back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Súd rozhodol: Poslanec Hanus bol mandátu zbavený NEZÁKONNE !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Má Tomčányi už „svojho“ Gauliedera?

Sereď / Kým doteraz o neskutočnej arogancii, zákernostiach a dokonca schvaľovaní nezákonného konania súčasným primátorom mesta  Ing. Martinom Tomčányim vedeli hlavne obyvatelia Serede a regiónu, po rozhodnutí súdu vo veci zbavenia mandátu poslanca MsZ, o nám známych jeho vlastnostiach sa dozvie celé Slovensko.

Súd rozhodol: Správny súd  z r u š i l  oznámenie primátora mesta Sereď Tomčányiho vo veci zániku Hanusovho poslaneckého mandátu

Na základe zverejneného rozhodnutia súdu, poslanec MsZ  PhDr. Michal Hanus bol mandátu poslanca MsZ zbavený nezákonne.

S hrdosťou pripomíname, že to boli práve naše noviny, ktoré na nezákonnosti v samospráve a  konanie primátora Tomčányiho verejne dlhodobo a systematicky upozorňujú. Konkrétne v tejto veci sme na nezákonné zbavenie mandátu verejne upozorňovali vopred a oznámenie primátora sme kritizovali po celú dobu.

Sériu materiálov aj k tomuto vážnemu protidemokratickému dianiu v samospráve Mesta Sereď vedenej primátorom Tomčányim pripravujeme v rubrike PRAVDA O SEREDI.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No pekne. Bolo jasné, že sa len chceli zbaviť nepohodlného poslanca. Ešte že sa nedal a zabojoval na súde.

  2. No pekne. Bolo jasné, že sa len chceli zbaviť nepohodlného poslanca. Ešte že sa nedal a zabojoval na súde.

  3. Tomčany má môj hlas. Pamätám si ako tu autor obhajoval olano a pozrime sa ako sme dopadli.

  4. Tomčany má môj hlas. Pamätám si ako tu autor obhajoval olano a pozrime sa ako sme dopadli.

  5. Prosím vás je k dispozícii aj nejaké vysvetlenie alebo odôvodnenie uvedeného rozsudku? V čom bol porušený zákon a pod. A kto konkrétne a čo porušil.

  6. Prosím vás je k dispozícii aj nejaké vysvetlenie alebo odôvodnenie uvedeného rozsudku? V čom bol porušený zákon a pod. A kto konkrétne a čo porušil.

  7. Zo zverejneného rozhodnutia vyplýva, že rozhodnutie ešte nie je právoplatné.Takže vec zatiaľ nie je skončená. Rozhodnutie ma skrátenú formu. Zaujímavé by bolo uplné rozhodnutie aj s odôvodnením,ktoré je na rozhodnutí najpodstatnejšie a to chýba.

  8. Zo zverejneného rozhodnutia vyplýva, že rozhodnutie ešte nie je právoplatné.Takže vec zatiaľ nie je skončená. Rozhodnutie ma skrátenú formu. Zaujímavé by bolo uplné rozhodnutie aj s odôvodnením,ktoré je na rozhodnutí najpodstatnejšie a to chýba.

  9. Nič proti Michalovi ale ako poslanec sa len zaradil do počtu. Tichučko sedel a šúchal s nohami. Ako aj väčšina zastupiteľstva.

  10. Nič proti Michalovi ale ako poslanec sa len zaradil do počtu. Tichučko sedel a šúchal s nohami. Ako aj väčšina zastupiteľstva.

  11. Tomčányi si svojvolne určil termin kedy poslancovi uplynul rok čo nebol na zasadnuti zastupitelstva.Objednal si posudok od pofidernej pravnej kancelarie ktora mu dala posudok ktorý mu pasoval dokrámu. A to napriek tomu že napríklad autor zákona tvrdil niečo iné.To mu však nepasovalo do krámu a tak to ignoroval. Chcel sa za každú cenu zbaviť Hanusa

  12. Tomčányi si svojvolne určil termin kedy poslancovi uplynul rok čo nebol na zasadnuti zastupitelstva.Objednal si posudok od pofidernej pravnej kancelarie ktora mu dala posudok ktorý mu pasoval dokrámu. A to napriek tomu že napríklad autor zákona tvrdil niečo iné.To mu však nepasovalo do krámu a tak to ignoroval. Chcel sa za každú cenu zbaviť Hanusa

  13. Michal nesedel tichučko a to práve vadilo Tomčányimu a preto sa rozhodol že sa ho zbaví aj za cenu porušenia zákona

  14. Michal nesedel tichučko a to práve vadilo Tomčányimu a preto sa rozhodol že sa ho zbaví aj za cenu porušenia zákona

  15. Dôvod, prečo bol p. Hanus zbavený mandátu poslanca, taký istý dôvod bol na zbavenia aj iného poslanca, ktorý permanentne na zastupiteľstve chýbal, alebo sa došiel len zaregistrovať a odplával. Takže, o čom je to? Že na každého mal iný meter a hlavne na nepohodlného. A čo tu píše Anonym, je to kravina na kvadrát. Alebo nečítaval príspevky zo zastupiteľstiev, alebo sa len teraz zo sna prebral? Dobré ráno, stará mama!

  16. Dôvod, prečo bol p. Hanus zbavený mandátu poslanca, taký istý dôvod bol na zbavenia aj iného poslanca, ktorý permanentne na zastupiteľstve chýbal, alebo sa došiel len zaregistrovať a odplával. Takže, o čom je to? Že na každého mal iný meter a hlavne na nepohodlného. A čo tu píše Anonym, je to kravina na kvadrát. Alebo nečítaval príspevky zo zastupiteľstiev, alebo sa len teraz zo sna prebral? Dobré ráno, stará mama!

  17. Načo je niekto poslancom keď na “stretávky” nechodí ale po hrádzi behať ano…

  18. Načo je niekto poslancom keď na “stretávky” nechodí ale po hrádzi behať ano…

  19. otazka nestoji načo je niekto poslancom ale načo nam je primator ktorý vedome porušuje zákon

  20. otazka nestoji načo je niekto poslancom ale načo nam je primator ktorý vedome porušuje zákon

  21. Dufam ze Tomcany pochopi ze jeho arogancia moci mu prerastla cez hlavu a ze aspon pricetni poslanci dohliadnu na to ze vsetky poplatky aj za pravne sluzby a usle straty Hanusa zaplati Tomcany zo svojho vrecka a nie ze tuto jeho aroganciu bude platit mesto cize obyvatelia zo svojich dani a poplatkov mestu. Martin myslim ze je načase aby si z uradu odisiel, teda pokial mas v sebe este aspon trosku svedomia a zostal v tebe aspon kusok chrbtovej kosti. Alebo stale mas
    toho malo?

  22. Dufam ze Tomcany pochopi ze jeho arogancia moci mu prerastla cez hlavu a ze aspon pricetni poslanci dohliadnu na to ze vsetky poplatky aj za pravne sluzby a usle straty Hanusa zaplati Tomcany zo svojho vrecka a nie ze tuto jeho aroganciu bude platit mesto cize obyvatelia zo svojich dani a poplatkov mestu. Martin myslim ze je načase aby si z uradu odisiel, teda pokial mas v sebe este aspon trosku svedomia a zostal v tebe aspon kusok chrbtovej kosti. Alebo stale mas
    toho malo?

  23. obyvatel,nesranduj,had nemoze mat ani svedomie, toboz chrbticu.je pazravy po euracoch.

  24. obyvatel,nesranduj,had nemoze mat ani svedomie, toboz chrbticu.je pazravy po euracoch.

  25. Viete ako sa hovorí, že po zle dobro nečakaj! Nikto do nikoho nevidí aký je. Aj pri voľbách, ľudia v dobrej viere chcú voliť to najlepšie, ale čas ukáže, koho sme volili. Je to ako mačka vo vreci. Stalinov výrok : výsledky volieb ovplyvnia voliči, ale tí, čo sčítavajú hlasy. Takže nevieme, či to bude lepšie.

  26. Viete ako sa hovorí, že po zle dobro nečakaj! Nikto do nikoho nevidí aký je. Aj pri voľbách, ľudia v dobrej viere chcú voliť to najlepšie, ale čas ukáže, koho sme volili. Je to ako mačka vo vreci. Stalinov výrok : výsledky volieb ovplyvnia voliči, ale tí, čo sčítavajú hlasy. Takže nevieme, či to bude lepšie.

  27. Súhlasím s mandátom, po voľbách ľudia čakajú zmenu k lepšiemu, ale sa nedočkajú či je to komunálnych alebo v parlamentných voľbách. V Seredi zmena nebola, len aby po týchto voľbách nebola zmena k horšiemu…

  28. Súhlasím s mandátom, po voľbách ľudia čakajú zmenu k lepšiemu, ale sa nedočkajú či je to komunálnych alebo v parlamentných voľbách. V Seredi zmena nebola, len aby po týchto voľbách nebola zmena k horšiemu…

  29. Rozsudok sudu s odovodnenim bude vyhotoveny a doruceny procesnym stranam. Je pravoplatny a Hanus ma pravo vratit sa do zastupitelstva a vykonavat mandat poslanca.

    Ide o uplne neskutocnu hanbu pre primatora Tomcanyiho, samospravu a samotne Mesto Sered, ktore primator vratil niekde na zaciatok devatdesiatych rokov do cias tvrdeho meciarizmu.

    Moj nazor je, ze poslanci MsZ by na rokovani zastupitelstva mali VEREJNE ODSUDIT bez najmensich pochyb umyselne konanie primatora a vyzvat ho na okamzite vzdanie sa mandatu.

    Plat by primatorovi OKAMZITE mali znizit na zakonom stanoveny zaklad a ziadat ho o okamzite VEREJNE OSPRAVEDLNENIE poslancovi Hanusovi a OBCANOM.

    Mesto Sered by malo proaktivne oslovit poskodeneho poslanca Hanusa a ponuknut mu ADEKVATNE ODSKODNE za vaznu moralnu ujmu a vsetko by mal platit primator zo svojich sukromnych penazi.

    Mesto Sered by zaroven malo pristupit k OKAMZITEMU RIESENIU KRIVD A DISKRIMINACIE dalsich poskodenych a poslanci by mali trvat na bezodkladnom prevereni vsetkych doteraz neuspesnych konani podavanych poslancami, OZ a obcanmi.

    Kompetentne organy by mali bezodkladne zacat vysetrovanie mozneho zastrasovania a vydierania volenych sastupcov a ostatnych obcanov a moznej – velmi pravdepodobne korupcie v samosprave, ale aj vo vztahu k policii, prokurature a justicii.

    Je zopar ludi, ktori vedia o com pisem a ostatni sa to dozvedia uz onedlho.

    Je nevyhnutne konat skor, ako ludia ako Tomcanyi samospravu zapisu do historie najcernejsim pismom a sposobom, o ktorom drviva vacsina ludi ani len netusi…

    Tolko moj nazor na dianie v seredskej samosprave a na konanie primatora Tomcanyiho.

  30. Rozsudok sudu s odovodnenim bude vyhotoveny a doruceny procesnym stranam. Je pravoplatny a Hanus ma pravo vratit sa do zastupitelstva a vykonavat mandat poslanca.

    Ide o uplne neskutocnu hanbu pre primatora Tomcanyiho, samospravu a samotne Mesto Sered, ktore primator vratil niekde na zaciatok devatdesiatych rokov do cias tvrdeho meciarizmu.

    Moj nazor je, ze poslanci MsZ by na rokovani zastupitelstva mali VEREJNE ODSUDIT bez najmensich pochyb umyselne konanie primatora a vyzvat ho na okamzite vzdanie sa mandatu.

    Plat by primatorovi OKAMZITE mali znizit na zakonom stanoveny zaklad a ziadat ho o okamzite VEREJNE OSPRAVEDLNENIE poslancovi Hanusovi a OBCANOM.

    Mesto Sered by malo proaktivne oslovit poskodeneho poslanca Hanusa a ponuknut mu ADEKVATNE ODSKODNE za vaznu moralnu ujmu a vsetko by mal platit primator zo svojich sukromnych penazi.

    Mesto Sered by zaroven malo pristupit k OKAMZITEMU RIESENIU KRIVD A DISKRIMINACIE dalsich poskodenych a poslanci by mali trvat na bezodkladnom prevereni vsetkych doteraz neuspesnych konani podavanych poslancami, OZ a obcanmi.

    Kompetentne organy by mali bezodkladne zacat vysetrovanie mozneho zastrasovania a vydierania volenych sastupcov a ostatnych obcanov a moznej – velmi pravdepodobne korupcie v samosprave, ale aj vo vztahu k policii, prokurature a justicii.

    Je zopar ludi, ktori vedia o com pisem a ostatni sa to dozvedia uz onedlho.

    Je nevyhnutne konat skor, ako ludia ako Tomcanyi samospravu zapisu do historie najcernejsim pismom a sposobom, o ktorom drviva vacsina ludi ani len netusi…

    Tolko moj nazor na dianie v seredskej samosprave a na konanie primatora Tomcanyiho.

  31. Skor ako zapisu? Milos, ved Ty si nebol tak naivny. Uz zapisali. A tak ciernym, ze tie stranky nevybieli ani boh.

  32. Skor ako zapisu? Milos, ved Ty si nebol tak naivny. Uz zapisali. A tak ciernym, ze tie stranky nevybieli ani boh.

  33. Naposledy mu dobre nalozila hlavna kontrolorka p.HORVATHOVA len hapkal a zastaval si svoju dvornu pravnicku

  34. Naposledy mu dobre nalozila hlavna kontrolorka p.HORVATHOVA len hapkal a zastaval si svoju dvornu pravnicku

  35. Rozsudok bol podľa dátumu vznesený 19. mája 2022, p. Majko píše 4.júna 2022 – Rozsudok sudu s odôvodnením bude vyhotovený a doručený…viem že všetko trvá určitú dobu. Chcem sa spýtať či sa s tým odôvodnením bude môcť oboznámiť okrem procesných strán aj nezainteresovaný, napr. na tejto stránke?

  36. Rozsudok bol podľa dátumu vznesený 19. mája 2022, p. Majko píše 4.júna 2022 – Rozsudok sudu s odôvodnením bude vyhotovený a doručený…viem že všetko trvá určitú dobu. Chcem sa spýtať či sa s tým odôvodnením bude môcť oboznámiť okrem procesných strán aj nezainteresovaný, napr. na tejto stránke?

  37. Sí neuveriteľne nadupaný informáciami, ale vždy ich nejak schomolíš tak aby boli v tvoj prospech

  38. Sí neuveriteľne nadupaný informáciami, ale vždy ich nejak schomolíš tak aby boli v tvoj prospech

  39. ako je skomolena informácia, že jeden arogantný primátor, plný nenávisti voči poslancovi ktorý mu kladie nepríjemné otázky sa rozhodne zneužiť svoju právomoc a v rozpore so zákonom ho vyštve z parlamentu? A ako je skomolená informácia že pomaly ale iste končí systém našich ľudí a preto súd rozhodol že Hanus je v práve a je stále poslancom?

  40. ako je skomolena informácia, že jeden arogantný primátor, plný nenávisti voči poslancovi ktorý mu kladie nepríjemné otázky sa rozhodne zneužiť svoju právomoc a v rozpore so zákonom ho vyštve z parlamentu? A ako je skomolená informácia že pomaly ale iste končí systém našich ľudí a preto súd rozhodol že Hanus je v práve a je stále poslancom?

  41. Pre M@M 4. júna 2022, 20:55 – napis konkretne, co je na clanku skomolene a co je v moj prospech.

    Arogantny primator (iny voleny zastupuca) porusujuci zakony ako Tomcanyi, je tragediou pre samospravu, demokraciu, pravny stat a kazdeho slusneho obcana.

  42. Pre M@M 4. júna 2022, 20:55 – napis konkretne, co je na clanku skomolene a co je v moj prospech.

    Arogantny primator (iny voleny zastupuca) porusujuci zakony ako Tomcanyi, je tragediou pre samospravu, demokraciu, pravny stat a kazdeho slusneho obcana.

  43. že by doplnil zbierku sereďanov v Leopoldove? Ak tam skončí a bolo by to fajn, tak zbierka bude kompletná. Myslím že už mu chystajú pričňu. Len či sa na tú pričňu vojde?

  44. že by doplnil zbierku sereďanov v Leopoldove? Ak tam skončí a bolo by to fajn, tak zbierka bude kompletná. Myslím že už mu chystajú pričňu. Len či sa na tú pričňu vojde?

  45. laco 5. júna 2022, 7:35 – zverejnenie faktov – rozsudku sudu, ze primator mesta (voleny zastupca) napriek upozorneniam na nezakonne konanie umyselne ZBAVIL POSLANCA (ineho voleneho zastupcu) MANDATU povazujete za nenavist?

    Jeden z najvacsich, najzavaznejsich a najarogantnejsich zasahov do demokracie je podla Vas v poriadku a treba primatorove konanie snad oslavit?

    Primator na jeho konanie bol upozornovany VOPRED a VEREJNE a napriek tomu UMYSELNE konal v rozpore so stanoviskom ZMOSu a Ministerstva, teda gestora zakona.

    Primator Tomcanyi stratil moralne pravo zastavat svoj mandat a uz mal byt zbaleny a na odchode z uradu.

    A Vy hovorite o niekoho nenavisti?

    Skuste napisat Vasu predstavu o demokracii. Rad sa necham sa poucit.

  46. laco 5. júna 2022, 7:35 – zverejnenie faktov – rozsudku sudu, ze primator mesta (voleny zastupca) napriek upozorneniam na nezakonne konanie umyselne ZBAVIL POSLANCA (ineho voleneho zastupcu) MANDATU povazujete za nenavist?

    Jeden z najvacsich, najzavaznejsich a najarogantnejsich zasahov do demokracie je podla Vas v poriadku a treba primatorove konanie snad oslavit?

    Primator na jeho konanie bol upozornovany VOPRED a VEREJNE a napriek tomu UMYSELNE konal v rozpore so stanoviskom ZMOSu a Ministerstva, teda gestora zakona.

    Primator Tomcanyi stratil moralne pravo zastavat svoj mandat a uz mal byt zbaleny a na odchode z uradu.

    A Vy hovorite o niekoho nenavisti?

    Skuste napisat Vasu predstavu o demokracii. Rad sa necham sa poucit.

  47. Z policajného prostredia viem, že v „policajnom spise“ sa má nachádzať informácia že podpálenie Majkovho auta objednal Tomčány. Túto informáciu som asi pred dvomi rokmi poskytol do zápisnice prokurátorovi Generálnej prokuratúri v Blave. To sú už vyslovene mafiánske praktiky.
    Takže kto má v sebe nenávisť? Majko?

  48. Z policajného prostredia viem, že v „policajnom spise“ sa má nachádzať informácia že podpálenie Majkovho auta objednal Tomčány. Túto informáciu som asi pred dvomi rokmi poskytol do zápisnice prokurátorovi Generálnej prokuratúri v Blave. To sú už vyslovene mafiánske praktiky.
    Takže kto má v sebe nenávisť? Majko?

  49. Pre Pavol Kurbel 5. júna 2022, 20:17

    To, že sa má v „policajnom spise“ nachádzať informácia, že podpálenie Majkovho auta objednal Tomčány – neznamená absolútne nič, pokiaľ táto informácia nieje potvrdená ďalšími dôkazmi.
    Zároveň však v dnešnej dobe nieje možné vylúčiť nič. Ani to, že hajzli typu súčasných slovenských kajúcnikov si náhle dnes, alebo v budúcnosti spomenú ako to bolo a poskytnú svedectvo hodné odmeny a spoločenského uznania.

  50. Pre Pavol Kurbel 5. júna 2022, 20:17

    To, že sa má v „policajnom spise“ nachádzať informácia, že podpálenie Majkovho auta objednal Tomčány – neznamená absolútne nič, pokiaľ táto informácia nieje potvrdená ďalšími dôkazmi.
    Zároveň však v dnešnej dobe nieje možné vylúčiť nič. Ani to, že hajzli typu súčasných slovenských kajúcnikov si náhle dnes, alebo v budúcnosti spomenú ako to bolo a poskytnú svedectvo hodné odmeny a spoločenského uznania.

  51. Pán Kurbel Pavol vy moju dôvere nemáte, ani ako poslanec a ani ako človek.
    Môžete tu vypisovať čo len chcete.

  52. Pán Kurbel Pavol vy moju dôvere nemáte, ani ako poslanec a ani ako človek.
    Môžete tu vypisovať čo len chcete.

  53. V kapitalizme sa sofistikovane porusovanie zakona bielymi goliermi vyplaca. Na tom to je zalozene. Na prenose zodpovednosti za porusenie zakona na netrestatelne institucie, v tomto pripade na mesto. Musi to tak byt. Inak by ten system nefungoval. Aj tento rozsudok. Konstatuje sa tam zrusenie rozhodnutia mesta Sered. Obsahuje ten rozsudok ale aj nejaky trest za take konanie? A ako je mozne potrestat mesto? Okrem nejakej financnej pokuty?

    Mne to pride skor ako zdanie spravodlivosti. Za chvilu su tu volby, bude nove mestske zastupitelstvo (novy primator asi nie) a ak pan Hanus nebude opatovne kandidovat na poslanca, tak tento rozsudok vlastne nic nemeni. Skonstatuje sa porusenie zakona a dalej?

  54. V kapitalizme sa sofistikovane porusovanie zakona bielymi goliermi vyplaca. Na tom to je zalozene. Na prenose zodpovednosti za porusenie zakona na netrestatelne institucie, v tomto pripade na mesto. Musi to tak byt. Inak by ten system nefungoval. Aj tento rozsudok. Konstatuje sa tam zrusenie rozhodnutia mesta Sered. Obsahuje ten rozsudok ale aj nejaky trest za take konanie? A ako je mozne potrestat mesto? Okrem nejakej financnej pokuty?

    Mne to pride skor ako zdanie spravodlivosti. Za chvilu su tu volby, bude nove mestske zastupitelstvo (novy primator asi nie) a ak pan Hanus nebude opatovne kandidovat na poslanca, tak tento rozsudok vlastne nic nemeni. Skonstatuje sa porusenie zakona a dalej?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované