back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prigožin sa vzbúril a rýchlo postupuje. On sa nebúri voči režimu, ale chce prevziať velenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Stručné hodnotenie situácie
1️⃣ Prigožin sa vzbúril a rýchlo postupuje. Krátkodobo je to dobrá správa, ale neradujme sa. On sa nebúri voči režimu, ale chce prevziať velenie. A to nie je dobrá správa, pozerajúc na jeho profil a staršie vyjadrenia. Treba pozorne monitorovať a byť pripravený na nepredvídateľný vývoj.
2️⃣ Putin si svojim vyhlásením vybral, hoci reálnee nemal na výber. Ak chcel upratať Prigožina, tak už premrhal čas. V prípade Šojgua a Gerasimova, je už tiež neskoro a všetko by mu skolabovalo. Strategicky prehral už po prvých dňoch vojny, kedy nenašiel odvahu stiahnuť sa.
3️⃣ To, čo pozorujeme, je mocenský boj ruských oligarchických a mocenských štruktúr. Ak sú realisti, ukončia vojnu na Ukrajine a skonsolidujú si moc doma. Ak sú blázni, môže nás čakať nekontrolovaný kolaps jadrovej mocnosti či ďalšia eskalácia.
4️⃣Fašisti, Fico, Blaha a podobní, jedným slovom proruskí kolaboranti, budú teraz opäť zalezení, tak ako to urobili 24.2.2022. Potom si vypočujú rady svojich marketérov a pokyny z Moskvy a prídu s bojom proti letným horúčavám alebo s niečim podobným. Najviac by ma prekvapili, ak by žiadali NATO o ochranu Moskvy.
5️⃣ Výnimku tvorí istý ECH, ktorý v strachu o stratu svojej výplaty už ryčí o západnom liberálnom puči, ktorý v jeho srdci blízkom Rusku neprejde. Vy si ho nevšímajte, ale špecialisti by sa mu mali venovať čo najskôr.
6️⃣ Internetom koluje rozhovor Prigožina a námestníka ministra obrany Junusbeka Jevrukova v Rostove nad Donom, v sídle veliteľstva Južného vojeského okruhu (RUS). 35 rokov som strávil v armáde, riadil som rozsiahle bojové operácie medzinárodných síl, cvičil som spojeneckých generálov a ich štáby, aj pred nasadením do reálnych operácií. Ale takýto bizarný rozhovor by som nečakal ani vo sne.
📶Na záver: Ani generáli nepredvídajú všetko. Práve na deň, kedy sa v Rusku dejú veci, sme si naaplánovali dôležité koaličné rokovanie. Takže sa na chcíľu odmlčím a počkám si, až sa všetci politici a analytici vyjadria a potom to okomentujem. 😀
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. dalsi z americkeho stada co nevie ako inak sa prezentovat…. picovina na picovinu, este ze je nezvolitelny

  2. Macko,uz si si umyl paprce od hovien,mal by si si aj papulu, same sracky z teba lietaju,este to tento gumovy curacik ani nedopisal a uz bolo po puci,ak nejaky bol,marketeri z ameriky prestrelili a gumovy fasko je za debila.

  3. Fúha, ale sa nám tu ruskí trolíkovia rozčertili. Taká hanba, to sa ťažko predýchava. Smiešnych 25000 prepustených basistov a Putin sa posral. Vyrokoval mier s pučistami, taká hanba, taká hanba…

  4. Ďalší z radu slovenských vojvodcov, čo v živote silou neprekročili ani Váh 🙂

  5. Ánonym 7:15,predstav si,že existujú ľudia,ktorí majú ešte zmysel pre realitu,ale to ty v tvojom primitívnom myslení,trepeš len sprostosti.Smiesny si len ty,a tebe podobní.,

  6. pre Anonym 26. júna 2023, 7:15

    Tak to vidíš ty. Ja tvrdím, že situácia bola vyriešená zo strany Ruska dobre. Neposlali proti vagnerovcom armádu, nič by to neriešilo. Boli by vysoké straty na oboch stranách a to by nikomu nevyhovovalo. Každopádne Prigožina sa podarilo zastaviť, to je predsa podstata ukončenia toho konfliktu, aspoň nateraz. Puč alebo akokoľvek to nazveme, nebol Prigožinom dokončený. Tak aká hanba pre Putina? Kuchár podľa mňa už skončil. Sú veci, ktoré sa neodpúšťajú.

  7. Macko… Smejem sa z takýchto prostitútov ako sy ty. Výlezie z diery odniekial a bude mudrovaaaaat.

  8. Macko, aké rozsiahle bojové operácie medzinárodných síl ste osobne riadil? Proti pastierom v Afganistane?

  9. Myslim, ze v pripade tohto pana plati, ze strom nestoji daleko od svojho zhniteho fekalneho jablka.

  10. Ach ten sladky plač frustrovanych kolaborantov ze im pada fasisticky rezim v Rusku :))))

  11. Prigožin chcel prevziať velenie? Tak prečo ho neprevzal? Lebo on sám tvrdí, že ho prevziať ani nechcel. To samozrejme povedal až po tom, keď stiahol chvost pred Moskvou, kde ho čakalo 60 tisíc vojakov a 10 tisíc policajtov. A to ešte vykrikoval, že zabije každého, kto sa mu postaví do cesty, nakoniec ho otočil Lukašenko. Veľa kriku, plno rečí a do 24 hodín bolo po puči diplomatickou cestou. Inak je zaujímavé, že po boku Putina bol hrdlorez, teraz je vraj hrdina. Niektorí ľudia dokážu velebiť aj masového vraha, keď treba.

  12. Co Vladolf,znova vychadzka po dvoch tyzdnoch?nemas spravne lieky ,pschiater je makky na teba,trosku si zaspal,uz je po puci:):).

  13. No ako to je mozne ze nejaky puc vobec vznikol? Zeby specialna operacia nesla podla planu?

  14. Tahom ktore robi Putin ty nemozes rozumiet,ale spolubyvajucemu Matovicovi urcite na izbe zobes z ruky:)

  15. Ano Putinovym tahom nerozumiem. Napriklad preco teda zdrhol ako potkan z Moskvy?

    Zelensky bol pocas utoku smerom na Kyjev pekne v meste, nie ako Putler

    alebo ma pre to nasa spodina nejake vysvetlenie?

  16. vam tu pekne jebe, ukrajina uz nieje, len par nafetovanych sasov sa snazi rozkradnut par drobnych co ostalo. darmo su to kurvy ukrajinske

  17. srbi tu robia na vas lebo neviete co uz by ste chceli zarabat a podla Osuskeho si zasluzili genocidu…. teraz citam vyrok dalsieho curaka z parlamentu Baranika, vraj prokuraturu ma ovladat parlament… to uz kde sme??? v taxiku v USA, taketo hovada a ich privrzencov by sme mali sledovat a davat do koncentrakov po vzore ceskeho prezidenta

  18. Fuha na tomto dekadentnom zapade by si nemal byt a radsej ist do armady Ruskej federacie (ta druha najlepsia v RuSSku)

  19. Anonym 26.6.18:50,ty odkiaľ si tak dobre informovaní? Tvoje vyjadrenie,to sú tie pravé hoaxy,ale ten je proti Rusom,tak ten je dovolenky.Banda pokrytcov.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované