back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Veď tie autá nevedia čo je poriadny plech“ – lamentuje pani Jarmila

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po jednoznačných tvrdeniach že Zem je plochá, záberoch na oblohu dokumentujú ich kondenzačnú stopu za lietadlami, a „zaručených“ informáciách o nanočipoch vo vakcínach proti COVID-19, sa absolventi „vysokej školy života“ snažia „blysnúť“ aj vedomosťami z konštrukcie moderných áut.

Jedným z úplných unikátov je Jarmila (žiaľ priezvisko sa asi nedozvieme), verejne prezentujúca svoju „alternatívnu pravdu“.

Vychádzajúc z predstáv pani Jarmily, by sme ešte aj dnes po uliciach pravdepodobne mali jazdiť minimálne v obrnených transportéroch, no hlavne aby išlo o „kvalitné výrobky“ z Ruska. Pani Jarmila má asi na mysli v súčasnosti vyrábané autá, do ktorých je aj dodávka bezpečnostných pásov vážnym problémom.

Hlavne, že to pani Jarmila má v hlave upratané pre ňu dostatočne zrozumiteľne.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čo má toto so Sereďou?
    A vlastne načo sa pozastavovať nad komentármi, s ktorými nesúhlasíme alebo ich považujeme za blbosť? Ja to jednoducho preskočím a idem ďalej. Ak Vás to tak vyvádza z miery, že to potrebujete dávať na stránku venovanú dianiu v Seredi a okolí, tak by ste možno mal možno skúsiť sa viac odreagovať, zrelaxovať, nebrať veci tak vážne a nevzrušovať sa nad každou hlúposťou naokolo, lebo si tak privodíte za chvíľu infarkt v mladom veku.
    Pekný večer

  2. Pán redaktor ako správny análny kolík liberálnej spoločnosti nezabudol podotknúť na problémy s vakcinami ,ktoré sa napokon potvrdili ako pravdivé aj napriek tomu ,že vychádzali z úst dezolatov. A nie pán redaktor ,Rusko nemá problémy s dodávkami bezpečnostných pásov lebo sú vyrábane aj z nerastov ktoré sa ťazia iba v Rusku. A posledná vec ,taký žigulák bude jazdiť este dlho po tom ako váš tretí elektromobil zhorí v útrobách moderného sveta

  3. nie je dôležité či nejaký žigulák bude jazdiť 50 rokov ale to, či by si jazdil na ňom ty. Ja určite nie. Priznajme si, že nechceme také haraburdy aj keby tých 50 rokov vydržali. Kúpi si to len taký človek, ktorý na iné nemá.

  4. a preco prave nie zigulak ? ved si vezmite ze oproti socíku dnesne auta sice nemajú plechy maju plasty, ale dnesne auta sú robustnejsie, cize ak by kazdy cinzakovy panak mal ziguli, vyriesil by sa problem s parkovanym, tie auta boli podstatne mensie.

  5. Pani Jarmila je zrejme z tej fajty, ktorá verí, že nepoužívanie bezpečnostných pásov jej viac zachráni život ako ich použitie.. Veď čo keby náhodou začalo horieť.. 😉

  6. ešte že taký ľudia ako p. Jarmila existujú ak by nie museli by si ju vymyslieť . pred voľbami super lacný spôsob ako zosmiešniť voličov ktorý múžu mať iný názor ako Mainstream . 🙂

  7. Ánonym čo tu trepeš o akých problémoch čo sa potvrdili?😂😂😂 No daj,pán googldoktor. A čo to trepeš o zigulakoch? Veď ten nový ani nenastartoval.😂😂😂 Keď si chcel zo seba spraviť debila verejne,tak gratulujem,podarilo sa ti to.😂😂😂 A skús sa vrátiť do ZŠ. Nevieš ani základné veci.

  8. HM,no asi to, že aj v Seredi sú debilkovia ktorí veria blbostiam a treba im vysvetliť že by mali trochu študovať a používať zbytky rozumu čo majú.

  9. Biden, mas pravdu, nízkointeligentni sa stačia zosmiešniť sami . Ako vidíme aj tu v komentároch, alebo u teba 😂😂

  10. Radsej keby idete travu kosit, lebo je vsade nad kolena, take pracovne soboty na vas, kapitalistov 😛😀😂

  11. Pani by som postavil na roli drevodoskový dom bez vody elektriny aj ostatných výdobitkov toho zlého západu, miest WC by som jej vedla chatrče vydlabal dieru a pozrela by som sa aká by bola štastím bez seba zo života v duchu ruska, vedla chatrče by som jej samozrejme priatavil „ladu samaru“ a mohla by ďal okoliu tárať ako super je v rusku.

  12. Ak si niekto najde tú robotu,a prezentuje tu nejaký hlúpy názor,ako vážne spoločenské pochoybenie,a ešte sa nájde pár blbeckov,čo to komentujú,tak mám skutočne obavy o úrovni ich IQ.To majú byť tie hybridné nebezpečenstva.? Normálny človek musí dať všetkých na jednu úroveň.Apropo,tie Ziguliky boli originál tiež západné auta,tak sa ukludnite.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované