back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! -2. – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pokračovanie reportáže  z Borodjanky, Buče, Irpinu a Gostomela…

A vrátime sa tam znovu.

– – –

Z bezpečia domova, alebo pohodlia od kávy z kaviarne na Slovensku sledujúc vojnu na mobile, to nie je ono. Treba byť na mieste a následky bombardovania ruskej armády vnímať pri zbombardovaných a zhorených činžiakoch, alebo dokonca priamo v bytoch, ktoré museli ľudia opustiť, lebo vďaka Vladimirovi Putinovi zostali neobývateľné.

Chcete vidieť, ako sa o byty občanov „stará“ okupačná Ruská armáda tam, kde na rozkaz prezidenta Putina príde na tankoch?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tak sa teda pozrite na fotografie a video. Tu boli pred rokom a ešte dnes ľudia nemajú kde bývať. 

Je smutný pohľad na ľudí, ktorí si z časti zbombardované byty  snažia opraviť, prípadne bývajú v tých menej zničených.

Môžete sa priamo z ulice pozrieť na vybavenie kuchyne, detskej izby či obývačky. Do panelákov bez múrov. Tam,kde vďaka  Ruskej armáde zomierali ľudia…

         

Našou povinnosťou je prinášať fakty. Pravdu. Za to, že fakty pomýlení hlupáci ignorujú, môžu ich rodičia, škola, spoločnosť. A to zmeníme ťažko. Ale urobíme všetko preto, aby sme to aspoň skúsili…

Protitankové zátarasy a oceľových „ježkov“ obchádzate v Kyjeve často. Mesto je na okupantov z Ruskej federácie pripravené…

Do mesiaca na Ukrajinu a aj do týchto oblastí cestujeme znovu. Ak neveríte, máte možnosť pridať sa vidieť na vlastné oči to, čo vďaka okupačnej Ruskej armáde museli na vlastnej koži prežiť aj ľudia, ktorých možno denne  stretáte v obchode, alebo práci. Sprostredkujeme vám rozhovory s ľuďmi, ktorí prišli o všetok majetok a mnohí aj o svojich najbližších. Alebo sa môžete pýtať ľudí priamo na uliciach. Vojna sa dnes už totiž dotýka prakticky každej rodiny.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Niektorí ľudia nadávajú na Ukrajincov. Vadia im.

Nie, oni nemôžu za vaše nevydarené životy, za to, že vás podvádza partner či partnerka, a dokonca ani za to, že platíme viac za potraviny, služby, energie či pohonné hmoty.

Sú to ľudia ako my s rozdielom, že nám (zatiaľ) nechýba časť bytu či domu a cez zbombardované múry nám nevidieť do obývačky, kuchyne, detskej izby a neprší nám na knihy v knižnici a hračky našich detí.

Ja som to videl a osobne som hovoril s ľuďmi, ktorí ruských okupantov zažili. Nenechajte si ujsť možnosť dozvedieť sa pravdu, nenechajte sa klamať prokremeľskou propagandou.

Dnes to je už na vás.

A možno len „drobnosť“. Od dnešnej polnoci  bol v Kyjeve znovu vyhlásený poplach a na mesto znovu smerujú Ruskou armádou poslané drony naložené  výbušninami 6X. Putin neustále necháva bombardovať Ukrajinské mestá a dediny.

Áno, presne tak. Vladimír Putin posiela Ukrajinským deťom do ich detských izieb bomby. A obdobne tragicky aj tento psychopatický diktátor nakoniec dopadne…

Prvú časť reportáže nájdete tu:

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A najde sa nejaky debil co napise, ze to maju zato ze pred desatrociami tam boli banderovci. Strasne zabery. Dufam ze sa vam podari dostat aj do Mariupola ked si ho UA vezme spat. A napisete aj o zbombardovanom divadle, ktoreho znicenie niektori bagatelizuju a popieraju.

  2. Treba tam posielat zbrane a predlzovat to co najviac, Na konci nebude ziadna Ukraina. Skoda tych ludi tam….

  3. Som za, nech tam len laduju zbrane,plno zbrani,rakety,drony,nech len vojna trva aspon,rok-dva,aspon budu tie hovada neoliberalne spokojne. co tam po ludoch.

  4. amíci pomaličky prelievajú ukrajinské peniažky do vojenského kšeftu v nigerií. Hádam táto svinská proukrainská propaganda konečne splaskne.

  5. Tie vojenske balicky zadarmo pre Ukrajinu to velmi dobry kseft 😀
    To je asi taka hlupost ako ked tebe podobne krcmove typy ohlasuju ze si Polsko ukradne zapadnu Ukrajinu.

    …Ty prosimta nechod volit a hlavne sa nerozmnozuj…

  6. Aké symbolické! redaktor zverejnil článok 78 r. + 1 deň po tom čo armáda USA zhodila na CIVILNÉ obyvateľstvo 2 atómové bomby (Hirošima a Nagasaki) zato, že ich vojenskú námornú základňu v zátoke Perl Harbour rozbili Japonci, presnejšie japonská armáda! p. redaktor, napíš niečo o tomto „demokratickom“ čine! Odvtedy síce žiadna atómová bomba (okrem tých Matovičových) použitá nebola, ale trestanie civilného obyvateľstva bolo. Len z tých posledných: Irak , Yuhoslávia-Srbsko, Sýria, Líbia, Afganistan.. a to všade bez mandátu OSN. A teraz je už pripravená intervencia do Nigeru (urán pre jadrové palivo do Francúzkych a US elektrární) keď to už nejde na UA podľa plánu, tak aspoň takto!!

  7. Mam ti tu poslat zoznam ruskych vojen? Si sadnes na zadok veru…
    A povedz mi teda nieco o wagnerovcoch co dobreho tam v tej afrike?

  8. V tej Afrike to vyzera zaujimavo. Ekonomicky patri polovica Afriky Cine. Ked je v Afrike nieco na predaj, Cina to kupi. Peniaze maju. Do toho dodavky zbrani zo strany Ruska. Pricom Rusko a Cina su spojenci v ramci bloku BRICS. To je rovnako silny blok ako G7. Okolo 30% svetovej ekonomiky. Je tam aj India, Brazilia, Juzna Afrika a dalsie africke krajiny. Ten Niger ma 25 milionov obyvatelov a je raz tak velky ako Ukrajina. Tam sa bude dat valcit do nemoty. Len ci zapad bude mat do toho cim vstupit, ked teraz lifruje vsetko na Ukrajinu. Preto sa to aj v tom Nigeri teraz deje mozno. Rusku to hra do karat.

  9. V toto dufal aj Hitler. Tak sa o Rusoch vyjadroval. Ze to je hlinena risa, do ktorej staci pichnut a ona sa rozpadne. Takto nejako to povedal. Jedinou sancou Ukrajiny na vojensky uspech proti Rusku je ich tak vycerpat, ze ludia v Rusku tu vojnu odmietnu. Mne to pride nemozne. Nerealna predstava. Skor ich to zhomogenizuje. Dopad vojny na obyvatelov Ruska je velmi obmedzeny. Normalne sa tam bude hrat hokejova liga.

  10. 7. augusta 2023, 14:53
    A mám ti poslať zoznam konfliktov v ktorých boli zapojení amíci? To sa rovno posereš. Wagnerovci v Afrike ako aj ruská armáda v Sýrii sú na rozdiel od Američanov a skupín ako black water a pod.so súhlasom vlád. Nie svojvoľne. V tom je moc veľký rozdiel. Nečteš nevíš.

  11. Ale nehovor dezolat. A ako je s tou BRICS menou? Ozaj a ako sa ma zlaty rubel? BrICS je take zdruze ako spolok zahradkarov slebo co dosiahli.

    Keby to s Ruskom bolo super tak utekaju tam migranti. Ale to dezole nepovie

  12. Rusi su najhorsi ti zabijali dokonca aj svojich a takmer kazdu susednu krajinu napadli. Vdaka za USA ze su nasimi vernymi spojencami inak by si ruska rakovina odkrajovala postupne Michalovce Kosice atd

  13. A zas to odkrajovanie východného Slovenska? Kto povedal? Ten Putin, ktorému niekedy aj veríš?

  14. Ty si kus kkta. Vďaka Bohu za USA 🤣🤣🤣Najväčší hajzli a agresori na tejto planéte. Ich super dolár je tiež fajn mena. Keď sú v srackach, natlačia nové a vybavené. Dlhy hodia na krk iným, proste bohovsky spojenci. Jedine čo im prajem je aby raz ochutnali to čo robia vo svete iným. Humánne bombardovanie a prínos demokracie. Aby si ochutnali vlastnú medicínu. Bastardi. Keď ich tak zbožňuješ čo sa nezbalis a nejdeš tam? Už na teba čakajú 🤣🤣

  15. Najvacsi hajzli s krvilacnou mentalitou silu spinavi rusi.

    To ze si to myslis ty ako stary komunista ma nezaujima.

    A budesvidiet bomby ked podporujes Rusko zachvilu budu aj teba bombardovat a nebude ako ked nas svine napadli v 68

  16. 7. augusta 2023, 15:33
    Neber picoviny keď sa ti sníva o bombardovani. To sa ti pečienka alebo skôr mozog snaží dať niečo najavo. 🤣🤣🤣

  17. Anonym 15:29 skus niekde zaplatit s rublami vo svete,akurat tak v rusku mozes a skus s dolarmi aj najzabunutejsom kute sveta snimi zaplatis.a ozaj USA najvacsi agresor???co tak Rusko???pamatas este co tu robili 1968?ci uz ti vymazali pamat?pochopte uz ludia typu TY a tebe podobny sme male krajiny bez velkeho hraca za chrbtom to neide takze bud lizes rit USA alebo RuSSku alebo Cine takze kamo mozes vybrat!!!!!!

  18. Tychto rudych ňokov by som poslal do toho vysnivaneho ruSSka. Ideqlne niekam za Kaukaz na vidiek, nech si uzivaju zivot a kludne aj 100.000 rublov pribalim! Nech rozsiria Slovensku enklavu v ruSSku. Aktualne neskutocnych 350 ludi! V USA 750.000 Slovakov. Nechapem ako je toto mozne

  19. Lubo 8. augusta 2023, 8:40
    Presne tak.
    A toho chudáka Východniara, čo sa im tam doplavil aj s CD hudbou na oslavu Veľkého Vodcu hneď zavreli. Niekde sa stala chyba, takto postupovať voči bratskému Slovanovi.

  20. Dopravca 8. augusta 2023, 6:40
    USA ozaj najväčší agresor? Ozaj. Nikto od 2. svetovej vojny nezačal toľko konfliktov a invázií ako USA. Nikto. Ani ZSSR a a neskôr Rusko.

  21. Klames ,Rusko je najvacsi agresor a teroristicky rezim co vrazdi. Ty komunista uz doži konecne nech je svet lepsim miestom

  22. Anonym 8. augusta 2023, 12:36: dobre hovoris a hlboko sa poklon panovi baronovi rotsildovi a ver, ze to s tebou mysli dobre 😛

  23. Ved on ani nevie. Niekde to meno videl u Uhrika na fb stranke tak v krcme machroval ze ovlada nove slovicko

  24. Vladolf a to je presne to čo vám človek opakuje. Len vy ste zožrali všetku múdrosť sveta, len vy ste naj a všetci ostatní sú odpad. Fajn, správajte sa aj naďalej takto. Všeho do času. Raz sa vám táto arogancia vráti. Karma je zdarma.

  25. Tebe karma vrati tie klamstva co tu pises ked ich vydavas za „iny nazor“

    A v tom je sakra rozdiel

  26. Na rozdiel od teba nejaký mám. Nepotrebujem opakovať prozápadné liberálne picoviny. A čo vaše leopardíky? Nejak dostali na frak 😉 Teda podľa ukrajinsko zapadného naratívu ostávajú v zálohe 🤣🤣🤣🤣 Čo je to isté.

  27. Ty uz si totizto yz tak chronicky klamar ze uz tie dristy beries ako realitu.
    Je mi ta luto trochu lebo nechcel by som zit tvoj frustrovany zivot.

    Leopardom sa dari dobre, lepsie ako ruskej ciernomorskej flotile 🤪dezolatik.

  28. Vlafolf 9. augusta 2023, 11:48
    Leoprardom sa darí a idú ďalšie.
    Neznámy darca v Belgicku kúpil 50 tankov Leopard a pošle ich na Ukrajinu.
    Rusom loďky nechce zatiaľ kúpiť nikto 🙂

  29. Leopardy horia rovnako ako T-80. Zelezo ako zelezo. Ide o kontrolu vzdusneho priestoru. Kto kontroluje vzduch, ten kontroluje aj zem. A kto kontroluje orbit…

  30. Nevie prosím vás niekto prečo sme nedostali peniaze za ubytovanie Ukrajincov?Kto zaplatí náklady a účty?

  31. Proruski dezolati urcite nie. Im platime ako pracujuci z nasich dani aby mali podporu na pracaku.

    Ak sa ti nieco nepaci v zivote tak to zmen. Ukrajinci sa ubytovali pracuju u nas normalne v spolocnosti, samozrejme matky s malymi detmi co utekali pred Putlerovimi vrahmi dostavaju nejaku podporu aby prezili.

    A ak mi zas budes tarat ako ti ukrajinci beru pracu, pozri sa do zrkadla a uvedom si co musis byt za kokota ked radsej zamestaju cloveka s jazykovou barierou ako teba.

  32. a zase v ruskej štátnej TV: „Berlín, Drážďany, Praha, Ljublana, Paríš budú naše“…no, jednoducho taký „lokálny“ konflikt na rusko-ukrajinských hraniciach, ten sa nás netýka….netreba ani sledovať čo sa píše v naších „zapradaných sorošovských“ mediách, stačí si občas pustit Ruskú štátnu TV …
    https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1688575168958898176

  33. ukrajina do konca roka skonci ako skoncil kovid 🙂 potom bude zaujimave sledovat tychto ukrajinskych dozolatov 🙂 to sa este zasmejeme na buzerantoch…

  34. To je tak, keď sa všetko investuje do výroby rakiet, papier znesie všeliaké čísla, zvlášť keď tie čísla dodal ruský štatistický úrad. Choď sa ale spýtať bežných rusov, najlepšie mimo Moskvy, ako sa majú. Naši osadníci na východe žijú luxusnejšie ako tí chudáci rusi.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované