back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ďalšia cesta na Ruskou armádou okupovanú Ukrajinu – pripoja sa tí, ktorí neveria, že tam je vojna?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po príchode z Ukrajiny v roku 2023 a osobnej návšteve zbombardovanej Buče, Borodjanky, Gostomeľa a Kyjeva, sme zverejnili niekoľko reportáží z týchto miest tak, ako sme ich videli na vlastné oči.

Neustále sa stretávame s ľudmi, ktorí napriek publikovaným faktom neveria, že na Ukrajine je vojna a že okupačná Ruská armáda skutočne územie cudzieho suverénneho štátu bombarduje.

Sľúbil som týmto vojnu spochybňujúcim a nezmyselnú prokremelskú propagandu šíriacim jedincom možnosť pripojiť sa k nám pri ďalšej ceste na Ukrajinu.

Druhá polovica februára, až prvá polovica marca je termínom, v ktorom na Ukrajinu znovu cestujeme. Ideme vlakom do Kyjeva, opätovne si pozrieme bombardované miesta v okolí mesta a vydáme sa aj do vnútrozemia smerom na východ – prakticky denne ostreľované Záporožie, prípadne iné mestá, ktoré bude v danom momente možné vidieť. Bližší plán a rozpis prirodzene z bezpečnostných dôvodov zverejníme až po návrate na Slovensko.

Cesta potrvá 5 až 7 dní a záujemcovia nás môžu kontaktovať na e-mail: majko@majko.sk do 17. februára. Pozor, cestovné lístky na a z Ukrajiny sú vypredané pomerne dlho dopredu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pozor: Pri ceste na Ukrajinu je potrebné mať platný cestovný pas!

Niečo z minulej cesty nájdete tu:

Putin stvoril nové symboly Ukrajiny – „Русский военный корабль, иди нахуй!“

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! – VIDEO

Následky okupácie Ukrajiny Ruskou armádou sú slovami opísatelné len ťažko

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! -2. – VIDEO

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nepripoja sa tak ako sa nepripojili keď ponúkali brigádu u nás v nemocnici cez covid, od počítača sa najlepšie všetko rieši

    2
  2. No a čo teraz? Nechápem! Koľko je tu Ukrajincov? Co utiekli?? Za niečo to je nieje to len tak z jedného dňa na druhý a dajte už pokoj z celou Ukrajinou chod fotiť radšej niečo iné

    2
  3. pre pravda… co nechapes? nevies citat a porozumiet pisanemu textu, alebo co? utiekli pred vojnou, pretoze kazda vojna sposobuje migraciu obyvatelstva… ked sa ti nepaci clanok o Ukrajine, tak naco ho vobec citas? si retardovany, ze ti nedoslo o com ten clanok bude podla nahladu? pytam sa uplne seriozne na tvoj mentalny stav, aby som ta nahodou neurazil…

    7
  4. Názor 8. februára 2024, 20:39 – ludia mentalne Vasej urovne mi bezne radia, aby som brigadujucich nefotil a nepisal o nich, ale pracoval s nimi.

    Aby som nekritizoval neodhrnuty sneh, ale aby som ho odhrnul za tych, ktori to maju ako napln prace a teda zaplatene.

    Radia mi, aby som nekritizoval neporiadok po meste, ale ze mam urobit poriadok, pokosit travu, vytrhat burinu a pod.

    Tak je pravda, ze ist bojovat na vychod Ukrajiny proti okupacnej armede Ruskej federacie,mi okrem Vas este neodporucal nik.
    Ste proste genius, sice myslenim dost hodne svojsky, no Vy urcite mate svoje konstrukcie a alternativne pravdy.

    V kazdom pripade ma zatial neoslovilo ani jedno z odporucani, az teda – ja pockam, kym bude niekto mimoriadne aktivny a starostlivy ako Vy lezat na operacnom stole a aktivne sa ponuknem, ze namiesto lekarov, Vas budem operovat ja. Mrknem na Vas spoza ruska a zamavam Vam skalpelom v ruke v case,kedy Vam zacne zaberat narkoza.

    Nemozem predsa robit „len“ svoju pracu, Vy chcete nieco viac. 😉

    Suhlasite, ze?

    3
  5. Milos a ked budes mat pri tej operacii volny jeden prst, nezabudni zmačgnut samospust a spravit fotku toho myslitela. Buduce generacie ti budu vdacne.

    1
  6. Priemerný vek vojakov ukrajinských 45 – 50 rokov všetko mladé utieklo čo dodať serú na vlasť život je viac.

    2
  7. Preto dezoláti pardon…. Hrdí národovci….. podpisovali hromadne odopretie vojenskej sluzby.
    To by ma zaujimalo kam by v pripade vojny tieto filcky liezli. Na dekadentny zapad?

    3
  8. Vladolf 9. februára 2024, 8:21
    Tie desaťtisíce „hrdinov“ čo to podpísali, si myslia že ako s tým vy.ebali 🙂
    Boli by povolaní rovnako, len by nenosili zbrane, keď teda majú voči nim výhrady.
    Latríny a zákopy by kopali bez nich.

  9. Ja Osobne myslim si ze keby doslo k velkej vojne a ich milovane Rusko by nas napadlo tak s takym papierom aj mozu vytriet rit.

  10. mne sa najviac paci, ze ti mentalni gymnasti, conajviac vykrikuju namietky na ludi, co utiekli z Ukrajiny po zaciatku vojny, by sa zachovali presne tak isto a boli by prvi na hraniciach… tam by ich mali zadrzat, hodit im do ksichtu ich debilne komentare a vyzvat ich, aby dostali svojim moralnym zasadam v prvej linii.. ale ono sa to lahko mudruje, ked si pod ochranov nato, na ktore tiez len pyskujes a tak isto Eu, ktora je tiez uplne zlo… vsetko je tu zle, tak sa skuste pozriet, ako je to v tom fasa Rusku, skus si tam popisat taketo sracky na internet, to by ta krasne nominovalo bud do zakopu, alebo basy…

    2
  11. Presne ako pise ten nadomnou toto je totalne chodá a absurdna doba.
    Keby boli ludia zmagoreny nejakym pozlatkom bohatstvom… ale sami vedia ze Rusko je oproti nam stredovek a to nehovorim o porovnani Nemecko- RUsko a tak. ale absolvetni Vysokej skoly zivota sa chcu sa mat zle.
    Mne z toho vychadza ze Dezolat potrebuje aby bol chudovny neslobodny a bičovaný režimom.
    Naozaj by sme mali prehodnotit migracnu politiku a tutu čvargu konecne deportovať a otvoriť ludom hranice co utekaju pred diktaturou.

  12. Aj náš vodca tvrdil, že v Kyjeve nie je žiadna vojna, ale pre istotu išiel na stretnutie len za humná do Užhorodu.

  13. Naš Vodca pan Fico si je isti ze v Kijeve je klud tak oné. nechcel im tam rušiť tú pohodu.
    A ja ako ucnovkar bez maturity viem ze co pove SMer je je svĕté

  14. Objektivita na prvom mieste pan Novinar. Mna nezaujima ci bojuje sever proti juhu, alebo vychod so zapadom, nechcem sa v novinach docitat, na ktorej strane frontu mam jednoznacne stat a co si mam mysliet. Mam pravo na vlastny nazor a ten si tvorim z objektivnych zdrojov. A tym Majko nie je.

    3
  15. nevidím dôvod zastávať sa stále okrajincov banderovcov, keď oni sami sa nezastanú vlastného národa, všetci mladí strašne národne orientivaní ale hlavne že utiekli preč a nechali povolať svojich otcov a dedov.. veľká národná hrdosť proti Rusku a rusom, ale ich plyn, ich jazych a ich peniaze treba využívať že? – a teraz došli robiť ramená sem. Človek čo utiekol pred vojnou sa inak správa v krajine, ktorá ho prijala (a riadne dotuje peniazmi a výhodami – na úkor vlastných občanov) než to, čo sme zažili a zažívame my. Drzí sú jak opice, nevychovaní, arogantní. To sú naše skúsenosti s nimi a to najmä v BA, TT a okolí.

    1
  16. Fuj hnus cigarety hnus alkohol hnus jedlo hnus všetko sa sem jebe ztejnukrajiny ešte že ich je plný kaufland

  17. Pre D’Arcy, akože sa nezastanú vlastného národa ak ich Putler ešte nezlomil (naopak ich zjednotil) a stále tej fašistickej horde odolávajú? Samozrejme, že sa medzi nimi nájdu aj ľudia čo nechcú bojovať, verím že u nás by takých bola drvivá väčšina najmä dezolé ktoré sa stále nevedia zorientovať ktorá strana je tá lepšia, vrátane teba.

  18. 5:31 deduško nemôžeš spať? Čo si práve dočítal zjemajvlek? Daj si zopár poldecákov a budeš v poriadku.

  19. Toto par poldecakov nespravi.
    Toto je cisty debil s nazorom a to je neliecitelne.
    Ale zas, nie je ouca. A ma skusenosti z Afganu a Iraku. Asi nejaky miestny bRambo.

  20. Majko, a pojdes aj za fetakom Zelenskym, spytat sa ho ako ho Johnson donutil, aby nerokoval s Rusmi o primeri? Ci, nehodi sa do kramu? Alebo do Washingtonu, opytat sa Nulandovej, ci naliali do majdanu 5 mld? Alebo do Iraku sa hybaj spytat beznych ludi, ako sa im zije po importovanej demokracii z USA. Ty Saso.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované