back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

BK Lokomotíva Sereď: U12 Staršie minižiačky odohrali zápasy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

17.2.2024
BKM Petržalka – BK Lokomotíva Sereď 27:38

Po mesačnej pauze sme odohrali zápasy v Bratislave. Chuť do zápasov po prestávke bola obrovská.

Prvý zápas sme odohrali proti Petržalke. Od prvej štvrtiny sa hral vyrovnaný basket na oboch stranách. Dievčatá si so súperkami nič nedarovali. Mali sme trošku pomalší rozbeh. V situáciách kedy sme si našli prienikovú hru alebo sme mali strely z podkoša, nedarilo sa nám tieto pokusy premieňať. V druhej štvrtine sme zlepšili obranu a podarilo sa nám vyrobiť menší náskok. Výborným vstupom do tretej štvrtiny, rakety ukázali svoju silu. V poslednej štvrtine sa dievčatá nadreli, no nedarilo sa nám odmeniť túto drinu v podobe koša. Na konci zápasu sme sa mohli zaslúžene tešiť z víťazstva

Komentár k zápasu od Hanky Vrtíkovej:
“Zápas bol od začiatku veľmi napínavý, my sme sa snažili chodiť do koša a získavať lopty. V prvej štvrtine sme sa rozbiehali a v druhej a tretej stvrtine sa nam začalo velmi dariť. Teším sa,že som dala koše a pomohla urobiť menší náskok. Vo stvrtej štvrtine nam nepadali koše ale myslim, že sme dobre branili. Bol to velmi vyrovnany zapas . Bojovali sme o víťazstvo. Musim uznať, že sa nase superky velmi dobre dostavali do kosa a dobre branili, ale my sme dokazali byť lepšie. Chodili sme vela do zakončenia. Bojovali sme a nakoniec vyhrali.”

BK Lokomotíva Sereď – IBAS Bratislava 49:31

Komentár k zápasu od Adelky Vadovičovej:
“Na zápase proti Ibasu sme od prvej chvíle, čo sme nastúpili na ihrisko boli odhodlané a pripravené ísť si pre výhru. Každá hráčka, tam nechala všetko, aj keď sme moc často nepremienali koše. Pani trénerka nás upozornila na chyby, ktoré sme sa snažili v ďalšom hracom čase nerobiť.
Zápas sme na koniec vyhrali a to aj vďaka našej pani trénerke. “

- Článok pokračuje pod reklamou -

V druhom zápase proti Ibasu bol scenár podobný. Myslím si však, že dokážeme byť o čo si viac agresívnejšie v obrane ako sme boli počas zápasu. Mrzieť nás môže opäť veľké množstvo nepremenených košov z našej strany. Napriek tomu si naše rakety svojou bojovnosťou odnášajú dobrý pocit z podaných výkonov a radosť z víťazstva.
Ďakujeme našim rodičom za podporu a týmto vás pozývame na najbližší zápas 2.3.2024, ktorý nás čaká na domácej palubovke proti Ivanke pri Dunaji.

Trénerka: Michaela Sedláčková
Asistentka: Yasmin Zrayer

zdroj: FB/BK Lokomotíva Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované