back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Motorkári z celej Európy aktuálne obsadili západné Slovensko. Polícia tu dohliada na bezpečnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V dňoch 03. a 04. 06. 2023 sa v priestoroch rezortu X-BIONIC Sphere Šamorín uskutoční športové podujatie Spartan Race a v rovnakom termíne budú mať stretnutie aj motorkári v rámci Medzinárodného podujatia Hells Angels MC World Run 2023. Tí budú ubytovaní v hoteli v blízkosti športového podujatia. Polícia sa na tieto podujatia pripravila už v predstihu, a preto už v najbližších dňoch bude môcť verejnosť stretnúť v uliciach obce viac policajtov.

Z dôvodu zvýšeného pohybu zahraničných účastníkov oboch podujatí, ktoré budú mať vplyv nielen na samotnú dopravu, ale aj na chod viacerých prevádzok a život občanov v meste, ubezpečujeme občanov a návštevníkov, že polícia aj v spolupráci s vedením mesta a ďalšími zainteresovanými stranami, pristupuje zodpovedne a pre zvýšenie bezpečnosti posilní výkon služby a zvýši prítomnosť policajných hliadok v meste a aj v jeho okolí.

Do bezpečnostných opatrení sme po zvážení všetkých bezpečnostných rizík vyčlenili potrebný počet policajtov, ktorí budú dohliadať na verejný poriadok a tiež budú vykonávať potrebné úkony smerom k občanom, aby sme dokázali v prípade potreby včas a efektívne zasiahnuť a upokojiť situáciu v meste tak, aby nedošlo ku škodám na majetku alebo k iným protiprávnym konaniam.

Vzhľadom na to, že vláda Slovenskej republiky rozhodla, že Slovenská republika môže zaviesť dočasné kontroly hraníc s Rakúskou republikou, Maďarskom, Českou republikou, Poľskou republikou a na medzinárodných letiskách, sme pripravení túto možnosť využiť v prípade, ak si to vyžiada situácia na základe operatívnych informácií.

Od dnešných skorých ranných hodín dohliadajú policajti poriadkových jednotiek útvarov v pôsobnosti Polícia SR – Bratislavský kraj a Polícia SR – Trnavský kraj na bezpečnosť obyvateľov a aj návštevníkov Bratislavy či Šamorína.

Prípady narušenia verejného poriadku v nadväznosti na prítomnosť účastníkov známeho motorkárskeho klubu sme doposiaľ nezaznamenali.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V prípade, ak by boli občania svedkami protiprávneho konania, vyzývame ich, aby nás bezodkladne kontaktovali na bezplatnej linke 158.

zdroj: Polícia SR

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pani redakcia no hnus. Degradujete novinarske umenie.
    Ste dno novinarskej spilocnosti!

  2. Pani redakcia no hnus. Degradujete novinarske umenie.
    Ste dno novinarskej spilocnosti!

  3. Sam som motorkar. Preco tu propagujete ze motorkar je zlocinec a musi byt pod drobnohladom policie?
    Vazena redakcia SOL, ste odpad, suteren vyspelej demokratickej spolocnosti

  4. Sam som motorkar. Preco tu propagujete ze motorkar je zlocinec a musi byt pod drobnohladom policie?
    Vazena redakcia SOL, ste odpad, suteren vyspelej demokratickej spolocnosti

  5. Motorkari obsadili cele slovensko?tvoj sprosty kokot obsadili ty defekt,co robia nieco zle ty motorkari? absolutne ziadny konflikt,z nasich dani zbytocne vyhodene peniaze na policajtov,tam chodte nahanat vrahov z globsecu.

  6. Motorkari obsadili cele slovensko?tvoj sprosty kokot obsadili ty defekt,co robia nieco zle ty motorkari? absolutne ziadny konflikt,z nasich dani zbytocne vyhodene peniaze na policajtov,tam chodte nahanat vrahov z globsecu.

  7. pedro tým tvojim malým mozočkom si to aj nechtiac objasnil tú akciu motorkárov, tou poslednou časťou v poslednej vete.

  8. pedro tým tvojim malým mozočkom si to aj nechtiac objasnil tú akciu motorkárov, tou poslednou časťou v poslednej vete.

  9. Ako môže niekto riadiť motorku keď nevie ani čítať? Je to správa z polície! Ty blb. Ďakujem pekne keď nám toto chodí po cestách.

  10. Ako môže niekto riadiť motorku keď nevie ani čítať? Je to správa z polície! Ty blb. Ďakujem pekne keď nám toto chodí po cestách.

  11. Demokracia 1. júna 2023, 23:20
    Nikto tam nehádže všetkých motorkárov ale iba tento gang ktorý je známy pre pašovanie drog, výtržnosti atď.

  12. Demokracia 1. júna 2023, 23:20
    Nikto tam nehádže všetkých motorkárov ale iba tento gang ktorý je známy pre pašovanie drog, výtržnosti atď.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované