back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Opravovne Ministerstva vnútra SR robia súťaž pre jedného uchádzača

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Asociácia Žltý Anjel Asistance24 |MM|   Opravovne Ministerstva vnútra SR v januári 2024 zrušili výberové konanie pre Odťahové služby v rámci SR, ktoré majú pomáhať pri Odstraňovaní dopravných nehôd, zadržaných vozidiel a potrieb Policajného zboru na zadržanie vozidla Policajným zborom.

Dňa 19.02.2024 vyšla ďalšia výzva, kde Opravovne už nepotrebujú Odťahové služby, ale celoslovenský dispečing, kde musia mať 2 operátorov, dve linky a zdvíhanie tel. za 20 s..

Ako súťažnú cenovú hladinu postavili čo najmenšiu cenu a preplatia prácu len z miesta udalosti na miesto, kam určí policajt a mýtne poplatky. Ostatné ide výhradne na vrub Odťahovej služby, ktorá bude robiť zadarmo.

Celá súťaž je podľa náš šitá na mieru jednému , alebo dvom uchádzačom , ktorý spĺňajú tieto kritéria na území SR. Odťahové služby sú týmto pádom úplne odstavené.

Ak aj vyhrá spriaznená firma a tá nebude mať zmluvu s odťahovkou , alebo sa im niekto nebude páčiť, tak sa k práci nedostane. Vraciame sa do 90-tich rokov, kde takéto praktiky boli úplne normálne.

Nové vedenie Opravovní MV SR  nemajú ani zdanie ako fungujú Odťahové služby pre Policajný zbor. Každý policajt na mieste udalosti, keď treba zadržať vozidlo musí volať svoje operačné stredisko, ktoré vysiela vozidlo MV SR. Ak to nemôže ísť, tak v rámci Kraja alebo okresu ide zmluvná odťahovka.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Za 30 rokov sme takú diskrimináciu trhu ešte nezažili. Nové vedenie Opravovní MV SR sa prezidentovi Asociácie Žltý Anjel Asistance24 len vyhráža právnikmi, s nikým nediskutujú, všetko ignorujú .

Ich konaním znevažujú a sťažujú Dopravným policajtom na území SR prácu, kde sa potom vytvára priestor na možnú korupciu.

Chceli sme poriadok a slušnosť pre motoristov. Bohužiaľ pri tomto vedení Opravovní MV SR sa to proste nedá.

Pevne veríme, že aspoň Minister vnútra SR zoberie rozum do hrsti a začne proti vedeniu Opravovní okamžite konať.

S úctou

URGE Marián / prezident

 

Príloha: Výzva na predkladanie ponúk – ZsNH

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Filcka ide robiť novú kapitálotvornú vrstvu podľa Mečiara. Dúfajme že to potopí čo najviac odťahoviek a zasiahne čo najviac vnúčat, nech sa môžu poďakovať…

  2. Fajny napad preco nie . Hlavne ze tu nieje Simecka vo vlade a LGBTI.

    Veď vlastne my sa tu na tomto Slovensku máme tak stasne dobre ze ani zlociny , ani korupciu ani naklonnost k extremizmu a chudobu nemusime riesit . dolezite je LGBTI , lebo to onhedá jeden toten sudruh povedau

  3. To pseudonárodniari síce nevedia ale boja sa tej skratky ako čert kríža.
    Lebo súhruh povedal že to nieje národné alebo tak.
    Proste ked nevies co to znamena tak ta to uraza . no svet lúzy je taký nom.

  4. Vies ze maju aj svoju vlajku ?
    Ale nepouzivaju ju ako tú našu slovenskú ktorú Pista Harabin s ruskými kolaborantami Brat za Brata pouzili ako obrus aby si nezajebali stôl .

  5. LGBTI znamena sexualne deviacie, konkretne to su lesby, gayovia, bisexuali, transsexuali, to pismeno I, to bude tiez nejaka uchylka a este k tomu zvyknu pridat na konci aj +, akoze tych deviacii je este viac, mozno tym su myslene adopcie deti. Takze to je to LGBTI+. Skratka serioznych uchyliek.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované