back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ani po viac ako dvoch týždňoch od úplného uzatvorenia mostu v Seredi, nie je dopravné značenie vymenené

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pred týždňom sme upozornili na fakt,že dopravné značenie na hlavných ťahoch v blízkosti Serede stále neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu v Seredi. Značenie bolo stále staré prakticky tri roky oznamujúce vylúčenie dopravy po moste nad 3,5 tony.

Čítajte tu:

Ani po desiatich dňoch dopravné značenie v okolí Serede ani v meste neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu

Dnes, teda po viac ako dvoch týždňoch, presnejšie ani po 17 dňoch je stav nezmenený. Vodiči idúci do Serede sa  stále nedozvedia o uzatvorení mosta a tak sa pred betónovými zátarasmi bezradne otáčajú, prípadne uposlúchnu nelogické dopravné značenie navigujúce vodičov doľava, teda k cintorínu a kasárňam-povedané inak, do slepej ulice.

Možno by skutočne inžinieri zodpovedajúci za takéto nezmysly mali povinnosť výsledky svojej práce testovať aj v praxi a až potom by pochopili, že nimi zastávaná pozícia si vyžaduje skutočného odborníka z praxe. Minimálne by sa mali pýtať tých, ktorí nemajú vo zvyku o chode spoločnosti rozhodovať „od stola“, ale sú schopní vyjsť priamo do terénu a skutočný stav zistiť priamo na mieste.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Stav dnes, 28.05. 2023 popoludní:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. pán Majko píšete – Pred týždňom sme upozornili na fakt,že dopravné značenie na hlavných ťahoch v blízkosti Serede stále neinformuje o úplnom uzatvorení mosta ponad železnicu v Seredi. Prosím vás môžete napísať koho ste upozornili? Možno to tu bolo a ja som to nepostrehol.

  2. pre 19.17 ty nevieš čítať????veď tu je rubrika uzatvoreného mosta a aj samostatný veb od solky!!!!!tam to nájdeš hneď

  3. Mám dojem že jedine alfonz pochopil čo som sa sa pýtal / a možno aj p. Majko/. Pán majko informoval o tejto situácii čitateľov SOL, čo som si samozrejme prečítal, ale myslím že čitatelia SOL za danú situáciu nemôžu a myslím že ju ani nevyriešia. Nikde som nečítal že by bol upozornil ako píše alfonz – ZODPOVEDNÝCH – tj… Ak je niekde napísané – upozornil som správu ciest, primátora alebo niekoho zodpovedného a ja som to nepostrehol tak sa všetkým ospravedlňujem.

  4. Pre tých čo reagovali na môj príspevok. 29. mája 2023, 11:55 – samozrejme, ze viem, kam ste otazkou mierili. A odpovedal som umyselne tak, ako som odpovedal.

    Noviny nie su poradnym organom kompetentnych osob a uprimne, poradim len tam, kde vidim, ze rada ma zmysel.

    Vsetci kompetentni (aj za stav zodpovedni) maju z verejnych zdrojov dobre platenych ludi na funkciach, ktore im urcuju sledovat media. A verte, ze oni ich sleduju velmi pozorne. Akaj povedia, ze to ci ono necitali – klamu.

    A ze o tom nieco viem…

    Takze – publikovanim clanku s fotodokumentaciou v registrovanom mediu sme urobili vsetko, co nam prinalezalo urobit.

    Kompetentni nech sa zariadia.

    Okrem toho, kompetentni presne vedia, co je ich povinnostou.

    Tam, kde sme systematicky upozornovali na to, co je pre ochranu majetku statu a zamedzenie stavu ktory nastal potrebne urobit, uz budeme ziadat vyvodit „len“ trestnopravnu zodpovednost voci tym osobam, ktore konat mali a nekonali.

  5. Zdravim vsetkych
    Nasiel som sposob (aspon dufam), ako sa da prejst legalne cez seredsky zeleznicny most. Zatial nie je na nom zakazana jazda na koni. Mozno by sa dalo na korculiach. A kedze znacka B1(vsade inde sa vztahujuca aj na cyklistov) len Seredi sa dava aj na cyklochodniky, tak mozno aj na bycikli by sa mohlo, ci?( https://www.google.com/maps/@48.2547754,17.7102604,3a,31.2y,145.34h,88.39t/data=!3m7!1e1!3m5!1skH5YS3urZerGICPMMpe6lw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DkH5YS3urZerGICPMMpe6lw%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D344.93256%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu ) ved je asi jedno, ci tu istu znacku porusim na moste, alebo na obchadzke cez Majer a Dolnu Stredu

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované