back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Čo znamená narodiť sa pod „šťastnou“ hviezdou? – VIDEÁ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Rozmýšľali ste už, čo znamená, keď sa človek narodí pod „šťastnou“ hviezdou? Hovorí sa to tak, alebo to je aj fakt možné?

Skúsme jeden príklad za všetky. Poznáme ho asi všetci, niektorí lepšie, iní (našťastie) menej. Ide o osobu už dvanásť rokov (a zatiaľ ešte stále) zastávajúcu post primátora Mesta Sereď, Ing. Martina Tomčányiho.

Jeho príbeh je obdivuhodný a dnes si z neho povieme iba kúsok, ktorý sa kľudne môže zapísať do histórie a kroniky mesta ako jedna z najväčších náhod, aké sa u nás kedy udiali.

Niekedy začiatkom roka, sa primátor Tomčányi stal štastným majiteľom pozemku s chatkou na brehu Váhu oproti Oldtimeru, ku ktorému má ako osoba mať hodne blízky vzťah. Hneď vedľa jeho pravdepodobne najnovšej nehnuteľnosti,  je rozsiahle parkovisko, ktoré je už dlhšiu dobu obohnané masívnymi betónovými tvárnicami.

Je pochopiteľné, že pozemok si žiada oplotenie. Aké to šťastie, že betónové tvárnice pred niekoľkými rokmi „náhodou“ boli uložené takpovediac pravdepodobne na hranici až teraz (po rokoch) vlastneného pozemku pánom Tomčányim a práve na tieto tvárnice nebol problém nainštalovať nové plechové a nepriehľadné zábrany a osadiť bránu. Podarí sa niečo takéto „náhodou“ bežnému občanovi?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pán primátor Tomčányi je jednoducho vizionár

V  predchádzajúcej predvolebnej kampani vtedy kandidát Tomčányi občanom sľuboval okrem verejnej pláže, aj prístav. Tak teda veľa toho nesplnil, ale  predstavte si, že prístav asi fakt bude. Síce on už nebude primátorom a prístav nebude pre každého, ale bude. Pre neho. Akoby zázrakom priamo pod pozemkom, ktorý on iba tento rok kúpil. Ak si myslíte, že náhoda, tak pozor, to nie je všetko !!

Ak ste sa narodili pod „šťastnou“ hviezdou, stačí vám odísť na niekoľkotýždňovú dovolenku do zahraničia, nahodiť si na oplotenie výstražné tabuľky s ukradnutým vizuálom zaplateným jednou z organizácií patriacich pod mesto ktorému primátoruje a po návrate si dokonca nájdete aj novú príjazdovú cestu do pripravovaného prístavu.

Pravda o Seredi: Martin Tomčányi vo svojej súkromnej kampani použil podklady vyhotovené pre Mesto Sereď

Pravda o Seredi: Chrapúnske verejné útoky na poškodeného a obhajoba Tomčányiho, ktorý nakoniec aj tak uznal protiprávny stav

Cvičenie, služba občanom, alebo len „občanovi“?

Počas Tomčányiho dovolenky nás občania upozornili na budovanie príjazdovej cesty k novo zakúpenému pozemku primátora mesta Tomčanyiho technikou Armády SR. Pozorní občania nám následne dali k dispozícii aj fotografie techniky, ktorá sa o cestu k novo pripravovanému Tomčányiho prístavu, mólu či zátoke (?) postarala. Ide o technické vybavenie zo sereďských kasární. (foto pod článkom)

Na jednom z posledných rokovaní MsZ primátor jednému z poslancov povedal, že sa mal postarať o „udanie“ na ministerstvo.

- Článok pokračuje pod reklamou -

A niektorým poslancom sa vyhrážal aj právnymi krokmi.

Trošku sme zisťovali a je pravdou, že touto „náhodne ?“ vytvorenou cestou sa zaoberal aj Generálny štáb na svojom zasadnutí. A zlé jazyky hovoria, že aj na takto okaté „náhody“ sa nájdu vysvetlenia. A ešte dodávajú, že viac náhod nateraz asi nebude, aj keď mali byť v pláne počas zníženej hladiny Váhu. Ale že to sú len reči, lebo že raz stúpiť do ….. – no veď viete čoho, že stačí…  😉

Občania majúci prehľad nám zaslali aj fotografie dokumentujúce využívanie služobného auta MsÚ primátorom k návštevám svojej nehnuteľnosti. Teda na súkromné účely. Auto niekedy dokonca dlhšiu dobu mal parkovať nie pred vlastnou nehnuteľnosťou, ale v jej susedstve. Že by preto, aby to nebolo až tak nápadné?

Nie, my netvrdíme nič zlé, len sa pána ešte stále primátora Tomčányiho týmto pýtame, aké to je narodiť sa až pod takou „šťastnou“ hviezdou. Aké to je vrátiť sa z dovolenky a mať hotový príjazd k vlastnému pozemku a to ešte aj úplne zadara? Alebo nie?

My sa len pýtame…

O ďalších veciach daných (že by)  do vienka len človeku pri moci, ako napríklad možnosť získať pozemky v centre mesta priamo pri vchode do viac ako štvrť storočie v mestskej budove prenajatých priestorov na rodinné podnikanie a „zhodou okolností“ priamo pred mestskou budovu, alebo ďalších náhodách dejúcich sa len v živote „vyvolených“, si napíšeme neskôr.

    

Fotografie nám poskytli občania odmietajúci korupciu, klientelizmus a ktorým záleží na transparentnosti v samospráve. Redakcia disponuje ich menami, no z dôvodu obáv o svoju bezpečnosť, život a perzekuovanie zo strany vedenia mesta a primátora. Preto požiadali o zachovanie anonymity a redakcia im samozrejme vyhovela.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pán Majko ale veď tam nie je vybudovaná len cesta k jeho pozemku na asi štátnych pozemkoch ale aj súkromný prístav tiež naasi štátnych pozemkoch. To asi bude ten prístav čo nám všetkým sluboval. To nie je šťastná hviezda to je doslova hviezdisko

  2. Pán Majko ale veď tam nie je vybudovaná len cesta k jeho pozemku na asi štátnych pozemkoch ale aj súkromný prístav tiež naasi štátnych pozemkoch. To asi bude ten prístav čo nám všetkým sluboval. To nie je šťastná hviezda to je doslova hviezdisko

  3. A čo ako? Veď tam nie je plot, kľudne tam môžete parkovať loďku ak nejakú máte. Nie v každom prístave vás privíta rovno starosta 🧐

  4. A čo ako? Veď tam nie je plot, kľudne tam môžete parkovať loďku ak nejakú máte. Nie v každom prístave vás privíta rovno starosta 🧐

  5. naš pán primátor to nie je len tak hocikto. On je ako Hanibal. S ním musí rátať a zaoberat sa aj Generálny štáb našej armády. Lebo čo keby okrem prístavu vymyslel aj napríklad ako zostreliť jednou ranou všetky ruské špionážne družice? Tam končí všetka sranda.

  6. naš pán primátor to nie je len tak hocikto. On je ako Hanibal. S ním musí rátať a zaoberat sa aj Generálny štáb našej armády. Lebo čo keby okrem prístavu vymyslel aj napríklad ako zostreliť jednou ranou všetky ruské špionážne družice? Tam končí všetka sranda.

  7. pán Majko vy ste tiež vychádzal z vizuálu ktorý sa bežne používa v zahraničí tak si tu prosím neuplatňujte nejaké duševné vlastníctvo. Každý človek si to vie na 2 kliky cez google dohľadať

  8. pán Majko vy ste tiež vychádzal z vizuálu ktorý sa bežne používa v zahraničí tak si tu prosím neuplatňujte nejaké duševné vlastníctvo. Každý človek si to vie na 2 kliky cez google dohľadať

  9. Vôbec nikdy by som ho nevolil ale aspoň ste sa ukázali komu trčíte z riti vy. Snáď to ho to moc netlačí

  10. Vôbec nikdy by som ho nevolil ale aspoň ste sa ukázali komu trčíte z riti vy. Snáď to ho to moc netlačí

  11. Pán Majko vás je škoda ako novinára. Mali ste ísť kandidovať na primátora. Koľko ľudí by vám dalo asi hlas.

  12. Pán Majko vás je škoda ako novinára. Mali ste ísť kandidovať na primátora. Koľko ľudí by vám dalo asi hlas.

  13. Roman, takze tebe nevadi, ze ti brucho sere na hlavu a robi si z mesta svoj lenne panstvo. tebe vadi majkov vizual. uz chapes ten svoj postoj?

  14. Roman, takze tebe nevadi, ze ti brucho sere na hlavu a robi si z mesta svoj lenne panstvo. tebe vadi majkov vizual. uz chapes ten svoj postoj?

  15. stači si pozrieť bruchovu kampaň spred 4 rokov a zistíte že okrem letnej pláže ktorú nikto nikdy nevidel sľuboval aj prístav pre rybárov

  16. stači si pozrieť bruchovu kampaň spred 4 rokov a zistíte že okrem letnej pláže ktorú nikto nikdy nevidel sľuboval aj prístav pre rybárov

  17. Podľa dostupných informácií dal prokurátor špecialnej prokuratúry preveriť účet v Prima banke. Možno to bude majetkom štátu.

  18. Podľa dostupných informácií dal prokurátor špecialnej prokuratúry preveriť účet v Prima banke. Možno to bude majetkom štátu.

  19. Prečo tak asi tlačí aby ľudia volili Jankulára a on je sním. Aby mohli pojračovať v čom začal

  20. Prečo tak asi tlačí aby ľudia volili Jankulára a on je sním. Aby mohli pojračovať v čom začal

  21. nie kazda svina sa da varit, niektore svine su take svine, ze sa neoplati ani zakurit pod kotlom.
    tieto sa vozia do kafilerky rovno.
    jakoze z tejto svine by bolo tak za dva sudky masti, ale urcite by smrdela.

  22. nie kazda svina sa da varit, niektore svine su take svine, ze sa neoplati ani zakurit pod kotlom.
    tieto sa vozia do kafilerky rovno.
    jakoze z tejto svine by bolo tak za dva sudky masti, ale urcite by smrdela.

  23. ..“aký pán taký krám“, hovorí staré známe porekadlo.. kto ako žije, tak podniká. Tieto tak zvané „nezávislé noviny“ sú toho príkladom..

  24. ..“aký pán taký krám“, hovorí staré známe porekadlo.. kto ako žije, tak podniká. Tieto tak zvané „nezávislé noviny“ sú toho príkladom..

  25. Nuž taký je ten náš pán primátor!
    A to chce byť poslancom VÚC.
    Aby zasa kvapkalo!
    Voľba Jankulára! Nie, nie nie!

  26. Nuž taký je ten náš pán primátor!
    A to chce byť poslancom VÚC.
    Aby zasa kvapkalo!
    Voľba Jankulára! Nie, nie nie!

  27. Takže primátor Tomčányi si na základe vojenských kontaktov zavolal ku svojmu súkromnému pozemku štátnu vojenskú techniku, aby mu vykopali prístav pre loďku ? ODPORNÉ !

  28. Takže primátor Tomčányi si na základe vojenských kontaktov zavolal ku svojmu súkromnému pozemku štátnu vojenskú techniku, aby mu vykopali prístav pre loďku ? ODPORNÉ !

  29. No hnus…ale toto iste sa deje na ramene Dolná streda..partička s dolnej stredy si ide jednucho privlastnovať rybník..a pritom sa tam ohána ten poslanec Oravec v tom prepotenom osem ročnom tričku..jak lolo.. ale vsak tomčani a šury tušim jedna ruka…

  30. No hnus…ale toto iste sa deje na ramene Dolná streda..partička s dolnej stredy si ide jednucho privlastnovať rybník..a pritom sa tam ohána ten poslanec Oravec v tom prepotenom osem ročnom tričku..jak lolo.. ale vsak tomčani a šury tušim jedna ruka…

  31. Tak uz dava zmysel prečo sa brucho od roku 2017 do septembra 2022 stretol so zastupcami vojakov oficialne 50-krat! (Ano citate dobre, k dolezitym mestskym temam nemal inciativu sa hrnut lebo je zaneprazdeneny, asi navrhovanim pristavu).
    Medzi dalsich oblubencov pracovnych navstev brucha su napr: Rebod – 17krat, Semmelrock – 17krat (od tejto firmy bez sutaze mesto nakupuje dlazbu) a Strabag 11krat. Zaujimave je aj to, ze oficialne sa Brucho s konom Jankularom do decembra 2019 nikdy nestretol, no potom sa zacali v rokoch 2021 a 2022 stretavali na stvrtocnej baze, co asi tak intenzivne riesili??? hmmmmm

  32. Tak uz dava zmysel prečo sa brucho od roku 2017 do septembra 2022 stretol so zastupcami vojakov oficialne 50-krat! (Ano citate dobre, k dolezitym mestskym temam nemal inciativu sa hrnut lebo je zaneprazdeneny, asi navrhovanim pristavu).
    Medzi dalsich oblubencov pracovnych navstev brucha su napr: Rebod – 17krat, Semmelrock – 17krat (od tejto firmy bez sutaze mesto nakupuje dlazbu) a Strabag 11krat. Zaujimave je aj to, ze oficialne sa Brucho s konom Jankularom do decembra 2019 nikdy nestretol, no potom sa zacali v rokoch 2021 a 2022 stretavali na stvrtocnej baze, co asi tak intenzivne riesili??? hmmmmm

  33. Pred Majkom skladám klobúk.To čo zverejnil mi vyrazilo dych.Odteraz sa budem snažiť toho bruchatého zlodeja len opľuvať.Jeho rodina sa za neho určite hambí.A chcela by som vedieť čo pán Majko vie a ešte nezverejnil.To koho nevolí je pravdivé a dobé.Ďakujem

  34. Pred Majkom skladám klobúk.To čo zverejnil mi vyrazilo dych.Odteraz sa budem snažiť toho bruchatého zlodeja len opľuvať.Jeho rodina sa za neho určite hambí.A chcela by som vedieť čo pán Majko vie a ešte nezverejnil.To koho nevolí je pravdivé a dobé.Ďakujem

  35. Tento zmrd kupil tie pozemky vychcano priamo pred budovou mesta. V tejto budove si vychcano za par šupov na 50 rokov prenajal priestory kde podniká podnika on a jeho rodina. Takze aj keby mu mesto dalo vypoved z priestorov mesta, tak sa do budovy mesta nikto z tejto strany nedostane lebo tento zmrd ma skupene pozemky pred a az po budovu. Takyto predaj pozemkov mesta a zrovna tomuto zmrdovi by mal byt trestuhodny a aj pre poslancov co taketo svinstvo predaju schválili. Takto totalne znehodnotili majetok mesta a zdevastovali pristup k budove mesta v centre mesta. Prave preto treba volit Kurbela lebo jedine on bude mat odvahu a vôlu taketo a podobne spinavosti dat prešetrit a snáď ak sa budu dat aj napravit. Nikto z ďalších kandidatov na toto nebude moct mat odvahu prešetrit taketo spinavosti lebo je to nastrcena organizovana skupina tohto zmrda.

  36. Tento zmrd kupil tie pozemky vychcano priamo pred budovou mesta. V tejto budove si vychcano za par šupov na 50 rokov prenajal priestory kde podniká podnika on a jeho rodina. Takze aj keby mu mesto dalo vypoved z priestorov mesta, tak sa do budovy mesta nikto z tejto strany nedostane lebo tento zmrd ma skupene pozemky pred a az po budovu. Takyto predaj pozemkov mesta a zrovna tomuto zmrdovi by mal byt trestuhodny a aj pre poslancov co taketo svinstvo predaju schválili. Takto totalne znehodnotili majetok mesta a zdevastovali pristup k budove mesta v centre mesta. Prave preto treba volit Kurbela lebo jedine on bude mat odvahu a vôlu taketo a podobne spinavosti dat prešetrit a snáď ak sa budu dat aj napravit. Nikto z ďalších kandidatov na toto nebude moct mat odvahu prešetrit taketo spinavosti lebo je to nastrcena organizovana skupina tohto zmrda.

  37. A kto dal súhlas armáde, aby pracovala na osobných záujmoch súkromníka? Tak vážení, keď budete potrebovať niečo urobiť, tak s dôverou sa len obráťte na armádu. Určite vám vyhovejú. A napokon, neprijali by ste takú pomoc, že za vašej neprítomnosti vám všetko urobia a vy prídete do hotového. Paráda.

  38. A kto dal súhlas armáde, aby pracovala na osobných záujmoch súkromníka? Tak vážení, keď budete potrebovať niečo urobiť, tak s dôverou sa len obráťte na armádu. Určite vám vyhovejú. A napokon, neprijali by ste takú pomoc, že za vašej neprítomnosti vám všetko urobia a vy prídete do hotového. Paráda.

  39. Od 2017 do 2022 je 5 rokov !!! Ročne máme kladenie vencov k II sv. vojne, SNP, mierové misie, holokaust … pred každou akciou sa s vojakmi stretol….len to je 20 x za päť rokov…. pripočítajme MDD a ukážky, testovanie kde vojaci pomahali, pozývali ho do kasárni pri výmene velitelských fuknkcii, bol vítať ministrov a podobne. To už ozaj idete toto vyčitať. Ste psychicky narušený. Presne vieme kto to píše, neschovávajte sa za nickmi.

  40. Od 2017 do 2022 je 5 rokov !!! Ročne máme kladenie vencov k II sv. vojne, SNP, mierové misie, holokaust … pred každou akciou sa s vojakmi stretol….len to je 20 x za päť rokov…. pripočítajme MDD a ukážky, testovanie kde vojaci pomahali, pozývali ho do kasárni pri výmene velitelských fuknkcii, bol vítať ministrov a podobne. To už ozaj idete toto vyčitať. Ste psychicky narušený. Presne vieme kto to píše, neschovávajte sa za nickmi.

  41. Nech voľby vyhra ktokoľvek, tak tieto stretnutia s vojakmi bude takisto absolvovať, ono to totiž vyplýva z povinností primátora mesta Tak už s touto zakernostou skončíte.verte,že skôr Vám to uškodi,ako pomôže!

  42. Nech voľby vyhra ktokoľvek, tak tieto stretnutia s vojakmi bude takisto absolvovať, ono to totiž vyplýva z povinností primátora mesta Tak už s touto zakernostou skončíte.verte,že skôr Vám to uškodi,ako pomôže!

  43. A preco sa pred kazdou takou akciou s nimi akoze stretava? A ked pripocitame MDD, ukazky a testovanie tak sme na cisle 30 – tych zvysnych 20 razov co? Co s nimi dohadoval? Ako vybagrovat pristav na svojom pozemku? A co stretnutia so SVP a VV? Aj tie boli ku kladeniu vencov?
    A tie stretnutia so Semmelrockom co? Tie tiez su k SNP? Aj so Strabagaom? Aka firma vyrobila tie Detroit zabarany na ktorych ma brucho plot? Zeby zrovna Strabag? Jaaaj aha…. Tolke nahody.

  44. A preco sa pred kazdou takou akciou s nimi akoze stretava? A ked pripocitame MDD, ukazky a testovanie tak sme na cisle 30 – tych zvysnych 20 razov co? Co s nimi dohadoval? Ako vybagrovat pristav na svojom pozemku? A co stretnutia so SVP a VV? Aj tie boli ku kladeniu vencov?
    A tie stretnutia so Semmelrockom co? Tie tiez su k SNP? Aj so Strabagaom? Aka firma vyrobila tie Detroit zabarany na ktorych ma brucho plot? Zeby zrovna Strabag? Jaaaj aha…. Tolke nahody.

  45. No ono by tie stretnutia boli asi ok, len zrovna ako na potvoru potom vojaci si urobia „cvicenie“ rovno pred bruchovym pozemkom, to je teda…
    On je vlastne vo vsetkom nevinne. On len si robi robotu svoju.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  46. No ono by tie stretnutia boli asi ok, len zrovna ako na potvoru potom vojaci si urobia „cvicenie“ rovno pred bruchovym pozemkom, to je teda…
    On je vlastne vo vsetkom nevinne. On len si robi robotu svoju.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  47. Skuste si niekto vybavit povolenie na sukromny pristav k svojmu pozemku na pozemku vodohospodarstva. Nemate ziadnu sancu. A to este vybudovat technikou slov. armády ktoru defakto platime z nasich dani. Takze mu to este aj platime. Verte ze to dokaze len zmrd.

  48. Skuste si niekto vybavit povolenie na sukromny pristav k svojmu pozemku na pozemku vodohospodarstva. Nemate ziadnu sancu. A to este vybudovat technikou slov. armády ktoru defakto platime z nasich dani. Takze mu to este aj platime. Verte ze to dokaze len zmrd.

  49. Miloš musim uznať výborný clanok a spravne načasovaný. Dufam ze to otvori oči aj tomu kto to nechce vidieť

  50. Miloš musim uznať výborný clanok a spravne načasovaný. Dufam ze to otvori oči aj tomu kto to nechce vidieť

  51. Neviete prečo má primátor poštovú schránku umiestnenú na stĺpe verejného osvetlenia? On môže všetko, či ako?

  52. Neviete prečo má primátor poštovú schránku umiestnenú na stĺpe verejného osvetlenia? On môže všetko, či ako?

  53. Tento clovek si nezasluzi uz ani jeden hlas. Pre toto mesto bol ako škodna zver. Pocas celej doby hrabal len pre seba a svoju rodinu. Tento bezcharakterny človek patrí na smetisko dejin tohoto mesta a nie ho pusunut do VÚC. Myslim ze do VÚC urcite nepatrí takato zberba.

  54. Tento clovek si nezasluzi uz ani jeden hlas. Pre toto mesto bol ako škodna zver. Pocas celej doby hrabal len pre seba a svoju rodinu. Tento bezcharakterny človek patrí na smetisko dejin tohoto mesta a nie ho pusunut do VÚC. Myslim ze do VÚC urcite nepatrí takato zberba.

  55. A čo pán minister obrany, vie čo armáda v Seredi stvára asi nie. Ozaj armáda fúka alkohol test.

  56. A čo pán minister obrany, vie čo armáda v Seredi stvára asi nie. Ozaj armáda fúka alkohol test.

  57. do vuc treba volit hocikoho len nie tu Nedobru sedmičku. Ak nebudem voliť vôbec alebo len dvoch či troch zvyšujem šance na zvolenie brucha a spol

  58. do vuc treba volit hocikoho len nie tu Nedobru sedmičku. Ak nebudem voliť vôbec alebo len dvoch či troch zvyšujem šance na zvolenie brucha a spol

  59. A verim tomu ze tento potomok arizatora toho bude mat nahrabane a na rovaši podstatne viac. Len zatial o tom este nevieme.

  60. A verim tomu ze tento potomok arizatora toho bude mat nahrabane a na rovaši podstatne viac. Len zatial o tom este nevieme.

  61. Ja si myslím že Ondro sa mu pozrie na korienok a budeme nemilo prekvapený keď sa v Seredi robili chodníky tak veselo prerábal dvor u seba doma.No je toto možné? Aká náhoda že bruško naše už aby si išiel za svojími do Leopoldova pozrieť kolotocarov

  62. Ja si myslím že Ondro sa mu pozrie na korienok a budeme nemilo prekvapený keď sa v Seredi robili chodníky tak veselo prerábal dvor u seba doma.No je toto možné? Aká náhoda že bruško naše už aby si išiel za svojími do Leopoldova pozrieť kolotocarov

  63. Zase ste vsetci tomuto samozvanému pisálkovi sadli na lep. Este aj vlastne akože noviny si musel založit aby mohol nieco napisat a zase nakydat na toto mesto. Ja nikde nevidim, ze by armáda pracovala na sukromnom pozemku. Technika je na brode rieky Váh, ktorych je na Slovensku desiatky. Tieto brody patria do objektov obrannej infraštrúry štátu Slovenskej republiky a slúžia ako možný prechod cez rieku v prípade ze nie je možné použit klasické mosty. Armáda má za povinnosť sa o ne starat a udržiavat v dobrom stave nakoľko sa s nimi počita hlavne vo vojnovom stave alebo stave vojny. Ani by som sa necudoval keby ministerstvo obrany podalo na p. Majka trestné oznámenie za hanobenie armády. A kedze su toto nezávisle noviny súdruha Majka tak aj tento prispevok bude do hodiny odstránený ako kazdy v ktorom sa niekto dotkne ega najvacsieho novinára v okrese a tretieho na zemeguli.

  64. Zase ste vsetci tomuto samozvanému pisálkovi sadli na lep. Este aj vlastne akože noviny si musel založit aby mohol nieco napisat a zase nakydat na toto mesto. Ja nikde nevidim, ze by armáda pracovala na sukromnom pozemku. Technika je na brode rieky Váh, ktorych je na Slovensku desiatky. Tieto brody patria do objektov obrannej infraštrúry štátu Slovenskej republiky a slúžia ako možný prechod cez rieku v prípade ze nie je možné použit klasické mosty. Armáda má za povinnosť sa o ne starat a udržiavat v dobrom stave nakoľko sa s nimi počita hlavne vo vojnovom stave alebo stave vojny. Ani by som sa necudoval keby ministerstvo obrany podalo na p. Majka trestné oznámenie za hanobenie armády. A kedze su toto nezávisle noviny súdruha Majka tak aj tento prispevok bude do hodiny odstránený ako kazdy v ktorom sa niekto dotkne ega najvacsieho novinára v okrese a tretieho na zemeguli.

  65. Pred piatimi minutami presla ta tvoja hodina. A zhanobeny si ostal jedine ty.
    Uz vidim BVP, ako sa brodi z bruchovho pristavu.

  66. Pred piatimi minutami presla ta tvoja hodina. A zhanobeny si ostal jedine ty.
    Uz vidim BVP, ako sa brodi z bruchovho pristavu.

  67. pre 6.10 prečítaj si ako vznikli noviny.To Tomčány si zakladal svoj web lebo videl že na tieto nemá a neukradne ich ako iné veci a myslel si že utají že je jeho syn v nich.Neverím že sú fotky p.Majka on robí kvalitné.Asi ich robili ľudia čo Tomčányho poznajú.Počul som že tam primátorovi robí Balóniková firma čo robí aj pre mesto.Aj tí Kružlíkový sú zrazu veľký kamoši.Tak ako??????

  68. pre 6.10 prečítaj si ako vznikli noviny.To Tomčány si zakladal svoj web lebo videl že na tieto nemá a neukradne ich ako iné veci a myslel si že utají že je jeho syn v nich.Neverím že sú fotky p.Majka on robí kvalitné.Asi ich robili ľudia čo Tomčányho poznajú.Počul som že tam primátorovi robí Balóniková firma čo robí aj pre mesto.Aj tí Kružlíkový sú zrazu veľký kamoši.Tak ako??????

  69. Seredania máme to v rukách, čas zlodejov a oyebaváčov môže skončiť.. Nech spolu s Dušičkami prejdú na druhú stranu a ostanú po nich len prázdne sľuby a kasa.
    Je tu šanca pre novú generáciu s voľbami pohnúť sa vpred a splniť všetko to (a oveľa viac než) čo tu darmožráči brali a kazili celé roky.
    Som zvedavý, kam a koho pôjdu tieto staré pijavice cicať po voľbách, ktoré snáď už nevyhrajú.

  70. Seredania máme to v rukách, čas zlodejov a oyebaváčov môže skončiť.. Nech spolu s Dušičkami prejdú na druhú stranu a ostanú po nich len prázdne sľuby a kasa.
    Je tu šanca pre novú generáciu s voľbami pohnúť sa vpred a splniť všetko to (a oveľa viac než) čo tu darmožráči brali a kazili celé roky.
    Som zvedavý, kam a koho pôjdu tieto staré pijavice cicať po voľbách, ktoré snáď už nevyhrajú.

  71. Pán Majko, ste si istý že pozemok kúpil? Keď áno mozno to bola nejaká prosisluzba?? Kto bol bývalý majiteľ 😉 .. Prečo sa obyčajný seredan k takému pozemku nikdy nedostane?

  72. Pán Majko, ste si istý že pozemok kúpil? Keď áno mozno to bola nejaká prosisluzba?? Kto bol bývalý majiteľ 😉 .. Prečo sa obyčajný seredan k takému pozemku nikdy nedostane?

  73. A ste si istý, že tam ten záliv nebol aj predtým?? Popýtajte sa ľudí čo tam bývajú.

    Chýba mi tu aj vyjadrenie armády a vodohospodárov. SOL sa tvária ako nezávislé a teraz je tu len teória autora článku. Vyjadrenie dotknutých strán tu prečo nie je?

  74. A ste si istý, že tam ten záliv nebol aj predtým?? Popýtajte sa ľudí čo tam bývajú.

    Chýba mi tu aj vyjadrenie armády a vodohospodárov. SOL sa tvária ako nezávislé a teraz je tu len teória autora článku. Vyjadrenie dotknutých strán tu prečo nie je?

  75. Anonym 13:55
    Ty si teda riadne jebn..ý na hlavu ! Nemáš nič iné na robote ako sedieť pri PC a osierať každého čo sem niečo napíše. Keby som bol na Majkovom mieste,tak ťa bloknem a basta ! Terazky je to blokovanie veľmi populárne…

  76. Anonym 13:55
    Ty si teda riadne jebn..ý na hlavu ! Nemáš nič iné na robote ako sedieť pri PC a osierať každého čo sem niečo napíše. Keby som bol na Majkovom mieste,tak ťa bloknem a basta ! Terazky je to blokovanie veľmi populárne…

  77. Zaujimave ze zrovna tento zmrd ma to stastie sa lacno dostat k lukratívnym pozemkom pri Váhu. Aj hned za raketou a medzi skeitparkom sa tento zmrd dostal k pozemkom a zaujimave ze aj zrovna tam k jeho pozemku mu asi tiez armada vybudovala pristav pre jeho loď. Kto by to bol povedal ze tolko stastia a náhod si sadne zrovno na tohto zmrda na samovybudovanie pristavov k jeho pozemkom. Nebohý Maroš Zemko takyto podobny pristav vybudoval v kempingu kde to malo opodstatnenie pre velke množstvo vodakov po vahu. Tam ho asi zmrd udal lebo vtedy to robili aj jemu pri rakete a Zemko neviem ci nahodou nedostal aj pokutu a musel to dat zahrabat a dat do povodneho stavu,lebo mu to povodie vahu nedovolilo. A pozrime sa na zmrda. On je ten nadčlovek co môže mat a vie si protekcne vybavit a armadou za naše dane mu spravit az dva prístavy k jeho pozemkom. Je to skorumpovany zmrd.

  78. Zaujimave ze zrovna tento zmrd ma to stastie sa lacno dostat k lukratívnym pozemkom pri Váhu. Aj hned za raketou a medzi skeitparkom sa tento zmrd dostal k pozemkom a zaujimave ze aj zrovna tam k jeho pozemku mu asi tiez armada vybudovala pristav pre jeho loď. Kto by to bol povedal ze tolko stastia a náhod si sadne zrovno na tohto zmrda na samovybudovanie pristavov k jeho pozemkom. Nebohý Maroš Zemko takyto podobny pristav vybudoval v kempingu kde to malo opodstatnenie pre velke množstvo vodakov po vahu. Tam ho asi zmrd udal lebo vtedy to robili aj jemu pri rakete a Zemko neviem ci nahodou nedostal aj pokutu a musel to dat zahrabat a dat do povodneho stavu,lebo mu to povodie vahu nedovolilo. A pozrime sa na zmrda. On je ten nadčlovek co môže mat a vie si protekcne vybavit a armadou za naše dane mu spravit az dva prístavy k jeho pozemkom. Je to skorumpovany zmrd.

  79. ved slubil plaz a plaz aj vybudoval len nie pre bezneho cloveka ale pre nadcloveka za ktoreho sa povazuje aj s Veslom

  80. ved slubil plaz a plaz aj vybudoval len nie pre bezneho cloveka ale pre nadcloveka za ktoreho sa povazuje aj s Veslom

  81. Fabulácia a fakty.

    Autor pospájal meno, nehnutelnosti a inštitúcie do jedného golášu.🍲

    1. Parkovisko sa vybudovalo skôr, ako prebehlo dedictvo chatky, teda aj prepis a následý predaj. Dom oproti patril rovnakému, dnes už nebohému vlastníkovi. Náhoda, ako brno, alebo má Tomčány stroj času?! 😂
    2.Z koryta Váhu bol kanál vybudovaný dávno pred pádom socializmu vodáckymi nadšencami čo tam bývali, aj vlastníkom pred…🤔
    3.brod cez Váh je od stredoveku strategickým bodom, od čias drevenných mostov až po súčastnosť. Armáda ho upravuje a stará sa oň posledných 50 rokov. Že tam bola vojenská Tatra je normálka, je to strategické miesto seredských ženistov.🤥
    4. Cesta pod brehom tam je odjakživa, to že bola zarastená prhľavou neznamená, že tam nebola.🤥
    5. Chatka bola za cenu chatky pri kolene, neje to Florida alebo Copacabana. Robiť senzácie sa dá aj z kúpenej garáže??? 🤡

    Fabulácia je jedno fakt je druhé.
    Kto vie ako to je krúti hlavou.
    A jasné dobre sa číta, že štastlivec činiteľ náhodou atď… A ľudia to žerú aj s navijákom. Lebo politika a zásluhy sa pravda neodpúštajú. Viď fotky techniky od Pána neúspešného…
    Odporúčam redakcii pri podobných člankoch spraviť si časovú os a značiť si čo kedy bolo. Inak môžu vzniknúť podobné tliachaniny prezentované za fakty. 💩
    Fakt mám dojem, že žijete z hejtov a následnej návštevnosti skrz ne. 🤑

  82. Fabulácia a fakty.

    Autor pospájal meno, nehnutelnosti a inštitúcie do jedného golášu.🍲

    1. Parkovisko sa vybudovalo skôr, ako prebehlo dedictvo chatky, teda aj prepis a následý predaj. Dom oproti patril rovnakému, dnes už nebohému vlastníkovi. Náhoda, ako brno, alebo má Tomčány stroj času?! 😂
    2.Z koryta Váhu bol kanál vybudovaný dávno pred pádom socializmu vodáckymi nadšencami čo tam bývali, aj vlastníkom pred…🤔
    3.brod cez Váh je od stredoveku strategickým bodom, od čias drevenných mostov až po súčastnosť. Armáda ho upravuje a stará sa oň posledných 50 rokov. Že tam bola vojenská Tatra je normálka, je to strategické miesto seredských ženistov.🤥
    4. Cesta pod brehom tam je odjakživa, to že bola zarastená prhľavou neznamená, že tam nebola.🤥
    5. Chatka bola za cenu chatky pri kolene, neje to Florida alebo Copacabana. Robiť senzácie sa dá aj z kúpenej garáže??? 🤡

    Fabulácia je jedno fakt je druhé.
    Kto vie ako to je krúti hlavou.
    A jasné dobre sa číta, že štastlivec činiteľ náhodou atď… A ľudia to žerú aj s navijákom. Lebo politika a zásluhy sa pravda neodpúštajú. Viď fotky techniky od Pána neúspešného…
    Odporúčam redakcii pri podobných člankoch spraviť si časovú os a značiť si čo kedy bolo. Inak môžu vzniknúť podobné tliachaniny prezentované za fakty. 💩
    Fakt mám dojem, že žijete z hejtov a následnej návštevnosti skrz ne. 🤑

  83. Aha čiže kto ten kanál vyčistil, jeho okolie a dal tam tie betóny? A cestu aj keď tam bola kto ju vyčistil? Všetko si dal brucho spraviť súkromnej firme?
    Fakt?
    Lebo na fotografiách nie je v brode bager tak načo tam ide tá Tatra? Žeby po tej ceste do zátoky??? Kde jej bager naložil vybagrovanu zeminu ale veď píšeš že vojaci sa starajú o brod. Či už aj zátoka je brod?
    Och to sú nezrovnalosti.
    A to, že neprebehlo dedičstvo to akože čo? Nemohol byť predsa Tomčányi v kontakte s dedičmi ešte pred dedením?
    Mimochodom niekto tu písal, že sa so zástupcami Strabagu stretol 11 krát aká náhoda, že z ich zvodidiel má plot…

  84. Aha čiže kto ten kanál vyčistil, jeho okolie a dal tam tie betóny? A cestu aj keď tam bola kto ju vyčistil? Všetko si dal brucho spraviť súkromnej firme?
    Fakt?
    Lebo na fotografiách nie je v brode bager tak načo tam ide tá Tatra? Žeby po tej ceste do zátoky??? Kde jej bager naložil vybagrovanu zeminu ale veď píšeš že vojaci sa starajú o brod. Či už aj zátoka je brod?
    Och to sú nezrovnalosti.
    A to, že neprebehlo dedičstvo to akože čo? Nemohol byť predsa Tomčányi v kontakte s dedičmi ešte pred dedením?
    Mimochodom niekto tu písal, že sa so zástupcami Strabagu stretol 11 krát aká náhoda, že z ich zvodidiel má plot…

  85. Tupy nacek, keby si ty bol na jeho mieste, tak sol uz by vlastnil vocca magian a clanky by pisala livia.

  86. Tupy nacek, keby si ty bol na jeho mieste, tak sol uz by vlastnil vocca magian a clanky by pisala livia.

  87. Ja vidím Tatru a vojenský hon na brode, lebo oto ide pri čistení brodu. Vyčistiť ho!

    Nemohol, možno, asi, snáď…
    Možno nestrielal Oswald na Keneddyho ale dedo Jozef z Bambuľky! Možno…
    Treba písať čo sa vie, nie čo si kto myslí.
    Strabak je veľká firma a je na veľkej ploche, čo je natom podozrivé??? Veci čo by podozrivé mali byť, by určite niekto riešil oficiálne a dával to zaznačovať.

    Voda v koši je nachvílu argument, pokiaľ nepretečie cez neho. 🤥

  88. Ja vidím Tatru a vojenský hon na brode, lebo oto ide pri čistení brodu. Vyčistiť ho!

    Nemohol, možno, asi, snáď…
    Možno nestrielal Oswald na Keneddyho ale dedo Jozef z Bambuľky! Možno…
    Treba písať čo sa vie, nie čo si kto myslí.
    Strabak je veľká firma a je na veľkej ploche, čo je natom podozrivé??? Veci čo by podozrivé mali byť, by určite niekto riešil oficiálne a dával to zaznačovať.

    Voda v koši je nachvílu argument, pokiaľ nepretečie cez neho. 🤥

  89. Vidiacich chce niekto presvedčiť že nevidia. Kto to môže byť? Zrejme sprostejši od snehuliaka.

  90. Vidiacich chce niekto presvedčiť že nevidia. Kto to môže byť? Zrejme sprostejši od snehuliaka.

  91. Chudak Tomcany. On tu chatku v podstate ani nechcel. To bola cisto nahoda ze ju kupil a skoro nasilu a za cenu ako chatka pri kolene. Tak vies co? Ja tu chatku od neho s radostou kupim a dam mu o 10 000 viac ako stoji chatka pri kolene.. Skor nez tu zacnes pisat taketo hluposti tak sa preber.

  92. Chudak Tomcany. On tu chatku v podstate ani nechcel. To bola cisto nahoda ze ju kupil a skoro nasilu a za cenu ako chatka pri kolene. Tak vies co? Ja tu chatku od neho s radostou kupim a dam mu o 10 000 viac ako stoji chatka pri kolene.. Skor nez tu zacnes pisat taketo hluposti tak sa preber.

  93. Guláš, keď už nechtiac napíšeš honka, aspoň si to najprv po sebe prečítaj, kým to odošleš. Nemusíme vedieť ktoré slovo často používaš v písanej komunikácii a tvoj mobil si ho pamätá 🤣🤣

  94. Guláš, keď už nechtiac napíšeš honka, aspoň si to najprv po sebe prečítaj, kým to odošleš. Nemusíme vedieť ktoré slovo často používaš v písanej komunikácii a tvoj mobil si ho pamätá 🤣🤣

  95. odporúčal by som pochybovačom aby sa tam išli pozrieť a na vlastne oči si pozreli cestu a prístav a aby tu nevypisovali bludy

  96. odporúčal by som pochybovačom aby sa tam išli pozrieť a na vlastne oči si pozreli cestu a prístav a aby tu nevypisovali bludy

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované