back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Súčasti areálu bývalého MILEXu miznú denne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Práve materiálmi pravidelne zverejňovanými na SOL vieme priebežne dokladovať, čo sa deje v meste. Pozitívne, ale aj negatívne. Niekedy práve to negatívne môže poslúžiť minimálne k účinnej prevencii.

V rozhovoroch priamo s niektorými jedincami zdržujúcimi sa v priestoroch bývalého MILEXu sa dozvedáme veľa nesporne zaujímavých skutočností. Napríklad, že ťažké oceľové brány postupne „miznúce“ do zberu, sú bezdomovcami odvezené na bicykli. Takže brány a oceľové konštrukcie montážnou firmou prevážané nákladným autom a vykladané hydraulickou rukou alebo žeriavom, v priebehu de facto niekoľkých minút demontuje, na bicykel naloží a do výkupu odvezie vychrtnutý, podvyživený a roky na ulici žijúci bezdomovec na bicykli. V lepšom prípade na nákupnom vozíku z Kauflandu.

To len pre informáciu pre bežného pracujúceho občana mesačne platiaceho úver v banke, nakoľko je pre jeho bezpečnosť a bezpečnosť aj priskrutkovaného majetku nebezpečný výkonný feťák nevyhnutne hľadajúci finančný zdroj na niekoľko každodenných dávok obľúbenej drogy.

Sociálna situácia ľudí sa zhoršuje a kompetentní s denne pribúdajúcimi rizikami napriek verejným upozorneniam nič nerobia. Následky ponesieme všetci.

– – –

Včera sme uverejnili článok s fotografiami, ktoré sú dnes dva dni staré. Celý článok a video nájdete tu:

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUÁLNE: Drogy, prostitútky, bezdomovci a odpad… To je bývalý MILEX a Sereď – VIDEO

Medzi fotografiami nájdete aj vchod do objektu, kde ešte pred dvomi dňami bol posledné dve krídla oceľovej ťažkej brány. Upozornili sme na to aj v samotnom článku.

Dnes predpoludním už brána na mieste nie je. Niekto ju demontoval a odviezol. Pravdepodobne znovu do zberu. Rovnako, ako je schopný urobiť to s vašou, mojou, alebo akýmkoľvek kusom majetku, ktorý má hodnotu a feťákovi jeho krádež a speňaženie prinesie okamžité peniaze.

Dlhodobo verejne upozorňujeme na fakt, že v meste Sereď úplne zlyhala prevencia. Represia bola dostatočná, no tam, kde je dopyt, okamžite vznikne aj ponuka. Jednoduché zákony ekonomiky v kapitalizme neobídu ani naše mesto. Ani lukratívny obchod, ako je ten s drogami.

Preto práve systematické eliminovanie dopytu cez účinné preventívne opatrenia sú cestou. Jedinou cestou.

Areál bývalého MILEXu je dlhodobým problémom. Vlastníkom časti nehnuteľností je aj stále primátor mesta Tomčányi. Namiesto účinného riešenia problémov s odpadmi, feťákmi, bezdomovcami a prostitútkami v lokalite, Tomčányi vlastnícky vzťah k nehnuteľnostiam v predmetnej lokalite tajil.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Bližšie informácie v tomto článku a videu:

Pravda o Seredi: Prečo vedenie Mesta Sereď po dlhé roky toleruje odpadky a neporiadok v areáli a okolí bývalého MILEXu? – VIDEO

AKTUÁLNE: Do areálu bývalého MILEXu stále vozia odpad

Odpadky na verejných priestranstvách začínajú byť charakteristickým znakom mesta Sereď rovnako, ako skládka Lúženca, drogy a kriminalita

AKTUÁLNE: Pred areálom bývalého MILEXu a pri ČS LPG je vrak auta, z ktorého vytekajú prevádzkové kvapaliny

Do objektu bývalého MILEXu vozia hlavne odpad a dielce z áut

Kľudne môžete aj tento článok ignorovať a tváriť sa, že problém pre občanov neexistuje. On tu ale je, len sa možno veľa ľudí ešte priamo nedotýka. Keď ho pocíti jedinec, bude tomu tak pravdepodobne ujmou na zdraví, alebo majetku.

Nestojí ale otázka či sa rozšíri natoľko, aby sa stal problémom komunity, ale kedy k tomu príde a s akými následkami.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo by aj naďalej nevozili, keď im v tom nikto nebráni? Tu si prídu na svoje. Nikomu nemusia za odpad platiť. Ale my musíme. Nebolo by dobré, aby sme aj my tam odpad vyvážali?

  2. Pokiaľ tam nepríde k smrteľnému úrazu, ostane to i naďalej bez povšimnutia. Zvysoka na to kašľu.

  3. a co ked tam pride k smrtelnemu urazu?koho to zaujima,bude vam chybat zasraty fetak,ked pride na stavbe k smrtelnemu urazu co zatvoria stavbu?

  4. A ? Aspon sa to rozoberie a nebude to strasit.
    Ked tak si chod aj ty odniest a nezavid bezdakom trochu eur !

  5. Jaaaj Majko uz hlada senzaciu hoc kde.
    Kiez by si bol primator a dopadol ako ten besny testovaci,znasilnovac z TT.
    Ktoreho nenavidi 95% Slovenska a velebia ho len Indiani.

  6. Kto je majiteľom bývalého milexu? To akože nikto nezodpovedá za ten objekt? Platí niekto dane za ten objekt mestu či štátu?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované