back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za 24 hodín policajti zachránili 3 ľudí. Vďaka patrí PMJ-čkarom aj obvoďákom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti bojovali o životy 3 osôb v ťažkej životnej situácii v okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec. Všetky policajné záchrany mali šťastný koniec.

PRI VÁHU HĽADALI ZRANENÉHO MLADÍKA

Operačné stredisko prijalo správu o zranenom 25 ročnom mužovi, ktorý sa mal nachádzať neďaleko rieky Váh pri meste Hlohovec. Oznamovateľ však nevedel uviesť presné miesto, kde by sa mal mladík nachádzať a nikto sa s ním ani nedokázal spojiť. Operačný dôstojník tak do oblasti vyslal hneď viacero hliadok.
Do intenzívnej pátracej akcie sa zapojili hliadky trnavskej PMJ, Obvodných oddelení PZ Hlohovec a Leopoldov a na pomoc prišli aj trnavskí dopraváci a Mestská polícia Hlohovec.

Policajtovi na stálej službe v Hlohovci sa našťastie podarilo so zúfalým mužom telefonicky spojiť a zistiť aspoň približné miesto, kde sa nachádzal. Policajti vytvorili rojnicu a po niekoľkých minútach krvácajúceho mladíka v neprehľadnom teréne našli.
Policajti mu okamžite začali, za pomoci PMJčkárskeho MEDIVAKU, poskytovať predlekársku prvú pomoc. Medzitým na miesto privolali RZP.

 

PMJČKÁRI ZACHRAŇOVALI AJ MLADÚ ŽENU

- Článok pokračuje pod reklamou -

Len hodinu pred tým vyslalo operačné stredisko hliadku PMJ aj do jedného z bytov na sídlisku Družba v Trnave.
Po príchode na miesto policajtov čakal oznamovateľ, ktorý ich nasmeroval k 31 ročnej žene. Po vstupe do bytu ju zranenú našli sedieť v zúfalom stave a ihneď jej poskytli prvú pomoc.

SENIOROVI POMOHLI POLICAJTI Z PIEŠŤAN

Policajti boli vyslaní k jednému z piešťanských bytových domov, kde sa mal nachádzať starší muž, v ťažkej životnej situácii. Jeden z policajtov sa snažil s mužom komunikovať. Druhý člen hliadky medzitým utekal na najvyššie medziposchodie. Vzhľadom na bezprostredné nebezpečenstvo, ktoré seniorovi hrozilo, policajt zasiahol a muža dostal do bezpečia.

Všetky osoby si nakoniec prevzali do svojej starostlivosti privolaní záchranári.

BLÍŽIACI SA SPLN UKAZUJE SVOJU MOC?

Polícia za posledné dni opäť eviduje viacero oznámení o zúfalých osobách, ktoré si nevedia sami vo svojej situácii pomôcť.
Ak sa nachádzate v ťažkej životnej situácií a nemáte sa s kým o tom porozprávať, neváhajte a zavolajte na niektorú linku dôvery, alebo napíšte správu na četovú poradňu. V prípade ohrozenia života môže každý kontaktovať našu policajnú linku 158.

📞 116 111 – Linka pre deti a mládež – nonstop
📱 0907 401 749 – Linka detskej dôvery pre deti a dospievajúcich (v čase od 08:00 – 20:00 h)

💻 https://ipcko.sk/ alebo
💻 https://www.krizovalinkapomoci.sk/

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované