back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentom Slovenskej republiky bude Peter Pellegrini

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na základe zrátaných 98% hlasov, je prakticky isté, že väčšina voličov do funkcie prezidenta Slovenskej republiky na najbližších 5 rokov zvolila Petra Pellegriniho.

AKTUALIZOVANÉ

Ako volila Sereď, nájdete v tomto článku:

Novým prezidentom SR sa stal Peter Pellegrini. Ktorý z kandidátov získal viac hlasov v Seredi?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Anonym 7. apríla 2024, 0:24
    Jemu nevadi ze je za Idiota, on je raz taky:) aj debilita je obraz bozi 🙂 Majko gratulujem….

    2
  2. Neviem čo je dobré na Pelem, veď to je Ficov kôň. Nedokenčené diaľnice, otrasné nemocnice, rozkradnuté peniaze a neskutočná dražoba. Mali dostatok času aby niečo dosiahli ale miesto toho sa ešte viac rozkráda. Nečudoval by som sa keby veľa vagabundov či dílerov prepustili z basy. Každopádne gratulujem novému prezidentovi, no nie som si istý že to je cesta ktorú potrebujeme.

    10
  3. Aký ešte väčší dôkaz liberalizmu by sme chceli ako ze mame prezidenta homosexuála 😘

    Takže znova ďakujeme deduskovia a babičky za perfektnú voľbu a keď pôjdu vaše vnúčatá študovať a pracovať do zahraničia (samozrejme toho hnusneho zapadneho), napecte im aspoň dobre buchty na cestu, už keď ste im zariadili život v exile 👍

    11
  4. Ukázalo sa že slušní ľudia vedia zabojovať za svoju vlasť. Vojnoví štváči a zapredanci nemajú miesto v slusnej politike. Slovensko sa dnes zomklo a porazilo zlo.

    9
  5. No co hovna liberalne,utreli ste fuz,budete plakat a nadavat este cely mesiac,vy nuly stvacke.

    4
  6. peto pele pojebal vas do prdele,dufam,ze mate zbalene kufre.zamknut kaviaren a sup do juesej.

    1
  7. …tak nam treba, Fico predseda vlady a Pellegrini prezident…

    1
  8. Hnus hnus vy bolsevicka cvarga aj s vasim teplosom. Je mi luto mladej generacie ,ze zas tu je tato cervena banda zlodejska pri moci.

    3
  9. Volici pellegriniho rozopnúť zipsy a galoty dole.
    Nas jamkatý radiator vám zahrá na flautu
    A medzitým vás okradne o posledné peniaze

    1
  10. Radšej by ste chceli duhoveho proamerickeho degesa? Co kasle na Slovensko a vidí len záujmy zapadu?

    2
  11. Ale no, snáď ste nečakali, že dezole scéna brúsičov koľajníc od Harabina a Orbánovi Madari, čo ich už niekoľko rokov masíruje volili inak :D.

  12. A preto mate teraz tepleho, duhoveho buka.
    Pocuvali ste jeho prve vyjadrenie v noci po volbach?
    Ten buk vyblabotal slub filcke, ze bude poslusny psik a spravi vsetko co ma spravny lokaj robit.

    1
  13. Ale ma to aj jednu vyhodu. Je to zaciatok konca strany hlas.
    Filcka si nenecha ujst moznost zozrat peleho stranu.
    A kapitan kkt zas utre hubu.

  14. Všetkým progresivistickym propagátorom,prestaňte klamať,prestaňte urážať,dajte tu svoju hnusný nenávisť a pokrytectvo bokom,chovajte sa konečne ako normálni slušní ľudiaa potom možno uspejete v iných voľbách.Cela táto neznesiteľná propaganda od vás mi pripomína,a nielen mne ,tu najhoršiu komunistickú totalitu.Kde médiá a všetko okolo ľudí búšili a klamali ľudí tak,že to bolo neznesiteľné.Vsetkeho moc škodí.

    8
  15. Co tu stale spletate vojnu???Ako kto by nas mal napadnut???Kto potrebuje 5mil zebrakov?Tato krajina je rozjebana cela nic tu nefunguje.A za tento stav moze hlavne Fico ten tu bacoval 12rokov v dobe najvacsieho hospodarskeho rastu.Vysledok vydime…dochodcovia dakujem ale rozmyslam ze sa zbalim aj ja lebo tato krajina uz to ma spocitane…

    3
  16. Opäť exit pool mimo reality. Tí čo to prevádzkujú, by sa mali na to vykašľať a ísť radšej kopať kanále. Budú prospešnejší.

  17. kampaň robiť na poukazovaní súpera /ak by dostal 1€ za každé jeho spomenutie, tak by si kampaň zaplatil len z tohto slovíčka/ nie je to pravé orechové. voliči rozhodli a myslím, že ak by sa k nemu nehlásilo PS, tak by mal šancu na víťazstvo. nuž a záverečným preslovom po výsledkoch ukázal koľko hnevu a zloby je v ňom.

    3
  18. prosím každý kto nie je spokojný a vypisuje že odíde z krajiny. Prosím nepísať a radšej baliť kufre . Celá EU vás čaká s otvorenou náručou. 😀

    6
  19. Seredan je bolsevicka zasrana socka.
    Zaprdeny zebrak, ktory si neuvedomuje, ze ked nekto z Sk odide, tak to budu zahranicne firmy. Aj ten zasraty sklad, kde otroci za min.mzdu.
    A ako prve, bolsevicky smer vezme davky jemu a ostatnym chcimierom.

    2
  20. Otec so synom tu teraz budú vypisovať a urážať ľudí. V takom zlom stave sú že zabudli si meniť aj nick. Teraz tu budú oxidovať celé dni až kým im nedôjde Lidl borovička.

    1
  21. Seredan a ktory z vas je syn a ktory otec . Lebo to podla tych bludov vyzera, ze tupe hovna ste obaja.

    2
  22. Toto vám nezabudnem, povedal Korčok po voľbách prezidenta, to komu odkazoval? Je to chudák nie diplomat.

    2
  23. Dezolé sa ako potešilo že vyhral konečne gay, snáď to posunie práva LGBTI keď už budeme jedna z mála krajín ktoré majú homoša v paláci.

    2
  24. Sprostá sedlač, ktorá používa slová ako demokracia, liberalizmus, fašizmus, čo keby ste si najprv prečítali, čo tie slová znamenajú, aby ste neboli za takých tupcov, ako naozaj ste? Aj by som povedal, ako sa teším na ten váš plač, keď zistíte, ako ste sa zase nechali oyebať a ako vám tí vaši vyvolení zase len naserú na hlavy, ale vy ste takí sprostí, že vám to nedôjde, ani keby to reálne spravili, tak si užívajte, ako sa hovorí, blahoslavení chudobní duchom 🙂

    2
  25. To, čo občania chcú, to im v demokracii patrí, bohužiaľ. Tak vidíte, tá „nenávidená“ demokracia vám teraz dopriala opojného víťazstva. Takže nabudúce šetrite jedovaté sliny na tento vcelku dobrý nástroj na vyjadrenie občianskej nespokojnosti. V Rusku by ste takéto niečo mohli iba predstierať. A v Sev. Kórei a Číne ani to nie. Ešte pripomeniem, že demokracie mávajú z času na čas aj samovražedné sklony.

    3
  26. Ty kokot teplý, práčky a hajzlové misy pre tvojich ruských kamarátov čo nas dojdu denacifikovat, máme už teraz vytrhat z domov a bytov??
    Vyjebaný ritný kolík aby ťa kleplo v tej ficovej riti

    3
  27. ale no, ved je demokracia, ked ludia chcu takuto vladu a prezidenta, tak ju aj maju… slovaci sa zmieria s hocicim, ked im tu privatizovali podniky a okradali ich, tak to bolo ok… ked tu nasledne rozkradali zvysky, tak to tiez bolo ok… ked rozkradali eurofondy tak to bolo ok… teraz nam ostava len sa tesit na lacnejsie potraviny, energie a lepsi zivot… akurat nezabudajte, ze ekonomicke moznosti ktore sme ako krajina mali su pochovane prave vdaka vlade, ktoru sme si znovuzvolili, tak ja osobne necakam velke zazraky… utesuje ma to, ze ma novy prezident neposle do vojny, pretoze mam iq ohnutej tabule…

    1
  28. Pre: Anonym 7. apríla 2024, 14:43
    Ano, tomu sa hovorí Dunning-Kruger effect, najlepšie ho bolo vidieť počas pandémie 😀

  29. Pre: lol 7. apríla 2024, 13:19
    Tiež to tak vidím, a teší ma že už majú nakomplet volné ruky, nemajú sa načo vyhovárať, takže môžu začať konečne opravovať to slovensko tak jak sa to má do psej matere 😀

    2
  30. Konečne som sa v nedelu ráno zobudil do slobodného a demokratického sveta ! Okuliarnik americký by nás doviedol do priepasti zvanej USA anál !
    Pán Majko prosím za všetkých slušných a dobrých voličov opíšte nám vaše pocity !

    3
  31. Prehralo to hovno sorosovske,pojdu svinskym krokom aj s palacovou prasnicou,soros dostal infarkt,zistil,ze nepomohla ani kupa hnoja zvaneho SME.

    1
  32. Sklamem ťa, to len stále žiješ na majeri v hnoji medzi ovcami jak sedlák 😀

    1
  33. lol 8. apríla 2024, 12:42

    Rožke v pohode za 14 centov. Len v ambulanciach to nejak rastie :-))) ale sak capo di tutti capi nás zachráni, on je naša spása, už bude len dobre, bude pokoj, nebude vojna a tak. Čo tam po ambulanciach, šak si priplatím zakaždým po 50eur, no problem. Teraz budeme stále bojovať proti sorošovi? či určí vodca iného nepriateľa? medvede, či myši?

  34. Soroš už nie, ten už dostal infarkt podľa tunajších, lebo korčok prehral. Ja tipujem štátnych ochranárov prírody, jedného už sa podarilo postreliť, keď na nich zaútočila medvedica 😀

  35. Maji kde si toľko diskutérov ta tu spomína ze sa ti musí štikútať od rána do večera

    2
  36. Vodca dnes 2 dni po voľbách vyhukuje, že 30% štátnych zamestnancov netreba. Bol ožratý, či iba šíri medzi nimi strach, resp. výchovu jak Lukašenko?

  37. Majko,ratafak kde si vygrcaj nejakú kkti… .čakáme. celkom sa bavím. Takto sa to robí do psej matere

    1
  38. No veď za miliardu eur zaviedli digitalizáciu štátnej správy, tak môže prepúšťať…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované