back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pravda o Seredi: Súd poslal späť do zastupiteľstva poslanca Michala Hanusa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

a tak potvrdil, že bol primátorom mesta Martinom Tomčányim  poslaneckého mandátu zbavený nezákonne !!

– – –

Dnešné rokovanie MsZ v Seredi bude takpovediac historické a svojim významom sa zapíše do mestskej kroniky ako aspoň čiastočný návrat demokracie a práva do Mesta Sereď a jeho samosprávy.

Po dlhom čakaní na právo a spravodlivosť, sa totiž do poslaneckých lavíc na základe rozhodnutia súdu vráti poslanec Michal Hanus.

Práve tohto poslanca MsZ viac ako tridsať rokov po Nežnej revolúcii a páde totalitného režimu v našej krajine, podlo, zákerne a hlavne nezákonne zbavil mandátu primátor mesta  Martin Tomčányi. Mandátu, v demokratických voľbách od voličov získaného legálne a vykonávaného k ich spokojnosti.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Poslanec Hanus ale v niektorých prípadoch nekonal a v zastupiteľstve nehlasoval podľa predstáv primátora a skupiny ľudí zvyknutej práve cez samosprávu dosahovať svoje ciele a záujmy.

Od prvého momentu nielen vedenie SOL, ale aj niekoľko poslancov MsZ zastávalo názor, že primátor mesta Tomčányi koná v rozpore so zákonom, ale aj etikou, morálkou a spôsobom nezlučiteľným so základnými demokratickými princípmi. Poslanci MsZ  Mária Fačkovcová, Pavlína Karmažínová, Michal Irsák, Dušan Irsák, Ondrej Kurbel a Pavol Kurbel  sa svojou prítomnosťou v minulosti  odmietli podieľať na nedemokratickej fraške obdobnej, ako sa za Mečiara odohrala v NR SR, kedy bol nezákonným spôsobom zbavený mandátu iný názorovo vtedajšiemu vedeniu nepohodlný a dnes už nežijúci Gaulieder.

Rokovaciu sálu pri akte súvisiacom s prípadom, niektorí odvážni a charakterní poslanci MsZ  demonštratívne opustili.

Treba povedať, že aj jeden a aj druhý prípad sa zapísali do histórie štátu ako svojvôľa a arogancia „mocných“, ktorí sú ale mocnými výlučne pre slabosť ostatných a ich neschopnosť s aroganciou moci a nezákonnosťou v krajine sa včas a účinne vysporiadať.

Nezákonné zbavenie mandátu poslanca Hanusa potvrdil aj súd a poslanca poslal späť do poslaneckej lavice. Síce prakticky na konci volebného obdobia, no predsa. Aj to je pre štát občanom ukradnutý parazitmi existujúcimi v politike, polícii, na prokuratúre, v justícii a vlastne naprieč celou spoločnosťou akýmsi pomysleným „svetielkom na konci tunela“. Svetielkom dávajúcim slušným občanom šancu, že sa spoločnosť s ľuďmi konajúcimi vo verejných funkciách ako napr. v tomto prípade primátor Tomčányi, dokáže vysporiadať.

Práve tí spravodliví poslanci, ktorí už v minulosti ukázali, že sa vedia k faktom postaviť morálne, eticky a čestne aj verejne, by aj dnes mali konať rovnako. Na základe rozhodnutia súdu potvrdzujúceho nezákonné zbavenie poslanca mandátu  primátorom, by Tomčányiho mali verejne vyzvať k odstúpeniu z dôležitej volenej funkcie v meste, keďže očakávať takýto krok ako výsledok sebareflexie, je od Tomčányiho komické.  

Nielen štát, ale aj samospráva v meste Sereď zvádza morálne náročný  zápas o hodnoty. Tie, na ktorých budú v budúcnosti stáť.

 

Prípadu sme sa venovali tu:

Samospráva a Mesto Sereď zvádza zápas o svoj charakter. Demokracia kľačí na kolenách

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKO TO BOLO CELÉ S MICHALOM HANUSOM ?

http://www.seredonline.sk/2021/02/16/stanovisko-michala-hanusa-k-zaniku-mandatu-poslanca/

„Trvám na tom, že mi mandát poslanca MsZ nezanikol.“ – Michal Hanus k vyjadreniam primátora Tomčányiho

http://www.seredonline.sk/2021/04/08/dnes-zvitazila-arogancia-jesitnost-a-pomstychtivost-v-nasom-meste/

Súd rozhodol: Poslanec Hanus bol mandátu zbavený NEZÁKONNE !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. aj teraz s majkom súhlasím na sto percent.ani som nevedel ako otvorene sa za poslanca hanusa postavil aj s novinami.tomčány je stoka odpadu a hnusu čo treba spláchnuť

  2. aj teraz s majkom súhlasím na sto percent.ani som nevedel ako otvorene sa za poslanca hanusa postavil aj s novinami.tomčány je stoka odpadu a hnusu čo treba spláchnuť

  3. Možno by bolo dobre napísať nielen zoznam poslancov, ktorí sa odmietli podieľať na nedemokratickom zbavení mandátu poslanca, ale aj zoznam tých, ktorí sa na tom podieľali. Dá sa to síce vylučovacou metódou zistiť, ale tie mená keby tu svietili, to by bol celkom pekný efekt.

  4. Možno by bolo dobre napísať nielen zoznam poslancov, ktorí sa odmietli podieľať na nedemokratickom zbavení mandátu poslanca, ale aj zoznam tých, ktorí sa na tom podieľali. Dá sa to síce vylučovacou metódou zistiť, ale tie mená keby tu svietili, to by bol celkom pekný efekt.

  5. Reklama tu vyskakuje z banerov na OnDro Team a do toho tieto osobné útoky.

    Našťastie slušní občania tieto hry jednej osoby vidia

  6. Reklama tu vyskakuje z banerov na OnDro Team a do toho tieto osobné útoky.

    Našťastie slušní občania tieto hry jednej osoby vidia

  7. vsetci, ktori kecate – a citali ste o com vlastne rozhodol sud? Ved rozhodol o neplatnosti nejakeho oznamenia, nie o tom ci p. Hanusovi mandat trva alebo nie… ved sme na Slovensku, takze v podstate sme sa nic nedozvedeli. Len SOL si vytlka nejake kapital a pritom ak by bolo toto medium objektivne, tak hned poukaze na takyto nedostatok rozhodnutia sudu. Cize co je teraz pravda? Co je platne? Ci pravda je to co si mysli nejake medium? To je slovenskemu bulvaru podobne … ach jaj…

  8. vsetci, ktori kecate – a citali ste o com vlastne rozhodol sud? Ved rozhodol o neplatnosti nejakeho oznamenia, nie o tom ci p. Hanusovi mandat trva alebo nie… ved sme na Slovensku, takze v podstate sme sa nic nedozvedeli. Len SOL si vytlka nejake kapital a pritom ak by bolo toto medium objektivne, tak hned poukaze na takyto nedostatok rozhodnutia sudu. Cize co je teraz pravda? Co je platne? Ci pravda je to co si mysli nejake medium? To je slovenskemu bulvaru podobne … ach jaj…

  9. Strasna skoda ze neexistuje nieco ako pravna vychova na skolach, lebo to co pises ukazuje ako tomu nerozumies. Samozrejme ze sud rozhodol o neplatnosti „nejakeho oznamenia“. Lebo to oznamenia vydal brucho ako starosta a tak ODNAL poslanecky mandat Hanusovi.
    Sud v odvodneni jasne napisal, ze sa priklonil na Hanusovu stranu a to pomerom hlasov 3:0 v jeho prospech – t.j. nie je pravda to co tvrdil brucho s pravnikom, ze Hanus sa rok nezucastnil MsZ. Jednoducho nesedia datumy, hotovo, bodka. Na zaklade tohto rozhodnutia Hanus je naspat poslancom – bol mu neopravnene odobraty bruchom! Rozhodnutie sudu je jasne! Chapem ze bruchova uderka tu bude hovorit, ze nic sa nedeje a tak podobne, ale je zaujiamve, ze ked islo o Hanusa, tak bruchovci leteli hned na sud. Ale ked su tu firmy co mestu neplatia, vydieraju ho pomaly, tak vtedy sa boja, ze preco by sme platili pravnikov…. HA- HA….

  10. Strasna skoda ze neexistuje nieco ako pravna vychova na skolach, lebo to co pises ukazuje ako tomu nerozumies. Samozrejme ze sud rozhodol o neplatnosti „nejakeho oznamenia“. Lebo to oznamenia vydal brucho ako starosta a tak ODNAL poslanecky mandat Hanusovi.
    Sud v odvodneni jasne napisal, ze sa priklonil na Hanusovu stranu a to pomerom hlasov 3:0 v jeho prospech – t.j. nie je pravda to co tvrdil brucho s pravnikom, ze Hanus sa rok nezucastnil MsZ. Jednoducho nesedia datumy, hotovo, bodka. Na zaklade tohto rozhodnutia Hanus je naspat poslancom – bol mu neopravnene odobraty bruchom! Rozhodnutie sudu je jasne! Chapem ze bruchova uderka tu bude hovorit, ze nic sa nedeje a tak podobne, ale je zaujiamve, ze ked islo o Hanusa, tak bruchovci leteli hned na sud. Ale ked su tu firmy co mestu neplatia, vydieraju ho pomaly, tak vtedy sa boja, ze preco by sme platili pravnikov…. HA- HA….

  11. Týchto 11 s tým suhlasilo (minimálne im to neprekážalo): Nemethova, Bucha, Červeňová, Dúbravec, Tóth, Kalinai, Kráľ, Královič, Kramárová, Starecké, Veselický.

    Karmažín a Horvath neboli na schôdzi.

  12. Týchto 11 s tým suhlasilo (minimálne im to neprekážalo): Nemethova, Bucha, Červeňová, Dúbravec, Tóth, Kalinai, Kráľ, Královič, Kramárová, Starecké, Veselický.

    Karmažín a Horvath neboli na schôdzi.

  13. Nechajme emócie bokom. Logicky, načo nám je poslanec, ktorý sa rok nezúčastňuje zastupiteľstva, komisií, ničoho. Ako chce presadzovať a hájiť záujmy občanov? Veď na to bol predsa zvolený, nie?

  14. Nechajme emócie bokom. Logicky, načo nám je poslanec, ktorý sa rok nezúčastňuje zastupiteľstva, komisií, ničoho. Ako chce presadzovať a hájiť záujmy občanov? Veď na to bol predsa zvolený, nie?

  15. Vidiet, ze si asi studovany. 🙂 Ale asi zle, lebo sud mal povedat, ci mandat trva alebo nie. A nie rozhodovat o „nejakom oznameni“. Si nastuduj zakon a potom sa ohanaj nejakou pravnou vychovou… Cize sud ani nerozhodol o tom, o com bola zaloba. Neobhajujem ani jednu ani druhu stranu. Len ak sud nerozhodol o tom o com mal (zial), tak asi nie je vsetko v poriadku. Uvidime ako rozhodne odvolaci sud. A ak rozhodne v prospech mesta, potom som zvedavy ako tu budete zasa horekovat, ze sudy su skorumpovane a neviem co este…Problemom je, ze sud mal rohodnut vo veci a nie o tom o com zaloba ani nebola.

  16. Vidiet, ze si asi studovany. 🙂 Ale asi zle, lebo sud mal povedat, ci mandat trva alebo nie. A nie rozhodovat o „nejakom oznameni“. Si nastuduj zakon a potom sa ohanaj nejakou pravnou vychovou… Cize sud ani nerozhodol o tom, o com bola zaloba. Neobhajujem ani jednu ani druhu stranu. Len ak sud nerozhodol o tom o com mal (zial), tak asi nie je vsetko v poriadku. Uvidime ako rozhodne odvolaci sud. A ak rozhodne v prospech mesta, potom som zvedavy ako tu budete zasa horekovat, ze sudy su skorumpovane a neviem co este…Problemom je, ze sud mal rohodnut vo veci a nie o tom o com zaloba ani nebola.

  17. Jedna je pravda, že sa rok nezúčastňoval zasadnutí mestského zastupiteľstva, ale videný bol na hrádzi, športoval, pracoval na dome a kde kade bol videný, len na zastupiteľstvách nie. Tak aký je charakter poslanca.
    Pán novinár má zasa čo zlomyseľne a zaujato víriť, hlavne aby boli kliky ,aby ho tie sprostosti a reklami živili. Urobí preto všetky.

  18. Jedna je pravda, že sa rok nezúčastňoval zasadnutí mestského zastupiteľstva, ale videný bol na hrádzi, športoval, pracoval na dome a kde kade bol videný, len na zastupiteľstvách nie. Tak aký je charakter poslanca.
    Pán novinár má zasa čo zlomyseľne a zaujato víriť, hlavne aby boli kliky ,aby ho tie sprostosti a reklami živili. Urobí preto všetky.

  19. ak súd nerozhodol správne prečo brucho umožnil Hanusovi znovu zasadnúť do poslaneckej lavice? Veď mu musela voda tiecť zo zubov

  20. ak súd nerozhodol správne prečo brucho umožnil Hanusovi znovu zasadnúť do poslaneckej lavice? Veď mu musela voda tiecť zo zubov

  21. No ty si teda „studovany“ vôbec nemal rozhodnúť či mandát trvá alebo nie, prečítaj si ten rozsudok. Mal rozhodnúť či rozhodnutie primátora plati alebo nie, toto rozhodnutie bolo vykonané spomínaným „oznámením“ ktoré súd ZRUŠIL.
    Mandát teda samozrejme Hanusovi trvá, nakoľko mu nebol nikým zrušený! (keďže zrušenie bruchom bolo nelegálne a súdom zrušené).
    A ukazujes svoju fundovanost aj tým že tu blaboces o odvolaní. Vieš o Tom že v prípade správneho súdu nie je odvolanie ale keď tak kasacna sťažnosť? Tak si to nastuduj ty bruchova papucka.

  22. No ty si teda „studovany“ vôbec nemal rozhodnúť či mandát trvá alebo nie, prečítaj si ten rozsudok. Mal rozhodnúť či rozhodnutie primátora plati alebo nie, toto rozhodnutie bolo vykonané spomínaným „oznámením“ ktoré súd ZRUŠIL.
    Mandát teda samozrejme Hanusovi trvá, nakoľko mu nebol nikým zrušený! (keďže zrušenie bruchom bolo nelegálne a súdom zrušené).
    A ukazujes svoju fundovanost aj tým že tu blaboces o odvolaní. Vieš o Tom že v prípade správneho súdu nie je odvolanie ale keď tak kasacna sťažnosť? Tak si to nastuduj ty bruchova papucka.

  23. Správne vyjadrenie na primátora Tomčaniho sa mi páči je to hnus.Nechrani občanov mesta,SEREĎ.Stažoval som sa na hluk Semmerlock s.r.o Sereď.Nebolo mi umožnené.Tato firma svojou výrobou ničí zdravie občanov.Svojim vysoko fregvrenčnim ventilom do ovzdušia vysoko radiovu frekvencia, ktorá vyvoláva poškodenie centrum mozgu,infarkt,mozgové príhody. Toto všetko tají p.Tomčany.

  24. Správne vyjadrenie na primátora Tomčaniho sa mi páči je to hnus.Nechrani občanov mesta,SEREĎ.Stažoval som sa na hluk Semmerlock s.r.o Sereď.Nebolo mi umožnené.Tato firma svojou výrobou ničí zdravie občanov.Svojim vysoko fregvrenčnim ventilom do ovzdušia vysoko radiovu frekvencia, ktorá vyvoláva poškodenie centrum mozgu,infarkt,mozgové príhody. Toto všetko tají p.Tomčany.

  25. tie keci o tom na čo mi je poslanec ktorý celý rok nechodí na zastupiteľstvá sú v tomto prípade na smiech. Je to prebratá rétorika od Tomčányiho.

  26. tie keci o tom na čo mi je poslanec ktorý celý rok nechodí na zastupiteľstvá sú v tomto prípade na smiech. Je to prebratá rétorika od Tomčányiho.

  27. doplnenie toho o kúsok vyššie neviem prečo a ako sa to stalo že som tam podpísaný ako anonym a prečo mi to pridalo do diskusie nedopísaný príspevok
    Tomčányi totiž neustále opakuje či je normálne nechodiť rok do roboty
    1, poslanec nie je zamestnancom mestského úradu
    2, V predmetnom prípade poslanec chýbal myslím že 7 alebo 8 krát na zastupiteľstve ale medzi tým sa napríklad zúčastňoval komisií a vykonával svoj poslanecký mandát
    3, keď sa poslanec úplne vybodne na svoj mandát zákonodarca na takúto možnosť pamätá a v jednom z paragrafov zákona o obecnom zriadení jasne definuje za akých podmienok poslanec prichádza o svoj mandát
    4, a to čo je najdôležitejšie nikto ani primátor Tomčányi si nesmie dovoliť svojvolne vykladat zákon a určovať kedy poslanec o svoj mandát prichádza A presne to Tomčányi urobil. Postavil sa nad zákon. On svojvolne určil že kolega prišiel o mandát poslanca ale teraz mu súd klepol po prste

  28. doplnenie toho o kúsok vyššie neviem prečo a ako sa to stalo že som tam podpísaný ako anonym a prečo mi to pridalo do diskusie nedopísaný príspevok
    Tomčányi totiž neustále opakuje či je normálne nechodiť rok do roboty
    1, poslanec nie je zamestnancom mestského úradu
    2, V predmetnom prípade poslanec chýbal myslím že 7 alebo 8 krát na zastupiteľstve ale medzi tým sa napríklad zúčastňoval komisií a vykonával svoj poslanecký mandát
    3, keď sa poslanec úplne vybodne na svoj mandát zákonodarca na takúto možnosť pamätá a v jednom z paragrafov zákona o obecnom zriadení jasne definuje za akých podmienok poslanec prichádza o svoj mandát
    4, a to čo je najdôležitejšie nikto ani primátor Tomčányi si nesmie dovoliť svojvolne vykladat zákon a určovať kedy poslanec o svoj mandát prichádza A presne to Tomčányi urobil. Postavil sa nad zákon. On svojvolne určil že kolega prišiel o mandát poslanca ale teraz mu súd klepol po prste

  29. to je hnus ako si Martin Tomcaniy dovoli robit reklamu na Jankularovo kandidovanie z Mestskeho uradu mal to urobit z domu alebo niekde inde a to dnesne zastupitelstvo to bol jeden grc to zastavanie toho Andrasika do oci bijuce ved nevedel sa ani vijadritked mu kladli otazky ohladom stadiona mal si zachovat zdravy rozum a sam odstupit ale asi nemoze lebo Martin ho ma v hrsti

  30. to je hnus ako si Martin Tomcaniy dovoli robit reklamu na Jankularovo kandidovanie z Mestskeho uradu mal to urobit z domu alebo niekde inde a to dnesne zastupitelstvo to bol jeden grc to zastavanie toho Andrasika do oci bijuce ved nevedel sa ani vijadritked mu kladli otazky ohladom stadiona mal si zachovat zdravy rozum a sam odstupit ale asi nemoze lebo Martin ho ma v hrsti

  31. Takže súd rozhodol o tom, že nezákonné je rozhodnutie primátora, ktorým zrušil mandát, ale nie o tom či poslancovi mandát prináleží alebo nie.

  32. Takže súd rozhodol o tom, že nezákonné je rozhodnutie primátora, ktorým zrušil mandát, ale nie o tom či poslancovi mandát prináleží alebo nie.

  33. My sme sa už dohodli s bruchom. Jankular vyhrá a ja budem vyceprimator. A potom budeme pokračovať v nastavenom trende.

  34. My sme sa už dohodli s bruchom. Jankular vyhrá a ja budem vyceprimator. A potom budeme pokračovať v nastavenom trende.

  35. pre Pavol Kurbel 13. septembra 2022, 16:38
    Ešte raz pán Kurbel, ak poslanec nechodí na zastupiteľstvo, de facto nevykonáva svoju činnosť, na ktorú bol volený a neháji záujmy občanov. Preto je otázka na čo nám taký poslanec je, absolútne na mieste. To je ako keby v nemocnici fungoval lekár, ktorý síce chodí na vizity ale inak neordinuje. A druhá otázka, ak mu zdrav. stav umožňoval výkon mandátu v komisiách, prečo nemohol ísť aj na zastupiteľstvo? Žiadna ťažká fyzická, a ani psychická námaha tam nehrozí.

  36. pre Pavol Kurbel 13. septembra 2022, 16:38
    Ešte raz pán Kurbel, ak poslanec nechodí na zastupiteľstvo, de facto nevykonáva svoju činnosť, na ktorú bol volený a neháji záujmy občanov. Preto je otázka na čo nám taký poslanec je, absolútne na mieste. To je ako keby v nemocnici fungoval lekár, ktorý síce chodí na vizity ale inak neordinuje. A druhá otázka, ak mu zdrav. stav umožňoval výkon mandátu v komisiách, prečo nemohol ísť aj na zastupiteľstvo? Žiadna ťažká fyzická, a ani psychická námaha tam nehrozí.

  37. napríklad preto že v deň konania zastupiteľstva je v nemocnici
    toto však nie je problem sporu problem je to či si Tomčányi može alebo nemôže dovoliť svojvolne p protizákonne poslancovi odobrať mandát

  38. napríklad preto že v deň konania zastupiteľstva je v nemocnici
    toto však nie je problem sporu problem je to či si Tomčányi može alebo nemôže dovoliť svojvolne p protizákonne poslancovi odobrať mandát

  39. Chodil behať chodil! Chodil si cviknúť kartu na MsÚ? Nechodil! Tak načo sa tam drží zubami nechtami keď ho tam nikto nechce dokonca ani pán primátor… keď dostaneš výpoveď v robote budeš tam ďalej chodiť?

  40. Chodil behať chodil! Chodil si cviknúť kartu na MsÚ? Nechodil! Tak načo sa tam drží zubami nechtami keď ho tam nikto nechce dokonca ani pán primátor… keď dostaneš výpoveď v robote budeš tam ďalej chodiť?

  41. pre Tomčányiho úderku
    zmyslom vašej úbohej existencie a zrejme aj dobre platenej je do roztrhania tela obhajovať Tomčányiho aj napriek právoplatnému rozhodnutiu súdu takže budete do nekonečna omielať ten v tomto prípade smiešny argument načo je poslanec…
    súd jasne konštatoval že Tomčányi sa postavil nad zákon a to je rozhodujúce a preto dnes znovu zasadol do poslaneckej lavice
    a teraz nezabudnite znovu : načo …

  42. pre Tomčányiho úderku
    zmyslom vašej úbohej existencie a zrejme aj dobre platenej je do roztrhania tela obhajovať Tomčányiho aj napriek právoplatnému rozhodnutiu súdu takže budete do nekonečna omielať ten v tomto prípade smiešny argument načo je poslanec…
    súd jasne konštatoval že Tomčányi sa postavil nad zákon a to je rozhodujúce a preto dnes znovu zasadol do poslaneckej lavice
    a teraz nezabudnite znovu : načo …

  43. Ked niektori poznaju brucha. Je pravda ze jeho zena a konatel firmy S.p.o.c s. r. o. je iba zhoda priezvisk? Na rezani dreva v seredi zarobili 675 000 eur.

  44. Ked niektori poznaju brucha. Je pravda ze jeho zena a konatel firmy S.p.o.c s. r. o. je iba zhoda priezvisk? Na rezani dreva v seredi zarobili 675 000 eur.

  45. pre bezec,presne tak,ak moze chodit behavat ked je PN, tak moze chodit aj do roboty,inak po slovensky,pan policajt to trochu ojebal.inak brucha nemozem ani citit je to spickovy podvodnik.

  46. pre bezec,presne tak,ak moze chodit behavat ked je PN, tak moze chodit aj do roboty,inak po slovensky,pan policajt to trochu ojebal.inak brucha nemozem ani citit je to spickovy podvodnik.

  47. pre Pavol Kurbel 13. septembra 2022, 20:33
    Nie každý kto dá otázku, ktorá Vám nie je po vôli je z Tomčániho úderky. Ste poslanci, volili vás ľudia, tak sa zodpovedajte. Ak niekto môže chodiť na komisiu, behať po hrádzi alebo hocičo iné, prečo nepríde aj na zastupiteľstvo? Jednoduchá otázka. Bol v nemocnici, ok. Koľko? Osem mesiacov v kuse? Skúste znova. Väčšia polovička osadenstva zastupiteľstva je zrelá na výmenu, preto verím, že po voľbách už väčšinu z vás neuvidíme. A na margo súdu. Rozhodol, Tomčáni podľa súdu pochybil. Trvalo to koľko? Rok? A vyriešilo sa čo? Nič. Budeme mať na cca 1,5 mesiaca poslanca, ktorý chcel aj tak skončiť. Super. Ani sa nedivím, že naša krajina je tam kde je, keď súd rok rozhoduje o egoistických kravinách.

  48. pre Pavol Kurbel 13. septembra 2022, 20:33
    Nie každý kto dá otázku, ktorá Vám nie je po vôli je z Tomčániho úderky. Ste poslanci, volili vás ľudia, tak sa zodpovedajte. Ak niekto môže chodiť na komisiu, behať po hrádzi alebo hocičo iné, prečo nepríde aj na zastupiteľstvo? Jednoduchá otázka. Bol v nemocnici, ok. Koľko? Osem mesiacov v kuse? Skúste znova. Väčšia polovička osadenstva zastupiteľstva je zrelá na výmenu, preto verím, že po voľbách už väčšinu z vás neuvidíme. A na margo súdu. Rozhodol, Tomčáni podľa súdu pochybil. Trvalo to koľko? Rok? A vyriešilo sa čo? Nič. Budeme mať na cca 1,5 mesiaca poslanca, ktorý chcel aj tak skončiť. Super. Ani sa nedivím, že naša krajina je tam kde je, keď súd rok rozhoduje o egoistických kravinách.

  49. taka otázka do pléna. Nie je náhodou pán Mgr Branislav Fančovič spomínaný v súvislosti s firmou Spocs pomerne blízkym príbuzným Tomčányiho manželky rodenej Fančovičovej? Pozná niekto tieto príbuzenské vzťahy?

  50. taka otázka do pléna. Nie je náhodou pán Mgr Branislav Fančovič spomínaný v súvislosti s firmou Spocs pomerne blízkym príbuzným Tomčányiho manželky rodenej Fančovičovej? Pozná niekto tieto príbuzenské vzťahy?

  51. Nechapem, co sa tu stale riesi.
    Ci kto a kde a co, ci bol, nebol.. Vsetko je to len zasterka,..sa zobudte ludia,..este aj ten zasrany stadion, co sa tu roky riesi, aj ten skoncil ako ruina..niekto sa vam tu roky smeje do huby..good luck v nasledujucich volbach..

  52. Nechapem, co sa tu stale riesi.
    Ci kto a kde a co, ci bol, nebol.. Vsetko je to len zasterka,..sa zobudte ludia,..este aj ten zasrany stadion, co sa tu roky riesi, aj ten skoncil ako ruina..niekto sa vam tu roky smeje do huby..good luck v nasledujucich volbach..

  53. Taky bol ten Fancovic blbi ze si overoval podpis na zmluve na urade v Seredi. Len kto to vyniesol z toho uradu?

  54. Taky bol ten Fancovic blbi ze si overoval podpis na zmluve na urade v Seredi. Len kto to vyniesol z toho uradu?

  55. zaujímavé že istý pán Fančovič a partia sa v istých materiáloch spomína v súvislosti so seredským tepelným hospodárstvom za ktoré mali zinkasovať 1 750 000 eur že brucho. nevieš náhodou komu z toho kvaplo?

  56. zaujímavé že istý pán Fančovič a partia sa v istých materiáloch spomína v súvislosti so seredským tepelným hospodárstvom za ktoré mali zinkasovať 1 750 000 eur že brucho. nevieš náhodou komu z toho kvaplo?

  57. málo ľudí vie o čom sa tu píše brucho však vie veľmi, veľmi dobre. vyzerá to tak že niekto dobre zazobaný pôjde na pekne dlho bručať

  58. málo ľudí vie o čom sa tu píše brucho však vie veľmi, veľmi dobre. vyzerá to tak že niekto dobre zazobaný pôjde na pekne dlho bručať

  59. Vyzerá, ze si tu vyššie píše niekto sam so sebou. Už som to na sol pochopil ste nenápadny heh musíte vylepšiť slovosled. Jeden dvaja pisatelia tom je marketing a čítanosť médii.

  60. Vyzerá, ze si tu vyššie píše niekto sam so sebou. Už som to na sol pochopil ste nenápadny heh musíte vylepšiť slovosled. Jeden dvaja pisatelia tom je marketing a čítanosť médii.

  61. Súd poslal späť do zastupiteľstva poslanca Michala Hanusa? Hurá!
    Ale výhra to nie je. Je pravdou, že Michal Hanus svoj neskorší príchod na zastupiteľstvo avizoval. Ospravedlnil sa mailom prednostovi mestského úradu, ktorý ospravedlnenie poslal primátorovi.
    Michal Hanus vstúpil do rokovacej miestnosti o 8.47 hod. Zastupiteľstvo trvalo 6 hodín a 38minút. Poslanec Hanus na ňom strávil dve hodiny a 39 minút. Zo 49 hlasovaní hlasoval 17 krát. Prvý raz o 9.03 hod. posledný o 11.26 hod. Predčasný odchod z rokovania predsedajúcemu neoznámil. Rokovací poriadok Mestského zastupiteľstva v Seredi v § 13 ods. 2 hovorí:
    Zastupiteľstvo je spôsobilé rokovať a uznášať sa, ak je prítomná nadpolovičná väčšina všetkých poslancov. Neúčasť na rokovaní zastupiteľstva sa ospravedlňuje vopred primátorovi mesta. Dôvod neúčasti sa uvedie v prezenčnej listine. Poslanec môže svoju účasť na rokovaní prerušiť tak, že oznámi dôvod odchodu z rokovania a prípadný čas návratu na rokovanie MsZ predsedajúcemu.
    Dve porušenia jedného odseku . Čo to je? Že by neznalosť rokovacieho poriadku po ôsmich rokoch vo funkcii poslanca ?

  62. Súd poslal späť do zastupiteľstva poslanca Michala Hanusa? Hurá!
    Ale výhra to nie je. Je pravdou, že Michal Hanus svoj neskorší príchod na zastupiteľstvo avizoval. Ospravedlnil sa mailom prednostovi mestského úradu, ktorý ospravedlnenie poslal primátorovi.
    Michal Hanus vstúpil do rokovacej miestnosti o 8.47 hod. Zastupiteľstvo trvalo 6 hodín a 38minút. Poslanec Hanus na ňom strávil dve hodiny a 39 minút. Zo 49 hlasovaní hlasoval 17 krát. Prvý raz o 9.03 hod. posledný o 11.26 hod. Predčasný odchod z rokovania predsedajúcemu neoznámil. Rokovací poriadok Mestského zastupiteľstva v Seredi v § 13 ods. 2 hovorí:
    Zastupiteľstvo je spôsobilé rokovať a uznášať sa, ak je prítomná nadpolovičná väčšina všetkých poslancov. Neúčasť na rokovaní zastupiteľstva sa ospravedlňuje vopred primátorovi mesta. Dôvod neúčasti sa uvedie v prezenčnej listine. Poslanec môže svoju účasť na rokovaní prerušiť tak, že oznámi dôvod odchodu z rokovania a prípadný čas návratu na rokovanie MsZ predsedajúcemu.
    Dve porušenia jedného odseku . Čo to je? Že by neznalosť rokovacieho poriadku po ôsmich rokoch vo funkcii poslanca ?

  63. Pán Veselický. Podľa toho čo píšete, rokovací poriadol porušil aj Horváth keď odišiel len s oznámením, že odchádza. Alebo Karmažín, ktorý si vybavoval v meste svoje veci.

  64. Pán Veselický. Podľa toho čo píšete, rokovací poriadol porušil aj Horváth keď odišiel len s oznámením, že odchádza. Alebo Karmažín, ktorý si vybavoval v meste svoje veci.

  65. Anonymovi zo 14. septembra o 9:49!
    Mýlite sa. O odchode pána Horvátha aj s pani kontrolórkou na poslednú rozlúčku s ich známym bol primátor informovaný dávno pred ich odchodom. Keď sa to neudialo pred kamerou, neznamená to, že sa to nestalo. Kedy s ospravedlňoval pán Karmažín, na to sa spýtajte priamo jeho.

  66. Anonymovi zo 14. septembra o 9:49!
    Mýlite sa. O odchode pána Horvátha aj s pani kontrolórkou na poslednú rozlúčku s ich známym bol primátor informovaný dávno pred ich odchodom. Keď sa to neudialo pred kamerou, neznamená to, že sa to nestalo. Kedy s ospravedlňoval pán Karmažín, na to sa spýtajte priamo jeho.

  67. veselický ty si naozaj riťolezec
    nechceš nám napríklad napísať koľko vydrží na zasadnutí napríklad taký Bucha? Keď náhodou omylom príde na zadadnutie ani sa nevyzlečie, sedí tam vo vetrovke a o par minút odíde

  68. veselický ty si naozaj riťolezec
    nechceš nám napríklad napísať koľko vydrží na zasadnutí napríklad taký Bucha? Keď náhodou omylom príde na zadadnutie ani sa nevyzlečie, sedí tam vo vetrovke a o par minút odíde

  69. mylite sa vo vašej úvahe to či si tu niekto píše sám so sebou si brucho dokáže zistiť veľmi ľahko ešte stále má dosť kamošov

  70. mylite sa vo vašej úvahe to či si tu niekto píše sám so sebou si brucho dokáže zistiť veľmi ľahko ešte stále má dosť kamošov

  71. po včerajšom vystúpeni Kurbela staršieho na zastupiteľstve ja Kurbelovi mladšiemu hlas dám. Lebo len starý kurbel mal tie gule a Točányimu do očí povedal pravdu Dúfam že keď bude primátorom bude mať rovnakú odvahu postaviť sa vagabundom ako jeho otec

  72. po včerajšom vystúpeni Kurbela staršieho na zastupiteľstve ja Kurbelovi mladšiemu hlas dám. Lebo len starý kurbel mal tie gule a Točányimu do očí povedal pravdu Dúfam že keď bude primátorom bude mať rovnakú odvahu postaviť sa vagabundom ako jeho otec

  73. na zaciatku zastupitelstva primator vymenoval ospravedlnenych poslancov. Bucha nebol odpravedlneny a ani neprisiel. Takto to robi vzdy. Preco nikomu nevadi ze tento poslanec porusuje rokovaci poriadok? Nema cas chodit na zastupitelstva, ani cas pracovat v nejakej komisii, na nic nema cas. Dokonca vraj ani nebyva v Seredi, ale trvaly pobyt si tu nechal. Preco vlastne znova kandiduje?

  74. na zaciatku zastupitelstva primator vymenoval ospravedlnenych poslancov. Bucha nebol odpravedlneny a ani neprisiel. Takto to robi vzdy. Preco nikomu nevadi ze tento poslanec porusuje rokovaci poriadok? Nema cas chodit na zastupitelstva, ani cas pracovat v nejakej komisii, na nic nema cas. Dokonca vraj ani nebyva v Seredi, ale trvaly pobyt si tu nechal. Preco vlastne znova kandiduje?

  75. takže ak je pravda že zhrabli za tepelne hospodárstvo 1 750 000 eur tak tych 875 000 eur čo ukazuje finstat z priloženého linku vyššie je len polovička
    kde vy tak asi mohla byť tak tá druhá polovička?
    nevie niekto?
    a aby som nezabudol šintavané skuste nas poinformovať o prípadných príbuzenských väzbách pani primátorovej a Branislava Fančoviča

  76. takže ak je pravda že zhrabli za tepelne hospodárstvo 1 750 000 eur tak tych 875 000 eur čo ukazuje finstat z priloženého linku vyššie je len polovička
    kde vy tak asi mohla byť tak tá druhá polovička?
    nevie niekto?
    a aby som nezabudol šintavané skuste nas poinformovať o prípadných príbuzenských väzbách pani primátorovej a Branislava Fančoviča

  77. pre pre vedelickejo,ja ti poviem preco je to tak z buchom,lebo posraty volic ked vidi pred menom Mudr, tak je cely vytraseny a mysli si,ze hocijaky doktor je boh, potom to takyto smradi zneuzivaju. tak na buduce ked volic bude vidiet pred menom titul tak sa hlavne neposrat a nevolit namyslenych trubirohov,ktory vidia len svoju tucnu penazenku.

  78. pre pre vedelickejo,ja ti poviem preco je to tak z buchom,lebo posraty volic ked vidi pred menom Mudr, tak je cely vytraseny a mysli si,ze hocijaky doktor je boh, potom to takyto smradi zneuzivaju. tak na buduce ked volic bude vidiet pred menom titul tak sa hlavne neposrat a nevolit namyslenych trubirohov,ktory vidia len svoju tucnu penazenku.

  79. A čo keď dáš kurbelovi hlas? Čo od toho očakávaš? Že tu bude Las Vegas? Budto stále stoka tak ako doteraz. Nechceli ste smer volili ste zmenu teraz ju máte a zase sa vám nepáči kto by Vám vyhovel?

  80. A čo keď dáš kurbelovi hlas? Čo od toho očakávaš? Že tu bude Las Vegas? Budto stále stoka tak ako doteraz. Nechceli ste smer volili ste zmenu teraz ju máte a zase sa vám nepáči kto by Vám vyhovel?

  81. od Ondreja možem očakávať odbornosť, slušnosť a poctivosť. A ako Ondreja poznám tak tú aj dostanem. A taktiež to že na úrade skončia eštebacke metódy že slušní ľudia sa už nebudú musieť báť jedného mafiána. To dostanem ako bonus.

  82. od Ondreja možem očakávať odbornosť, slušnosť a poctivosť. A ako Ondreja poznám tak tú aj dostanem. A taktiež to že na úrade skončia eštebacke metódy že slušní ľudia sa už nebudú musieť báť jedného mafiána. To dostanem ako bonus.

  83. ty sa určite nemusíš povinných omší báť . Ty sa boj tvojho povinného liečenia. To potrebuješ ako soľ

  84. ty sa určite nemusíš povinných omší báť . Ty sa boj tvojho povinného liečenia. To potrebuješ ako soľ

  85. pre serbel 16,26 uz toho slovneho spojenia sa obavam:odbornost,slusnost,poctivost,to zacina smrdiet.ak som to spravne pochopil,novy jezis sa zjavi v seredi.

  86. pre serbel 16,26 uz toho slovneho spojenia sa obavam:odbornost,slusnost,poctivost,to zacina smrdiet.ak som to spravne pochopil,novy jezis sa zjavi v seredi.

  87. slovného spojenia odbornosť, slušnosť, poctivosť sa obávaju len mafiáni a zlodeji. Nepatríš náhodou do Tomčányiho tímu?

  88. slovného spojenia odbornosť, slušnosť, poctivosť sa obávaju len mafiáni a zlodeji. Nepatríš náhodou do Tomčányiho tímu?

  89. obavy su opodstatnene,tieto spojenia pouzivaju snad vsetci politici,aj tomcanyi ma kvalitne vzdelanie a dokonca dlhorocnu skusenost ako poslanec a pozrite v akej prdeli je sered a to tu nepisem o kauzach terajsieho primatora.

  90. obavy su opodstatnene,tieto spojenia pouzivaju snad vsetci politici,aj tomcanyi ma kvalitne vzdelanie a dokonca dlhorocnu skusenost ako poslanec a pozrite v akej prdeli je sered a to tu nepisem o kauzach terajsieho primatora.

  91. Ozaj bytový dom na čepenskej postavený v roku 2003 potreboval rekonštrukciu, hrozné čo sa človek dočíta, dôvod rekonštrukcie stačí si prečítať na Sereď online. Staviteľ bytovky ešte existuje?

  92. Ozaj bytový dom na čepenskej postavený v roku 2003 potreboval rekonštrukciu, hrozné čo sa človek dočíta, dôvod rekonštrukcie stačí si prečítať na Sereď online. Staviteľ bytovky ešte existuje?

  93. Bruchoví kamaráti mu povedia, že spoločnosť Dentons pripravovala pre GGE Due Diligence a medzi inými sa k ním dostala aj zmluva o prevode Energetiky Sereď. A v roku 2020 sa partnerom Dentonsu stal kto? Stačilo zájsť do archivu a pospájať dve a dve.

  94. Bruchoví kamaráti mu povedia, že spoločnosť Dentons pripravovala pre GGE Due Diligence a medzi inými sa k ním dostala aj zmluva o prevode Energetiky Sereď. A v roku 2020 sa partnerom Dentonsu stal kto? Stačilo zájsť do archivu a pospájať dve a dve.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované