back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Obchádzka uzatvoreného mosta cez Horný Čepeň je uzatvorená!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Upozorňujeme vodičov obchádzajúcich uzatvorený most ponad železnicu v Seredi cez Horný Čepeň, že z dôvodu nutných opráv výmolov na tejto účelovej komunikáci, je obchádzka UZATVORENÁ do cca 14. hodiny.

Dopravné značenie síce nezakazuje vjazd na túto komunikáciu (absentuje zákazová značka) a tak sa o zákaz podla zákona nejedná, no  premávka opravy spomalí.

Výzva pre kompetentných: upozornite prosím už bez toho dostatočne obchádzkou a  zbytočne nabehanými kilometrami poškodených vodičov na takéto obmedzenie VOPRED, aby sa zbytočne nepreháňali, nerobili ďalšie kilometre navyše a nestrácali čas!

Ďakujeme.

Obísť obchádzku momentálne je bezpečne možné po rýchlostnej komunikácii R1.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. čo tam robí tá sláhučková??????primátor zobuď sa!!!!!!!!!!!točil som sa pred tými zábranami dáte mi prachy za kilometre navyše??????

  2. co si myslite o tomto?
    Úradná tabuľa » Upovedomenie účastníkov konania o podaní odvolania – Výstavba a zlepšenie bezpečnostných parametrov mostov na cestách I. triedy, I. etapa I/62 Sereď most ev.č. 62-013

  3. ešte by mohli aj tu trať v dedine zaliať 🙂 ,viem že je to v právomoci železníc ,ale to ako sa to za posledné mesiace rozbilo je na zváženie…aj domaľovanie čiar deliacich v celej dedine, od prác na kanalizácii z pred 6 rokov su tu rôzne „nové“ ,aspoň by sa zabránilo veľkému množstvu situácii ktoré tu vznikajú….

  4. Keď si dáš skratku, aby si ušetril palivo, ale rozbiješ si tam tlmiče, čapy a občas aj prednú kapotu pri čelnej zrážke. To je zmýšľanie Slováka.

  5. Toto nie je obcchadzkova trasa pre odstavený most ale obyčajná účelová cesta pre trakore. Kto tade ide autom môže ale obcchadzkova trasa to nie je. Zavádzate tu zle pojmy

  6. Anonym 16:03.
    Kade môžem, kade nemôžem jazdiť určuje dopravne značenie: zakaz vjazdu. Nič také tam nie je.

  7. Chodím tade 30 rokov na bycikli ,teraz sa tade nedá prest,čo tam chodí dementov, ešte aj kamióny,no hotová katastrofa

  8. Označenie tam nie je ale isto vám tí, ktorí už mali tú česť čelne búrať povedia, že keďže je to účelová komunikácia nedostali ani euro od poisťovne. Jedine na havarijnu. To mi za to riziko nestojí.

  9. Co si si myslel ty kokot zgrlavy,ze sa tam budes sam jebat cely zivot? mne tam ty zavadzias na tom kostitrase.

  10. Žgrlavý je ten, kto tade chodí autom, lebo ušetrí pol deci PHM. Mimochodom je to oficiálne označená cyklotrasa, takže skôr tam patria cyklisti ako šetrenia chtiví vodiči.

  11. ,,,👊🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍 KURBEL NA HRAD ,,🤣🤣🤣🤣 KURBEL NA HRAD. KURBEL NA HRAD KURBEL KURBEL MI SEREDANIA TI ĎAKUJEME ,, ĎAKUJEME 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované