back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Novým prezidentom SR sa stal Peter Pellegrini. Ktorý z kandidátov získal viac hlasov v Seredi?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Novým prezidentom SR sa stal Peter Pellegrini s počtom hlasov 1 409 255 hlasov, čo predstavuje 53,12% platných hlasov.

Jeho protikandidát Ivan Korčok získal 1 243 709 hlasov, čo predstavuje 46,87% platných hlasov.

Kandidátske hlasy v Seredi

 Vizualizácia: Denis Majko

 

Peter Pellegrini získal v Seredi 4 437 hlasov (55,87%)

Ivan Korčok získal v Seredi 3 504 hlasov (44,12%)

- Článok pokračuje pod reklamou -

Súhrnné výsledky hlasovania v 2. kole

61,14 % účasť (1.kolo 51,91%)
4 368 697 zapísaných voličov (1.kolo 4 364 071)
2 671 279 zúčastnených voličov (1.kolo 2 265 656)
2 670 197 odovzdaných obálok (1.kolo 2 264 769)
2 652 964 plat. hlasov pre vš. kandidátov (1.kolo 2 254 206)
5 938 volebných okrskov spolu

Výsledky za Sereď

63,23 % účasť (1.kolo 53%)
12 659 zapísaných voličov (1.kolo 12 710)
8 005 zúčastnených voličov (1.kolo 6 737)
8 001 odovzdaných obálok (1.kolo 6 737)
7 941 plat. hlasov pre vš. kandidátov (1.kolo 6 708)
13 volebných okrskov

Mandát Zuzany Čaputovej, ktorá je od roku 2019 úradujúcou prezidentkou Slovenskej republiky, sa končí 15. júna 2024.


 

Anketa ukončená 8.4.2024 23:00

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Jeho ludska teplota ohreje kazdy radiator a srdiecko.
    Buzerant skurveny ruský pele

    2
  2. Bohužial vyhral protislovensky kandidat. Rozhodli maďari nejde nič. Nám len zostáva dúfať aby tých 5 rokov ubehlo čo najskôr alebo jedine referendum ak za také 3/4 roky nič neukáže. No teraz je priskoro.

    4
  3. Zlovenská sedlač, ktorá zaspala dobu a mentálne je niekde v stredoveku, si zvolila progresívnu bukvicu, ktorá sa hrá na demokrata a pritom sa pchá russku do ánusu, veď to je krásne, nie? A ešte jednoduché obecenstvo, ktorému strašne vadí fašizmus a keď im p. Majko nechá otvorenú diskusiu, tak sa pohoršujú, aké je to strašné médium, keď si každý môže povedať, čo chce. To proste nevymyslíš, ľudská hlúposť a obmedzenosť je nekonečná… keby jebnutosť na Zlovensku kvitla, tak aj Holandské tulipánové polia nám závidia :))

    12
  4. Tešim sa! Konečne už neuvidím tie primitívne nenávistné statusy na sociálnych sieťach, od teraz sa teším už iba na holubice.

    4
  5. Dakujeme za Meciara, dakujeme za Fica a Pelleho…seniori nas vzdy posunuli dopredu a Ako odmenu mate funkcne zdravotnictvo…dakujeme za grecku cestu

    6
  6. Pre: Dakujeme seniori 7. apríla 2024, 16:31
    Tak prrr, gréci už napredujú zo svojich sračiek, my sa len do nich rútime zatiaľ 😀

    5
  7. Gratulujem novému prezidentovi Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rozhodla väčšina v demokratických voľbách. Referendum o vláde dopadlo pozitívne.

    7
  8. Nevalajte to na dochodcov, ja mam skoro 72 a nevolila som peleho. Tam Harabin urobil svoje. A v mojom prípade sa už ďalších volieb ani nemusím dožiť. Slováci majú slabé mozgy.

    13
  9. Okresy s najväčšou mierou vysťahovalectva ako Snina, Poltár… boli najväčšou baštou podpory Pelleho 70%+. O Halabrinovcoch to bolo jasné. A maďarov masíruje Orbán cez médiá / siete dlhodobo, pripravuje ich keby sa náhodou znova rozdávali karty v Európe.

    Pre: Demokrat 7. apríla 2024, 18:27
    Neviem či to ten debílek tak chce, čo tu zakaždým praje smrť každému, jeden nato už doplatil…

    1
  10. Asi ano, najprv nas korba ovali madari za otcenas, potom prisli cehuni, aby nas poludstili.
    A drb, dosli gardisti, tomč…teda arizatori a zas bolo zle.
    Trochu sme odfrkli a drb. Bol tu bolsevik. A od tej neholucie si tu striedavo volime potomkov hentej zgerby ako keby sa nam to pacilo.
    Tak nam treba.

    5
  11. Vidím, že nie len Poltár ale náš kraj verí Pellegrinovi. Nič z toho co sľúbili nedodrzia ,takže všetkým dôchodcom by som doporučil, aby ste si odkladali q nečakali na 600 eur dôchodok. Opäť sa ukázala sila volicskej základné a preto by som ľuďom v dochodcovskom veku zakázal voliť.

    2
  12. mne sa najviac paci, ako tu ludia argumentuju, preco smer nieje rozumna volba a pride si sem nejaky frajer, ci frajerka a jediny agrument, preco ano je ze Korcok je americky agent 😀 ja som volil Korcoka, podal som si tiket na Peleho.. mozno na zamyslenie je, ze tie najvacsie blbosti na ktore nadavaju volici smeru su dosledok vlady smeru z predoslych obdobi…

    1
  13. Pre: Anonym 9. apríla 2024, 15:02
    Veď sa sami bozajú v riť už niekolko desaťročí 😀

  14. Teplý prezident podozrivý z korupcie, ktorý celý život vyciciava štátny rozpočet a doteraz nič nedokázal iné ako počúvať svojho pána Fica. Takúto hanbu sme tu ešte nemali. A 1.4 mio obyvateľov si ho vybralo ako svojho zástupcu. Toto je zástupca tradičnej slovenskej rodiny. A potom že nie sme dúhová progresívna krajina. Od dnes si budú prezidenti iných krajín pre istotu obliekať kované slipy ak ich váš Pellé príde navštíviť.

  15. Bozať v riť ich môžeme ,ale prachy z našich daní idú na ich dôchodky a preto by sa mali zaujímať ,či tí ,ktorí sú v produktívnom veku a pracujú , majú prostredie ,kde je istota. Dôchodcov si kúpi každý ,kto im sľúbi vyšší dôchodok. Úplne že za čiarou je ,že zástupca Jednoty dôchodcov Slovenska je oficiálne pozvaný do centrály kandidáta a politickej strany . Užívajte si dopravu grátis ,všetky výhody ,ale zakázať Vám voliť je to najdôležitejšie ,pretože sa nikdy v pred neposunieme.

  16. To, ze mas blbych rodicov, alebo starych rodicov este neznamena, ze su taki vsetci.
    Mal si ich v den volieb zavriet do pivnice.

    1
  17. Nemyslím si, že každý dôchodca rozumie ako funguje priebežný dôchodkový systém a navyše ak aj áno tak asi väčšina stále verí tomu, že ich dôchodok zvyšuje soc.demokrat a nie nárast priemernej mzdy pracujúcich.

  18. Homo dezole,aký si ty múdry,všetci tá obdivujeme.Ty šašo pocmarany,už si na smiech,ozaj nič iného ma nenapadá.A zamorujes čistý vzduch.Este stále platí,všetkého moc škodí!

    1
  19. Anonym, ty zas tradicne nic k veci nenapises.

    Ale noo veď uži si socialnu demokraciu stany SMEROHLAS 🙂
    Budeme mať progres ako duhé Švajčiarsko, pardon…. druhé RUsko 🙂

    1
  20. Vieš , moji rodičia sa na rozdiel od Teba poradia ,opýtajú ako je to v skutočnosti , takže zatvárať ich nemusím ,nikdy. Ale prepáč , tvoj názor je presne ako ten ,ktorý tu prezentuje sociálna vláda. Rešpektujem ho , ale mrzí ma , že takých ako ty je tu viac ako 30% .

  21. ale zakázať Vám voliť je to najdôležitejšie ,
    Vies kto toto napisal?
    Alen tak na okraj, nikdy by som nedal svoj hlas bolsevickym kurvam. Tak nabuduce pis len to o com nieco vies, nie svoje blbe dojmy.

  22. Babky demokratky a dezoláti od Ha ra bi na to zas zatiahli…Roberto sa zabetonuje na ďalších 12 rokov a potom už nebude čo zachraňovať…

  23. Len do toho pán Fico ! Liberálno – progresívne zlo treba zo Slovenska vytlačiť ako vred z tela !

    1
  24. nie kapsy …ale čo offshore jurisdikcie zabezpečia…napríklad Sv. Vincent a Grenadíny, Britské panenské ostrovy, Panama alebo Belize.

  25. Viete prečo ste prehrali dvoje voľby,a prehráte aj tretie? Kvôli takýmto expertom,ako sa tu prezentujete,vaša nenávisť,arogancia,hlúposť avulgarita priamo odpudzujú normálnych a slušných ľudí.Prajem pekný deň.

    2
  26. Na Slovensku zrejme víťazí zdravý rozum a nie kaviarenskí Blaváckí PS úzeri a povaľači .V Seredi podobne. Avšak – LGBTXYZ+ drogová mafia + PS lúza ako aj tu vidíme sa s týmto nijako nechce zmieriť a tak sa prezentuje tu a teraz anonymne, primitívne a stupídne ,ako je to tam príznačné pre túto sebranku !!!

  27. Ajaj sloboda prejavu je sypmpatizant cenzury opantany propagandou. BOrovickova sebranka potrebuje REGULERNU MAFIU zlocincov napojenu a nacucnutu na stat .
    Boh ochranuj moralne hodnoty

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované