back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Drogy, prostitútky, bezdomovci a odpad… To je bývalý MILEX a Sereď – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Presne tak je možné popísať dlhoročný a pravidelne kritizovaný stav v areáli bývalého MILEXu.

Dnes je tento areál volne prístupný verejnosti, stačí sa zaujímať a človek zistí, že premávka nielen osôb bez domova, ale aj prostitútok a iných indivíduí už na prvý pohľad  pochybnej vizáže, je do a z areálu veľmi častá.

Areál bývalého MILEXu za jeden a pol minúty vo videu:

Po odstránení prakticky všetkých brán aspoň ako tak sťažujúcich prístup do objektu, po ňom jazdia autá takpovediac „jedna radosť“. A niektoré neprichádzajú naprázdno.

O sústavnom vyvážaní odpadu do areálu svedčia nové kopy a „nový tovar“. Ďalšie odpady zo stavieb, ďalšie súčasti starých áut a dokonca aj starý nábytok. Medzi bežnými a dnes už stálymi obyvateľmi rozpadajúcich sa hál sú v kurze autolekárničky, resp. ich obsah. Len na jednom „nádvorí“ medzi halami ich bolo viac ako desiatka.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ďalšie vyhorené priestory a ďalšie „zariadené“ izby množstvom handier a aj kusmi nábytku, v ktorom dokonca sú poukladané aj rozličné predmety dennej potreby. A samozrejme hodne použitých striekačiek s ihlami. Že by toľko diabetikov?

Ale vážne. Areál bývalého MILEXu, neudržiavané nehnuteľnosti a to aj nehnuteľnosť vlastnená ešte stále primátorom mesta  Ing. Martinom Tomčányim a jeho bratom Vladimírom, sú pre mesto problémom, záťažou a hanbou na jednom z hlavných vjazdov do mesta.Ide nielen o odpadky, ale aj premnožených všadeprítomných hlodavcov a riziko šírenia chorôb a infekcií.

Z bezpečnostného hľadiska zase o rizikové a pre spoločnosť potenciálne nebezpečné osoby v týchto priestoroch dlhodobo prebývajúce. Do MILEXu sa totiž sťahujú bezdomovci a feťáci nielen zo Serede.

Blíži sa ďalšia zima. Sociálna situácia mnohých ľudí sa výrazne zhoršuje. Zamýšľajú sa kompetentní nad tým, akým veľkým problémom tento dlhodobo neudržiavaný areál pre mesto môže byť?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Po voľbách to niekto zapáli aby majitelia niečo vybudovali na svojom pozemku. To je také slovenské

  2. Demokracia dosiahla vrchol tie fotografie to dokazujú. Ten kto sa nestará o svoj majetok treba mu ho skonfiškovat.

  3. Bordel, drogy, feťáci, bezdomovci, prostitúcia, prečo sa nad tým niekto rozhorčuje? Veď to je ono, v 89tom sa vyštrngala sloboda a demokracia a tá spolu so super nádherným kapitalizmom priniesla aj pod.vymoženosti. Súkromný majetok je nedotknuteľný, teda mimo auta, to musíme grátis odovzdať aby nám dali pojebany papier na odhlásenie, ale inak môžete robiť čo chcete.

  4. Ked vidím tie mladé dievčatá,tak mi je ich normálne lúto dalšie zničené životy je ich škoda.

  5. Aj pri in-dome sem tam zástavy auto alebo cyklista odhodí tam sáčok do kríkov a ide preč potom tam príde druhá skupina a hľadajú to.

  6. ..len som zvedavá, ako sa dostal niekto do súkromného areálu a bez súhlasu majiteľa fotil… už sa tešim, ako si toto niekto obháji..

  7. Milosko tak zavidi primatirovi.
    Keby primator vlastni 5* hotel, tak aj tam by si behal a hladal vtaci bobek , len aby si si kopol.

    A za dalsie, ty tam co behas na sukromny pozemok ?
    Jaj vlastne ty si Milosko, ty mozes – lebo vodu kazat a vinko pit, na to by ta bolo.

    Kiez by si bol primator ty, a nasledne ta budeme lincovat , lebo na 120% nieco vyvedies.
    Tak isto dopadnes ako Mates z TT, tiez plna pusinka blbosti a teraz sa bez ochranky nejde ani vystat, co by ho zbedaceny lud defenestroval.

  8. To vás naozaj trápi vstup na pozemok??? Sa vám zdá ten stav OK??? To vám je jedno že ten humus ničí životné prostredie? To si naozaj myslíte že ten neporiadok nepocitime na zdraví??? To aj doma tak máte????

  9. Pata, Šoporňa, Sereď – trojuholník kriminality ešte za socializmu. Termín „kriminálny trojuholník“ použil asi v roku 1978 na ZŠ môj učiteľ prírodopisu. Hovoril, že nikde na okolí nie je toľko chuligánov a kriminality ako v týchto 3 obciach.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované