back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Podvodníci opäť obťažujú dôchodcov. V Seredi volal dôchodkyni falošný MUDr. Hrubý

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Na linku 158 sme opäť prijali oznámenia od seniorov, ktorým mali včera vyvolávať podvodníci. Staršie dôchodkyne kontaktovali cez telefón v okrese Hlohovec, v meste Sereď a v Trnave.

LEGENDA NEHODA A PORANENÝ JAZYK

84 ročnú Trnavčanku vystrašil hovor na pevnú linku o 09.00 h ráno. Neznáma osoba jej do telefónu povedala, že dcéra mala dopravnú nehodu, pri ktorej si poranila jazyk a nemôže rozprávať.

V pozadí bolo počuť ženský hlas, ktorý hovoril – mami, pomôž mi. Od ženy žiadala požičať 10 tisíc eur s tým, že peniaze jej vráti. Prevod na účet sa dôchodkyni nepodarilo v banke zrealizovať a hovor podvodníčka ukončila.

90 ROČNÁ PANI SI VŠETKO OVERILA

Okradnúť o peniaze sa podvodníci pokúsili aj starenku, v okrese Hlohovec. Tej mali povedať, že jej dcéra je v nemocnici. Po hovore si informácie ihneď preverila u zaťa a zistila, že ide o podvod.

- Článok pokračuje pod reklamou -

2 X VOLALI AJ VYMYSLENÍ DOKTORI

V dvoch prípadoch, v meste Sereď a aj v meste Hlohovec, sa volajúci predstavili ako doktori. 73 ročnej žene oznámila MUDr. Drobná, že jej syn je na hlohovskom urgentnom príjme a potom sa opravila, že je v nemocnici v Nitre a keď staršia zena podala hovor dcére, telefonát bol ukončený.

V Seredi zase vyzváňal MUDr. Hrubý, ktorý ju presviedčal, že syn mal nehodu. Keďže ju podvodníci kontaktovali už druhý krát v priebehu pol roka, hovor zložila.

V BOJI S PODVODMI NEPOĽAVUJEME

Polícia všetky oznámené prípady preverila a v osvete so seniormi naďalej pokračujeme.

Sme radi, že starší ľudia sa nedajú zastrašiť, konajú rozvážne a aj keď ide o hrozivé prípady, ktoré sa majú týkať ich blízkych, informácie si najskôr preveria.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čo stel zväčšiť ten tenký kokot ten kokot hrubý? Móže dojst ke mne . Zeberem nóš , odrežem mu ten kokot a napcham mu ho do papule ojebavacovy zasranemu

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované