z neznámeho čísla zodvihnete, hovor rýchlo ukončite a informácie si overte u rodiny alebo zavolajte na bezplatné číslo 158.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované