back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Incident medzi cestujúcimi vo vlaku – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V rýchliku smerujúcom z Košíc došlo k incidentu medzi cestujúcimi.
Na mieste aktuálne zasahuje polícia.
V súčasnej dobe zisťujeme prvotné informácie.

Viac informácií poskytneme neskôr.

zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 02.11.2023 – doplnenie informácií Polície SR:

- Článok pokračuje pod reklamou -

KOMPLET INFO K INCIDENTU VO VLAKU: ŽENU POČAS CESTY TAKMER DOBODAL, JEHO ÚTEKU ZABRÁNILI SPOLUCESTUJÚCI

V prvý novembrový sviatočný deň, krátko po 20-tej hodine, došlo v jednom z vlakov smerujúcich do Žiliny takmer k tragédii.

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania, v jednom z vlakových kupé, podozrivá osoba náhle, bez zjavného dôvodu, zaútočila na 22-ročnú ženu, ktorá spolu s podozrivou osobou sedela v spoločnom kupé. S doposiaľ neznámym predmetom boli žene spôsobené viaceré bodno-rezné poranenia v oblasti krku a rúk.

Po príchode vlaku do železničnej stanice Spišská Nová Ves sa podozrivá osoba snažila z vlaku ujsť. Bezprostredne jej v tom, až do príchodu polície, zabránili spolucestujúci z vedľajšieho kupé. Poškodenú 22-ročnú ženu si do svojej starostlivosti prevzala posádka RZP, ktorá ju previezla do nemocnice. V nemocnici je hospitalizovaná aj naďalej a je mimo ohrozenia života.

Osoba podozrivá zo spáchania skutku bola po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnená do cely policajného zaistenia.

Vzhľadom na závažnosť skutku vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu, počas ktorej bolo zaistených viacero stôp, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu. Po ukončení bolo v súvislosti s týmto incidentom začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva.

V súčasnosti sa vykonávajú ďalšie procesné úkony smerujúce k objasneniu všetkých okolností, ktoré sú dôležité pre trestné konanie a ktoré podozrivú osobu viedli k spáchaniu tohto skutku.

Až po ich vykonaní a dôkladnej analýze bude rozhodnuté o ďalšom procesnom postupe. Čiastkové informácie preto poskytovať nebudeme a bližšie informácie poskytneme, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované