back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|  Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK Prezídia PZ žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení vlastníka motocykla s nápisom ,,Každý trestný čin, nie je bez príčin“ na riadidlách motocykla, ako aj dvoch motorkárov, prípadne predmetnej lokality v Súľovských vrchoch.

Nestotožnení páchatelia bez príslušných povolení jazdili na terénnych motocykloch v Súľovských vrchoch, pričom najmenej jeden z nich sa pohyboval aj po hrebeňovej časti Súľovských vrchov v blízkosti značeného turistického chodníka. Je to oblasť,  kde v zmysle zákona o ochrane prírody a krajiny, platí 3. stupeň ochrany. Jazdili aj v lese, mimo vyznačených ciest, v lokalite Súľovských vrchov.

V prípade, že disponujete akýmikoľvek informáciami, ktoré by viedli k odhaleniu páchateľov, zavolajte na číslo 158 alebo napíšte na mail: enviropolicia@minv.sk.

Za pomoc vopred ďakujeme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Veru ja by som sa s tým neondil. Prokurátor by sa mohol vyblázniť a navrhnúť 20, sudca by mohol sa tiež vyblázniť a odklepnúť 12. A chalani čo sa pôjdu blázniť nech idú radšej do rakúska, nemecka…vo švajčiarsku v 3. stupni ochrany a pod. tam nech sa vybláznia.

  2. Keď primitív má pocit, že ak sa chcem vyblázniť, môžem tak urobiť kde chcem a ako chcem. Lebo sa chcem vyblázniť. Choď bývať do Afriky, tam sa tomu nebude nikto čudovať, ty teliatko.

  3. Ale ste pribrzdení… keď mladý fetujú pičuj3te … keď majú dáke hoby tak isto… nevyhovie vám ani svätý otec. Tak isto som mal dakedy motorku a chodieval som sa prevetrať k vahu a tichý debily hádzali po mne kamene… nedá sa pri váhu nedá sa v lese nedá sa nič lebo stále sa nájde partia degešov ktorým niečo vadí… ideš srať do kukurice prenasleduje ťa polovník atď atď

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované