back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odvolal prezidenta PZ Štefana Hamrana

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|  Minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok podľa paragrafu 33a, odseku 8 zákona č. 73/1998 Z.z. o štátnej službe príslušníkov Policajného zboru vo štvrtok 26. októbra 2023 odvolal z funkcie prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana.

Minister mal vážne výhrady voči vnášaniu politických a osobných postojov do výkonu funkcie policajného prezidenta, čo je v príkrom rozpore s tým, že každý príslušník polície sa má pri svojej práci riadiť výlučne zákonom. Zároveň mal výhrady aj voči dlhodobo nedostatočnej činnosti polície v konaní voči nelegálnej migrácii, ktorá predstavuje reálny problém pre Slovenskú republiku.

Minister zdôraznil, že ak má polícia plniť svoje skutočné poslanie v súlade so zákonom, bol tento krok nevyhnutný.

Novým dočasne povereným prezidentom Policajného zboru bude plk. Ing. Rastislav Polakovič.

Ministerstvo vnútra pripraví všetky zákonom stanovené kroky, aby bol tento post čím skôr obsadený riadne vymenovaným policajným prezidentom.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No vyzerá to že ten ohromný problém s migrantami už zmizol a tak prvé čo po nástupe do funkcie treba spraviť je vysporiadať sa s policajtmi a vyšetrovateľmi zo smerackych kauz…a to doslova na hulvata…je vidieť že nová vláda hneď „rieši“ problémy ľudí…teda „našich ludi“…

  2. prečo klameš?…nie naozaj nerobila…Hamran mal sám odísť, vyhodiť ho 3 dni predtým a ani mu to nebol schopný oznámiť osobne….minulá vláda:

    Minister vnútra Roman Mikulec Lučanského nechal vo funkcii kvôli spolupráci na boji proti koronavírusu. Následne by mala prebehnúť medzi nimi diskusia o Lučanského ďalšom pôsobení.

    30. júna 2020 Lučanský oznámil, že podal žiadosť o uvoľnenie z funkcie k 31. augustu. Dôvodom malo byť, že si s ministrom vnútra Romanom Mikulcom a vedením ministerstva nerozumie.

  3. Hamran,tu ešte niekto pochybuje,že bol okamžite vyhodený? Ja si myslím,že to nebude asi všetko.Ved mal samé politické kecy,tak nech si ich teraz do sýtosti užije.On totižto nebol policajný prezident,ale zaujatý a zakomplexovaný člen vládnucej politickej koalície.

  4. ono vlastne každý kto vyšetruje smerácke kauzy je zaujatý a zakomplexovaný…lebo to hovorí Fico a spol….ten čo býval v Bonaparte, nechával si radiť od mafianskej konkubíny, v politike nie je od 2014…ten má vždy pravdu…

  5. Možno sa časom dozvieme aj o kauzách predchádzajúcej vlády, alebo nedozvieme,ved Olano je jediná strana ktorá bojuje prori mafii,ale ktovie prečo skončila…

  6. Ištók je neobycajny uboziak. Je to ubohy skurvysyn, ktory sa teraz chce mstit. A bude porusovat zakon, tak ako je to u tych bolsevickych kurvach bezne. Uz zacal u curilovcoch. A bude pokracovat. Ale co ouce chceli to si zvolili.

  7. Robiť užitočného idiota sa môže vypomstiť. Uvidíme aké kroky urobí Kubina. Byť šéfom je silné afrodiziakum, zvlášť u premotivovaných blbcov, ale konať svojvoľne je riziko. Príde čas, keď ministrom nebude.

  8. Počuli sme na vlastné uši,videli sme,urobili sme si názor,na tú strašnú spravodlivosť.50 roky najväčšieho komunistickej policajnej svojvôli ,boli nič proti tomu,čo sa tu predvádzalo.Mako,Imrecze,a všetci títo ľudia si spravili novú profesiu,svedok a na základe tohoto sa brali ľudia s veľkým humbukom do basy,za asistencie médií,ktoré už čakali na akciu.Takze takto.Vy si tu trepte,hlavne Ratafak,čo len chcete.Este sa dozvieme veľa veci,a bude ich neúrekom,a všetko neokecate

  9. PreAnonym 27. októbra 2023, 19:40
    Robo toho ušatého idiota tak odrbe že zabudne že bol ministrom vnútra.Urobil si zneho užitočného idiota.

  10. Ano, ale do vtedy kym bude odrbane narobi kuewske skody.
    A co je este smutnejsie, dementi ako 19.56 im drukuju.

  11. Pre Anonym 27. októbra 2023, 19:56 Pri

    O trestnom konaní vieš prd, tvoj komentár tomu nasvedčuje. Na tých doterajších 42 či koľko odsúdených hajzlov podľa teba nemali dôkazy? Si mimo.

  12. Anonym 27. októbra 2023, 19:56 Pri

    Je to možné takto sa znehodnotiť? To ti niekto spravil, či to prišlo samé?

  13. Nechutny madarsky potkan,uz ho davno mali obesit za tie prasive gule,v uniforme som ho ani raz nevidel,smrada nechutneho kajlaveho.

  14. Iba vyhadzov? No to este dobre obisiel, ten maly zkurvysyn. Podla mna by si zasluzil k muru aj s celou rodinou.

  15. Leboficovci sú nejaký zmätený a každý deň vypisujú,čo by nová vláda mala robiť, riešiť, pričom tu 3,5 roka vládli a srali na obyčajných ľudí, zadĺžili Slovensko,ale pozitívne sa nič neurobilo..

  16. Este sa pozrie Taraba na domovnikove plasty…. to bude iny zber. Aj v Cerniku pridu na to aky estebak ich do toho natiahol 🙂 Budaj ty si nepoucitelne hovado…. karma prichadza…

  17. Na jedine čo sa pozrie organizovaná zločinecká skupina Smer budú vlastne účty a majetok. Nikdy neurobili žiadnu reformu, všetko len rozkradli a zničili, zadlžili slovensko. Neinvestovali, v dobrých časoch všetko rozkradli a prežrali. Neurobia ani teraz nič, nemajú ani ľudí. To čo vymenovali za ministrov je hanba. Keby to nebolo tragické boli by to smiešne, je to skôr do plaču. Okrem toho, že neurobia vôbec nič, vytvoria extrémny dlh, v rukách sa im rozpadne školstvo a zdravotníctvo ešte vykradnú. Na konci najhoršie dopadne občan, populistické sľuby sa rozplynú vo vetre a v sociálnom štandarde sa hlboko prepadne.

  18. Pre Juraj 29. októbra 2023, 0:47 Pri

    O Budajovi sa od istého času už nejako nepíše. Prečo asi?

  19. Ozajstna ostuda bola poslednych 3,5roka za matovicovsko-hegerovskej uderky. Samy nekompetentny chuj na kazdom stupni riadenia statu ktoreho nominovali. Vratane tych dvoch vyssie menovanych. Viem, ze nikdy nebudu prekonani. Cudujem sa pani prezidentke, ze mala problem s Huliakom. Pretoze Budaj, to bol teda iny odvar. A ostatni…..

  20. Včera som sa dozvedel zaujímavú vec.Vsade totižto v mainsrteame,píšu a opozícia s tým stále manipuluje,že ho vyhodil Estok na hulvata,lebo aj tak chcel ísť za tri dni do civilu.Lenze na ministerstve žiadna žiadosť Hamrana nebola.On to teda všade hlásal,ale žiadosť nakoniec nepodal,a chce s dovolenkou a náhradným voľnom zostať až do konca roka.Takze takto,celý ten humbuk vymyslený,ako vlastne všetko,okolo jeho osoby.

  21. Sranda je, že tupí dezolé voliči sns a smerohlasu strašne kydajú na Makóa, Imreczeho, či Slobodníka, ale nevadí im, že kariéru v štátnej správe urobili za ficovlády, to boli kaliKOKSove najväčšie esá, takzvaní výpalníci s odznakmi… Ich škoda, že začali vypovedať, teraz mohli byť miliardármi, keď sa im vrátili bývalí šéfovia do vlády..

  22. Aje ten ich Hamran v tom Poprade? 🙂 Takto dopadnut na dilina, tak to je iny kapo….. Tak to je ked si neohrozeny kapo pri Igorkovi :)))

  23. Ja som už starší človek, nerozumiem tejto dobe už, a už vôbec nie súčasným módnym trendom. Myslím, že sme ešte nemali takého ministra, ktorý by mal taký účes ako tento Šutaj. Prosím vás, že to nie je ten istý účes čo nosil Rudolf Hoss a Mengele vo svojích najlepších rokoch?

  24. Šutak e-štrk pomaly začína zberať plody svojej aktívnej práce. Najnovšie si pohneval sudcovský stav, nakoľko ako aktívny blbeček mal potrebu riešiť to, že sudca, ktorý vydal predbežné opatrenie v súvislosti s 1. viceprezidentom PZ, by mal byť disciplinárne trestaný. Aktívny somár sa proste nezaprie, ten ešte toho nakecá. Len neviem či tam nemá poradcov alebo ešte horších ako je on sám, lebo mu nemá kto zrejme vysvetliť, kde sú hranice jeho právomoci. Ale treba uznať, že zastrašovanie mu ide. Ale veď on vlastne nie je pomstychtivý. Nieeeeee. Ten človek ešte nedozrel na ministra. Čím skôr odtiaľ vypadne, tým lepšie pre MV SR. Aj pre neho.

  25. Mal ho Sutajko este dobre do tych madarskych gul nakopat,ak ma potkan ludsku podobu potom to musi byt Hamran.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované