back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Občianske združenie Prúdy Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Lukáš Hracho /  Občianske združenie Prúdy Sereď, bolo založené za účelom podieľať sa na tvorbe verejného priestranstva nie len v lokalite Prúdy v Seredi. Našim zámerom, je vytvoriť funkčné verejné priestranstvá ako napríklad výsadba verejnej zelene, lokálnych parčíkov, budovanie verejných ihrísk, športovísk, oddychových a komunitných zón.

Našim ďalším projektom, ktorý sme zrealizovali tento rok, je výsadba uličnej zelene popri chodníku a cyklotrase v ulici Za kaplnkou v Seredi v časti Stredný Čepeň. Vysadili sme  stromy, trvalky a okrasné kríky. Jedná sa o vysadenú plochu o výmere cca 500 m2. Náklady túto časť  boli v sume 14710,24,- euro.

Mesto Sereď nám na tento projekt v rámci dotácie na rozvoj prispelo sumou 2410 euro. Zvyšné prostriedky boli z poskytnutých členských darov.

Všetkým zúčastnením týmto ďakujeme a tešíme sa na ďalšie projekty, ktoré zkrášlia verejný priestor v našom meste.

zdroj: Mesto Sereď

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dalsie zo zdruzeni, ktore by len sosalo z obecnych penazi rok co rok prispevky. Boha ved ked chcete nieco robit a mat nadstandartne, zlepsujte si svoje okolie zo svojich penazi a nežobrite od mesta.
    Ako k tomu pridu potom obyvatelia na trnavskej, alebo malej ulicky ci trebars novomestkej? Ze na nejakych poebanych prudoch, co su len ryžovadlom par seredskych trapnych kvázipodnikatelov ide mesto vylepsovat priestor. 14 000 eur za vysadbu zeliny? S prispevkom 2400 od mesta, Ty moj tiket. Nabuduce si vypytajte od panbozKara, stavebniny mu idu na plne gule. By ma zaujimal celkovy profit, kolko tento projekt priniesol do mestkej kasy penazi

  2. pre tartan sous alias jebko z neviem odkial.zavistivy k… len pozri komu patria prudy. nie kurbel na koho mieris jebko.tak ked zavidis tak max toho kritizuj.ten rizuje

  3. Verejné priestory Prúdov mal zveľadiť investor, nie mesto, nie občianske združenie. Skoro 15 000 eur za túto „výsadbu“ je nonsens.

  4. Kto sa o to bude časom starať?jeden zamestnanec na značke piaggio? Prosím vás ostrihať Sereď ved tu je mexická džungľa a pred úradom tie stromy to čo niekedy to bolo dávno ostrihane….

  5. Je vidieť že je tu zase niekto múdri a zavidi druhym ludom ktorym patria tie prudy ale jebat vas niektrych co zavidite a kritizujete.hlavne ze ludia su spokojny co tam byvaju a kupili si pozemky a postavili si byvanie a ziju si tam pekne v dobrom.a tyzh co zavidime sa pojebte do huby.

  6. Opytajte sa tych ludi, co tam kupili baraky po par rokoch, ako su spokojni. Stavba postavena za 5 korun, Hlavne, ze Hracho je zahojeny.

  7. Pre :):)
    Áno, máš pravdu. Bohatý a rozhľadený človek, intelektuál, býva v centre vedľa teba a Berca Stojku v činžiaku za Lidlom

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované