back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Minister Šutaj Eštok: V súvislosti s nedávnymi útokmi v Moskve sme prijali opatrenia na zaistenie bezpečnosti občanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|  Zvýšené bezpečnostné opatrenia sa týkajú všetkých veľkých podujatí a miest s vyššou koncentráciou ľudí vrátane kostolov a prichádzajúcich vlakov.

Policajné hliadky sú posilnené a prebiehajú kontroly na hraniciach a ďalších strategických miestach.

Polícia Slovenskej republiky v spolupráci so zahraničnými partnermi a domácimi bezpečnostnými zložkami neustále monitoruje potenciálne hrozby, aby sme ako štát mohli v prípade potreby okamžite reagovať.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok uviedol: „Bezprostredne po útoku sme prijali opatrenia na zaistenie bezpečnosti našich občanov. Situáciu pozorne sledujeme a sme v kontakte so zahraničnými partnermi. Pripomínam, že na Slovensku platí druhý stupeň teroristického ohrozenia od roku 2017. Slovenská republika je aj naďalej bezpečnou krajinou a nič nenasvedčuje tomu, že by to malo byť inak. Urobíme všetko preto, aby sa naši občania cítili bezpečne.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vies ty co? Ja ho, toho nad tebou nepoznam, ale pochybujem, ze by niekto mohol byt vacsi ony ako teply prcal colstok. Mozno este ty.

  2. Tipujem že opatrenia boli typu, majte oči otvorené, pochôdzkar pôjde okolo stanice 1x navyše, buďte ostražití. Z toho človeka neschopnosť a pomsta doslova vyviera. Urobíme divadlo, že niečo robíme. V skutočnosti s našimi tajnými sa už nikto zo zahraničia nechce baviť pretože predstavujeme akurát hrozbu úniku informácií na východ. Ten colštók s nafarbenou prehadzovačkou by si nevšimol keby mali teroristi výcvikový tábor pod jeho oknom.

    2
  3. Utocia na krestanov a blizia sa najvacsie krestanske sviatky. Ukrizovanie a nanebovzatie Jezisa Krista. Docvaklo?

  4. Nuž vážení i menej vážení, tí, ktorých sa to týka i tí, ktorí len nadávajú. Smradi a to všetkých politických smerov / nie iba Smerov/ si vybrali za svoje ovce bývalých príslušníkov ozbrojených zložiek. Teda rozumej armády, polície a ostatných vyslúžilcov. Okradli ich o pol roka valorizácie ich dôchodkov a teraz chcú miesto zákonom spravodlivým valorizačným % kradnúť ďalej. A to je pri moci údajná sociálna vláda. Eštok a Kaliňák , fuj, pán minister vnútra , či obrany!! Teraz mudrujte, nie iba pred voľbami, keď sa hrniete ku korytu. Čakáme.

  5. Šukaj Ešte-Pelleho ide rozobrať NAKA to sú tí čo rozobrali aj Seredských vagabundov.
    Toto je Pellegriniho pokoj a klud pre mafiánov. Radosť vládnuť slovenským poloretardom 😀

    2
  6. Dnes aj Sutaj a aj Estok potvrdili valorizaciu policajnych vysluhovych o 14,6%. V com je problem?

  7. Anonym 26. marca 2024, 16:57 problém je v tom, že jedna babka povedala. V zákulisí / najvyššie miesta/ sa deklaruje o úplne inej ,, valorizácii,,. Politických klamstiev sme tu počuli až, až. Údajne niet p e ň a z í . Budem slušní – šiši ?

  8. Anonym 26. marca 2024, 16:57
    V pohodičke, žiadny problém len si Šukajko troška nasral do papule, v podstate označil svoje tvrdenie z minulosti za HOAX. Ale neni divu veď kokoti sa už musia strácať v tých sračkách čo splietajú.

  9. Vážení, je to trochu inotaj, nepochopili ste. Čo ak nejakého ministra, resp. tajomníka,… súčasnej vládnej koalície neočakávane prepadne nejaká myšlienka? To nie je sranda, naozaj ich treba prioritne chrániť, lebo to by skončilo nejakým sebatrýznením. Poradovník si každý môže zostaviť sám, ale ja kladiem dôraz na persóny zo stajne SNS a potom tupohlavca a idiorozprávkara M.Š.E…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované