back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Počasie a voľno motocyklistom prialo. Štyria však do cieľa bez ujmy nedorazili

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti v okresoch Trnava a Dunajská Streda riešili počas sviatkov 4 dopravné nehody s účasťou motocyklistu.

PRI TRNAVE MOTORKÁRI NEZVLÁDLI JAZDU

Trnavskí dopravní policajti boli v piatok a pondelok privolaní k 2 dopravným nehodám, pri ktorých sa zranili 2 osoby. Ani pri jednej z nich policajti alkohol u vodičov nezistili.

1️⃣ V piatok popoludní mal 55 ročný motocyklista dostať šmyk medzi obcami Buková a Cerová. S motorkou zišiel vpravo mimo cestu a prevrátil sa nabok. Pri nehode sa zranil a záchranári ho museli previezť na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

2️⃣ Pondelňajšie ranné cesty zas potrápili 23 ročného motorkára, ktorý medzi obcami Horné Orešany a Suchá nad Parnou zišiel, pri prechádzaní ľavotočivou zákrutou, vpravo mimo cestu. Pri páde sa zranila jeho 38 ročná spolujazdkyňa.

NA DOLNIAKOCH IM NEDALI PREDNOSŤ AUTÁ

- Článok pokračuje pod reklamou -

1️⃣ Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok popoludní v meste Šamorín. 60 ročný vodič auta Hyundai i30 nemal dať pri vchádzaní na hlavnú cestu prednosť 40 ročnému motocyklistovi a došlo k zrážke. Motorkár utrpel viaceré zranenia, s ktorými musel byť prevezený do nemocnice.

Policajti dychovou skúškou alkohol u vodiča auta nezistili. Naopak zranený motorkár nafúkal 1,06 promile. V súvislosti s nehodou policajti začali trestné stíhania pre prečiny ublíženia na zdraví a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

2️⃣ Prednosť motocyklu nedala ani 71 ročná občianka Maďarska v meste Dunajská Streda. 48 ročný motocyklista musel, pri snahe vyhnúť sa zrážke, náhle zmeniť smer a rýchlosť jazdy a preto spadol spolu s motorkou a svojou 43 ročnou spolujazdkyňou na zem. Pri nehode sa našťastie nikto vážne nezranil.

NA CESTÁCH BUDE MOTORKÁROV PRIBÚDAŤ

Apelujeme na vodičov áut, aby boli aj voči ich dvojkolesovým „kolegom“ ohľaduplní a zvýšili svoju pozornosť.

Motocyklistom zas pripomíname, aby nepreceňovali svoje schopnosti a prispôsobili spôsob a rýchlosť jazdy stavu vozovky a situácii na ceste.

Upozorňujeme, že maximálne povolené rýchlosti platia PRE VŠETKÝCH!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované