back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Javí sa to ako mýtny systém, ale je to tunel“, hovorí Ódor.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Predseda úradníckej vlády, Ľudovít Ódor, zvažuje podanie podnetu na začatie trestného stíhania za zmluvu na „Mýtny systém“.
„Javí sa to ako mýtny systém, ale je to tunel“, hovorí Ódor.
Peter Pellegríni padá a bude padať ešte hlbšie. Záchrana má podobu predčasných volieb. Umelo vyvolaných.
Prezidentka republiky, Zuzana Čaputová, od 26. Júna 2023 zvažuje podanie návrhu na disciplinárne konanie voči generálnemu prokurátorovi, Marošovi Žilinkovi.
Pred pár dňami preblesla informácia, že s nahrávkami z policajného prostredia tri a pol roka manipuloval nielen Robert Fico za povinnej účasti novinárov, ale aj na pôde generálnej prokuratúry.
Robert Fico sa netají, že zruší špeciálnu prokuratúru i špeciálny súd. Prvý krok na záchranu jeho „politických väzňov“.
Mariánovi Kočnerovi, po informácií policajnej inšpekcie o odpočúvaní jeho rozhovorov s advokázmi, sa otvára brána leopoldovskej väznice. Na slobodu, odsúdeného pre zmenkový podvod na 19 rokov.
Robert Fico sa pripomína výrokom Štefana Harabína, ktorý ho vyslovil na pôde parlamentu a adresoval Danielovi Lipšicovi :
„Pôjdeš do basy, ty hajzel“.
Mne sa vynára obraz troch bozkov na ruský spôsob, dvoch, Fica s Harabínom.
Odpočúvanie väzňa Kočnera a jeho advokátov sa údajne malo robiť v čase marec a apríl 2019.
V čase, kedy predsedom vlády bol Peter Pellegríni
V čase, kedy ministrom vnútra bol Tomáš Drucker, dnes kandidujúci za stranu Hlas-SD.
V čase, kedy policajným prezidentom bol Milan Lučanský.V čase, kedy NAKA šéfoval Branislav Zurian.
V čase, kedy predsedom parlamentu bol „vlastenec“ darebák Andrej Danko.
O 11 mesiacov na to, kandiduje do parlamentu súdruh Ivan Štefuko za neúspešné Progresívne Slovensko s myšlienkou hodnou povesti podvodného marxistu a darom Roberta Fica, nenávratným vo výške 25 miliónov eur :
„Podľa môjho názoru sú proletári 21. storočia rôzne väčšie či menšie utláčané menšiny, ktoré sú sociálne znevýhodnené. Odpoveďou pre ľavicu, ktorá chce mať dlhodobý a udržateľný program, by mala byť integrácia týchto moderných proletárov do spoločnosti“. Tina Čorná, Petit pres, 3.6.2006.
Pár mesiacov pred prvou vládou Roberta Fica, toho, ktorí čelí podozreniu zo spáchania Zločinu založenia, zosnovania a podpory zločineckej skupiny.
„Moji milí rodáci“ v zahraničí. Bol som jeden z tých, ktorí signoval petíciu „Za rozšírenie možnosti voliť zo zahraničia“.
Oslovenie, moji milí rodáci, je spomienka na Jula Satinského a jeho knihu napísanú pred tridsiatimi dvoma rokmi.
S mojim „závetom“ živého.
Ak podľahnete masívnej kampani, ktorú vedú detičky boľševikov, podvodných socialistov s marxistami, spolu s detičkami agentov štb, potom vedzte vopred :
Že bude vyvinutá snaha vyššie menovaných na vystúpenie Slovenska z ekonomických i bezpečnostných štruktúr a príde k Ficom avizovanému priklonu štátu zločinu, Rudku.
Že budú oklieštené prvky demokracie a slobôd i právny štát v brutálnejšej podobe, ako z času jeho Mafiánskeho štátu.
Že obraz dohodnutý oligarchiou Slovenska o podobe vlády v zložení Smer-SSD + Hlas – SD + Progresívne Slovensko súdruha Ivana Štefunka bude tým bodom,
…kedy zahlušíte posledné zvyšky pokušenia vrátiť sa na Slovensko, to, ktoré bude ponáškou za „Táborom socializmu“ a ľudí za ostnatým drôtom.
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Autor tohoto príspevku,si ozaj myslí,že ľudia na Slovensku sú ozaj slepý,hluchý a hlúpi? Viacej k tomu nemám čo dodať.Fakta totižto nezakryjes žiadnou propagandou,aspoň teda nie na dlhšiu dobu.

  2. ľudia sú asi hlúpi a stratili totálnu pamäť – veď prečo inak by mali „smeráci “ a „ex-smeráci=hlas-ovci“ takú podporu?

  3. to ani neznalost gramatiky nezakryjes pouzitim interpunkcie a hla, ako si to strelil..

  4. „Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina “ smer , hlas , progresívec a liberál ? prvom rade ide o peniaze a moc , potom vrátiť sponzorom judášsky groš a až potom niekde na konci je volič (podľa haščaka “ nesvojprávny jedinec “ ) .

  5. Keď tento pán pokladá pád vlády a a tým potrebu predčasných volieb za umelo vyvolané, tak k tomu nie je čo dodať.

  6. Minulý týždeň v reštike oslavovali Marx, Engels a Lenin stav výhovoriek na Slovensku. Takmer 34 rokov sa zodpovední statočne vyhovárajú na predošlých komúšov. Pri vedľajšom stole zas klér ronil slzy za stredovekom, keď sa minulo toľko dreva pri upalovaní čarodejníc. Ale radosť im zas spravili pobehajúci v sutanách a predávali za pár drobných odpostky, no nekúp to.

  7. Výsledok totalne hlúpej vlády ktorá porušila aj ústavný zákon ( zdravý ludia nemali byť v karanténe )

  8. javi sa to tak ako keby lesby a buzeranti ovladali Slovensko, ved to tu je tepla mafia v podani PS

  9. Neviem,kto to písal,a ani neviem,prečo sa to v takejto podobe tu objaví.Citatel si už urobí svoj vlastný názor.Ja len dodám,že vláda Hegera a Maťo ica,tento mýtny systém jednoducho predĺžili,a že mali možnosť do konca septembra 2021, previesť všetky podiely tejto mytnej zmluvy na štát.Takze,o čom sa tu vlastne bavíme?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované