back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Juraj Šeliga: „Verím, že už Danko sa tento svoj papalášizmus už má zbalené veci a ako podpredseda parlamentu končí!“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Juraj Šeliga

NO A ČO PÁN DANKO?!

Mocou opitý Danko zrovnal v noci semafor so zemou a tvári sa že sa nič nestalo, pretože on je nedotknuteľný papaláš. Ešte bude arogantne odpovedať no a čo?!

Tak za prvé neohlásil dopravnú nehodu, kde bol poškodený semafor na prechode pre chodcov! Tu je podozrenie na trestný čin všeobecného ohrozenia a poškodzovania a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. Teda nie obyčajný priestupok ale trestný čin. A keď by sa k tomu pridalo, že to bolo pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky.

Za druhé utiekol a keby za ním nebola olejová škvrna, tak sa zrejme ani neprizná. Museli ho vypátrať policajti.

Za tretie ide o dopravnú signalizáciu na štvorprúdovej ceste, kde je ešte aj električková trať. Každé ráno tadiaľ chodia ľudia do práce, deti do školy.

Za štvrté, je to prejav fakt priam bezohľadného idiotizmu, keďže nehoda sa stala v noci a on sa ani ráno neunúval volať policajtom, ale oni ho museli vypátrať. Preto je na mieste otázka, kto normálny sa takto správa?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nebolo to tak, že Andrej Danko bol ožratý a utiekol z miesta činu, aby všetko zahladil? Boli urobené krvné testy? Dychová skúška?

Takže ešte raz pán Danko otázky pre Vás, boli ste opitý? Prečo ste utiekli? Prečo ste to sám nenahlásil? Nehanbíte sa?

Verím, že už Danko sa tento svoj papalášizmus už má zbalené veci a ako podpredseda parlamentu končí! Hanba.

zdroj: FB/Juraj Šeliga

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. skrachovanec sa ozval. Ktoze sa to ozieral pocas korony v podniku ktory mal byt zavretý v case ked slovaci nemohli nikam chodit? Vtedy mal vyvodit zodpovednost tento skrachovany pajac.

    5
  2. Skrachovaného pajáca si si všimol, dementného blba, ktorý hlási nehodu na magistrát a je „plne k dispozícii “ polícii si si nevšimol?

    3
  3. Ak sa z tohto moze niekto tesit, tak to je prezidentsky kandidat Pellegrini. Prave sa stal spolocnym kandidatom vladnej koalicie na prezidenta SR. Vdaka naburanemu semaforu.

    3
  4. prosím povedzte tomu galaktickému debilovi seredanovi, že Šeliga sám odstúpil z funkcie podpredsedu parlamentu keď sa zistilo že popíjal v podniku v čase lockdownu. Dezolát sereďan si zase nakadil do úst a rovno plnú dávku..

    6
  5. Seredan bude další volič smeru ktorí si pamätá akurát to kedy naposledy vošiel do krčmy a kedy dávajú na smene obed.

    4
  6. Prosim va, obyčajna škodova udalosť, kde stači vec nahlsait spravoci komunikacie a robite z toho niečo horšie ako ked Lipšic zabil na prechode chodca.. A napriek záznamu v registri trestov sa stal prokuratorom UŠP.. Skuste sa záznamom ist niekde zamestnant, najma ak pojde o zabitie, aj ed neumyselne…
    Nebudem sa ho zastavat, je to dilino,.. Odlahčim to preto, Jeden stožiar postavil, jeden stlp zhodil, ešte celkom dobra biliancia… 🙂

    1
  7. Šeliga si asi nevšimol že voliči na SVK mu ukázali prostredník vo voľbách. Ten je posledný čo má moralizovať po 3 rokoch vo vláde

    2
  8. Lipšic nenadýchal, neušiel, chodec mal v krvi vyše 2 promile a prechádzal cez cestu mimo prechod pre chodcov bez reflexných prvkov a za zníženej viditeľnosti (dážď). Toto je to čo sa môže stať komukoľvek. Danko pravdepodobne ožratý, porazil stĺp, vo svojom stave tam aj nechal ŠPZ a ušiel domov. Len toľko k rozdielu…

    6
  9. Sprostý kpt. Danko… to je tak keď debil dostane moc …. A ešte si trúfa kandidovať na prezidenta, Hm, vlastne ak by sme porovnali kvalitu a charakter dvoch posledných prezidentov, tak ten ožratý kpt. Danko by bola ešte stále tá najlepšia alternatíva ..

    1
  10. PS . A kto vie ako to bolo s tým Lipšicom, možno sa ešte prihlási niekto kto za neho fúkal ….

    2
  11. A Danko Lipšic ked zabil pod vplyvom človeka? Jurko tam si sa nejako nevyjadroval…jeden na druheho ukazujete..Vy čestný politici..pardon hovna

  12. Jurko Jurko 12. januára 2024, 21:07 Pri
    Mylis sa velmi, alebo umyselne klames. Lipsic vtedy nebol pod vplyvom. Ten zrazeny nestastnik bol pod vplyvom. Lipsic zastavil a poskytoval prvu pomoc.

    3
  13. Hurá, opozícia má zase z čoho politicky žiť a dúfam, že to budú omieľať ešte aspoň pol roka. Veď iné problémy Slovensko nemá.

  14. Potkan seliga ide moralizovat ,ked bol v bare ktory mal byt zatvoreny najebany na srot vtedy preco neodstupil,bastard spinavy liberalny.

    2
  15. Lipšic jednoducho zabil autom človeka na prechode pre chodcov. Zatiaľ žiaden zákon nezakazuje opilcom prechádzať cez cestu označenú dopravnou značkou prechod pre chodcov. Bolo dokázané že Lipšic pochybil bol odsúdení. Lipšic nikdy nemal robiť prokurátora, je výplod špinavej politickej hry pána Matoviča. Pán Danko by mal odísť z parlamentu a vôbec niekde do prdele do zabudnutia. Je to hrobár SNS.

    2
  16. Jeden ako druhý. A prosím pekne, vôbec nie sú jediní. Sú ich tu minimálne na stovky. A čo ma teda naozaj dobre naondieva, živíme to tu aj za moje peniaze. Mám veľký sen, že raz tohto / doplň si po čom túžiš, teda jeho oslovenie /uvidím skutočne pracovať.

  17. No a teraz to tu máme. Danko je dilino mal by odstupit. Zabil semafor. Ďalší zabije človeka a vysmiaty sedí na prokuratúre. A kto je seliga?

    1
  18. sania, ak máš problém s pamäťou ani ti nefunguje Google tak ti pripomínam, že Šeliga odstúpil. Neviem prečo klameš a čo z toho máš.

  19. Potka Seliga sa ozval zo zahrobia…. Aj potkani maju svoje nebo a peklo? Kto vie v com skoncil Seliga?

  20. A tupy Danko okrem toho ze znicil dopravny semafor, urobil olejovu stopu az k sebe do garaze. Toto clovek pri zmysloch a s kuskom zodpovednosti a hanby predsa nemoze urobit. Naklady na odstranenie oleja mu dufam prirataju k celkovej skode. Fesakovi Pellemu to ale musi vyhovovat, ze prezidentsky protikanditat toto vyparatil.

  21. Preco zo seba robis blbca?
    Vies, ze aj referendum a jeho otazky musia byt v sulade so zakonom. A nie protiustavne?

  22. A čo daňový podvodník , zlodej pozemkov , úžernik z Popradu ??? Jaj pán Šeliga to bol vás vzor za Slušne Slovensko …

    1
  23. Je pravdou , že Danko rozumovo nič moc …., ale ešte rozumovo je na tom lepšie ako tí všetci 72pohlavný debili z PS …

    1
  24. Je až zarážajúce ako sa ospravedlňujú všetky prešlapy vlády ačohentizmom. A čo henten pre 3 rokmi urobil niečo podobné. Keď ukradli vtedy, môžu aj teraz. Keď podviedli vtedy, môžu aj teraz. Táto spoločnosť bude blúdiť v škaredom kruhu a namiesto odsúdenia a potrestania vinníkov sa len budú pozerať dozadu do minulosti a vinníkov ospravedlňovať ačohentizomom.

    1
  25. 13. januára 2024, 13:27 je ďalší ktorí nemá jasno vo svojom pohlaví. Vyhľadajte prosím odbornú pomoc ak sa cítite na viac pohlaví a prosím už to tu nezasierajte svojimi mindrákmi. Naozaj na to nikto nie je zvedavý, ľudí trápia ale že úplne iné témy ako váš boj s pohlaviami.

    1
  26. anonym 12:41,blbeček si ty,tak si nastuduj,či je možné referendum rozpustiť vládu.To ste posrali.Je to prakticky nemožné.

  27. Špinavá škodoradosť od pána Šeligu. Pán Danko by mal zmyznút zo sveta politického, naveky vekov ámen. Najstaršia politická strana na Slovensku SNS takého predsedu nepotrebuje.

  28. Protesty proti zrušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry – keby tak protestujúci NAOZAJ a REÁLNE vedeli, čo sa dialo vo vyšetrovaniach trestných konaní vedených obvinenými vyšetrovateľmi NAKA „našimi chlapcami“ pod dozorom prokurátorov špeciálnej prokuratúry

    Posledných protestov proti zrušeniu špeciálnej prokuratúry sa zúčastnilo až 35.000 ľudí !!
    Na protestoch v Bratislave dokonca vystúpila manželka „nepohodlného“ vyšetrovateľa.
    Pred časom na proteste v Nitre vystúpila sestra Pavla Ďurku !!

    ‼Keby VŠAK tak protestujúci NAOZAJ vedeli za čo, za koho a proti čomu protestujú..

    ✍🏻JUDr. Martin Ribár – advokát a predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY ŠTÁT

    Absolútne si vážim a rešpektujem právo na slobodu slova, vyjadrenie svojich názorov a postojov, ako aj právo na zhromažďovanie – aj o týchto ústavných právach sme vás informovali na našej stránke. Nijako nespochybňujem právo kohokoľvek na uvedené protesty..

    Nikomu z PROTESTUJÚCICH v žiadnom prípade NEUPIERAM a NEBERIEM právo na ich názor či presvedčenie, ani právo sa zhromažďovať – len si kladiem otázky:

    ☝🏻vedia skutočne protestujúci za čo, za koho a proti čomu protestujú ?
    ☝🏻majú protestujúci informácie o tom, čo sa NAOZAJ a REÁLNE dialo vo vyšetrovaniach trestných konaní vedených obvinenými vyšetrovateľmi NAKA „našimi chlapcami“, ktoré prebiehali pod dozorom špeciálnej prokuratúry ?
    ☝🏻vedia skutočne protestujúci o mnohopočetných pochybeniach prokurátorov ÚŠP pri výkone ich činnosti ?
    ☝🏻majú protestujúci také PRÁVNE vedomosti a poznatky, že vedia KVALIFIKOVANE posúdiť ODBORNÉ argumenty ZA ZRUŠENIE Úradu špeciálnej prokuratúry ?
    ☝🏻dokážu protestujúci odlíšiť POLITICKÉ argumenty od ODBORNÝCH argumentov ?

    !! Som presvedčený, že TAKMER NIKTO z protestujúcich NEPOZNÁ odpovede na mnou položené otázky.
    Ja odpovede na tie otázky ŽIAĽ poznám.. ŽIAĽ osobne som to zažil, a ŽIAĽ so mnou aj moja manželka, moje 3 malé deti, moja rodina a moji priatelia..

    Viem o metódach „našich chlapcov“, a viem o desiatkach pochybení prokurátorov ÚŠP..
    Viem o nich z osobných skúseností, nemám ich sprostredkovane, nemám informácie vytrhnuté z kontextu, nedal mi ich žiaden politik či politická strana alebo hnutie..
    – JA SOM TO ŽIAĽ ZAŽIL VŠETKO OSOBNE..

    – rád by som ukázal sestre Pavla Ďurku moje lekárske správy, je lekárka – aby videla, čo dokáže urobiť väzba so zdravím človeka, a že budem mať po väzbe doživotné zdravotné následky..

    – rád by som predstavil sestre Pavla Ďurku moju manželku – pre ktorú nikto nerobil verejné zbierky, aby mala z čoho žiť s 3 !! maloletými deťmi, lebo mňa jediného živiteľa rodiny vzali do väzby ešte počas jej materskej dovolenky a zostala DLHODOBO bez AKÉHOKOĽVEK príjmu..

    – rád by som povedal protestujúcim, že JA ako živiteľ rodiny a tým pádom ani moja rodina sme boli 2 ROKY BEZ AKÉHOKOĽVEK PRÍJMU, a bez podpory a pomoci rodiny a priateľov by to nezvládla ani moja manželka s deťmi, a ani ja vo väzbe, a nezvládli by sme to ani po mojom prepustení z väzby.. NEZÁKONNEJ väzby !!

    – rád by som všetkým ukázal svojho najstaršieho syna, ktorý MUSEL v 14-tich rokoch SUPLOVAŤ svojho otca a predčasne prišiel o časť detstva

    – rád by som povedal manželke „nepohodlného“ vyšetrovateľa, ktorý mimochodom ani nie je obvinený, ako žili moje 3 maloleté deti a manželka viac ako rok a pol bez otca a manžela..

    – rád by som ukázal VŠETKÝM protestujúcim listiny a dôkazy o tých desiatkach pochybení – tak tých „slušných a čestných“ vyšetrovateľov NAKA „našich chlapcov“ ako aj tých „nenahraditeľných“ prokurátorov Úradu špeciálnej prokuratúry..

    Disponujem LEGÁLNE dokonca aj komunikáciou týchto vyšetrovateľov NAKA „s tým správnym morálnym kompasom“, aj s tými „elitnými“ prokurátormi ÚŠP…

    – len by asi sestra Pavla Ďurku či manželka „nepohodlného“ vyšetrovateľa zostali nemilo prekvapené z tej komunikácie, predsa by asi spoznali hlasy svojho brata či manžela..

    – len asi by všetci protestujúci boli nemilo prekvapení (šokovaní ??) z obsahu komunikácie, ktorá zachytáva spomínané „metódy“ a pochybenia tak vyšetrovateľov NAKA „našich chlapcov“ ako aj prokurátorov ÚŠP..

    a malé UPOZORNENIE – nepíšem o „nejakej“ nekompletnej či neúplnej KOMUNIKÁCII „vytrhnutej“ z kontextu..

    !! a tak, ako by som toto všetko vedel PROTESTUJÚCIM či príbuzným vyšetrovateľov NAKA či prokurátorov ÚŠP povedať JA osobne, poznám ŽIAĽ DESIATKY iných, ktorí OSOBNE zažili „metódy a postupy“ spomínaných vyšetrovateľov NAKA a prokurátorov ÚŠP, a ktorí by moje slová ŽIAĽ POTVRDILI..

    !! zdôrazňujem, že nepíšem a nehovorím o nikom z politiky, a nepíšem a nehovorím o žiadnej politickej kauze.. píšem VÝLUČNE o tom, čo som sám zažil a o čom mám OSOBNE poznatky a informácie

    Záverom si položím ešte pár otázok:
    👉🏻kto tie protesty „platí“ či sponzoruje ?? zaujíma to niekoho ?? Veď len prenájom pódií či zvukových aparatúr sa na jednom mieste musí pohybovať rádovo v tisícoch EUR ?? pri viac ako 13 miestach to môže byť odhadom rádovo aj okolo 100.000,-€ za jeden protest.. ??
    👉🏻všimli si vôbec PROTESTUJÚCI, že PROTESTY sa pomaly, ale isto menia na „predvolebnú kampaň“ pred nadchádzajúcimi prezidentskými voľbami ??
    👉🏻všimli si vôbec protestujúci, že na protestoch zaznievajú POLITICKÉ a nie právne či odborné argumenty ??

    Milí naši sledovatelia, vyjadrite prosím vo vašich komentároch váš názor🤔:

    🔶aký je váš názor na prebiehajúce protesty proti zrušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry ??
    🔶mal by byť Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR – zachovaný/zrušený ??
    🔶myslíte si, že dochádzalo/dochádza k zneužívaniu „špecializovaných trestných orgánov“ NAKA a špeciálnej prokuratúry na Slovensku ??

    JUDr. Martin Ribar

  29. 13.40 a to sa mám akože teraz rozplakať, že advokát ktorý obhajoval jednu z najbrutálnejších zločineckých skupín (rozumej vraždy a iná násilná trestná činnosť) a ktorý je obvinený z toho že bol dokonca jej členom, má chudáčík zdravotné ťažkosti z väzby a nemohol vídať svoju rodinu? Každému človeku je jasné prečo chce vláda zrušiť ÚŠP. Jednoducho preto lebo konečne začali vyšetrovať a nie zametať pod koberec. Zločinec Kováčik, odsúdený nezávislými súdmi, by vám o tom vedel rozprávať.

  30. a ešte ten anonymko 13:40, čo nám ukázal, že kopírovanie z webu mu ide, tak zabudol napísať to najpodstatnejšie, že pána advokáta zabásli v októbri 2019 a ktože nám to bol vtedy vo vláde a na čele špeci prokuratúry a Naky?

  31. To je tá Šeliga,čo tancovala na Kuciakovom hrobe a povedala,že ona do politiky nepôjde a v čase zákazu vychádzania sa opitá motala z baru so svojou konkubínou.Danka za zrazený semafor by ho chceli strašne odvolávať,no Lipšicovi za zrazeného a zabitého dôchodcu na prechode podvodne pridelili špeciálnu prokuratúru.Prečo asi ?

  32. Ahoj Mlciaci dezolat.
    Ako to bolo s Lipsicom? usiel z miesta nehody? Alebo len omielas co vcera povedal nahodny generator slov za ostrouhlym stolom?

    1
  33. Mlčiaca väčšina, prečo ti vadi Lipšic na ÚŠP? Pretože zrazil človeka ktorý zomrel alebo preto lebo stíha tvojich obľúbených politikov? Veď Lipšic nikoho nemôže odsúdiť. Otázka znie:
    1) prečo vláda robí všetko preto aby sa kauzy nedostali na súd kde ich môžu spravodlivo vyriešiť súdy?
    2) prečo vláda robí všetko preto aby tým, ktorí su už odsúdení, skrátili tresty a prinavrátili majetky?

  34. A čo tých vyše 40 právoplatne odsúdených spriahnutých s režimom Smeru, aj tam bolo čosi porušené?

  35. Anonym 15. januára 2024, 13:40 – iba taky detail na pozastavenie, ako “pan” advokat klame: “ešte počas jej materskej dovolenky a zostala DLHODOBO bez AKÉHOKOĽVEK príjmu..”
    – ako mohla byt bez akehokolvek prijmu na materskej, ked dostavala matersku???

    Kolko dostal pan advokat za ten status? A kto tolkym blabolom uveri?

  36. Právoplatne odsúdený zabil autom človeka, prokurátorom nebol, bezpečnostnú skúšku mu vybavil pan Krajniak, Lipšic je čisto politická figurka.

  37. Vážený pán JUDr. Martin Ribar,
    dnes a to aj tu deklarujú, že je verejný priestor otvorený a čistý. Nie je tomu vôbec tak. A z toho potom pramení aj právne vedomie spoločnosti, či pohľad na akúkoľvek súčasť občianskeho života.
    Dnes ide iba len vždy o peniaze. V akejkoľvek podobe. Ľudí nezmeníte, sme už dávno za hranicou bežného občianskeho poznania. Nevedia a nedokážu prísť problému na podstatu, iba papagájajú čo počujú. Nie je to výtka im. Je to výtka tým, čo sa hrajú na vodcov národa. A veru je tu dosť hercov. Ba až priveľa. Je iba otázne, kto nakúka do ich šatní a pozná ich kulisy. Môj pohľad na systém práva tu je bohužiaľ iba odrazom skutočnosti. Právo je tu jednoznačne v ľavo. Od vrchu po spodok. Takže manipulácia más je dnes veľmi jednoduchá. A čo budúcnosť? Koho? Veď čo vek, rozum a nohy malo dávno odtiaľto zutekalo.

  38. Len by som bol zvedavý,že koľkí z vás,čo tak vehementne obhajujete Lipšica a jeho partiu,ich osobne poznáte,alebo máte skúsenosti so špeciálnou prokuratúrou.Alebo si myslíte,že ich ešte budete potrebovať ? Ja žijem tak,že ich určite nebudem potrebovať a je mi úplne jedno,kto tam sedí.

  39. Ides porovnavat skutok Lipsica a A toho protislovenskeho zradcu Danka? Ja by som chcel vidiet kto mu dal zarobit 8mil. Za prvne sluzby.

    on mal otca uspesneho pravnika , Andrejovi Dankovi vybavil protekcne skolu lebo clovek s jeho IQ by skoncil ako mozno ako tak maliar / natierac trojrocka bez maturity

    1
  40. Opäť komentuješ Anonym 16. januára 2024, 12:16 Pri iného prispievateľa. Navrhni majiteľovi týchto noviniek aby otvoril rubriku – ja najradšej komentujem druhých, to je moja vízia. A k tvojmu komentáru ku mne.
    – áno presne , aj ja som jeden z tých 70+ naondietych , ktorí vidia čo sa tu na tom Slovensku deje / a vôbec nehovorím o zelených, progresívnych, či komunistoch, či iných istoch / , hovorím to ako občan
    – slová nie sú nikdy prázdne, pokiaľ ich nevyslovuje napríklad taký ako ty, teda ten kto iba nadáva na iných prispievateľov
    – a že nechápeš, či je môj príspevok, alebo nie ,,k veci,, určite nevieš posúdiť zrovna ty. Uč sa ešte /nemusíš/ a nenadávaj na prispievateľov .
    Tak do popuku.

  41. Keď už nemajú voliči koalície žiadne argumenty tak vždy sa snažia zvrtnúť pozornosť na Lipšica, na Šeligu, Matoviča, Kollára a neviem kade koho, ktorí nemajú s touto kauzou Danka absolútne nič spoločné. Nech ich vyšetrujú a pozatvárajú všetkých ak majú za ušami a vôbec kohokoľvek v opozícii. Žiadny volič opozície s tým nemá najmenší problém.
    Volič koalície pozorne počúva inštrukcie od Fica, otvorí papuľku, nechá si tam nakadiť a pomáličky premiela v ústach, občas narazí na oriešok ktorý rozhryzká a nakoniec všetko spoločne prehltne presne tak ako mu im to Fico naservíroval.
    To že sa Fico hneď postavil na stranu Danka a to ešte pre „údajným vyšetrením“ ako počúvame od toho čo šukal eštóka, to len dokazuje že FICO STOJÍ NA STRANE ZLOČINCOV !!!. Ako včera povedal Blaha, nech to dopadne s Dankom akokoľvek, koalícia ho v kresle podrží. Čim len potvrdil že budú kryť akékoľvek prešlapy a porušenia zákona ktoréhokoľvek člena vlády. Gratulujeme ouce a prajem vám aby ste prišli do konfliktu s hocijakým grázlom prisatým na poslancov vlády a vyskúšali si tú bezmocnosť domôcť sa spravodlivosti.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované