back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Chartista a disident Petr Cibulka až desivo presne predpovedal budúcnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

A urobil to znovu. V sobotu pri našom stretnutí v jednej z pražských kaviarní sa rozhovoril o tom, ako vidí najbližšie, ale aj vzdialenejšie roky vo svete.

Nie, nerobme paniku, aj tak vlastne nič neovplyvníme. No v každom prípade berme na vedomie, že Petr Cibulka  až desivo presne predpovedal, čo je potrebné  urobiť z pohľadu bezpečnosti Európy a k čomu príde, ak to pre jej bezpečnosť urobené nebude.

Čo v médiách verejne hovoril Petr Cibulka už pred takmer desaťročím?

Viac o signatárovi Charty 77 a disidentovi Petrovi Cibulkovi nájdete tu:

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To kde vzal ze draho sa nakupovalo z Ruska? Lacno nakupovala zgerba od Rusov a draho predávala spotrebiteľom v Európe.

  2. Cibulka je múdry ako Klement Gotvald, na večné časy ze sovietskym svazem. Odstavíme Rusov, potom Čínu a vládnuť svetu bude Amerika, Anglicko, Nemecko, Francúzsko a basta. Zostatok sveta otroci.

  3. Pan Cibulka trepe ako revolucionár, svet funguje úplne ináč ako si on predstavuje. Klement Gotvald lizal prdel Moskve a Cibulka Vosingtonu.

  4. Kde Majko aj chodí na tieto kapacity. Už len presne takýto vedia čo je pre nás dobre.. charita,disident,velebici opilca havla

  5. Anonym 2. novembra 2023, 14:41 Pri – na Vasom prispevku vidiet skutocnu vysku primitivizmu vo verejnom vyjadrovani sa jedinca nemajuceho ani len tusenie, o kom a o com pisu.

    Ste skutocnou hanbou diskusie a Vas prispevok tu zostava ako dokaz, ako hodne velkym „intelektualom“ musi byt osoba, ktora sa o Cibulkovi vyjadri takto primitivne.

    Vysvetlenie:

    Petr Cibulka ako jediny VEREJNE vtedy prezidentovi Vaclavovi Havlovi povedal:

    „Vasku, jsi prase, jsi prase, jsi hovado“

    Za tento vyrok bol Cibulka odsudzovany a zosmiesnovany prave ludmi, ako Vy. Teda takymi, ktori ani len netusia, o com blabocu.
    Hlavne, ze ich je dostatocne pocut…

    P.S.: Doma na Vas kazdy serie a ignoruje Vas uz aj hydina, ze?

  6. Zaujímavá predikcia, aj keď pre bežného čitateľa, ktorý nepozná pojmy ako kronika Akaši, Anjeli Atlantídy a pod.,sa môže zdať táto predpoveď trochu sci-fi.Osobne som študoval chvílu túto tématiku zo zaujímavosti.V každom prípade názor, že sme neni pripravený na vojnu a ani sa na ňu nijako aktívnejšie nepripravujeme, je dla môjho pohľadu správny.Treba do tejto prípravy venovať oveľa viac úsilia, prostriedkov, strategického myslenia a uvedomenia si dôležitosti ochrany našich vlastných záujmov.Nemôžeme sa spoliehať na cudzích, ani veriť, že to urobia za nás.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované